Pitanje za dečke?
Page 37 of 50
Page 37 of 50 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 43 ... 50
Re: Pitanje za dečke?
ma nije to bog zna sto,kako ljudi zive i sto si rade dernjava je nistabetty.boop wrote:ma jezim se na takve ljude
dogodi se svakom da pukne po savovima, ali da se deres iz petnih zila jer slika na zidu ne stoji ravno je u najmanju ruku bolesno
dijagram- Posts : 18933
2015-08-09
koliko sam shvatila ne radi se o situaciji kad povecas glas na partnera u svadji
betty.boop-
2015-01-23
sto god, gore je fizicko zlostavljanje popraceno razlicitim vrstama izdiranja ili jednostavno psihicko ubijanje koje traje godinamabetty.boop wrote:koliko sam shvatila ne radi se o situaciji kad povecas glas na partnera u svadji
no kako rekoh, kod mene se i komarac cuje kad zuji iako smo smo svi doma:)
dijagram-
2015-08-09
a sto cu, blago zenama koje petljaju sa mnom:)kic wrote:the perfect life of dijagram :^0
dijagram-
2015-08-09
Da....Da hvalisanje ne postoji on bi ga izmislio....svetac u sexu,on u svakodnevnom životu, savršeni! :D
Guest- Guest
Tebi je to ocito problem cuti,da ima ljudi koji uvazavaju zenu, nikada se ne svadjaju, nikada se nece razvositi,nikada se ne izdiru itd.Zagy wrote:Da....Da hvalisanje ne postoji on bi ga izmislio....svetac u sexu,on u svakodnevnom životu, savršeni! :D
Malo se preispitaj po tom pitanju,ovo ti nije prvi put:)
Trebam li slagati da povremeno namlatim zenu i vicem ko manijak po kuci? Mozda bi se bolje...cutala:)
Nema hvalisanja,to je samo istina, i ima takvih parova prilicno.
dijagram-
2015-08-09
Ja uopće ne govorim o tome...nije ni bitno ...bitni kuže o čemu ja....;)
Guest- Guest
Tebi se to nikada nije dogodilo?Zagy wrote:Da....Da hvalisanje ne postoji on bi ga izmislio....svetac u sexu,on u svakodnevnom životu, savršeni! :D
Guest- Guest
Yeez, nije zena ni mislila todijagram wrote:Tebi je to ocito problem cuti,da ima ljudi koji uvazavaju zenu, nikada se ne svadjaju, nikada se nece razvositi,nikada se ne izdiru itd.Zagy wrote:Da....Da hvalisanje ne postoji on bi ga izmislio....svetac u sexu,on u svakodnevnom životu, savršeni! :D
Trebam li slagati da povremeno namlatim zenu i vicem ko manijak po kuci? Mozda bi se bolje...cutala:)
Sumnjam da se bas nikada ne porjecakte
Guest- Guest
nego o cemu, a mozes nesto i o ovom sto sam napisao:)Zagy wrote:Ja uopće ne govorim o tome...nije ni bitno ...bitni kuže o čemu ja....;)
primjetih da znas reagirati na upise gdje mladima koji nisu u braku znam reci nije vam to lose,ne mora biti,stovise moze biti odlicno,
roditeljstvo je super, djeca itd...
naravno navedem osobni prijemr da ih ohrabrim, nista vise
kod tebe to izaziva neki revolt,pitaj se malo zasto:)
dijagram-
2015-08-09
Lady_D wrote:Tebi se to nikada nije dogodilo?Zagy wrote:Da....Da hvalisanje ne postoji on bi ga izmislio....svetac u sexu,on u svakodnevnom životu, savršeni! :D
Sta,hvalisanje ili izderavanje?
Guest- Guest
Haha, me ne hvalisanjeZagy wrote:Lady_D wrote:Tebi se to nikada nije dogodilo?Zagy wrote:Da....Da hvalisanje ne postoji on bi ga izmislio....svetac u sexu,on u svakodnevnom životu, savršeni! :D
Izderavanje
Guest- Guest
dijagram wrote:nego o cemu, a mozes nesto i o ovom sto sam napisao:)Zagy wrote:Ja uopće ne govorim o tome...nije ni bitno ...bitni kuže o čemu ja....;)
primjetih da znas reagirati na upise gdje mladima koji nisu u braku znam reci nije vam to lose,ne mora biti,stovise moze biti odlicno,
Ti u svemu daješ primjer,ja,ja ovako,kod mene ovako, i sve naravno savršeno i po ps-u...mislim možeš ti pričati što hoćeš ali ti narod ne vjeruje....
Ja inače volim reći da.....ali sam isto tako iskrena i prema samoj sebi,ne brini....
Guest- Guest
nije joj prvi put da ovako reagira , a mi se nikada ne porjeckamo, nikada nista kao svadjaLady_D wrote:Yeez, nije zena ni mislila todijagram wrote:Tebi je to ocito problem cuti,da ima ljudi koji uvazavaju zenu, nikada se ne svadjaju, nikada se nece razvositi,nikada se ne izdiru itd.Zagy wrote:Da....Da hvalisanje ne postoji on bi ga izmislio....svetac u sexu,on u svakodnevnom životu, savršeni! :D
Sumnjam da se bas nikada ne porjecakte
a tisumnjaj u sto hoces:)
dijagram-
2015-08-09
evo vidis:) o tome sam govorioZagy wrote:dijagram wrote:nego o cemu, a mozes nesto i o ovom sto sam napisao:)Zagy wrote:Ja uopće ne govorim o tome...nije ni bitno ...bitni kuže o čemu ja....;)
Ti u svemu daješ primjer,ja,ja ovako,kod mene ovako, i sve naravno savršeno i po ps-u...mislim možeš ti pričati što hoćeš ali ti narod ne vjeruje....
Ja inače volim reći da.....ali sam isto tako iskrena i prema samoj sebi,ne brini....
koji je tvoj problem ako ja nemam problem?
malo se preispitaj:)
na moju srecu ja nemam problem i odlicno mi je i zasto to ne bih rekao nasoj neiskusnoj mladezi
nema tu hvalisanja, to je tako
dijagram-
2015-08-09
Lady_D wrote:Haha, me ne hvalisanjeZagy wrote:Lady_D wrote:Tebi se to nikada nije dogodilo?Zagy wrote:Da....Da hvalisanje ne postoji on bi ga izmislio....svetac u sexu,on u svakodnevnom životu, savršeni! :D
Izderavanje
Moja mama se voli hvalisanje i ja to mrzim...:D
Moj je flegma i nikad se ne dere na mene....mi normalno pričamo. ...on se inače na mene ljuti samo kad mu fali sexa,i kad puno shoppingiram....i to je to...:D
Sa djecom često gubi živce jer ih je troje i jer ne zna drugačije. ...tu ga ja mijenjam i pokušavam mu pomoći. ...
Guest- Guest
Deda kao što rekoh....možeš ti pričati, ali ja znam da ti narod ne vjeruje. ...:)
Ako nemaš problem što te je onda tako ubo moj upis?
Guest- Guest
tebe bodu moji, zar to ne primjecujes?Zagy wrote:Deda kao što rekoh....možeš ti pričati, ali ja znam da ti narod ne vjeruje. ...:)
ti se osvrces na moje, a ja ti tek pojasnih da to jest tako i da je znakovito sto to vec par puta cinis:)
glede vjerovanja, sto reci:)
dijagram-
2015-08-09
Gle Digi nije da ti vjerujem, nije da ti ni ne vjerujem.
Samo znam da nista nije savršeno. Sve ima svojih mana.
I kada se parovi porjeckaju i to je proces učenja.
Deranje je jedno, porjeckaju se je drugo.
Samo znam da nista nije savršeno. Sve ima svojih mana.
I kada se parovi porjeckaju i to je proces učenja.
Deranje je jedno, porjeckaju se je drugo.
Guest- Guest
Page 37 of 50 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 43 ... 50
Similar topics
» Pitanje Dečakovih "mammona" stoga nije mentalitetno pitanje. To je socijalno i političko pitanje
» Pitanja za dečke i cure
» DC Comics: Superman izlazi iz ormara, voli i dečke
» Nije pitanje, hoće li se BiH raspasti, pitanje je samo kada i na koji način
» DC Comics: Superman izlazi iz ormara, voli i dečke
» Nije pitanje, hoće li se BiH raspasti, pitanje je samo kada i na koji način
Page 37 of 50