DC Comics: Superman izlazi iz ormara, voli i dečke
Page 1 of 1
Re: DC Comics: Superman izlazi iz ormara, voli i dečke
Nadam se da jednog dana isto neće zahvatiti i Zagora,Teksa ili Mister Noa.
Šalu na stranu.
razmišljajući o tome svemu,došao sam do jedne teorije,te vas sve upozoriti na opasnost.
Po toj mojoj teoriji u laboratorijama je stvoren virus homoseksualizma i pušten van. Nije pušten prije nego je stvoreno i cjepivo,kojime su se neki unaprijed osigurali da ne postanu homoseksualci.
Znači taj se virus nezaustavljivo širi,jer kako drugojačije objasniti toliki postotak homoseksualaca među populacijama i strukturama ,gdje ih do sada nije bilo ni od korova???
Nogometaši,pravoslavni popovi,bošnjački pjevači narodne muzike, pravaši, ekstremni desničari,kao npr.onaj Mađar koji je uhvaćen na orgijama.
Znači virus se ciljano ubacuje(na nepoznati način) u organizme ciljane osobe. Virus nije zarazan poput gripe,pa čak ni popit HIV-a i,izgleda da se teško,ako ne i nikako ne može prenijeti socijalnim kontaktom,pa čak ni spolnim odnosom.
Šalu na stranu.
razmišljajući o tome svemu,došao sam do jedne teorije,te vas sve upozoriti na opasnost.
Po toj mojoj teoriji u laboratorijama je stvoren virus homoseksualizma i pušten van. Nije pušten prije nego je stvoreno i cjepivo,kojime su se neki unaprijed osigurali da ne postanu homoseksualci.
Znači taj se virus nezaustavljivo širi,jer kako drugojačije objasniti toliki postotak homoseksualaca među populacijama i strukturama ,gdje ih do sada nije bilo ni od korova???
Nogometaši,pravoslavni popovi,bošnjački pjevači narodne muzike, pravaši, ekstremni desničari,kao npr.onaj Mađar koji je uhvaćen na orgijama.
Znači virus se ciljano ubacuje(na nepoznati način) u organizme ciljane osobe. Virus nije zarazan poput gripe,pa čak ni popit HIV-a i,izgleda da se teško,ako ne i nikako ne može prenijeti socijalnim kontaktom,pa čak ni spolnim odnosom.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jastreb wrote:Nadam se da jednog dana isto neće zahvatiti i Zagora,Teksa ili Mister Noa.
čuj, meni je zagor inače sumnjiv. Živi u šumi s "prijateljem", malim meksikancem...
inače već ima tema, "superpeder"
Nekad bilo.marcellus wrote:jastreb wrote:Nadam se da jednog dana isto neće zahvatiti i Zagora,Teksa ili Mister Noa.
čuj, meni je zagor inače sumnjiv. Živi u šumi s "prijateljem", malim meksikancem...
U posljednje vrijeme stalno je sa zenama,a nedavno su ga citatelji prvi puta imali priliku vidjeti kako seksa.
2014-04-22
jastreb wrote:Nekad bilo.marcellus wrote:jastreb wrote:Nadam se da jednog dana isto neće zahvatiti i Zagora,Teksa ili Mister Noa.
U posljednje vrijeme stalno je sa zenama,a nedavno su ga citatelji prvi puta imali priliku vidjeti kako seksa.
znači ipak se može liječiti...
koja epizoda ?jastreb wrote:Nekad bilo.marcellus wrote:jastreb wrote:Nadam se da jednog dana isto neće zahvatiti i Zagora,Teksa ili Mister Noa.
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Ne znam. Neka nova edicija korijeni.debotoijusto wrote:koja epizoda ?jastreb wrote:Nekad bilo.marcellus wrote:jastreb wrote:Nadam se da jednog dana isto neće zahvatiti i Zagora,Teksa ili Mister Noa.
Ne citam to. Malo prelistao na kiosku.
Gluposti.
2014-04-22
jastreb wrote:Ne znam. Neka nova edicija korijeni.debotoijusto wrote:koja epizoda ?jastreb wrote:Nekad bilo.marcellus wrote:jastreb wrote:Nadam se da jednog dana isto neće zahvatiti i Zagora,Teksa ili Mister Noa.
Gluposti.
Gdje si našao kiosk koji radi 0-24? :)
niels-
2021-04-26
Ima na Žabici.niels wrote:jastreb wrote:Ne znam. Neka nova edicija korijeni.debotoijusto wrote:koja epizoda ?jastreb wrote:Nekad bilo.marcellus wrote:jastreb wrote:Nadam se da jednog dana isto neće zahvatiti i Zagora,Teksa ili Mister Noa.
Gluposti.
Nisam.to kistao tamo,niti u doba noci.
Uglavnom nove epizode su potpuno bezveze i nemam ih volje ni citati ni gledati crtez.
2014-04-22
Nista novo, glasine o Zagoru I Chiku kao pionirima istospolne ljubavi medu strip junacima su odavno poznate. Ali naravno, ameri se moraju nakenjat I pobrat lovorike, bljah
jastreb wrote:Ima na Žabici.niels wrote:jastreb wrote:Ne znam. Neka nova edicija korijeni.debotoijusto wrote:koja epizoda ?jastreb wrote:Nekad bilo.marcellus wrote:jastreb wrote:Nadam se da jednog dana isto neće zahvatiti i Zagora,Teksa ili Mister Noa.
Gluposti.
Nisam.to kistao tamo,niti u doba noci.
Uglavnom nove epizode su potpuno bezveze i nemam ih volje ni citati ni gledati crtez.
Rijeka?
Ne snalazim se u tamošnjim toponimima (stanovnici su ljubazni i hoće pomoći, ali “to vam je odmah prema Gornjoj Vežici” nije naročito pomoglo).
niels-
2021-04-26
Žabica je loš izgovor za autobusni kolodvor u rijeci. Poslovno sjedište pokojne baba kune i onog odvjetnika u bijelom odijelu, ko iz crtića, ne mogu se sad sjetit imena.
» Batmanov kolega Robin izašao iz ormara i priznao da voli dečke
» IMA IZAĆ': Kako je SDA izišla iz ormara
» Djed Mraz je izašao iz ormara
» Priča o veteranu američke vojske-iskok iz ormara
» '' Most je izašao iz ormara, želi biti stranka za pristojne Hrvate katolike''
» IMA IZAĆ': Kako je SDA izišla iz ormara
» Djed Mraz je izašao iz ormara
» Priča o veteranu američke vojske-iskok iz ormara
» '' Most je izašao iz ormara, želi biti stranka za pristojne Hrvate katolike''
Page 1 of 1