Kad se borim neprijatelja nemam (chat)
Page 26 of 50
Page 26 of 50 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 38 ... 50
Re: Kad se borim neprijatelja nemam (chat)
A ovi je baš koma ono , zato me cudi ....al evo miu mau grebe oce iz kutije , izvadim ga sam se uzvere na krevet , malo na leđa , igra i odma sklupca se i ono krmljjjjNoor wrote:ma mace vole spavati..da mu nije dobro, cvilio bi on, ne briniRayMabus wrote:Samo opet se sklupca uz mene i spava , sad jel to prirodno il mu je neki kuraz ....
A mislim nije mu ništa kad on sam skoci na krevet i uzvere se jer da mu je nešto ozbiljno onda se nebi moga ni popet nit ima volju doc gori.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ja mislim da on mene malo i zajebava , sad je utonija u kušin po ure , nehebe živu silu , tu mu je udobno , stavim ga u kutiju radi piruete , kmeeee ocu na kušin kmeeeeee ....e nemere brajo ...živni malo.
2014-04-11
A i ove macke su posebne beštije , pojia još malo paštete s prsta , aj rekoh izvadit cu te baš da vidim štaš napravit , napad na stopala , ima jake zubice iako je mali , ugrize baš snažno , igra se , hop odma na krevet malo ko fol grebe i onda sklupca se i krmljjj .....aj rekoh sad ideš na kušin i tamo iza i sad tu spavaj ....nije ti ništa nego me samo sprdaš.
Meko mu je plus puše ventilator ....nije maca ni blesava.
Meko mu je plus puše ventilator ....nije maca ni blesava.
2014-04-11
Mačke su nenadmašni majstori zaspati bilo kad, bilo gdje, pod bilo kojim okolnostima. No, znate to i sami ako imate mačku. Jedan dan ćete je pronaći u omiljenoj fotelji, a već dva sata kasnije eno je, odmara na frižideru. Ponekad ćete je tražiti satima i već izdati tjeralicu na internetu jer vam se mačka izgubila, a ona će upravo tad izroniti krmeljavih i pospanih očiju iz nekog samo njoj dostupnog mjesta.
Zašto mačke toliko vremena dnevno provode u spavanju i što se zapravo dešava dok spavaju, pročitajte u nastavku…
Mogli bismo reći da je Đuro ovdje prilično opušten…
Zašto mačke toliko vremena dnevno provode u spavanju i što se zapravo dešava dok spavaju, pročitajte u nastavku…
Drijemanje im je u genima
Mačke mogu spavati i po 16 sati dnevno dok mačke u godinama u vodoravnom položaju provode i 20 sati dnevno. To je rezultat evolucije, prehrambenih navika i psihologije. U divljini mačke moraju loviti da bi jele, odnosno preživjele, a vrebanje, lov i ubijanje plijena oduzima puno energije. Spavanjem između dva obroka vraćaju izgubljenu energiju.Ne spavaju uvijek čvrsto
Od sveukupnog spavanja gotovo tri četvrtine vremena mačke zapravo drijemaju. U tom stanju dobivaju potreban odmor, ali su spremne probuditi se i aktivirati ako se ukaže potreba. Da mačka ne spava čvrstim snom, zaključit ćete po njenim ušima i očima – ako miče uši u smjeru zvukova ili lagano otvara oči. Mačke čak i dok sjede mogu ovako drijemati.Mogli bismo reći da je Đuro ovdje prilično opušten…
2014-04-11
Aj Boga ti šesnejst sati dnevno spavaju a ja se cudim ovom svome šta krmelji cili dan danas a diga san ga u 7 i po ujutro ...a di nece.
2014-04-11
nu longa, preuzeo i chat
siri se forumom ko kuga:)
siri se forumom ko kuga:)
dijagram-
2015-08-09
Bolji bi naziv bio moonshine..no, dobro..
Poz,braco :-)))
Poz,braco :-)))
2014-04-12
Mačka bira gazdu, a ne obrnuto. Tak da Longi budi dobar i ponizan gazda.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Maca je dobila sad paštete pa navalila a ovdje se natmurilo , sad ce prolijev ....neki oblaci al ono ovo kad iskrene bit ce junacki ....još malo.
2014-04-11
Ma sad je u kužini , u karanteni , jede ....igrala se danas al kako one puno spavaju onda se igra pola ure il tako nešto i odma krmlj ,,,,onda je samo vratim u karantenu da tamo spava.
Vadim je vani ( iako i tamo ima prostora tj cijelu prostoriju ) samo da se igra , malo socijalizira i nezakržlja.
Ono po par sati dnevno jer i onako spavaju po 16 sati dnevno dakle ovih osam je trckaranje.
Vadim je vani ( iako i tamo ima prostora tj cijelu prostoriju ) samo da se igra , malo socijalizira i nezakržlja.
Ono po par sati dnevno jer i onako spavaju po 16 sati dnevno dakle ovih osam je trckaranje.
2014-04-11
Ma igra se otac sad s njom u dnevnom boravku , samo sam mu reka jer mi je to bitno pošto je mala da pazi di je da nebi na skale pa cu je ja il on ugazit slucajno a onda ce umrit.
Igraju se sad u dnevnom boravku , nek se giba malo.
Igraju se sad u dnevnom boravku , nek se giba malo.
2014-04-11
Imaju ti mačke 9 života, ne drhti toliko.
2017-03-21
I nemaju baš , to se jednom mom poznaniku desilo , ujutro se diga i pravo nogom na macica i ubija ga , krokodilske suze.
Znam zašto to govorim stalno da nesmi bit po kuci bez nadzora , il u karantenu il je nadziri non stop dok je slobodna.
Znam zašto to govorim stalno da nesmi bit po kuci bez nadzora , il u karantenu il je nadziri non stop dok je slobodna.
2014-04-11
Mala je ko šakica , mekana , kosti krhe , to da je pustiš ode ona na tapetic ispod skala , tko ce je vidit uopce , nemaš pojma da je tu i ubit ceš je ako je tako ugaziš ....zato je u karanteni ili radije kad je u sobi da mi je na krevetu ( doduše sama se popne iako ocu da trckara al oce gore pa ono aj ok ) ...iako mi ga je cilog iskenjala .....al dobro nije puno i nije po centru al imam šugamene pa onda sad spava na njima i to jer je mala pa kad joj se piški i kaki onda ce tu di joj dođe ...jucer il prekjucer je ostavio dvi minute na krevetu vratim se i govance po sredini , tariguzom ga pokupio , nije štete napravila jer je malo i pokupio ga ono na dizalicu .....al bolje je i to tj da je na krevetu pa je tu nego da je negdi dole a neznam di je .....lancun cu lako prominit a nju necu ako je ugazim.
2014-04-11
Uči ju na pijesak i novinama po guzi ak se pokaka ili popiški mimo pijeska. Drvo se savija dok je mlado, poslije je kasno.
2017-03-21
Pa ima možda mjesec najviše.RayMabus wrote:
2017-03-21
Page 26 of 50 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 38 ... 50
Similar topics
» DOAJEN NJEMAČKE POLITIKE - KRITIKE TURSKOJ I ZAPADU: Ne rušiš zrakoplov neprijatelja svoga neprijatelja
» Cetnik na klaviru!Zovem se Srbijanka,brate,borim se protiv ustasa
» ..Nemam đe,pa ću ovđe..
» SPC u obrucu neprijatelja
» Prijatelj mog neprijatelja je i moj neprijatelj a neprijatelj mog neprijatelja je moj prijatelj
» Cetnik na klaviru!Zovem se Srbijanka,brate,borim se protiv ustasa
» ..Nemam đe,pa ću ovđe..
» SPC u obrucu neprijatelja
» Prijatelj mog neprijatelja je i moj neprijatelj a neprijatelj mog neprijatelja je moj prijatelj
Page 26 of 50