Kad se borim neprijatelja nemam (chat)
Page 4 of 50
Page 4 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 27 ... 50
Re: Kad se borim neprijatelja nemam (chat)
je, fale, znanprckov wrote:ima neki fale..dijagram wrote:sto je novog, jel tko umro il su svi na broju
dijagram- Posts : 18912
2015-08-09
bome faleprckov wrote:ima neki fale..dijagram wrote:sto je novog, jel tko umro il su svi na broju
Guest- Guest
a čuj, previše posla more bit opasno...a tek užitka, ajooojdijagram wrote:jesam, zar je netko tvrdio drukcije:)Noor wrote:o, pa živ sidijagram wrote:sto je novog, jel tko umro il su svi na broju
Guest- Guest
ma zvekni ga onim dzemomNoor wrote:jok, vazda mi inat tjeraprckov wrote:di si ti lipa, slusa li te veberNoor wrote:e, baš sad to radim..kak je dobrooooveber wrote:a nismo mi kao ti da luftamo guzicu na moru.
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
dijagram wrote:je, fale, znanprckov wrote:ima neki fale..dijagram wrote:sto je novog, jel tko umro il su svi na broju
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
more,a ja i prvu i drugu pa i,..nocnu:)Noor wrote:a čuj, previše posla more bit opasno...a tek užitka, ajooojdijagram wrote:jesam, zar je netko tvrdio drukcije:)Noor wrote:o, pa živ sidijagram wrote:sto je novog, jel tko umro il su svi na broju
tko zna do kad, mozda za pedesetak godina osjetim kakve posljedice
dijagram-
2015-08-09
prckov wrote:dijagram wrote:je, fale, znanprckov wrote:ima neki fale..dijagram wrote:sto je novog, jel tko umro il su svi na broju
dijagram-
2015-08-09
još ako i teren uspiješ odradit...svaka častdijagram wrote:more,a ja i prvu i drugu pa i,..nocnu:)Noor wrote:a čuj, previše posla more bit opasno...a tek užitka, ajooojdijagram wrote:jesam, zar je netko tvrdio drukcije:)Noor wrote:o, pa živ sidijagram wrote:sto je novog, jel tko umro il su svi na broju
Guest- Guest
je, jos samo epi nije uletio na kavu,imao je obaveza:)Noor wrote:još ako i teren uspiješ odradit...svaka častdijagram wrote:more,a ja i prvu i drugu pa i,..nocnu:)Noor wrote:a čuj, previše posla more bit opasno...a tek užitka, ajooojdijagram wrote:jesam, zar je netko tvrdio drukcije:)Noor wrote:
o, pa živ si
nema sto ne stignem
dijagram-
2015-08-09
sve se može kad postoji želja i voljadijagram wrote:je, jos samo epi nije uletio na kavu,imao je obaveza:)Noor wrote:još ako i teren uspiješ odradit...svaka častdijagram wrote:more,a ja i prvu i drugu pa i,..nocnu:)Noor wrote:a čuj, previše posla more bit opasno...a tek užitka, ajooojdijagram wrote:
jesam, zar je netko tvrdio drukcije:)
nema sto ne stignem
Guest- Guest
kupa li se u porestini
zagrijalo i u zagrebu
zagrijalo i u zagrebu
dijagram-
2015-08-09
kupalo se i to puno...šaram po plažama skoro od umaga pa do južne strane poreča i vrsara, ne znam gdje je ljepše :))dijagram wrote:kupa li se u porestini
zagrijalo i u zagrebu
idući mjesec idem esku na kafu, samo on to još ne zna :)
nadam se da će mi ponuditi bosansku..kao pravoj bosanki
@gnječ ?
Guest- Guest
pazi sto ce tu u kavu stavit,vis da nisu svoji ovi s istreNoor wrote:kupalo se i to puno...šaram po plažama skoro od umaga pa do južne strane poreča i vrsara, ne znam gdje je ljepše :))dijagram wrote:kupa li se u porestini
zagrijalo i u zagrebu
@gnječ ?
dijagram-
2015-08-09
ma neće, vjerujem ja njemudijagram wrote:pazi sto ce tu u kavu stavit,vis da nisu svoji ovi s istreNoor wrote:kupalo se i to puno...šaram po plažama skoro od umaga pa do južne strane poreča i vrsara, ne znam gdje je ljepše :))dijagram wrote:kupa li se u porestini
zagrijalo i u zagrebu
@gnječ ?
Guest- Guest
ne znam, ja samo Kajinu i,...za njim:)Noor wrote:ma neće, vjerujem ja njemudijagram wrote:pazi sto ce tu u kavu stavit,vis da nisu svoji ovi s istreNoor wrote:kupalo se i to puno...šaram po plažama skoro od umaga pa do južne strane poreča i vrsara, ne znam gdje je ljepše :))dijagram wrote:kupa li se u porestini
zagrijalo i u zagrebu
@gnječ ?
dijagram-
2015-08-09
Kajinu kavu ili Kajinovu?dijagram wrote:ne znam, ja samo Kajinu i,...za njim:)Noor wrote:ma neće, vjerujem ja njemudijagram wrote:pazi sto ce tu u kavu stavit,vis da nisu svoji ovi s istreNoor wrote:kupalo se i to puno...šaram po plažama skoro od umaga pa do južne strane poreča i vrsara, ne znam gdje je ljepše :))dijagram wrote:kupa li se u porestini
zagrijalo i u zagrebu
@gnječ ?
Guest- Guest
samo Kajinu na Istri vjerujem, i hodim za njim jer mu je to slogan sa zadnjih izbora:)Noor wrote:Kajinu kavu ili Kajinovu?dijagram wrote:ne znam, ja samo Kajinu i,...za njim:)Noor wrote:ma neće, vjerujem ja njemudijagram wrote:pazi sto ce tu u kavu stavit,vis da nisu svoji ovi s istreNoor wrote:
kupalo se i to puno...šaram po plažama skoro od umaga pa do južne strane poreča i vrsara, ne znam gdje je ljepše :))
@gnječ ?
dijagram-
2015-08-09
ma prekrasna je istra, uredna i uređena, živopisna...raznolika, zaljubila sam se u njudijagram wrote:samo Kajinu na Istri vjerujem, i hodim za njim jer mu je to slogan sa zadnjih izbora:)Noor wrote:Kajinu kavu ili Kajinovu?dijagram wrote:ne znam, ja samo Kajinu i,...za njim:)Noor wrote:ma neće, vjerujem ja njemudijagram wrote:
pazi sto ce tu u kavu stavit,vis da nisu svoji ovi s istre
Guest- Guest
ako je samo u istru onda ok:)Noor wrote:ma prekrasna je istra, uredna i uređena, živopisna...raznolika, zaljubila sam se u njudijagram wrote:samo Kajinu na Istri vjerujem, i hodim za njim jer mu je to slogan sa zadnjih izbora:)Noor wrote:Kajinu kavu ili Kajinovu?dijagram wrote:ne znam, ja samo Kajinu i,...za njim:)Noor wrote:
ma neće, vjerujem ja njemu
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:ako je samo u istru onda ok:)Noor wrote:ma prekrasna je istra, uredna i uređena, živopisna...raznolika, zaljubila sam se u njudijagram wrote:samo Kajinu na Istri vjerujem, i hodim za njim jer mu je to slogan sa zadnjih izbora:)Noor wrote:Kajinu kavu ili Kajinovu?dijagram wrote:
ne znam, ja samo Kajinu i,...za njim:)
a 2 godine sam tamo svaki tjedan, nije ni čudo
Guest- Guest
moja prijateljica istrijanka kaze zeli preseliti u dalmaciju:)Noor wrote:dijagram wrote:ako je samo u istru onda ok:)Noor wrote:ma prekrasna je istra, uredna i uređena, živopisna...raznolika, zaljubila sam se u njudijagram wrote:samo Kajinu na Istri vjerujem, i hodim za njim jer mu je to slogan sa zadnjih izbora:)Noor wrote:
Kajinu kavu ili Kajinovu?
a 2 godine sam tamo svaki tjedan, nije ni čudo
valjda promjena,tko ce ga znati
dijagram-
2015-08-09
Page 4 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 27 ... 50
Similar topics
» DOAJEN NJEMAČKE POLITIKE - KRITIKE TURSKOJ I ZAPADU: Ne rušiš zrakoplov neprijatelja svoga neprijatelja
» Cetnik na klaviru!Zovem se Srbijanka,brate,borim se protiv ustasa
» ..Nemam đe,pa ću ovđe..
» SPC u obrucu neprijatelja
» Prijatelj mog neprijatelja je i moj neprijatelj a neprijatelj mog neprijatelja je moj prijatelj
» Cetnik na klaviru!Zovem se Srbijanka,brate,borim se protiv ustasa
» ..Nemam đe,pa ću ovđe..
» SPC u obrucu neprijatelja
» Prijatelj mog neprijatelja je i moj neprijatelj a neprijatelj mog neprijatelja je moj prijatelj
Page 4 of 50