Pitanje za dečke?
Page 4 of 50
Page 4 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 27 ... 50
Re: Pitanje za dečke?
Okej..kužim. Ali ima toliko predivnih načina da izrazi dragoj naklonost...dovoljan je i pogled, ruka oko struka, x finesa..
Guest- Guest
kic wrote:onda ti njega malo, slap slap
Prenježna sam za to... ne pada mi na pamet :)
Guest- Guest
ma diskretno i njezno...nis zdravoseljacki...dzepna_venera wrote:Ja nisam za lupkanje po guzici u javnosti..to mi djeluje ono kao: jebo bi te sad :P
Guest- Guest
ja volim kad stavi ruku u moj straznji dzep
betty.boop-
2015-01-23
zapeceni BEANS&BACONS sa jos nekim bogomdano nadahnutim dodacima je fertig...gladan sam ko Trinyn neuranjen pas,odo zderati..ajte pozdrav..
Guest- Guest
Ne olajavaj mog psa, koji je sve samo ne neuhranjen ...
Trinity-
2014-04-17
bogomdani wrote:ma diskretno i njezno...nis zdravoseljacki...dzepna_venera wrote:Ja nisam za lupkanje po guzici u javnosti..to mi djeluje ono kao: jebo bi te sad :P
Ja volim konkretno..iza zatvorenih vrata :cherry:
Guest- Guest
betty.boop wrote:ja volim kad stavi ruku u moj straznji dzep
Simpa :)
Guest- Guest
Trinity wrote:Ne olajavaj mog psa, koji je sve samo ne neuhranjen ...
Guest- Guest
I ja volim stavit ruku u dzep, guzni. Isto volim zensku drzat pod laktom. Ili poljubit u vrat, nenadano.betty.boop wrote:ja volim kad stavi ruku u moj straznji dzep
veber-
2014-12-30
veber_1 wrote:I ja volim stavit ruku u dzep, guzni. Isto volim zensku drzat pod laktom. Ili poljubit u vrat, nenadano.betty.boop wrote:ja volim kad stavi ruku u moj straznji dzep
valjda ona tebe drzi pod laktom
Last edited by betty.boop on 14/9/2015, 21:26; edited 1 time in total
betty.boop-
2015-01-23
I zene vole stavit ruku u dzep svog muskarca ,pogotovo ako su u dzepu novcici:)veber_1 wrote:I ja volim stavit ruku u dzep, guzni. Isto volim zensku drzat pod laktom. Ili poljubit u vrat, nenadano.betty.boop wrote:ja volim kad stavi ruku u moj straznji dzep
dijagram-
2015-08-09
Ne. Ja nju. Ili zadnji dzep, oble guze.betty.boop wrote:veber_1 wrote:I ja volim stavit ruku u dzep, guzni. Isto volim zensku drzat pod laktom. Ili poljubit u vrat, nenadano.betty.boop wrote:ja volim kad stavi ruku u moj straznji dzep
valjda ona tebe drzi pod laktom
veber-
2014-12-30
Ja drzim lovu u prednjem desnom žepu, tako da uzaludan joj truddijagram wrote:I zene vole stavit ruku u dzep svog muskarca ,pogotovo ako su u dzepu novcici:)veber_1 wrote:I ja volim stavit ruku u dzep, guzni. Isto volim zensku drzat pod laktom. Ili poljubit u vrat, nenadano.betty.boop wrote:ja volim kad stavi ruku u moj straznji dzep
veber-
2014-12-30
veber_1 wrote:Ja drzim lovu u prednjem desnom žepu, tako da uzaludan joj truddijagram wrote:I zene vole stavit ruku u dzep svog muskarca ,pogotovo ako su u dzepu novcici:)veber_1 wrote:I ja volim stavit ruku u dzep, guzni. Isto volim zensku drzat pod laktom. Ili poljubit u vrat, nenadano.betty.boop wrote:ja volim kad stavi ruku u moj straznji dzep
Napišem poruku, vidim ovu tvoju, i izbrišem je.
Opet lova i ljubav, ruku pod ruku
Guest- Guest
Lady_D wrote:Volim romantične decke
Ako znaš nekog takvog, šalji sliku!
Samo da ga vidim
Guest- Guest
Page 4 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 27 ... 50
Similar topics
» Pitanje Dečakovih "mammona" stoga nije mentalitetno pitanje. To je socijalno i političko pitanje
» Pitanja za dečke i cure
» DC Comics: Superman izlazi iz ormara, voli i dečke
» Nije pitanje, hoće li se BiH raspasti, pitanje je samo kada i na koji način
» DC Comics: Superman izlazi iz ormara, voli i dečke
» Nije pitanje, hoće li se BiH raspasti, pitanje je samo kada i na koji način
Page 4 of 50