Kad se borim neprijatelja nemam (chat)
Page 27 of 50
Page 27 of 50 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 38 ... 50
Re: Kad se borim neprijatelja nemam (chat)
Pa ima možda mjesec najviše.RayMabus wrote:
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Vrlo malo , tek je progledala ima tjedan i po il dva , tako nešto , stane u šaku.Eva_ wrote:Pa koliko je stara?
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
No, i takve bebe mogu učit di se kaka. Nabavi posudu s pijeskom i kreni, inače ćeš kasnije imat problema.
2017-03-21
Ma da, na slici djeluje veća. Pa zašto ste ju odvajali od majke?RayMabus wrote:Vrlo malo , tek je progledala ima tjedan i po il dva , tako nešto , stane u šaku.Eva_ wrote:Pa koliko je stara?
2017-03-21
Pa progledala je prije 15-ak dana ....je to nekih misec dana , za neka dva do tri dobit ce kilaže i kosti ojacat i vidit ce ju se jer ce bit veca pa može onda i spavat di oce jer nije više toliki bebac ko sada.
2014-04-11
Neznam. Nisam vidio majku. Donilo mi ga.Eva_ wrote:Pa zašto ste ju odvajali od majke?
NIje prvi okot , mačka od jednog lika tu , tigirca , muškic.
2014-04-11
Sam se popne na krevet , sam tamani paštetu ....nije baš ono da mu moraš govorit .....no isto je mali dosta ....al je samostalan ....treba ga samo pazit di je , hranit , da mu je cisto i to je to ....macka prva liga ....normalna skroz.Eva_ wrote:Ma da, na slici djeluje veća. Pa zašto ste ju odvajali od majke?RayMabus wrote:Vrlo malo , tek je progledala ima tjedan i po il dva , tako nešto , stane u šaku.Eva_ wrote:Pa koliko je stara?
2014-04-11
Da , tako nešto oko mjesec dana starosti.....al je ok skroz ....da viš kako grize kad ga ja malo uvatin zajebavat da mi neomlitavi ....skoci na moju ruku i GRIZ.
2014-04-11
Ma macic normalana skorz , danas se igrao , iztrcarao , moje trckaralo , onda se popne na krevet kao eto mene pa se uvali pa na leđa i krmljjjj , ja ga mazin on krmiii , ma koma živa ....ne hebe živu silu.
Spava ko top kad mu se spava , na leđima zaspe , moš ga mazit nehebete , prvi put kad mi je to napravaija mislija san da mi ne umire il tako šta ....a on se izrvne i duboki san , nema to te nešljivi nula posto kad mu dođe pajkit.
Spava ko top kad mu se spava , na leđima zaspe , moš ga mazit nehebete , prvi put kad mi je to napravaija mislija san da mi ne umire il tako šta ....a on se izrvne i duboki san , nema to te nešljivi nula posto kad mu dođe pajkit.
2014-04-11
Ovakvo nevrijeme kakvo je sad ovdje u istri ne pamtim za života!
Ovo tutnji uragan vani....strah meee
Ovo tutnji uragan vani....strah meee
Guest- Guest
vrh ti je macic,longi.RayMabus wrote:Ma macic normalana skorz , danas se igrao , iztrcarao , moje trckaralo , onda se popne na krevet kao eto mene pa se uvali pa na leđa i krmljjjj , ja ga mazin on krmiii , ma koma živa ....ne hebe živu silu.
Samo nemoj zaboravit da je on macak, a ti covjek pa shvacat preosobno njegovo ponasanje.
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
dobro da nije maca, mogla bi pocet furat emancipachiju :Dmaggie13 wrote:vrh ti je macic,longi.RayMabus wrote:Ma macic normalana skorz , danas se igrao , iztrcarao , moje trckaralo , onda se popne na krevet kao eto mene pa se uvali pa na leđa i krmljjjj , ja ga mazin on krmiii , ma koma živa ....ne hebe živu silu.
Samo nemoj zaboravit da je on macak, a ti covjek pa shvacat preosobno njegovo ponasanje.
i grdno nastradat..:DLeviathan2 wrote:dobro da nije maca, mogla bi pocet furat emancipachiju :Dmaggie13 wrote:vrh ti je macic,longi.RayMabus wrote:Ma macic normalana skorz , danas se igrao , iztrcarao , moje trckaralo , onda se popne na krevet kao eto mene pa se uvali pa na leđa i krmljjjj , ja ga mazin on krmiii , ma koma živa ....ne hebe živu silu.
Svaka ti k'o u Njegosa, levi :0)
2014-04-12
pa dis ti djevojcice, jes dobramaggie13 wrote:levi :0)
Skace mi i na glavu dok ležim jer lovi pošto cim se nešto mice on lovi , ima kanđice pa moram pazit , evo sad trckara okolo , pocme skakat ko malo majmunce kad se igra.
2014-04-11
longi, poslije macheta kad poraste vidjeces da si sposoban i za imat klinca, trebas naci neku ne emancipiranu i eto zabave nekoliko godina :DRayMabus wrote:Znam da ja macka , nisam ni mislio da je doktor nauka aka kozojeb.
Skace mi i na glavu dok ležim jer lovi pošto cim se nešto mice on lovi , ima kanđice pa moram pazit , evo sad trckara okolo , pocme skakat ko malo majmunce kad se igra.
Nije problem imat klinca , problem je šta sam ja psihicki sheban za trpit bilo cije mušice. Nemogu ja trpit odrasle ženke sa nekim svojim ja i tim pricama , djeca su jednostavna , to nikad nije bio problem trpit , problem je u trpljenju necijih gluposti i šta netko hoce i šta nece a nije djete.
2014-04-11
Djeca nisu problem nego moja uloga u emaničipačiji a ona mi se nikako nesviđa , to je razlog zašto nemam djecu a ne jer su mi eto nekakvi problem ona ko ona.
Kad krahira natalitet tj vec je onda red trpanja ovoga pa red trpanja onoga dok nepukne sa teorirstima pa pojava ekstremne desnice pa onda lipo kraj rasprave i to je to.
Kad krahira natalitet tj vec je onda red trpanja ovoga pa red trpanja onoga dok nepukne sa teorirstima pa pojava ekstremne desnice pa onda lipo kraj rasprave i to je to.
2014-04-11
*♡*♡.♡*♡*kicioran wrote:
sretan rodjendan nasoj megi
Raznjezio si me..hvalaaaa i pusaaaa..:-*
2014-04-12
Page 27 of 50 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 38 ... 50
Similar topics
» DOAJEN NJEMAČKE POLITIKE - KRITIKE TURSKOJ I ZAPADU: Ne rušiš zrakoplov neprijatelja svoga neprijatelja
» Cetnik na klaviru!Zovem se Srbijanka,brate,borim se protiv ustasa
» ..Nemam đe,pa ću ovđe..
» SPC u obrucu neprijatelja
» Prijatelj mog neprijatelja je i moj neprijatelj a neprijatelj mog neprijatelja je moj prijatelj
» Cetnik na klaviru!Zovem se Srbijanka,brate,borim se protiv ustasa
» ..Nemam đe,pa ću ovđe..
» SPC u obrucu neprijatelja
» Prijatelj mog neprijatelja je i moj neprijatelj a neprijatelj mog neprijatelja je moj prijatelj
Page 27 of 50