Pitanje za dečke?
Page 27 of 50
Page 27 of 50 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 38 ... 50
Re: Pitanje za dečke?
ja i brat stojimo neki dan u redu trgovine, i veli on e zaboravili smo uzetu pastu za zube, ja reko ajd trči po to..
on donese neku pastu za 5kn, lupio sam ga po glavi s pastom i poslao po drugu, ne štedi se na zubima e.
on donese neku pastu za 5kn, lupio sam ga po glavi s pastom i poslao po drugu, ne štedi se na zubima e.
kic wrote:ja i brat stojimo neki dan u redu trgovine, i veli on e zaboravili smo uzetu pastu za zube, ja reko ajd trči po to..
A i ti si :) Zar ne vidiš prednosti u zubnim protezama :)
Guest- Guest
Mestar wrote:mativka wrote:Imaš kompliciran um...
Prije bih rekla, prostranstvo :) ;)
daleko si ti od rusije da vidis sto je prostranstvo :D
dzepna, slazem se s
prezimenom :D
[/quote]
Vrime mi je da se udajen, po prvi put....:)))
Guest- Guest
ma važnija je četkica, i vodica i konac, ali ni pasta nije za baciti.Zagy wrote:I te od 5kn obavljaju posao.....
Vrime mi je da se udajen, po prvi put....:)))[/quote]
ae, vrime je....
ae, vrime je....
Mestar-
2015-03-20
Zagy wrote:Zasto vam je neugodno pokazivati osjećaje i biti nježan pred drugima?
Iskreno please!
Hvala!
zato sto vecina zena to uzima kao argument da je muskarac ,,picka'' i kao da tu musku emotivnost koristi da bi manipulisala situacijom.
jako prosto.
Guest- Guest
lik koji je sa zenskom koja navodno manipulira s njim zato sto je emotivan je brate glup i jeste pi*ka cim se suzdrzava pokazivanja osjecaja i njeznosti da bi ispao faca
betty.boop-
2015-01-23
zavisi od likova, ja se npr. nikada svojih emocija nisam stideo-nisam ih nikada krio, ali sam uvek govorio istinu. kada ih nema, nema ih-kada ih ima, ima ih...
Guest- Guest
eto, nije ni vecina zena sklona manipuliranju emotivnim deckima, bas suprotno, mi njeznosti volimo i u javnosti
naravno da ne mislim pritom na zvaljakanje i valjanje poput narajcanih tinejdzera :D
naravno da ne mislim pritom na zvaljakanje i valjanje poput narajcanih tinejdzera :D
betty.boop-
2015-01-23
sa druge strane, muskarci nekada gutaju svoje emocije u sebi jer su nekada nesigurni kakva su osecanja sa druge strane zbog najgoreg muskog neprijatelja koji se zove ego...
Guest- Guest
zato sto ih jako gusi u emotivnim odnosima, jako tesko podnose poraze na tom polju...
Guest- Guest
ne nego nisam razumjela sto znaci rak ran :D
koji jezik ti pricas ? :p
koji jezik ti pricas ? :p
betty.boop-
2015-01-23
Page 27 of 50 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 38 ... 50
Similar topics
» Pitanje Dečakovih "mammona" stoga nije mentalitetno pitanje. To je socijalno i političko pitanje
» Pitanja za dečke i cure
» DC Comics: Superman izlazi iz ormara, voli i dečke
» Nije pitanje, hoće li se BiH raspasti, pitanje je samo kada i na koji način
» DC Comics: Superman izlazi iz ormara, voli i dečke
» Nije pitanje, hoće li se BiH raspasti, pitanje je samo kada i na koji način
Page 27 of 50