Kad se borim neprijatelja nemam (chat)
Page 14 of 50
Page 14 of 50 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 32 ... 50
Re: Kad se borim neprijatelja nemam (chat)
dođi u poreč u vidi uživo, ne bum te utapala :Dveber wrote:a niš, buš objavila jednu u badiću pa smo mirni do jeseni.Noor wrote:vidim, morao bi biti suptilniji...a zna koliko je ranjiva na tu temu
Guest- Guest
Čekaj, ne može Epi sam toliko nahvaliti Putina. A fotku u badiću na pp.veber wrote:a niš, buš objavila jednu u badiću pa smo mirni do jeseni.Noor wrote:vidim, morao bi biti suptilniji...a zna koliko je ranjiva na tu temu
dealNoor wrote:dođi u poreč u vidi uživo, ne bum te utapala :Dveber wrote:a niš, buš objavila jednu u badiću pa smo mirni do jeseni.Noor wrote:vidim, morao bi biti suptilniji...a zna koliko je ranjiva na tu temu
2014-12-30
eh, vikendom sam doma, tamo preko tjedna...kic wrote:
bio sam ja u Poreču prošli vikend :O
Guest- Guest
kaj će mi fotka kada mogu vidjet uživoRegoč wrote:Čekaj, ne može Epi sam toliko nahvaliti Putina. A fotku u badiću na pp.
2014-12-30
ti si premlad za noorčikic wrote:
2014-12-30
pa na plaži nisam oblečena...to samo švabe, čarapice, sandalice, šeširić i dekica do brade....a vani 30 cveber wrote:kaj će mi fotka kada mogu vidjet uživoRegoč wrote:Čekaj, ne može Epi sam toliko nahvaliti Putina. A fotku u badiću na pp.
Guest- Guest
znači, sa mnom ni ljimunad nemre popiti? pa lepo...veber wrote:ti si premlad za noorčikic wrote:
Guest- Guest
Da ostane za kasnije. Moš ju Crvenkastom na nos natrljati.veber wrote:kaj će mi fotka kada mogu vidjet uživoRegoč wrote:Čekaj, ne može Epi sam toliko nahvaliti Putina. A fotku u badiću na pp.
Možda kolač.Noor wrote:znači, sa mnom ni ljimunad nemre popiti? pa lepo...veber wrote:ti si premlad za noorčikic wrote:
pa to i velim. i ja na plaži nisam oblečen, samo imam gaće u koje naguram spužvu...Noor wrote:pa na plaži nisam oblečena...to samo švabe, čarapice, sandalice, šeširić i dekica do brade....a vani 30 cveber wrote:kaj će mi fotka kada mogu vidjet uživoRegoč wrote:Čekaj, ne može Epi sam toliko nahvaliti Putina. A fotku u badiću na pp.
2014-12-30
veber wrote:ti si premlad za noorčikic wrote:
nikakva smetnja za skočit u more i popit kavu-
kic wrote:veber wrote:ti si premlad za noorčikic wrote:
nikakva smetnja za skočit u more i popit kavu-
Guest- Guest
a kad zideš van, jel ju onda žmičeš?veber wrote:pa to i velim. i ja na plaži nisam oblečen, samo imam gaće u koje naguram spužvu...Noor wrote:pa na plaži nisam oblečena...to samo švabe, čarapice, sandalice, šeširić i dekica do brade....a vani 30 cveber wrote:kaj će mi fotka kada mogu vidjet uživoRegoč wrote:Čekaj, ne može Epi sam toliko nahvaliti Putina. A fotku u badiću na pp.
Guest- Guest
Presede mi rucak...Noor wrote:a kad zideš van, jel ju onda žmičeš?veber wrote:pa to i velim. i ja na plaži nisam oblečen, samo imam gaće u koje naguram spužvu...Noor wrote:pa na plaži nisam oblečena...to samo švabe, čarapice, sandalice, šeširić i dekica do brade....a vani 30 cveber wrote:kaj će mi fotka kada mogu vidjet uživoRegoč wrote:Čekaj, ne može Epi sam toliko nahvaliti Putina. A fotku u badiću na pp.
poskrivečki ;)Noor wrote:a kad zideš van, jel ju onda žmičeš?veber wrote:pa to i velim. i ja na plaži nisam oblečen, samo imam gaće u koje naguram spužvu...Noor wrote:pa na plaži nisam oblečena...to samo švabe, čarapice, sandalice, šeširić i dekica do brade....a vani 30 cveber wrote:kaj će mi fotka kada mogu vidjet uživoRegoč wrote:Čekaj, ne može Epi sam toliko nahvaliti Putina. A fotku u badiću na pp.
2014-12-30
Regoč-
2015-08-21
veber-
2014-12-30
Page 14 of 50 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 32 ... 50
Similar topics
» DOAJEN NJEMAČKE POLITIKE - KRITIKE TURSKOJ I ZAPADU: Ne rušiš zrakoplov neprijatelja svoga neprijatelja
» Cetnik na klaviru!Zovem se Srbijanka,brate,borim se protiv ustasa
» ..Nemam đe,pa ću ovđe..
» SPC u obrucu neprijatelja
» Prijatelj mog neprijatelja je i moj neprijatelj a neprijatelj mog neprijatelja je moj prijatelj
» Cetnik na klaviru!Zovem se Srbijanka,brate,borim se protiv ustasa
» ..Nemam đe,pa ću ovđe..
» SPC u obrucu neprijatelja
» Prijatelj mog neprijatelja je i moj neprijatelj a neprijatelj mog neprijatelja je moj prijatelj
Page 14 of 50