Kad se borim neprijatelja nemam (chat)
Page 5 of 50
Page 5 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50
Re: Kad se borim neprijatelja nemam (chat)
moja prijateljica istrijanka kaze zeli preseliti u dalmaciju:)Noor wrote:dijagram wrote:ako je samo u istru onda ok:)Noor wrote:ma prekrasna je istra, uredna i uređena, živopisna...raznolika, zaljubila sam se u njudijagram wrote:samo Kajinu na Istri vjerujem, i hodim za njim jer mu je to slogan sa zadnjih izbora:)Noor wrote:
Kajinu kavu ili Kajinovu?
a 2 godine sam tamo svaki tjedan, nije ni čudo
valjda promjena,tko ce ga znati
dijagram- Posts : 18912
2015-08-09
vjerojatno..pa i ja sam je doživjela, vrlo pozitivna promjena u svakom slučaju...i oblikudijagram wrote:moja prijateljica istrijanka kaze zeli preseliti u dalmaciju:)Noor wrote:dijagram wrote:ako je samo u istru onda ok:)Noor wrote:ma prekrasna je istra, uredna i uređena, živopisna...raznolika, zaljubila sam se u njudijagram wrote:
samo Kajinu na Istri vjerujem, i hodim za njim jer mu je to slogan sa zadnjih izbora:)
a 2 godine sam tamo svaki tjedan, nije ni čudo
valjda promjena,tko ce ga znati
Guest- Guest
ne bi štel uvrijediti nikog, ali tek od zadra pa prema jugu je pravo more.Noor wrote:ma prekrasna je istra, uredna i uređena, živopisna...raznolika, zaljubila sam se u nju
jel znaš gdje je ovo?
istra je.
2014-12-30
možda oko Rovinja?!veber wrote:ne bi štel uvrijediti nikog, ali tek od zadra pa prema jugu je pravo more.Noor wrote:ma prekrasna je istra, uredna i uređena, živopisna...raznolika, zaljubila sam se u nju
jel znaš gdje je ovo?
istra je.
Guest- Guest
veber-
2014-12-30
a to je prema cresu..istok istreveber wrote:duga uvala, pogled na ulaz u nju.
Guest- Guest
meni se istra ne sviđa, no zov sirene je bio jači.
unutrašnjost mi lijepa
unutrašnjost mi lijepa
2014-12-30
Zadarsko primorje je optimum. Toplo, a ravno.
otoci su lijepi. bio sam na jabuci, a nikad nisam bio na šolti.moram i tamo otic
2014-12-30
veber wrote:otoci su lijepi. bio sam na jabuci, a nikad nisam bio na šolti.moram i tamo otic
Baš si glup, ne moraš ići, ona se vidi s ponistre.
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:veber wrote:otoci su lijepi. bio sam na jabuci, a nikad nisam bio na šolti.moram i tamo otic
Baš si glup, ne moraš ići, ona se vidi s ponistre.
još u daljini svitle koće i piva klapa šoto voće
Guest- Guest
Gdje je veber? Čekam ga cijeli dan.
crvenkasti-
2014-04-17
ko ceka taj se naceka
My Brother Billo- Posts : 2237
2017-04-17
Jel na Šolti?crvenkasti wrote:Gdje je veber? Čekam ga cijeli dan.
Je li moguce da je crveni cijelo vrijeme snubio mene da bi prekrio zanimanje za vebera?!
;D
;D
2014-04-12
sto odstomaggie13 wrote:Je li moguce da je crveni cijelo vrijeme snubio mene da bi prekrio zanimanje za vebera?!
;D
dijagram-
2015-08-09
ovo je ozbiljan udarac mojoj zenstvenosti, smrc..dijagram wrote:sto odstomaggie13 wrote:Je li moguce da je crveni cijelo vrijeme snubio mene da bi prekrio zanimanje za vebera?!
;D
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
ne placi seke, no ako moras, moje rame je tumaggie13 wrote:ovo je ozbiljan udarac mojoj zenstvenosti, smrc..dijagram wrote:sto odstomaggie13 wrote:Je li moguce da je crveni cijelo vrijeme snubio mene da bi prekrio zanimanje za vebera?!
;D
dijagram-
2015-08-09
samo rame ?dijagram wrote:ne placi seke, no ako moras, moje rame je tumaggie13 wrote:ovo je ozbiljan udarac mojoj zenstvenosti, smrc..dijagram wrote:sto odstomaggie13 wrote:Je li moguce da je crveni cijelo vrijeme snubio mene da bi prekrio zanimanje za vebera?!
;D
immortal-
2014-04-16
za seku samo rame, nema incesta:)mortal-joint wrote:samo rame ?dijagram wrote:ne placi seke, no ako moras, moje rame je tumaggie13 wrote:ovo je ozbiljan udarac mojoj zenstvenosti, smrc..dijagram wrote:sto odstomaggie13 wrote:Je li moguce da je crveni cijelo vrijeme snubio mene da bi prekrio zanimanje za vebera?!
;D
dijagram-
2015-08-09
to ja glumim, zezam crvenog, ali hvala, braco 8-)dijagram wrote:ne placi seke, no ako moras, moje rame je tumaggie13 wrote:ovo je ozbiljan udarac mojoj zenstvenosti, smrc..dijagram wrote:sto odstomaggie13 wrote:Je li moguce da je crveni cijelo vrijeme snubio mene da bi prekrio zanimanje za vebera?!
;D
2014-04-12
Page 5 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50
Similar topics
» DOAJEN NJEMAČKE POLITIKE - KRITIKE TURSKOJ I ZAPADU: Ne rušiš zrakoplov neprijatelja svoga neprijatelja
» Cetnik na klaviru!Zovem se Srbijanka,brate,borim se protiv ustasa
» ..Nemam đe,pa ću ovđe..
» SPC u obrucu neprijatelja
» Prijatelj mog neprijatelja je i moj neprijatelj a neprijatelj mog neprijatelja je moj prijatelj
» Cetnik na klaviru!Zovem se Srbijanka,brate,borim se protiv ustasa
» ..Nemam đe,pa ću ovđe..
» SPC u obrucu neprijatelja
» Prijatelj mog neprijatelja je i moj neprijatelj a neprijatelj mog neprijatelja je moj prijatelj
Page 5 of 50