Pitanje za dečke?
Page 5 of 50
Page 5 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50
Re: Pitanje za dečke?
Lady_D wrote:Volim romantične decke
Ako znaš nekog takvog, šalji sliku!
Samo da ga vidim
Guest- Guest
Mudro, a ona pipka li pika,trazi, a ne moze naci,a ti uzivas:)veber_1 wrote:Ja drzim lovu u prednjem desnom žepu, tako da uzaludan joj truddijagram wrote:I zene vole stavit ruku u dzep svog muskarca ,pogotovo ako su u dzepu novcici:)veber_1 wrote:I ja volim stavit ruku u dzep, guzni. Isto volim zensku drzat pod laktom. Ili poljubit u vrat, nenadano.betty.boop wrote:ja volim kad stavi ruku u moj straznji dzep
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:
I zene vole stavit ruku u dzep svog muskarca ,pogotovo ako su u dzepu novcici:)
Žene vole imati punomoć u banci, a ne brojat tople lipe kraj jaja.
Guest- Guest
Moje zene vole, najvise mene.dzepna_venera wrote:dijagram wrote:
Te druge nisu mi zanimljive, niti ja njima.
dijagram-
2015-08-09
Eto, žensko pa napravi krive poveznice. Držim lovu u prednjem desnom. Kartice u zadnjem desnom. Dokumente u desnoj ladici auta. Slucajnost da je sve desno. Ključeve držim u prednjem lijevom. Rob navika.dzepna_venera wrote:veber_1 wrote:Ja drzim lovu u prednjem desnom žepu, tako da uzaludan joj truddijagram wrote:I zene vole stavit ruku u dzep svog muskarca ,pogotovo ako su u dzepu novcici:)veber_1 wrote:I ja volim stavit ruku u dzep, guzni. Isto volim zensku drzat pod laktom. Ili poljubit u vrat, nenadano.betty.boop wrote:ja volim kad stavi ruku u moj straznji dzep
Napišem poruku, vidim ovu tvoju, i izbrišem je.
Opet lova i ljubav, ruku pod ruku
Ruku volim staviri na guz ili njedra.
2014-12-30
Ruku najvise volim zavuci u zenske gacice:)veber_1 wrote:Eto, žensko pa napravi krive poveznice. Držim lovu u prednjem desnom. Kartice u zadnjem desnom. Dokumente u desnoj ladici auta. Slucajnost da je sve desno. Ključeve držim u prednjem lijevom. Rob navika.dzepna_venera wrote:veber_1 wrote:Ja drzim lovu u prednjem desnom žepu, tako da uzaludan joj truddijagram wrote:I zene vole stavit ruku u dzep svog muskarca ,pogotovo ako su u dzepu novcici:)veber_1 wrote:I ja volim stavit ruku u dzep, guzni. Isto volim zensku drzat pod laktom. Ili poljubit u vrat, nenadano.betty.boop wrote:ja volim kad stavi ruku u moj straznji dzep
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:Moje zene vole, najvise mene.dzepna_venera wrote:dijagram wrote:
Tvoje žene (množina :P)
Nisi zanimljiv. Iritantno si arogantan.
Guest- Guest
Ne prepisuj, to sam vec sam naveo gore, citaj pazljivije.dzepna_venera wrote:dijagram wrote:Moje zene vole, najvise mene.dzepna_venera wrote:dijagram wrote:
dijagram-
2015-08-09
veber_1 wrote:Eto, žensko pa napravi krive poveznice. Držim lovu u prednjem desnom. Kartice u zadnjem desnom. Dokumente u desnoj ladici auta. Slucajnost da je sve desno. Ključeve držim u prednjem lijevom. Rob navika.dzepna_venera wrote:veber_1 wrote:Ja drzim lovu u prednjem desnom žepu, tako da uzaludan joj truddijagram wrote:I zene vole stavit ruku u dzep svog muskarca ,pogotovo ako su u dzepu novcici:)veber_1 wrote:I ja volim stavit ruku u dzep, guzni. Isto volim zensku drzat pod laktom. Ili poljubit u vrat, nenadano.betty.boop wrote:ja volim kad stavi ruku u moj straznji dzep
Nije slučajno da sve držiš na desnoj (muškoj) strani. Kad je novac (imovina) u pitanju, ne vjeruješ ženama :D
Ali voliš staviti ruke na njenu guzicu. Toliko o tome hehe
Guest- Guest
dijagram wrote:Ne prepisuj, to sam vec sam naveo gore, citaj pazljivije.dzepna_venera wrote:dijagram wrote:Moje zene vole, najvise mene.dzepna_venera wrote:dijagram wrote:
Pažljivo ja čitam. Tvoje nesvjesno curi van, a ne možeš to kontrolirati..hi hi
Guest- Guest
Ne citas,ja napisem da sam nezanimljiv nekim zenama i ti to prepises, nista novog, ponavljas ko papagaj.dzepna_venera wrote:dijagram wrote:Ne prepisuj, to sam vec sam naveo gore, citaj pazljivije.dzepna_venera wrote:dijagram wrote:Moje zene vole, najvise mene.dzepna_venera wrote:dijagram wrote:
Pažljivo ja čitam. Tvoje nesvjesno curi van, a ne možeš to kontrolirati..hi hi
dijagram-
2015-08-09
Obzirom da je čuvanje love od žena aktuelno pitanje za moderne uplašene dečke, povlačim se s teme :P
bye bye
bye bye
Guest- Guest
ja nisam moderan.
volim potrošiti na žene. rijetko dozvolim ženskoj da nešto plati.
:P
volim potrošiti na žene. rijetko dozvolim ženskoj da nešto plati.
:P
2014-12-30
Ja sam moderna. Ne volim da mi se plaća. Pola - pola.
Trinity-
2014-04-17
Eto vidiš. Mi bi se počupali ako ni zbog čega drugog, ono zbog plaćanja.
U stvari, mislila sam reći , jednom plaća on, jednom ja.
U stvari, mislila sam reći , jednom plaća on, jednom ja.
Trinity-
2014-04-17
Pitanje za cure
volite li popiti alkohola i koliko? vidio sam više cura koje su ovak ukočenije i stidljivije, i orkanska nagovaranja istih da popiju koju čašicu, i nikad ne bi završilo dobro..
alkohol vidim kao stimulans za žene, a za muške distimulans, kako bi došli na istu nagonsku razinu, a na kraju alkohol koji spaja je onaj koji stvara najveće rascjepe i melodramatične tragedije, biste mogli prestati piti danas da vas vaša duša zamoli?
i istinita priča-vic za kraj, bio jedan čovjek koji se nije trijeznio mjesecima, gromada od čovjeka ali i on je pretjerao, svaki drugi dan u jarku bi završio, i ništa dođu mu neki stari prijatelji u posjet koji ga dugo nisu vidjeli i pričaju oni: slušaj, on se nije trijeznio već dugo i pokušava se izvući iz toga, nećemo spominjati piće.. i sjednu oni kod njega na sećiju, ovaj u oduševljenju što su ga posjetili pita: šta će te pit? a ovi u glas: daj ti nama kume po jedno mliko! :^^
alkohol vidim kao stimulans za žene, a za muške distimulans, kako bi došli na istu nagonsku razinu, a na kraju alkohol koji spaja je onaj koji stvara najveće rascjepe i melodramatične tragedije, biste mogli prestati piti danas da vas vaša duša zamoli?
i istinita priča-vic za kraj, bio jedan čovjek koji se nije trijeznio mjesecima, gromada od čovjeka ali i on je pretjerao, svaki drugi dan u jarku bi završio, i ništa dođu mu neki stari prijatelji u posjet koji ga dugo nisu vidjeli i pričaju oni: slušaj, on se nije trijeznio već dugo i pokušava se izvući iz toga, nećemo spominjati piće.. i sjednu oni kod njega na sećiju, ovaj u oduševljenju što su ga posjetili pita: šta će te pit? a ovi u glas: daj ti nama kume po jedno mliko! :^^
Stimulans ? Mene par kapi alkohola umrtvi i uspava, zato ga skoro i ne pijem.
Trinity-
2014-04-17
Page 5 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50
Similar topics
» Pitanje Dečakovih "mammona" stoga nije mentalitetno pitanje. To je socijalno i političko pitanje
» Pitanja za dečke i cure
» DC Comics: Superman izlazi iz ormara, voli i dečke
» Nije pitanje, hoće li se BiH raspasti, pitanje je samo kada i na koji način
» DC Comics: Superman izlazi iz ormara, voli i dečke
» Nije pitanje, hoće li se BiH raspasti, pitanje je samo kada i na koji način
Page 5 of 50