Škola za život
Page 1 of 1
Škola za život
https://www.vecernji.hr/vijesti/uciteljica-optuzena-za-silovanje-imala-je-trojac-s-ucenikom-i-kolegicom-1372802
cuj silovanje
koje novokomponirane leftardske gluposti
koje novokomponirane leftardske gluposti
2014-04-19
Re: Škola za život
silovanje 18-godišnjeg učenika.
Churchwell počela je komunicirati s mladićem preko Snapchata prošle godine te mu je slala svoje gole fotografije. Na kraju ga je pozvala kući kako bi imali seksualni odnos, a pridružila im se još jedna žena.
...
U nas bi dobio Velered kneza Trpimira s lentom Danice Hrvatske... A tamo će dobiti psihoterapeuta.
Olakotna okolnost učiteljicama može biti da su biseksualne pa im se malo progleda kroz prste jer to sve spada pod dugine boje...
Churchwell počela je komunicirati s mladićem preko Snapchata prošle godine te mu je slala svoje gole fotografije. Na kraju ga je pozvala kući kako bi imali seksualni odnos, a pridružila im se još jedna žena.
...
U nas bi dobio Velered kneza Trpimira s lentom Danice Hrvatske... A tamo će dobiti psihoterapeuta.
Olakotna okolnost učiteljicama može biti da su biseksualne pa im se malo progleda kroz prste jer to sve spada pod dugine boje...
marcellus wrote:https://www.vecernji.hr/vijesti/uciteljica-optuzena-za-silovanje-imala-je-trojac-s-ucenikom-i-kolegicom-1372802
a jebiga da se strpila još godinu dana onda joj se ništa ne bi dogodilo. tamo si teenager od 13 pa sve do 19 godina života. kad navršiš 20 godina više nisi teenager i moš se legalno jebat s kim hoćeš. do 20 godina sve je krivično djelo.
Guest- Guest
Gnječ wrote:marcellus wrote:https://www.vecernji.hr/vijesti/uciteljica-optuzena-za-silovanje-imala-je-trojac-s-ucenikom-i-kolegicom-1372802
a jebiga da se strpila još godinu dana onda joj se ništa ne bi dogodilo. tamo si teenager od 13 pa sve do 19 godina života. kad navršiš 20 godina više nisi teenager i moš se legalno jebat s kim hoćeš. do 20 godina sve je krivično djelo.
mislim da je jebat učenike inače zabranjeno ako si učitelj/ica
2014-04-19
znači nema sexa u školi?marcellus wrote:Gnječ wrote:marcellus wrote:https://www.vecernji.hr/vijesti/uciteljica-optuzena-za-silovanje-imala-je-trojac-s-ucenikom-i-kolegicom-1372802
zabrana je doživotna ili određena vremenom?
2014-12-30
Jebeš takav zakon.marcellus wrote:Gnječ wrote:marcellus wrote:https://www.vecernji.hr/vijesti/uciteljica-optuzena-za-silovanje-imala-je-trojac-s-ucenikom-i-kolegicom-1372802
sere, tko ti može u punoljetnosti zabraniti seksualni odnos?dzango wrote:Jebeš takav zakon.marcellus wrote:Gnječ wrote:marcellus wrote:https://www.vecernji.hr/vijesti/uciteljica-optuzena-za-silovanje-imala-je-trojac-s-ucenikom-i-kolegicom-1372802
postoji kodeks firme, ali nije obvezujuči.
2014-12-30
Leviathan2 wrote:znai u americi zakon, ne jebi da ne najebes :D
age of consent varira od države do države negdje je 16 negdje 17 negdje 18 godina pričamo za USA države. ali sex studenta-ice i učiteljice-učitelja spada u neku drugu sferu smatra se krivičnim djelom bez obzira da li je bilo prisile, ucjene ili nije tj. dobrovoljno. to se sve smatra pod rape. znači učenik i učiteljica sex je no-no. off limits.
https://www.ageofconsent.net/states/oklahoma
Guest- Guest
znači da bi moj kolega iz srednje škole po tim nekim stupidnim zakonima bio, kao i njegova supruga profesorica engleskog, u braku skoro 30 godina, bili u počinjenju zločina?
ona nam je došla predavat s faxa, niti 24 godine, on je bio padavičar pa je imao 19.
znači nema sexa s profom?
ona nam je došla predavat s faxa, niti 24 godine, on je bio padavičar pa je imao 19.
2014-12-30
veber wrote:znači da bi moj kolega iz srednje škole po tim nekim stupidnim zakonima bio, kao i njegova supruga profesorica engleskog, u braku skoro 30 godina, bili u počinjenju zločina?
nisam ja pisao zakone a niti živim u USA. zašto bih se s tim slučajem zamarao i gubio vrijeme u jalovim debatama? učiteljica je znala zakone imala je oko sebe van škole besposlenih kurčeva koliko hoće mogla se na ulici samo naguzit odmah bi je pričepilo barem deset kurčina.
Guest- Guest
mene detalji zanimaju.
sitnice, golom oku nevidljive.
maria curie nikad ne bi otkrila radioktivnost nego bi završila u pm
no upoznala je muža, mentora i razvila teoriju i kasnije dokazano u praxi.
mužu se niti ne sjećam imena.
2014-12-30
Gnječ wrote:Leviathan2 wrote:znai u americi zakon, ne jebi da ne najebes :D
age of consent varira od države do države negdje je 16 negdje 17 negdje 18 godina pričamo za USA države. ali sex studenta-ice i učiteljice-učitelja spada u neku drugu sferu smatra se krivičnim djelom bez obzira da li je bilo prisile, ucjene ili nije tj. dobrovoljno. to se sve smatra pod rape. znači učenik i učiteljica sex je no-no. off limits.
https://www.ageofconsent.net/states/oklahoma
točno.
veber wrote:mene detalji zanimaju.
Maria je već bila profesorica-predavač na Sorboni prije nego je upoznala svog budućeg muža koji je isto bio predavač-profesor i nije joj bio nikakav mentor nego su počeli zajedno surađivati. ne znaš mu ime ali mu znaš prezime jer si napisao.
Guest- Guest
ne znam mu ime.
ne znam ni imena vojnika u grčkoj falangi
dok tko god je malo kulturan zna za bukefala.
muž i vojnici falange su nebitni.
do kada vrijedi zabrana nejebanja?
doživotno ili do punoljetnosti.
čekamo da se crkva oglasi i osudi sex u troje i biseksalni.
s djecom je ok, kaj ne?
ne znam ni imena vojnika u grčkoj falangi
dok tko god je malo kulturan zna za bukefala.
muž i vojnici falange su nebitni.
do kada vrijedi zabrana nejebanja?
doživotno ili do punoljetnosti.
čekamo da se crkva oglasi i osudi sex u troje i biseksalni.
s djecom je ok, kaj ne?
2014-12-30
Similar topics
» ŠKOLA ZA ŽIVOT?
» CNN piše o strancima koji su odabrali Hrvatsku za život: ‘Ljudi su divni, a život nije skup‘
» ŽIVOT VANI .. od plaće do plaće život ne pruža ništa... sve samo rad, trka, stres, borba...nemaš nikoga i ništa
» Ovo mi je škola...
» Uređena škola u Prnjavoru
» CNN piše o strancima koji su odabrali Hrvatsku za život: ‘Ljudi su divni, a život nije skup‘
» ŽIVOT VANI .. od plaće do plaće život ne pruža ništa... sve samo rad, trka, stres, borba...nemaš nikoga i ništa
» Ovo mi je škola...
» Uređena škola u Prnjavoru
Page 1 of 1