Pitanje za dečke?
Page 36 of 50
Page 36 of 50 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 43 ... 50
Re: Pitanje za dečke?
Lady_D wrote:Cak i ako ste nastavili zezanciju a on je rekao da prestanete ne biste oprostili?
to nije razlog za izderavanje, pobogu
betty.boop-
2015-01-23
ma izderavanje mi je uvijek bilo wtf, osim na nogometnim stadionima, mi je uvijek de odi se liječit-
vec s 20 to si zakljucila:)Lady_D wrote:Danas ocito vise normalnih muskaraca nema
ima ima, kao i cura
dijagram-
2015-08-09
Znaci apsolutno nikada se na curu ne bis izderao?kic wrote:ma izderavanje mi je uvijek bilo wtf, osim na nogometnim stadionima, mi je uvijek de odi se liječit-
Guest- Guest
ozenis li krivu zenu mozda saznas:)kic wrote:ne znam šta bi mene moglo natjerati da se izderem, teško :D
dijagram-
2015-08-09
22dijagram wrote:vec s 20 to si zakljucila:)Lady_D wrote:Danas ocito vise normalnih muskaraca nema
ima ima, kao i cura
Guest- Guest
Lady_D wrote:Znaci apsolutno nikada se na curu ne bis izderao?kic wrote:ma izderavanje mi je uvijek bilo wtf, osim na nogometnim stadionima, mi je uvijek de odi se liječit-
pa ne bih predviđao budućnost jer to zvuči cocky, ali, nisam se nikad derao ni na kog i prirodno sam cijepljen protiv ljutnje nekako, tako da mislim da ne bih ne..
au, ide to ide,jos malo pa 23:)Lady_D wrote:22dijagram wrote:vec s 20 to si zakljucila:)Lady_D wrote:Danas ocito vise normalnih muskaraca nema
ima ima, kao i cura
mlada ko rosa
dijagram-
2015-08-09
ja se isto na partnera ne bih izderala nikadakic wrote:Lady_D wrote:Znaci apsolutno nikada se na curu ne bis izderao?kic wrote:ma izderavanje mi je uvijek bilo wtf, osim na nogometnim stadionima, mi je uvijek de odi se liječit-
pa ne bih predviđao budućnost jer to zvuči cocky, ali, nisam se nikad derao ni na kog i prirodno sam cijepljen protiv ljutnje nekako, tako da mislim da ne bih ne..
Guest- Guest
ne znam, ja sve utopim u sebi što je isto ekstrem, ali mislim da izderavanje nikad ne dođe u afektu već se uvijek nakuplja nešto prije i to se izrazi kroz agresivnost onda, pravi problem je bio prije negdje-
ne razjebe, necu se nikad posvadjati sa zenom, a kamoli sve razjebati.Lady_D wrote:A i te veze... Ionako ionako se sve razyebe na kraju
dijagram-
2015-08-09
Znam dakic wrote:ne znam, ja sve utopim u sebi što je isto ekstrem, ali mislim da izderavanje nikad ne dođe u afektu već se uvijek nakuplja nešto prije i to se izrazi kroz agresivnost onda, pravi problem je bio prije negdje-
A neki ljudi moguće da imaju i prekratak fitilj ili jednostavno su po prirodi jako agresivni samo to prikrivaju
Guest- Guest
ma jezim se na takve ljude
dogodi se svakom da pukne po savovima, ali da se deres iz petnih zila jer slika na zidu ne stoji ravno je u najmanju ruku bolesno
dogodi se svakom da pukne po savovima, ali da se deres iz petnih zila jer slika na zidu ne stoji ravno je u najmanju ruku bolesno
betty.boop-
2015-01-23
ma nije to bog zna sto,kako ljudi zive i sto si rade dernjava je nistabetty.boop wrote:ma jezim se na takve ljude
dijagram-
2015-08-09
Page 36 of 50 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 43 ... 50
Similar topics
» Pitanje Dečakovih "mammona" stoga nije mentalitetno pitanje. To je socijalno i političko pitanje
» Pitanja za dečke i cure
» DC Comics: Superman izlazi iz ormara, voli i dečke
» Nije pitanje, hoće li se BiH raspasti, pitanje je samo kada i na koji način
» DC Comics: Superman izlazi iz ormara, voli i dečke
» Nije pitanje, hoće li se BiH raspasti, pitanje je samo kada i na koji način
Page 36 of 50