Prijatelj mog neprijatelja je i moj neprijatelj a neprijatelj mog neprijatelja je moj prijatelj
Page 1 of 1
Prijatelj mog neprijatelja je i moj neprijatelj a neprijatelj mog neprijatelja je moj prijatelj
http://www.vecernji.hr/hrvatska/predsjednica-i-premijer-za-amerikance-hdz-porucuje-i-mi-smo-1086958
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Prijatelj mog neprijatelja je i moj neprijatelj a neprijatelj mog neprijatelja je moj prijatelj
ako bi smjenio hdz i predsjednicu smjenio bih ih zbog ovog...i ne samo njih...ako vec odabires jednu stranu a na vaznom si starteskom mjestu..onda vazes ponude pa ko da bolju...makar i ucjenom...
2015-09-08
Re: Prijatelj mog neprijatelja je i moj neprijatelj a neprijatelj mog neprijatelja je moj prijatelj
vuksadinare wrote:..onda vazes ponude pa ko da bolju...makar i ucjenom...
Mda RH je na usluzi, unaprijed i bezuvjetno izgleda.
catabbath-
2015-08-22
..eh da nije dugova....dug los drugdawson wrote:vuksadinare wrote:..onda vazes ponude pa ko da bolju...makar i ucjenom...
Mda RH je na usluzi, unaprijed i bezuvjetno izgleda.
2015-09-08
Nismo mi Srbija pa da sjedimo na dvije stolice.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
vuksadinare wrote:...dug los drug
Meni se čini da smo vratili i to s kamatama. Evo danas btw. vlada odlučina da nabavljamo 16 USA helikoptera...
catabbath-
2015-08-22
Similar topics
» PRIJATELJ ACO
» Najbolji prijatelj
» Merkel nije prijatelj Hrvatske
» Hrvatska - prijatelj ili kočničar BiH na putu ka Briselu?
» Titin nesvrstani (93) prijatelj ide na nove izbore....
» Najbolji prijatelj
» Merkel nije prijatelj Hrvatske
» Hrvatska - prijatelj ili kočničar BiH na putu ka Briselu?
» Titin nesvrstani (93) prijatelj ide na nove izbore....
Page 1 of 1