Kad se borim neprijatelja nemam (chat)
Page 37 of 50
Page 37 of 50 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 43 ... 50
Re: Kad se borim neprijatelja nemam (chat)
a nisi pročitala da sam joj slikovito pokušao objasniti nešto pa ona mislila da je prijetnja a ja izbrisao njen broj i odbio posao koji ide preko nje tj u prevodumetilda wrote:kic wrote:
ma, nek si pomogne sam malo, zna izguglat stanje lokalnih cesta u Maleziji a ne zna otic do doktora, nije probem znanje preinteligentan je, sto je minus ovdje, vec se malo pravi lud..
možda se pravi lud, ali ovdje je iznio da će ubiti majku.. to je alarm za djelovanje.. inače psihički bolesne osobe nisu svjesne da su bolesne i neće same zatražiti pomoć.. čitam ga već danima i mislim da je upao u jednu jako duboku jamu.. ali za prijetnju ubojstvom dužni smo reagirati
Objebi
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ubit ću sebe a ne nju ako do toga dođe tj eskalira zato izbrisao broj i odbio posao, unaprijed bježim od te situacije da uopće može doći do eskalacije tako je najpametnije
2014-04-11
Žene se skrbi za tebe, a ti tako.RayMabus wrote:Metilda previše sereš
Nitko ti se ne želi miešati u obiteljske odnose, ali ovo što pišeš zvuči kao poziv u pomoć.RayMabus wrote:Ubit ću sebe a ne nju ako do toga dođe tj eskalira zato izbrisao broj i odbio posao, unaprijed bježim od te situacije da uopće može doći do eskalacije tako je najpametnije
ne ona se samo brine za majku ne za meneRegoč wrote:Žene se skrbi za tebe, a ti tako.RayMabus wrote:Metilda previše sereš
Pokušava pomoći njoj jer misli da cu je ubit
2014-04-11
Pokušava pomoći i tebi da, kao prvo, ne završiš u zatvoru, i da, kao drugo, ne poludiš. A na dobrom si putu za oboje.RayMabus wrote:ne ona se samo brine za majku ne za meneRegoč wrote:Žene se skrbi za tebe, a ti tako.RayMabus wrote:Metilda previše sereš
Ja sam se rodio lud ne treba za to
2014-04-11
I psihološki pomoć ne pomažu samo me uvjerava da oni u pravu a ja u krivu a ja šuti i reći u sebi ja čekati i mi vidjeti tko u pravu, crko vam je natalitet
Poslije oni biti u krivu a ja biti normalna a ne lud kako oni misle jer oni ludi ne ja
Poslije oni biti u krivu a ja biti normalna a ne lud kako oni misle jer oni ludi ne ja
2014-04-11
Psiholog kaže trebaš biti dobar s majkom a ja protupitanje a treba li biti dobar s onim tko te zajebava u zdrav mozak
Onda kaže ne
A eto vidiš ti psiholog pričaš pizdarije
Onda kaže ne
A eto vidiš ti psiholog pričaš pizdarije
2014-04-11
Zato mene nemoguće izliječiti ja imam odlično logika i argumenti i postaviti pitanje koje zbuni druga strana da više nije sigurna jer ja imam odlična logika
2014-04-11
RayMabus wrote:ne ona se samo brine za majku ne za meneRegoč wrote:Žene se skrbi za tebe, a ti tako.RayMabus wrote:Metilda previše sereš
naravno da se brinem za tvoju majku nakon tvoje izravne najave na ovom topicu da ćeš je ubiti i moja je dužnost to prijaviti mjerodavnim službama.. nažalost danas nisam uspjela nikoga dobiti ali ću sutra pokušati ponovo.. brinem se i za tebe nakon što si najavio samoubojstvo ..
čak i ukoliko se samo igraš to je morbidna igra na koju valja reagirati... ukoliko institucije ne zataje...
Guest- Guest
već sam to raščistio s njom, a guraš nos di ti nije mjesto i samo ćeš zakomplicirat i njoj i menimetilda wrote:RayMabus wrote:ne ona se samo brine za majku ne za meneRegoč wrote:Žene se skrbi za tebe, a ti tako.RayMabus wrote:Metilda previše sereš
naravno da se brinem za tvoju majku nakon tvoje izravne najave na ovom topicu da ćeš je ubiti i moja je dužnost to prijaviti mjerodavnim službama.. nažalost danas nisam uspjela nikoga dobiti ali ću sutra pokušati ponovo.. brinem se i za tebe nakon što si najavio samoubojstvo ..
čak i ukoliko se samo igraš to je morbidna igra na koju valja reagirati... ukoliko institucije ne zataje...
2014-04-11
Metilda za komplicirat ćeš, već smo riješili
2014-04-11
Nije ona samo moja majka nego i od sestre i baka je mojih nečaka
Živi tri kilometar od mene i nikad ne dolazim kod nje
Da sam ja nju tija ubit ili tući onda bi u ovih pet godina barem jedno prošetati do tamo ali nema to
Ima samo odjebi u tri pičke materine
Živi tri kilometar od mene i nikad ne dolazim kod nje
Da sam ja nju tija ubit ili tući onda bi u ovih pet godina barem jedno prošetati do tamo ali nema to
Ima samo odjebi u tri pičke materine
2014-04-11
Nemam pravo uzeti majku svojoj sestri i baku svojim nečacima
Zato ja nedolaziti nikad
Zato ja nedolaziti nikad
2014-04-11
A šta se tiče mene i moja inkarnacija mene ako ja hoću nemože zaustaviti nikakva služba da se ubijem
Tu nemožeš ništa to moj život
Tu nemožeš ništa to moj život
2014-04-11
Ali ako se sad ubijem onda nema tko voziti tata u bolnicu
Treba misliti na druge ne samo na sebe
Tako da se ne smijem sad ubiti
To ću kasnije
Treba misliti na druge ne samo na sebe
Tako da se ne smijem sad ubiti
To ću kasnije
2014-04-11
Sad popiti dvije pive jer je previše vruče
To mi je plan za danas
To mi je plan za danas
2014-04-11
RayMabus wrote:Metilda za komplicirat ćeš, već smo riješili
nekidan si napisao da je majka dobila batine.. ako je to tvoj način rješavanja problema s njom i to je slučaj za institucije
Guest- Guest
Page 37 of 50 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 43 ... 50
Similar topics
» DOAJEN NJEMAČKE POLITIKE - KRITIKE TURSKOJ I ZAPADU: Ne rušiš zrakoplov neprijatelja svoga neprijatelja
» Cetnik na klaviru!Zovem se Srbijanka,brate,borim se protiv ustasa
» ..Nemam đe,pa ću ovđe..
» SPC u obrucu neprijatelja
» Prijatelj mog neprijatelja je i moj neprijatelj a neprijatelj mog neprijatelja je moj prijatelj
» Cetnik na klaviru!Zovem se Srbijanka,brate,borim se protiv ustasa
» ..Nemam đe,pa ću ovđe..
» SPC u obrucu neprijatelja
» Prijatelj mog neprijatelja je i moj neprijatelj a neprijatelj mog neprijatelja je moj prijatelj
Page 37 of 50