Pitanje za dečke?
Page 2 of 50
Page 2 of 50 • 1, 2, 3 ... 26 ... 50
Re: Pitanje za dečke?
Pa sam0o sam savjet dao,nisam nekog navlacio da mora,a kako uvijek prodje nes godina dok rijeci veleumnog dobiju svoj smisa,poanta je da nikon ne zelim nis lose...
Naravno,nek radi,pa to nisam niti propitivao,kome sto pase...
Naravno,nek radi,pa to nisam niti propitivao,kome sto pase...
Guest- Guest
scorpion-
2014-04-18
Nema glupih putanja,samo glupih odgovora....,
Valjda samo djevac ovaj mislim svetac uspije sa muško ženskih odnosa na sapunice prijeći....ja od turskih serija,sapunica i reality showova zazirem...daleko od mene bilo....na drame se topim...:D
Džepna,čitaj s razumijevanjem....nisam ni mislila da skače po meni na ulici...nego bas na zagrljaj i ino mislim,sitne znakove pažnje....
Valjda samo djevac ovaj mislim svetac uspije sa muško ženskih odnosa na sapunice prijeći....ja od turskih serija,sapunica i reality showova zazirem...daleko od mene bilo....na drame se topim...:D
Džepna,čitaj s razumijevanjem....nisam ni mislila da skače po meni na ulici...nego bas na zagrljaj i ino mislim,sitne znakove pažnje....
Guest- Guest
recimo lagani poljubac u vratić. iz čiste ljubavi.Zagy wrote:....nisam ni mislila da skače po meni na ulici...nego bas na zagrljaj i ino mislim,sitne znakove pažnje....
veber-
2014-12-30
znači ne uklapam se u tvoju šablonu :PZagy wrote:Da....;)
veber-
2014-12-30
sto se tice gluposti,prvo dobro razmisli,jer doista za curu over 40,imas jako u najmanju ruku upitna pitanja.Dakle ako ni dosada nisi skuzila zasto muski nisu kao zene i zasto se ne ispoljavaju tako kao zene,e nece ti pomoci niti iducih 40 i kusur godina..Zagy wrote:Nema glupih putanja,samo glupih odgovora....,
Sto se tice sapunica,jako su povezane sa zenskim,ne svima,ali dobrim brojem zena koje se toliko ufuraju u te serije da,da ih pocnu podsvjesno prozivljavati..Dokaz tome su i fraze koje se bas specificno koriste..Ti mozda ne gledas turske serije i sapunice,ali filmovi su uvijek,bar koje si spomenula isto neka srcedrapateljska limunada,a nedavno ste se vi cure i raspricale po pitanju toga..onda se seraju iskustva,hrapbrite se medjusobno i zakljucujete sto je potrebno poduzeti prema Mjuzu,ovom ili onom..
Guest- Guest
Meni je to sve u javnosti samo predstava za druge, pokazivanje "trofeja".
Važnije je ono unutar četiri zida.
Trinity-
2014-04-17
zašto?Trinity wrote:Meni je to sve u javnosti samo predstava za druge, pokazivanje "trofeja".
veber-
2014-12-30
Slozio bih se sa ovim..Trinity wrote:Meni je to sve u javnosti samo predstava za druge, pokazivanje "trofeja".
Guest- Guest
sad na prvom pet minuta slika ženskih bradavica neki dokumentarac..
napokon ravnopravnost dečki!
ne trebam tv da bi ih vidio, dirao :Pkic wrote:sad na prvom pet minuta slika ženskih bradavica neki dokumentarac..
veber-
2014-12-30
Zagy wrote:Nema glupih putanja,samo glupih odgovora....,
Zagrljaj mi je pod normalno...mazna jesam, ali mi ne treba stalno dokazivanje. Mislim-meni ne..
Guest- Guest
bogomdani wrote:sto se tice gluposti,prvo dobro razmisli,jer doista za curu over 40,imas jako u najmanju ruku upitna pitanja.Dakle ako ni dosada nisi skuzila zasto muski nisu kao zene i zasto se ne ispoljavaju tako kao zene,e nece ti pomoci niti iducih 40 i kusur godina..Zagy wrote:Nema glupih putanja,samo glupih odgovora....,
Sto se tice sapunica,jako su povezane sa zenskim,ne svima,ali dobrim brojem zena koje se toliko ufuraju u te serije da,da ih pocnu podsvjesno prozivljavati..Dokaz tome su i fraze koje se bas specificno koriste..Ti mozda ne gledas turske serije i sapunice,ali filmovi su uvijek,bar koje si spomenula isto neka srcedrapateljska limunada,a nedavno ste se vi cure i raspricale po pitanju toga..onda se seraju iskustva,hrapbrite se medjusobno i zakljucujete sto je potrebno poduzeti prema Mjuzu,ovom ili onom..
Bond, mi žene smo sazdane od emocija..imamo emocionalne izljeve,proljeve i ostalo...trebamo vas radi balansa stamene :P
To sto mi volimo drame ne znaci da je domaci muz ugrozen haha
Guest- Guest
Ma pusti ga....nema on pojma o vezama...sorry svetac ali ti kad god se uključiš u temu o vezama,tvoje savjete ne uzimam za ozbiljno...tako si razbacan i odgovaraš ovisno o raspoloženju.....
Gledam sve sto je dobro od filmova,jedino sto prezirem su horori i njemačke komedije...
Ja sam 30 i kusur,a i da jesam čovjek ući dok je živ....
Za jedno žensko sam ja itekako razumna....i hvala Bogu nit sam ograničena,nit jednostrana....nisam tabula raza....;)
Gledam sve sto je dobro od filmova,jedino sto prezirem su horori i njemačke komedije...
Ja sam 30 i kusur,a i da jesam čovjek ući dok je živ....
Za jedno žensko sam ja itekako razumna....i hvala Bogu nit sam ograničena,nit jednostrana....nisam tabula raza....;)
Guest- Guest
Page 2 of 50 • 1, 2, 3 ... 26 ... 50
Similar topics
» Pitanje Dečakovih "mammona" stoga nije mentalitetno pitanje. To je socijalno i političko pitanje
» Pitanja za dečke i cure
» DC Comics: Superman izlazi iz ormara, voli i dečke
» Nije pitanje, hoće li se BiH raspasti, pitanje je samo kada i na koji način
» DC Comics: Superman izlazi iz ormara, voli i dečke
» Nije pitanje, hoće li se BiH raspasti, pitanje je samo kada i na koji način
Page 2 of 50