Pitanje za dečke?
Page 38 of 50
Page 38 of 50 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 44 ... 50
Re: Pitanje za dečke?
Gle Digi nije da ti vjerujem, nije da ti ni ne vjerujem.
Samo znam da nista nije savršeno. Sve ima svojih mana.
I kada se parovi porjeckaju i to je proces učenja.
Deranje je jedno, porjeckaju se je drugo.
Guest- Guest
Tko je govorio o savrsenosti, ali glede svadjanja ili bilo cega slicnog kod mene je nirvana.Lady_D wrote:Gle Digi nije da ti vjerujem, nije da ti ni ne vjerujem.
dijagram-
2015-08-09
mene uopce ne cudi da ima parova koji se ne svadjaju, jednostavno su takvi tipovi i toeto
ne cudi me i da ima divljaka
nista me vise ne cudi :D
betty.boop-
2015-01-23
mozes ti pisati ali, bas ti i ne vjeruejm da te nista ne cudi:)betty.boop wrote:mene uopce ne cudi da ima parova koji se ne svadjaju, jednostavno su takvi tipovi i toeto
dijagram-
2015-08-09
Dobrodijagram wrote:Tko je govorio o savrsenosti, ali glede svadjanja ili bilo cega slicnog kod mene je nirvana.Lady_D wrote:Gle Digi nije da ti vjerujem, nije da ti ni ne vjerujem.
Guest- Guest
Prvo se kic osvrnuo ako ćemo u detalje.. .i da,očito je to tvoje hvalisanje. .i ne nisam jedina koja to primjećuje. .. ;)
Kriza vas sve sredovječne uhvatila....:D :p
Lady dobar je ali ima svoje mane...Ko i svi mi....;)
Guest- Guest
betty.boop wrote:mene uopce ne cudi da ima parova koji se ne svadjaju, jednostavno su takvi tipovi i toeto
Svaka krpa nadje zakrpu? :D
Guest- Guest
e moja ti, samo ti daj meni ne smeta,osvrnuo sam se na tvoje osvrte po mojim upisima dobronamjernoZagy wrote:Prvo se kic osvrnuo ako ćemo u detalje.. .i da,očito je to tvoje hvalisanje. .i ne nisam jedina koja to primjećuje. .. ;)
no mozda ni to ne vjerujes:)
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:mozes ti pisati ali, bas ti i ne vjeruejm da te nista ne cudi:)betty.boop wrote:mene uopce ne cudi da ima parova koji se ne svadjaju, jednostavno su takvi tipovi i toeto
pa zato smajlic :D
betty.boop-
2015-01-23
Zagy wrote:betty.boop wrote:mene uopce ne cudi da ima parova koji se ne svadjaju, jednostavno su takvi tipovi i toeto
Svaka krpa nadje zakrpu? :D
a ne nadje svaka
betty.boop-
2015-01-23
lejdi odličan avatar,jel to dreamcatcher,glede hvalisanja normalno da mnogima virtuala služi za boostanje ega iako ne vidim neke velike svrhe u tome osim ako baš nisam u nekakvom lovu na slobodoumne žene(iako priznajem nevoljko da sam imao i takvih faza:D)no opet ne kužim ni one koji se godinama žale a ništa ne poduzimaju glede loše veze ili braka(u tome prednjače žene,muški više teže nekakvom promjenom u obliku druge partnerice dok žene čeznu da se njihov trenutni partner promijeni umjesto da ga samo ostave)..
jack_reacher-
2014-04-14
El normalan muškarac koji se na žensko izdere po zasluzi, ili samo onaj koji uvijek šuti?Lady_D wrote:Danas ocito vise normalnih muskaraca nema
A obično ti koji se lako mjenjaju po željama žena zapravo i najčešće bivaju ostavljani.bobster wrote:lejdi odličan avatar,jel to dreamcatcher,glede hvalisanja normalno da mnogima virtuala služi za boostanje ega iako ne vidim neke velike svrhe u tome osim ako baš nisam u nekakvom lovu na slobodoumne žene(iako priznajem nevoljko da sam imao i takvih faza:D)no opet ne kužim ni one koji se godinama žale a ništa ne poduzimaju glede loše veze ili braka(u tome prednjače žene,muški više teže nekakvom promjenom u obliku druge partnerice dok žene čeznu da se njihov trenutni partner promijeni umjesto da ga samo ostave)..
Meni je bolesno da se muskarac i zena izderavaju jedno na drugoAlfaOmega wrote:El normalan muškarac koji se na žensko izdere po zasluzi, ili samo onaj koji uvijek šuti?Lady_D wrote:Danas ocito vise normalnih muskaraca nema
Guest- Guest
Lady_D wrote:Meni je bolesno da se muskarac i zena izderavaju jedno na drugoAlfaOmega wrote:El normalan muškarac koji se na žensko izdere po zasluzi, ili samo onaj koji uvijek šuti?Lady_D wrote:Danas ocito vise normalnih muskaraca nema
Potpis k'o kuća.
Guest- Guest
mislim da malo grebe i škaklja inače ok,meni to muževno i macho do jaja,do koske,do bola...
jack_reacher-
2014-04-14
Obožavam.kic wrote:pitanje za cure, što misle u muškim brkovima i bradi, yes or no?
Presexy, dokaz prave muskijosti. Ne volim zguljence, Bebeo gusce
Guest- Guest
Page 38 of 50 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 44 ... 50
Similar topics
» Pitanje Dečakovih "mammona" stoga nije mentalitetno pitanje. To je socijalno i političko pitanje
» Pitanja za dečke i cure
» DC Comics: Superman izlazi iz ormara, voli i dečke
» Nije pitanje, hoće li se BiH raspasti, pitanje je samo kada i na koji način
» DC Comics: Superman izlazi iz ormara, voli i dečke
» Nije pitanje, hoće li se BiH raspasti, pitanje je samo kada i na koji način
Page 38 of 50