Pitanje za dečke?
Page 43 of 50
Page 43 of 50 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 46 ... 50
Re: Pitanje za dečke?
AlfaOmega wrote:Pa da, pari takva. Uvijek ti nas betty pitaj. A ja još razmišljam za ono, pa ću ti odg naknadno. Na poslu sam trenutno gdi me ništ ne pali. :D
aj ne ulizujte mi se
i ja sam na poslu i zima je, ovo je bas tema za zagrijavanje :)
betty.boop- Posts : 12712
2015-01-23
I ja samo u snu.....znači ostala čula moraju biti isključena. ...ne znam kako bi se to uopće na javi moglo postići. ...
Guest- Guest
betty.boop wrote:VUČIĆU PEDERU wrote:ne vidim tu nista lose, za zenu... :Dbetty.boop wrote:VUČIĆU PEDERU wrote:meni npr. oralni seks nikada nije izazvao orgazam...
ajoj
pa kako ne ?
nije zadovoljila, nije na nivou, ego pati i te seme
Nije do žene nego muškog mozga.....:p
Guest- Guest
nemoj se sad umisliti, tek mali kompliment :)betty.boop wrote:AlfaOmega wrote:Pa da, pari takva. Uvijek ti nas betty pitaj. A ja još razmišljam za ono, pa ću ti odg naknadno. Na poslu sam trenutno gdi me ništ ne pali. :D
aj ne ulizujte mi se
uzgred, glede teme, moja prijateljica kad sjedne u bus i onda kaze evo ja opet....
napravi u glavi rekapitulaciju svega sto je bilo u krevetu pa onda jos jednom tek tako, malo se stisne nogicama i u voznji fini orgazmic:)
dijagram-
2015-08-09
Meni je već toplije, moram priznati. Nadam se i tebi, iako još nisam da potpuno odg. Možda da sniziš te kriterije dodirivanja. Barem malo. :)betty.boop wrote:AlfaOmega wrote:Pa da, pari takva. Uvijek ti nas betty pitaj. A ja još razmišljam za ono, pa ću ti odg naknadno. Na poslu sam trenutno gdi me ništ ne pali. :D
aj ne ulizujte mi se
Meni je pak jedna žena, davno doduše, rekla da je to vama ipak izvedivo. Jedino ak me nije furala, možda u nastojanju da i ja probam. Bili smo puno mlađi tad doduše, u nekoj fazi kad je to možda i trebalo biti izvedivo.Zagy wrote:I ja samo u snu.....znači ostala čula moraju biti isključena. ...ne znam kako bi se to uopće na javi moglo postići. ...
AlfaOmega wrote:Meni je već toplije, moram priznati. Nadam se i tebi, iako još nisam da potpuno odg. Možda da sniziš te kriterije dodirivanja. Barem malo. :)
ok, dozvolim ti da ti mos dirat
betty.boop-
2015-01-23
I nadao sam se da ću te razmekšati. :) Jest da sam cijenu platio tak što mi je uletio kolega sa facom tipa "vidi onog što se u radno vrijeme dopisuje sa ženama golišavih nogu na avataru", ali nema veze...
betty.boop wrote:VUČIĆU PEDERU wrote:ne vidim tu nista lose, za zenu... :Dbetty.boop wrote:VUČIĆU PEDERU wrote:meni npr. oralni seks nikada nije izazvao orgazam...
ajoj
pa kako ne ?
nije zadovoljila, nije na nivou, ego pati i te seme
ali odnos duze traje, mislim-ne voli svaka zena da joj se napune usta semenom tecnoscu... :p
Guest- Guest
AlfaOmega wrote:I nadao sam se da ću te razmekšati. :) Jest da sam cijenu platio tak što mi je uletio kolega sa facom tipa "vidi onog što se u radno vrijeme dopisuje sa ženama golišavih nogu na avataru", ali nema veze...
ne znam jesmo li se razumjeli
dirat mozes samo nju, ne sebe
betty.boop-
2015-01-23
Pa ne djelujem ti valjda ka neki drkadžija, da si mislila da mislim da si mislila da sebe diram. >_>'
Ok, ovo moram pojednostaviti... ne djelujem ti valjda ka svetac?
AlfaOmega wrote:Pa ne djelujem ti valjda ka neki drkadžija, da si mislila da mislim da si mislila da sebe diram. >_>'
ok
betty.boop-
2015-01-23
Zagy wrote:Ima sigurno žena koje mogu.....
mogu ja ako ima plahta kontakt
betty.boop-
2015-01-23
pa ima onaj ted talk gdje žena govori kako je mislima mogla doći do orgazma, druga bi pranjem zubi došla to tog osjećaja, prilično lako nać na youtubeu predavanje :DZagy wrote:Ima sigurno žena koje mogu.....
Meni plahta nije dovoljna.....ni ruka me ne privlači više. ...jednostavno je stvar u kvaliteti orgazma....
Kao dijete sam obožavala jastuk...:D
Guest- Guest
kic wrote:pa ima onaj ted talk gdje žena govori kako je mislima mogla doći do orgazma, druga bi pranjem zubi došla to tog osjećaja, prilično lako nać na youtubeu predavanje :DZagy wrote:Ima sigurno žena koje mogu.....
To su već neki poremećaji....ili botoxom u stidnim usnama ....:D
Guest- Guest
Zagy wrote:
betty.boop-
2015-01-23
Page 43 of 50 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 46 ... 50
Similar topics
» Pitanje Dečakovih "mammona" stoga nije mentalitetno pitanje. To je socijalno i političko pitanje
» Pitanja za dečke i cure
» DC Comics: Superman izlazi iz ormara, voli i dečke
» Nije pitanje, hoće li se BiH raspasti, pitanje je samo kada i na koji način
» DC Comics: Superman izlazi iz ormara, voli i dečke
» Nije pitanje, hoće li se BiH raspasti, pitanje je samo kada i na koji način
Page 43 of 50