SPC u obrucu neprijatelja
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
SPC u obrucu neprijatelja
https://vesti-online.com/Vesti/Drustvo/736805/SPC-u-obrucu-neprijatelja
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: SPC u obrucu neprijatelja
pa naravno kad su najveca govnarija..a onda im jos niz kajlu ide ono govno šamansko od franje..dođi jastrebe po samar
2015-09-08
gluperda šamanska uopce nista ne kuzi...bolje mu ej da se vrati u amazonsku đunglu...ekumena i pomirnje između pravoslavne crkve i katolicke ne ide preko beograda i moskve...koje realno uopce ne zele nikakvo pomirenje jer ne bi bilo u zavadi sa 80% ostalih pravoslavnih crkava...to su ekspanzionisticke crkve kakav je i sam šaman..i zato im trci u krilo..a nikakav 'duhovni prosvjetitelj'..'ujedinitelj'..dapace on se moze ujediniti ali samo slicnih onih sebi..zato ga boli kurac za druge pravoslavne crkve kao i za europske katolicke crkve..šamanija ej to..
2015-09-08
vuksadinare wrote:pa naravno kad su najveca govnarija..a onda im jos niz kajlu ide ono govno šamansko od franje..dođi jastrebe po samar
pomisliš li ti ovih dana da ćeš jednom umrijeti pa da ćeš pred Kristom položiti sud o pogrdama koje si za života izrekao protiv Petrovog nasljednika na zemlji?
Guest- Guest
hahaha..bas me zanima ko ce pred taj sud u konacnici....jednostavno šaman ej razotkriven ne zaslugom toliko drugih nego sam se razotkrio..vrag ne moze na koncu prikriti zlocu ma koliko se trudio da to prikrije..jezik uvije isplazi..protiv toga s ene moze boriti...metilda wrote:vuksadinare wrote:pa naravno kad su najveca govnarija..a onda im jos niz kajlu ide ono govno šamansko od franje..dođi jastrebe po samar
pomisliš li ti ovih dana da ćeš jednom umrijeti pa da ćeš pred Kristom položiti sud o pogrdama koje si za života izrekao protiv Petrovog nasljednika na zemlji?
2015-09-08
vuksadinare wrote:hahaha..bas me zanima ko ce pred taj sud u konacnici....jednostavno šaman ej razotkriven ne zaslugom toliko drugih nego sam se razotkrio..vrag ne moze na koncu prikriti zlocu ma koliko se trudio da to prikrije..jezik uvije isplazi..protiv toga s ene moze boriti...metilda wrote:vuksadinare wrote:pa naravno kad su najveca govnarija..a onda im jos niz kajlu ide ono govno šamansko od franje..dođi jastrebe po samar
svaki čovjek po odlasku s ovoga svijeta odlazi na tzv. Pojedinačni sud u kojem odgovara za svoje grijehe.. valjda to znaš ako si katolik..
sjećaš li se iz Evanđelja kako su Isusa optužili da đavle izgoni pomoću Belzebula i da je on sam đavao.. nakon toga Isus izriče onu čuvenu osudu da će se svi grijesi oprostiti osim grijeha protiv Duha Svetoga..
ako vjerujemo (ti očito ne vjeruješ ali katolici vjeruju) da se papa izabire snagom Duha Svetoga onda ti ovakvim upisima činiš grijeh protiv Duha Svetoga..
opominjem te iz ljubavi
Guest- Guest
zasto je ovaj lazni poglavar na celu vatikana...lazan..ima niz cinjenica koje upucuju na to....prvo rezotkrivanje je bilo kad je nakon dobijanja mandata...izasao na balkon i nije rekao vjernicima kao sto su sve pape prije njega cinile..'hvaljen isus i marija'..vec dobar dan...druga znakovita cinjenica..je prilikom pranja i ljubljenja nogu..on to nikad naprimjer nije ucinio kriminalcima,lopovima,sirotinji kao sto su to cinile prethodne pape pa i sam isus..nego kome?..samo 'migrantima' muslimanima..treca cinjenica...uskratio je bozju rijec krscanima u siriji,iraku a milosrdan je bio prema muslimanima odnosno isilovcima...dalje encu sad nabrajati...odnosno hocu...ovu posljednju opacinu..jedan narod ej nazvao smrdljivim a uzdizao je onog koji zagovara promjene granica,negira zlocine i huska..treba li jos...
2015-09-08
tjesi se...procitaj moj prethodni post i negiraj to ako imas argumente...metilda wrote:vuksadinare wrote:hahaha..bas me zanima ko ce pred taj sud u konacnici....jednostavno šaman ej razotkriven ne zaslugom toliko drugih nego sam se razotkrio..vrag ne moze na koncu prikriti zlocu ma koliko se trudio da to prikrije..jezik uvije isplazi..protiv toga s ene moze boriti...metilda wrote:vuksadinare wrote:pa naravno kad su najveca govnarija..a onda im jos niz kajlu ide ono govno šamansko od franje..dođi jastrebe po samar
svaki čovjek po odlasku s ovoga svijeta odlazi na tzv. Pojedinačni sud u kojem odgovara za svoje grijehe.. valjda to znaš ako si katolik..
sjećaš li se iz Evanđelja kako su Isusa optužili da đavle izgoni pomoću Belzebula i da je on sam đavao.. nakon toga Isus izriče onu čuvenu osudu da će se svi grijesi oprostiti osim grijeha protiv Duha Svetoga..
ako vjerujemo (ti očito ne vjeruješ ali katolici vjeruju) da se papa izabire snagom Duha Svetoga onda ti ovakvim upisima činiš grijeh protiv Duha Svetoga..
opominjem te iz ljubavi
2015-09-08
vuksadinare wrote:tjesi se...procitaj moj prethodni post i negiraj to ako imas argumente...metilda wrote:vuksadinare wrote:hahaha..bas me zanima ko ce pred taj sud u konacnici....jednostavno šaman ej razotkriven ne zaslugom toliko drugih nego sam se razotkrio..vrag ne moze na koncu prikriti zlocu ma koliko se trudio da to prikrije..jezik uvije isplazi..protiv toga s ene moze boriti...metilda wrote:vuksadinare wrote:pa naravno kad su najveca govnarija..a onda im jos niz kajlu ide ono govno šamansko od franje..dođi jastrebe po samar
opominjem te iz ljubavi
nemam se razloga tješiti. ali isto tako nemam potrebu iznositi pogrdne riječi na račun pape iz same činjenice da je on po Isusovoj ostavštini Petrov nasljednik na zemlji, Stijena na kojoj počiva Kristova Crkva.. papa nije nepogrešiv i za sve što je pogrešno učinio odgovarat će pred Isusom.. i ne treba upadati u zamku oholosti i suditi umjesto Krista..
Guest- Guest
...ti si stvarno naivna...ti ne vidis da ej taj manijak spreman zrtvovati cak narode da bi dosao do svog paklenog plana..biti jedini đavolji namjesnik na zemlji...njega uopce ne tangira katolicka crkva kojoj je on formalno na celu mada pripada jednom autonomnom katolickom redu koja zapravo pro forme unutar katolicke crkve je..i iz tog reda niakd prije nije biran nijedan papa na celo vatikana..u nekim verzijama jezuiti su blize protestantizmu...oni i grkokatolici su zasebni redovi a ono sto ih veze za vatikan jest da priznaju papu kao poglavara..po tom sistemu onda papa moze doci iz reda grkokatolika...pa cak i pravoslavne crkve ili iz protestanske crkve...zasto je tako odluceno u vatikanu da ovaj autonomas dođe na celo vatikana pitaj boga...mozda se unutar zidina vatikana prijetilo da jezuiti vise nece priznavat pau i da ce biti samostalna verzija krscana...sto je po meni dosta blizu istine...prije nego da ga ej psotavila masonerija mada i tu bi mogao biti djelic istine..sve je to na jedan nacin povezanometilda wrote:vuksadinare wrote:tjesi se...procitaj moj prethodni post i negiraj to ako imas argumente...metilda wrote:vuksadinare wrote:hahaha..bas me zanima ko ce pred taj sud u konacnici....jednostavno šaman ej razotkriven ne zaslugom toliko drugih nego sam se razotkrio..vrag ne moze na koncu prikriti zlocu ma koliko se trudio da to prikrije..jezik uvije isplazi..protiv toga s ene moze boriti...metilda wrote:
opominjem te iz ljubavi
nemam se razloga tješiti. ali isto tako nemam potrebu iznositi pogrdne riječi na račun pape iz same činjenice da je on po Isusovoj ostavštini Petrov nasljednik na zemlji, Stijena na kojoj počiva Kristova Crkva.. papa nije nepogrešiv i za sve što je pogrešno učinio odgovarat će pred Isusom.. i ne treba upadati u zamku oholosti i suditi umjesto Krista..
2015-09-08
u vatikanu nije tajna da vec jedan duzi period se boje raslojavanja katolicke crkve nesto slicno kao sto je slucaj kod pravoslavnih crkava i protestantskih...a ono sto ih muci najvise da bi takvo raslojavanje dovelo vatikan na marginu i gubljenje utjecaja i drugo dosta vazno gubitak novca i nekretnina...i zato je vatikanski kler u zadnej vrijeme dosta sklon kompromisima pa cak i prema negativnim pojavama...cinjenica je da se jedno vrijeme iz nekih katolickih crkava u juznoj americi prije izbora ovog šamana a pod valom i ljevicarske ideologije koja je jaka u juznoj americi zapravo u juznoj americi je mix vjerovanaj i ljevicarenja,samanstva...prijetilo da katolicka crkva juzne amerike bude autokefalna i neovisna od vatikana...i shodno tome i to je vjerojatno bio jedan od razloga da se kompromisno izabere saman da se primire katolicke crkve u juznoj americi ali i politicari....
2015-09-08
Ovakve gluposti još nisu viđene.vuksadinare wrote: ..prijetilo da katolicka crkva juzne amerike bude autokefalna i neovisna od vatikana...i shodno tome i to je vjerojatno bio jedan od razloga da se kompromisno izabere saman da se primire katolicke crkve u juznoj americi
Pa Južna Amerika je stijena katoličanstva u svijetu.
Brazil,Meksiko,Urugvaj,Paragvaj,Rgentina...
Evropa je što se toga tiče leopardova koža...malo katolika,pa gore protestanti,pa red muslimana,pa pravoslavlje na istoku i Balkanu.
Sj.Amerika je pod znatnijim uplivom protestantizma,Afrikom dominira islam,kao i većim dijelom Azije,gdje su još budizam,hinduizam i ist.gnoze.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
da se razmemo ja nisam protiv vatikana..jer u katolickoj dogmi postoji i recenica da mozes kritizirati i papu i vatikan..jas etoga drzim ako mi nesto nije po volji..ovaj šaman mi nije po volji jer radi sve suprotno katolickom nauku i on je u svom neprirodnom okruzenju...i bolje da s emakne iz tog neprirodnog okruzenja dok se ne ukopa jos vise i rogoborimetilda wrote:odabrao si pa neka ti bude po riječi tvojoj
2015-09-08
kakva stijena..oni su to jer je katolicka crkva prije 300,400 godina zabila svoj kriz na tlu latinske amerike...pokatolcila indijance od kojih je dobar dio zadrzao i samanizam...ispremjesan dodatno sa nekakvim politickim idealizmom...europa je izvorisni temelj katolicanstva i zato je tu tvrdo katolicanstvo plus bas i zbog toga sto je bila i je ugroza od ovih pobrojanih sto si naveo..katolicanstvo u juznoj americi je vise jedna verzija naropdnog folklora..jastreb wrote:Ovakve gluposti još nisu viđene.vuksadinare wrote: ..prijetilo da katolicka crkva juzne amerike bude autokefalna i neovisna od vatikana...i shodno tome i to je vjerojatno bio jedan od razloga da se kompromisno izabere saman da se primire katolicke crkve u juznoj americi
Pa Južna Amerika je stijena katoličanstva u svijetu.
Brazil,Meksiko,Urugvaj,Paragvaj,Rgentina...
Evropa je što se toga tiče leopardova koža...malo katolika,pa gore protestanti,pa red muslimana,pa pravoslavlje na istoku i Balkanu.
Sj.Amerika je pod znatnijim uplivom protestantizma,Afrikom dominira islam,kao i većim dijelom Azije,gdje su još budizam,hinduizam i ist.gnoze.
2015-09-08
jedno je iskreno i dobronamjerno kritizirati, a nešto sasvim drugo je svaki dan otvarati dvije teme s pogrdnim nazivima za papu.. to je nedobronamjerno i sasvim suprotno katoličkom nauku o tome tko smije a tko ne smije suditi
Guest- Guest
U Rgentini domorodaca skoro da i nema. Sve Evropejci. Urugvaj također. Veći dio Brazila ,Meksika i Paragvaja,također Latinosi većina.vuksadinare wrote:
kakva stijena..oni su to jer je katolicka crkva prije 300,400 godina zabila svoj kriz na tlu latinske amerike...pokatolcila indijance od kojih je dobar dio zadrzao i samanizam.
Uglavnom religijska slika Južne Amerike je homogenija što se katolianstva tiče nego bilo koji drugi dio svijeta.
Čak više nego Hrvatska,gdje u mnogim krajevima pravoslavlje zauzima značajnu ulogu,u J.Americi pravoslavlja nema.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
sutio sam dok nije napravio fatalnu pogresku...ovo oko stepinca i nije toliko da bi me uzrujavalo...tu se ukrstavju razni macevi vec duze vrijeme..ali me uvrijedilo kada se šaman ponio rasisticki prema mom narodu i narodu koji je vjere na kojoj je on na celu..plus sto je uzdignuo irineja koji je veliko srpski huskac,koji negira zlocine i koji bi mjenjao granice...tu je kraj price...tu vise ne postoji ekumena vec borbametilda wrote:jedno je iskreno i dobronamjerno kritizirati, a nešto sasvim drugo je svaki dan otvarati dvije teme s pogrdnim nazivima za papu.. to je nedobronamjerno i sasvim suprotno katoličkom nauku o tome tko smije a tko ne smije suditi
2015-09-08
metilda wrote:vuksadinare wrote:tjesi se...procitaj moj prethodni post i negiraj to ako imas argumente...metilda wrote:vuksadinare wrote:hahaha..bas me zanima ko ce pred taj sud u konacnici....jednostavno šaman ej razotkriven ne zaslugom toliko drugih nego sam se razotkrio..vrag ne moze na koncu prikriti zlocu ma koliko se trudio da to prikrije..jezik uvije isplazi..protiv toga s ene moze boriti...metilda wrote:
opominjem te iz ljubavi
zanimljivo da sam nikad za sebe nije tvrdio da je on ta stijena, vec naprotiv oznacio Isusa kao kamen ugaoni:
Pristupite k njemu, Kamenu živomu što ga, istina, ljudi odbaciše, ali je u očima Božjim izabran, dragocjen, 5pa se kao živo kamenje ugrađujte u duhovni Dom za sveto svećenstvo da prinosite žrtve duhovne, ugodne Bogu po Isusu Kristu.
6Stoga stoji u Pismu:
Evo postavljam na Sionu
kamen odabrani,
dragocjeni kamen ugaoni:
Tko u nj vjeruje,
ne, neće se postidjeti.
7Vama dakle koji vjerujete – čast! A onima koji ne vjeruju – kamen koji odbaciše graditelji postade kamen zaglavni 8i kamen spoticanja, stijena posrtanja; oni se o nj spotiču, neposlušni Riječi, za što su i određeni.
---
A kasnije u Otkrivenju apostol Ivan u vizijama nigdje ne vidi Petra, nego Isusa kako drzi u desnici zvijezde / odnosno nadglednike crkava sa kraja 1. stoljeca...Petra i Rimske crkve nigdje...
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Velikosrbska crkva i trjeba biti pod nadzorom, najbolje ju je zabraniti, jer je srjedstvo velikosrbske agresije.
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» DOAJEN NJEMAČKE POLITIKE - KRITIKE TURSKOJ I ZAPADU: Ne rušiš zrakoplov neprijatelja svoga neprijatelja
» Prijatelj mog neprijatelja je i moj neprijatelj a neprijatelj mog neprijatelja je moj prijatelj
» Kad se borim neprijatelja nemam (chat)
» ISIL DOBIVA PRAVOG NEPRIJATELJA?
» skupilo se muktara, uhljeba i neprijatelja Hrvata
» Prijatelj mog neprijatelja je i moj neprijatelj a neprijatelj mog neprijatelja je moj prijatelj
» Kad se borim neprijatelja nemam (chat)
» ISIL DOBIVA PRAVOG NEPRIJATELJA?
» skupilo se muktara, uhljeba i neprijatelja Hrvata
Page 1 of 3