Pitanje za dečke?
Page 1 of 50
Page 1 of 50 • 1, 2, 3 ... 25 ... 50
Pitanje za dečke?
Zasto vam je neugodno pokazivati osjećaje i biti nježan pred drugima?
Iskreno please!
Hvala!
Iskreno please!
Hvala!
Guest- Guest
Re: Pitanje za dečke?
Mislim kad je muškarcu neugodno držati žensku za ruku,poljubiti je,zagrliti je a kod kuće s tim nemaju problema...
Guest- Guest
pravog si našla pitati :^^ mislim da to vidimo kao predaju, kao šta je sex konačna predaja ženske, javno pokazivanje osjećaja je kapitulacija muškog..
glupost!Zagy wrote:Mislim kad je muškarcu neugodno držati žensku za ruku,poljubiti je,zagrliti je a kod kuće s tim nemaju problema...
veber-
2014-12-30
Kojesta sto se mene tice..uza drzanje za ruke,zagrliti je,poljubiti,dobit ce od mene i diskretnu pljusku po guzi..onako,kad nitko ne vidi..Zagy wrote:Mislim kad je muškarcu neugodno držati žensku za ruku,poljubiti je,zagrliti je a kod kuće s tim nemaju problema...
setali smo kao mladji vodeci curu za ruku i bili zagrljeni,i na to bili ponosni..sto ne i sad..??
Guest- Guest
ne pokazivanje u javnosti.Zagy wrote:Sta glupost?!
koji klišeji.
veber-
2014-12-30
Mislim ak oje cura ili zena ono komad,pa muskarac se treba ponositi svojom Lovinom..
Guest- Guest
Vidi ovoga...hajde otklopi uši malo...nisam rekla ne pokazivanje u javnosti,vec problem sa pokazivanjem osjećaja u javnosti...
Guest- Guest
Osim toga,mi smo matori Kesonje,oguglali,ogrubjeli vremenom..Šeranje filinaga u javno,vise pristaje Dečkima..mi smo,vise ono:dostojanstveni Lavovi..
Guest- Guest
Nope...bar mene nisu,najjasnije ce ti biti kad ti kazem da i Moškije prolaze od Zena,sve isto sto i Zene od Moškijah..Muskozenski odnosi vise lice na fajt u gladijatorskoj Areni,nego na nes sto vi volite gledati u njonjavim sapunjicama,gdje od praskozorja teku med i mlijeko u neogranicenim kolicinama..Zagy wrote:Eto priznao...a zadto,otkrij nam tajnu?
Jesu vas tako učili?
Zene..manite se tih serija,filmova,jer su bas napravljni da zenama uzurpiraju osjecaje i zbune ih,a primarno da namlate puno love,na konto zgrcenih duša i potoka suza..reala je nes drugo..ne kazem da nema izljeva njeznosti filinaga,ali to je vise izuzetak u pravilu..dakle vecina se ne ponasa tako,ako i ponasa,ponasa se da ugodi zenama i da ne bude nekih sukoba daljnih,mocanja,njurganja i prigovaranja...
Guest- Guest
Zagy wrote:Sta je betty? :Dbetty.boop wrote:
I ja sam se nasmijala tvom postu ispod kojeg je Bettyn smajlić, onako je bilo rečeno u dalmatinskom điru
Nisam dečko :P al mogu iz ženske perspektive reći da nisam ljubiteljica emotivnih izljeva mog dragog u javnosti, meni je dovoljan jedan pogled da znam "koja je ura" Volim kad me drži za ruku, ili kad hodamo zagrljeni.
Ali da bi se baš u javnosti emotivno izljevao...no no
Guest- Guest
bogomdani wrote:
Nope...bar mene nisu,najjasnije ce ti biti kad ti kazem da i Moškije prolaze od Zena,sve isto sto i Zene od Moškijah..Muskozenski odnosi vise lice na fajt u gladijatorskoj Areni,nego na nes sto vi volite gledati u njonjavim sapunjicama,gdje od praskozorja teku med i mlijeko u neogranicenim kolicinama..
Zene..manite se tih serija,filmova,jer su bas napravljni da zenama uzurpiraju osjecaje i zbune ih,a primarno da namlate puno love,na konto zgrcenih duša i potoka suza..reala je nes drugo..ne kazem da nema izljeva njeznosti filinaga,ali to je vise izuzetak u pravilu..dakle vecina se ne ponasa tako,ako i ponasa,ponasa se da ugodi zenama i da ne bude nekih sukoba daljnih,mocanja,njurganja i prigovaranja...
Razumijem što želiš reći. Pa ipak, ja ne jedem meso, ne pijem alkohol, ne pušim, ne jebem se po hotelima, ne kupujem skupocjene torbice (za ovo šteta ), ali ne dijelim savjete drugima da to ne rade jer je njihov život njihova šarena igračka
Svako nešto radi dotle dok mu to u nekom dijelu odgovara...tolerancija je ključ
Guest- Guest
Pa sam0o sam savjet dao,nisam nekog navlacio da mora,a kako uvijek prodje nes godina dok rijeci veleumnog dobiju svoj smisa,poanta je da nikon ne zelim nis lose...
Naravno,nek radi,pa to nisam niti propitivao,kome sto pase...
Naravno,nek radi,pa to nisam niti propitivao,kome sto pase...
Guest- Guest
Page 1 of 50 • 1, 2, 3 ... 25 ... 50
Similar topics
» Pitanje Dečakovih "mammona" stoga nije mentalitetno pitanje. To je socijalno i političko pitanje
» Pitanja za dečke i cure
» DC Comics: Superman izlazi iz ormara, voli i dečke
» Nije pitanje, hoće li se BiH raspasti, pitanje je samo kada i na koji način
» DC Comics: Superman izlazi iz ormara, voli i dečke
» Nije pitanje, hoće li se BiH raspasti, pitanje je samo kada i na koji način
Page 1 of 50