Kad se borim neprijatelja nemam (chat)
Page 6 of 50
Page 6 of 50 • 1 ... 5, 6, 7 ... 28 ... 50
Re: Kad se borim neprijatelja nemam (chat)
to ja glumim, zezam crvenog, ali hvala, braco 8-)dijagram wrote:ne placi seke, no ako moras, moje rame je tumaggie13 wrote:ovo je ozbiljan udarac mojoj zenstvenosti, smrc..dijagram wrote:sto odstomaggie13 wrote:Je li moguce da je crveni cijelo vrijeme snubio mene da bi prekrio zanimanje za vebera?!
;D
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
svi me zezaju jer sam Hrvat
crvenkasti-
2014-04-17
Kod mene je u pitanju zenski ego ;D
2014-04-12
teta, prvo idem u dugu uvalu, neka sirena me provocira. oko 01.07.sam na viru kod kćeri, svratit ću do epija od 07.07 pa do 01.08 sam cijeli tvoj ;)maggie13 wrote:Kod mene je u pitanju zenski ego ;D
hoćemo do jedrija na brač?
2014-12-30
'fali more, drs'se kraja'..ipak sam ja Bosanka ;>~~veber wrote:teta, prvo idem u dugu uvalu, neka sirena me provocira. oko 01.07.sam na viru kod kćeri, svratit ću do epija od 07.07 pa do 01.08 sam cijeli tvoj ;)maggie13 wrote:Kod mene je u pitanju zenski ego ;D
2014-04-12
jupiicrvenkasti wrote:došao je
My Brother Billo- Posts : 2237
2017-04-17
a glasujes po hrvatskoj,...sad ce te yoda spopastmaggie13 wrote:'fali more, drs'se kraja'..ipak sam ja Bosanka ;>~~veber wrote:teta, prvo idem u dugu uvalu, neka sirena me provocira. oko 01.07.sam na viru kod kćeri, svratit ću do epija od 07.07 pa do 01.08 sam cijeli tvoj ;)maggie13 wrote:Kod mene je u pitanju zenski ego ;D
dijagram-
2015-08-09
gotova sam..samo treba vidjeti koja verzija nadimka od milja ce se spominjati :Ddijagram wrote:a glasujes po hrvatskoj,...sad ce te yoda spopastmaggie13 wrote:'fali more, drs'se kraja'..ipak sam ja Bosanka ;>~~veber wrote:teta, prvo idem u dugu uvalu, neka sirena me provocira. oko 01.07.sam na viru kod kćeri, svratit ću do epija od 07.07 pa do 01.08 sam cijeli tvoj ;)maggie13 wrote:Kod mene je u pitanju zenski ego ;D
2014-04-12
seka je bosanceroskokamenjarskokockoglavopraznoglavaklerotalibanouhljebusa
dijagram-
2015-08-09
haha, takmičiš se, je li?!
2014-04-12
ne, pobijedio sam jos davnomaggie13 wrote:haha, takmičiš se, je li?!
dijagram-
2015-08-09
Najbrbljaviji si u klasi 'slatkorječivaca '
2014-04-12
ne bas, samo sam koncizan, kratko i jasno ukazem na stanje stvari:)maggie13 wrote:Najbrbljaviji si u klasi 'slatkorječivaca '
dijagram-
2015-08-09
naravno, naravno...hitar i britakdijagram wrote:ne bas, samo sam koncizan, kratko i jasno ukazem na stanje stvari:)maggie13 wrote:Najbrbljaviji si u klasi 'slatkorječivaca '
2014-04-12
a e, najbrbljaviji su oni s upisima poput plahti,a svejedno malo kazu,..ili nista,..ili svasta nesto:)maggie13 wrote:naravno, naravno...hitar i britakdijagram wrote:ne bas, samo sam koncizan, kratko i jasno ukazem na stanje stvari:)maggie13 wrote:Najbrbljaviji si u klasi 'slatkorječivaca '
dijagram-
2015-08-09
e, oni...zavisi kako kad budeš raspoložen za dešifriranjedijagram wrote:a e, najbrbljaviji su oni s upisima poput plahti,a svejedno malo kazu,..ili nista,..ili svasta nesto:)maggie13 wrote:naravno, naravno...hitar i britakdijagram wrote:ne bas, samo sam koncizan, kratko i jasno ukazem na stanje stvari:)maggie13 wrote:Najbrbljaviji si u klasi 'slatkorječivaca '
2014-04-12
kad vidim kazem uh, jos jednamaggie13 wrote:e, oni...zavisi kako kad budeš raspoložen za dešifriranjedijagram wrote:a e, najbrbljaviji su oni s upisima poput plahti,a svejedno malo kazu,..ili nista,..ili svasta nesto:)maggie13 wrote:naravno, naravno...hitar i britakdijagram wrote:ne bas, samo sam koncizan, kratko i jasno ukazem na stanje stvari:)maggie13 wrote:Najbrbljaviji si u klasi 'slatkorječivaca '
da odem pretovarit par tona materijala il ovo,...ma idem ja vjezbati i jos ce me platiti
dijagram-
2015-08-09
bolje je biti pragmatičan, a i praktičan..okoristiš se..dijagram wrote:kad vidim kazem uh, jos jednamaggie13 wrote:e, oni...zavisi kako kad budeš raspoložen za dešifriranjedijagram wrote:a e, najbrbljaviji su oni s upisima poput plahti,a svejedno malo kazu,..ili nista,..ili svasta nesto:)maggie13 wrote:naravno, naravno...hitar i britakdijagram wrote:
ne bas, samo sam koncizan, kratko i jasno ukazem na stanje stvari:)
da odem pretovarit par tona materijala il ovo,...ma idem ja vjezbati i jos ce me platiti
od riječi samo previše razmišljaš pa zaboli glava
2014-04-12
imam ja senzor koji detektira bezvezarija i samo ihmaggie13 wrote:bolje je biti pragmatičan, a i praktičan..okoristiš se..dijagram wrote:kad vidim kazem uh, jos jednamaggie13 wrote:e, oni...zavisi kako kad budeš raspoložen za dešifriranjedijagram wrote:a e, najbrbljaviji su oni s upisima poput plahti,a svejedno malo kazu,..ili nista,..ili svasta nesto:)maggie13 wrote:
naravno, naravno...hitar i britak
ne zamaram se budalastinama
malo zafrkancije pa na ozbiljan posao
dijagram-
2015-08-09
točno tako..gluposti samo umjereno..treba biti konstruktivandijagram wrote:imam ja senzor koji detektira bezvezarija i samo ihmaggie13 wrote:bolje je biti pragmatičan, a i praktičan..okoristiš se..dijagram wrote:kad vidim kazem uh, jos jednamaggie13 wrote:e, oni...zavisi kako kad budeš raspoložen za dešifriranjedijagram wrote:
a e, najbrbljaviji su oni s upisima poput plahti,a svejedno malo kazu,..ili nista,..ili svasta nesto:)
ne zamaram se budalastinama
malo zafrkancije pa na ozbiljan posao
2014-04-12
Page 6 of 50 • 1 ... 5, 6, 7 ... 28 ... 50
Similar topics
» DOAJEN NJEMAČKE POLITIKE - KRITIKE TURSKOJ I ZAPADU: Ne rušiš zrakoplov neprijatelja svoga neprijatelja
» Cetnik na klaviru!Zovem se Srbijanka,brate,borim se protiv ustasa
» ..Nemam đe,pa ću ovđe..
» SPC u obrucu neprijatelja
» Prijatelj mog neprijatelja je i moj neprijatelj a neprijatelj mog neprijatelja je moj prijatelj
» Cetnik na klaviru!Zovem se Srbijanka,brate,borim se protiv ustasa
» ..Nemam đe,pa ću ovđe..
» SPC u obrucu neprijatelja
» Prijatelj mog neprijatelja je i moj neprijatelj a neprijatelj mog neprijatelja je moj prijatelj
Page 6 of 50