Kad se borim neprijatelja nemam (chat)
Page 25 of 50
Page 25 of 50 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 37 ... 50
Re: Kad se borim neprijatelja nemam (chat)
Dobojo mlika , sad se valja zada , vruce mu je a ovdje mu puše ventilator pa se okrece na leđa.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Nisam. Rušiš mi reputaciju.Noor wrote:Longi...lijepo je vidjet koliko se mačićem baviš :)
Ti si jako dobra duša ;);
2014-04-11
Oša je on na spavanje u kutiju , tek san sad vidija da je ponoc i po i da mi neprede kad naslonim uho ....krepan je ....iza 11 sati mora na spavanje ...bioritam.
2014-04-11
U biti dobar macak , njemu 11 sati , dok san ja pisa on pol metra iza moje glave u lancun i spava , i nema laganja , kad mu nasloniš uho neprede , u biti spava mi se , govor tijela , malo mlika i aj u kutiju , sad ce tamo spavat.
2014-04-11
Inace psiho lijecenjem slušanjem se ne radi iza 10 sati navecer jer je mozak onda vec pao , bioritam , mozak na pola koplja......životinje su otvorene rj otvorene su ako te se neboje a onda ti onde nakon 10 sati padaju u otvorenu komu tj dubok san,
Nisu to ljudi , spava im se , ako se osjecaju sigurno tu odu one krmit.
Nisu to ljudi , spava im se , ako se osjecaju sigurno tu odu one krmit.
2014-04-11
U biti nisu tu puno drukciji od ljudi , covijek koji ti vjeruje zaspat ce kraj tvoje blizine a koji ti nevjeruje nece nego ce pobic od tebe.
Kad ti životinja ispred tebe zaspe otvoreno nakon 10 sati navecer znaci ....
Kad ti životinja ispred tebe zaspe otvoreno nakon 10 sati navecer znaci ....
2014-04-11
Najia se jetrene paštete pa samo spava , mora sam ga probudit , zakomija je skroz , pari ka da je umra al u biti totalna koma , krmmmmmm
2014-04-11
nemoj mu davat ljudsku hranu, pogotovo tako malenomRayMabus wrote:Najia se jetrene paštete pa samo spava , mora sam ga probudit , zakomija je skroz , pari ka da je umra al u biti totalna koma , krmmmmmm
Guest- Guest
Ma ima mliko ( i vode ) al mora prst paštete pojist svako malo da ojaca i ima nešto konkretno. Igra se sad sa zavjesom. Ma sam se popne na krevet , sam legne na kušin. Začkomija , neprede , pari ka da je umra a ono koma teška.
Prijia se paštete , to ti je to.
Prijia se paštete , to ti je to.
2014-04-11
RayMabus wrote:Ma ima mliko ( i vode ) al mora prst paštete pojist svako malo da ojaca i ima nešto konkretno. Igra se sad sa zavjesom. Ma sam se popne na krevet , sam legne na kušin. Začomija , neprede , pari ka da je umra a ono koma teška.
megi ima macu i zna što je najbolje za njih, reći će ti, ma već nešto i jest savjetovala...ja znam za pase
Guest- Guest
Ma ok , prominija sam mu sad mliko ( jer se ukiseli pa minjam svako malo ) i stavija novu vodu. Nema paštete sad do popodne pridvecer malo i to s prsta i to mu je dosta.
2014-04-11
Uglavnom nema više paštete pa ostavit na podu , otiša kupit dvi paštete pa mu jednu napola otvorija i ostavija , smaza 1/3 a tu mu je valjda puno , nešto ko da ja pojedem pola odojka , samo se popea i trus na kušin i nehebe živu silu ....diše al neragira.
Sad je živnija , fighta se sa zavjesom.
Sad je živnija , fighta se sa zavjesom.
2014-04-11
ribe mu daj, al ne s prsta..i njega će ti pojistRayMabus wrote:Ma ok , prominija sam mu sad mliko ( jer se ukiseli pa minjam svako malo ) i stavija novu vodu. Nema paštete sad do popodne pridvecer malo i to s prsta i to mu je dosta.
Guest- Guest
Ma koja riba , vidim da ga ova pašteta satrala , nema ništa , samo mliko i voda , oša pajkit u kutiju , nek se napajki u karanteni.
I onako ocekujem kagare uskoro pa bolje da se tamo isere.
I onako ocekujem kagare uskoro pa bolje da se tamo isere.
2014-04-11
Ne daji mu to mlijeko. Mace imaju intoleranciju na laktozu.
2014-04-12
Ok , ma nekako mi cudno spava u kutiji pa sam ga probudija , odma miu mau oce vanka , sam se popeja na krevet , sad me grebe po leđima ...znaci dobro mu je ....malo je previše poija.
2014-04-11
Samo opet se sklupca uz mene i spava , sad jel to prirodno il mu je neki kuraz ....
2014-04-11
ma mace vole spavati..da mu nije dobro, cvilio bi on, ne briniRayMabus wrote:Samo opet se sklupca uz mene i spava , sad jel to prirodno il mu je neki kuraz ....
Guest- Guest
A ovi je baš koma ono , zato me cudi ....al evo miu mau grebe oce iz kutije , izvadim ga sam se uzvere na krevet , malo na leđa , igra i odma sklupca se i ono krmljjjjNoor wrote:ma mace vole spavati..da mu nije dobro, cvilio bi on, ne briniRayMabus wrote:Samo opet se sklupca uz mene i spava , sad jel to prirodno il mu je neki kuraz ....
A mislim nije mu ništa kad on sam skoci na krevet i uzvere se jer da mu je nešto ozbiljno onda se nebi moga ni popet nit ima volju doc gori.
2014-04-11
Page 25 of 50 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 37 ... 50
Similar topics
» DOAJEN NJEMAČKE POLITIKE - KRITIKE TURSKOJ I ZAPADU: Ne rušiš zrakoplov neprijatelja svoga neprijatelja
» Cetnik na klaviru!Zovem se Srbijanka,brate,borim se protiv ustasa
» ..Nemam đe,pa ću ovđe..
» SPC u obrucu neprijatelja
» Prijatelj mog neprijatelja je i moj neprijatelj a neprijatelj mog neprijatelja je moj prijatelj
» Cetnik na klaviru!Zovem se Srbijanka,brate,borim se protiv ustasa
» ..Nemam đe,pa ću ovđe..
» SPC u obrucu neprijatelja
» Prijatelj mog neprijatelja je i moj neprijatelj a neprijatelj mog neprijatelja je moj prijatelj
Page 25 of 50