HNL 2016/2017
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 11
Page 3 of 11 • 1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11
Re: HNL 2016/2017
Dobro se spremio za suzeZeko wrote:Soudani veli da se je u utakmici prekjučer, samo zagrijaval za Varaždin.
nowitzki- Posts : 3791
2014-04-27
Ne zelim sad ni citat te glasine i pizdarije, sta bude budeBraća wrote:sta je ovo, andrijasevic u standard za pisljivih 4 milion.
kurvicki na aparatima...
Treba mi sad psihicka i emocionalna obnova
Umoran sam
nowitzki-
2014-04-27
Kek je dobro spremio onog četnika Vešovića za igru protiv Soudanija. Jedinu moguću - "tko leži ne bježi", a četnik je to savršeno odradio i namlatio ga se k'o vrag svoju mater.nowitzki wrote:Dobro se spremio za suzeZeko wrote:Soudani veli da se je u utakmici prekjučer, samo zagrijaval za Varaždin.
Zeko-
2015-08-26
Zeko wrote:Kek je dobro spremio onog četnika Vešovića za igru protiv Soudanija. Jedinu moguću - "tko leži ne bježi", a četnik je to savršeno odradio i namlatio ga se k'o vrag svoju mater.nowitzki wrote:Dobro se spremio za suzeZeko wrote:Soudani veli da se je u utakmici prekjučer, samo zagrijaval za Varaždin.
pa da, ionako ste navikli da ga pustaju i da mu se sklanjaju...
Guest- Guest
Sad znas kako je demonskom svake godine ^^nowitzki wrote:Ne zelim sad ni citat te glasine i pizdarije, sta bude budeBraća wrote:sta je ovo, andrijasevic u standard za pisljivih 4 milion.
kurvicki na aparatima...
Umoran sam
Jadan se vec desetljece ne moze oporaviti
Welcome to reality, batine su tom prevarantu najmanja moguca kaznaZeko wrote:Kek je dobro spremio onog četnika Vešovića za igru protiv Soudanija. Jedinu moguću - "tko leži ne bježi", a četnik je to savršeno odradio i namlatio ga se k'o vrag svoju mater.nowitzki wrote:Dobro se spremio za suzeZeko wrote:Soudani veli da se je u utakmici prekjučer, samo zagrijaval za Varaždin.
nowitzki-
2014-04-27
ZastoZiil Los Dii ! wrote:Sad znas kako je demonskom svake godine ^^nowitzki wrote:Ne zelim sad ni citat te glasine i pizdarije, sta bude budeBraća wrote:sta je ovo, andrijasevic u standard za pisljivih 4 milion.
kurvicki na aparatima...
Umoran sam
nowitzki-
2014-04-27
Ziil Los Dii ! wrote:Sad znas kako je demonskom svake godine ^^nowitzki wrote:Ne zelim sad ni citat te glasine i pizdarije, sta bude budeBraća wrote:sta je ovo, andrijasevic u standard za pisljivih 4 milion.
kurvicki na aparatima...
Umoran sam
sat2-
2015-09-28
A tko je u nedjelju bio prevarant ... trn u tuđrm oku ... cccnowitzki wrote:Welcome to reality, batine su tom prevarantu najmanja moguca kaznaZeko wrote:Kek je dobro spremio onog četnika Vešovića za igru protiv Soudanija. Jedinu moguću - "tko leži ne bježi", a četnik je to savršeno odradio i namlatio ga se k'o vrag svoju mater.nowitzki wrote:Dobro se spremio za suzeZeko wrote:Soudani veli da se je u utakmici prekjučer, samo zagrijaval za Varaždin.
sat2-
2015-09-28
?Ziil Los Dii ! wrote:Sad znas kako je demonskom svake godine ^^nowitzki wrote:Ne zelim sad ni citat te glasine i pizdarije, sta bude budeBraća wrote:sta je ovo, andrijasevic u standard za pisljivih 4 milion.
kurvicki na aparatima...
Umoran sam
A ste obojica malo retardirani?
Cak i bracala kuzi ccc
Cak i bracala kuzi ccc
Gdje je Demo bio svo ovo vrijeme da je otupio :-)Ziil Los Dii ! wrote:A ste obojica malo retardirani?
Cak i bracala kuzi ccc
sat2-
2015-09-28
skuzio sam nakon sto sam napisao ?...isprva nisam jer nisam u zadnje vrijeme redovan na forumu pa mi nije jasno zašto me spomenu...
mada tu bolje paše rajkec ili zeko jer oni to emotivnije doživljavaju,mene to ne dira
mada tu bolje paše rajkec ili zeko jer oni to emotivnije doživljavaju,mene to ne dira
Ziil Los Dii !- Posts : 5807
2015-10-11
U Čađavici na godišnjem...sat2 wrote:Gdje je Demo bio svo ovo vrijeme da je otupio :-)Ziil Los Dii ! wrote:A ste obojica malo retardirani?
Cak i bracala kuzi ccc
Guest- Guest
Jelavić novim pogotkom potvrdio sjajnu formu u Kini (VIDEO)
http://www.nogometplus.net/index.php/nasi-vani/jelavic-novim-pogotkom-potvrdio-sjajnu-formu-kini-video/
Jelavić u Kinu, za razliku od nekih, nije doša samo pokupiti lovu nego čovjek i igra. Bitno je da kod nas nebi bija pojačanje kak su neki trubili, a osim Futaca nemamo takvog napadača u ligi!
http://www.nogometplus.net/index.php/nasi-vani/jelavic-novim-pogotkom-potvrdio-sjajnu-formu-kini-video/
Jelavić u Kinu, za razliku od nekih, nije doša samo pokupiti lovu nego čovjek i igra. Bitno je da kod nas nebi bija pojačanje kak su neki trubili, a osim Futaca nemamo takvog napadača u ligi!
Guest- Guest
nabijem sva sportska piskarala u hrvatskoj koja prate nogomet na kolac!
danas gorica i Cibalia igraju kvalifikacije i jedino će hntv pratiti izravno tu tekmu.
možda široj javnosti to nije bitno, ali je elementarna pristojnost pokazati bar malo poštovanja prema tim ekipama.
gdje je sada joško blejičić da kaže koju riječ o toj utakmici, ili pacijenti alač, dea, buble, topić, holiga???
piskarala boli briga za hrvatski nogomet.
pretvorili su se u žutilo i crnilo.
uglavnom amorfno...
danas gorica i Cibalia igraju kvalifikacije i jedino će hntv pratiti izravno tu tekmu.
možda široj javnosti to nije bitno, ali je elementarna pristojnost pokazati bar malo poštovanja prema tim ekipama.
gdje je sada joško blejičić da kaže koju riječ o toj utakmici, ili pacijenti alač, dea, buble, topić, holiga???
piskarala boli briga za hrvatski nogomet.
pretvorili su se u žutilo i crnilo.
uglavnom amorfno...
sitting_bull-
2015-09-28
Odjebi od mene ...isključivi krivac wrote:U Čađavici na godišnjem...sat2 wrote:Gdje je Demo bio svo ovo vrijeme da je otupio :-)Ziil Los Dii ! wrote:A ste obojica malo retardirani?
Cak i bracala kuzi ccc
sat2-
2015-09-28
Tko je tebe spomenuo?sat2 wrote:Odjebi od mene ...isključivi krivac wrote:U Čađavici na godišnjem...sat2 wrote:Gdje je Demo bio svo ovo vrijeme da je otupio :-)Ziil Los Dii ! wrote:A ste obojica malo retardirani?
Cak i bracala kuzi ccc
Guest- Guest
Ziil Los Dii !- Posts : 5807
2015-10-11
http://www.novilist.hr/Sport/Nogomet/ZIVOTNA-DRAMA-NIKOLE-POKRIVACA-Nekadasnji-igrac-Rijeke-igra-najvazniju-utakmicu
U jebote nisam znao za ovo
U jebote nisam znao za ovo
nowitzki-
2014-04-27
Page 3 of 11 • 1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 11