Ma lažu, ovo jednostavno nije moguće...:)
Page 5 of 9
Page 5 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Ma lažu, ovo jednostavno nije moguće...:)
slidingdoorsoperator wrote:I ti ćeš se složiti sa ovim mojim zaključkom ako se moja najava ostvari. :) Nebitno što sad misliš o tome. :)
bitno je samo što ti misliš, i svi se moraju slagati s time..
maggie13 wrote:steta.slidingdoorsoperator wrote:
Teško. Očito mu je atmosfera na forumu postala nepodnošljiva. To možemo zahvaliti lisicama koje se vrlo lukavo predstavljaju kao čuvari kokošinjca.
Jako dobar covjek.
Pozitivac.
Idealist.
Najranjivija i najizloženija skupina na ovom forumu.
Guest- Guest
Ko je otišao sa foruma?maggie13 wrote:zaista sam mislila da ce se tre vratit.slidingdoorsoperator wrote:Neve wrote:a ovo spada u klasično precjenjivanje i dramatiziranje svoje uloge na nekom forumu
forum je samo zabava i koga nema, bez njega se može... i hoće :D
Kako za koga. :) I naravno, može se bez svakog pojedinca pa i čitavih grupacija koje su učinile ili će tek učiniti isto što i tre. :)
U gornjem redu opet lagano projiciraš pa ga neću komentirati. :)
I nadala.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
opa, sampioni.dzango wrote:Ajmo crno beli. Sutra se slavi titula.maggie13 wrote:rekoh, vazna je atmosfera.Ionako nista nije c/b.dzango wrote:Pravo da ti kažem, nisam siguran oko čega se svađaju. Ali zar je to i važno?maggie13 wrote:ne lezi ti losa atmosfera, znam.dzango wrote:
Ovi se jebu a ja podjebavam.
Cestitam.
2014-04-12
kic wrote:slidingdoorsoperator wrote:I ti ćeš se složiti sa ovim mojim zaključkom ako se moja najava ostvari. :) Nebitno što sad misliš o tome. :)
bitno je samo što ti misliš, i svi se moraju slagati s time..
Esko, jes' to ti? :)
E svašta i ja pitam, naravno da si to ti. :)
Guest- Guest
A zar je Marko Perković pozivao na neš drugo???slidingdoorsoperator wrote:jastreb wrote:Pjesma je nastala u vremenu jednog velikog klanja,gdje su ljudi ginuli kao muhe,te je stoga treba gledati u tom kontekstu i sa tog stajališta.
Naravno, zato je to klanje trebalo posvetiti pozivom na novo klanje kako se krug klanja niti slučajno ne bi nikada prekinuo. Kako sad stvari stoje, i neće. Samo je pitanje vremena i okolnosti kada će se dogoditi novo klanje, ali sa ponešto promjenjenim ulogama.
Evo ti nekoliko stihova iz Čavoglava:
"Čujte srpski dobrovoljci,bando četniciiiiiiiii
Stići će vas naša ruka i u Srbiji
Stići će vas Božja kazna,to već svako znaaaaaaa
Sudiće vam bojovnici iz Čavoglava.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
istina.slidingdoorsoperator wrote:maggie13 wrote:steta.slidingdoorsoperator wrote:
Teško. Očito mu je atmosfera na forumu postala nepodnošljiva. To možemo zahvaliti lisicama koje se vrlo lukavo predstavljaju kao čuvari kokošinjca.
Jako dobar covjek.
Pozitivac.
Idealist.
Plus, tre je poseban.
U pozitivnom smislu.
2014-04-12
I kod nas se sutra slavi. Kafići u Rijeci raditi će cijelu noć!dzango wrote:Ajmo crno beli. Sutra se slavi titula.maggie13 wrote:rekoh, vazna je atmosfera.Ionako nista nije c/b.dzango wrote:Pravo da ti kažem, nisam siguran oko čega se svađaju. Ali zar je to i važno?maggie13 wrote:ne lezi ti losa atmosfera, znam.dzango wrote:
Ovi se jebu a ja podjebavam.
2014-04-22
slidingdoorsoperator wrote:maggie13 wrote:steta.slidingdoorsoperator wrote:
Jako dobar covjek.
Pozitivac.
Idealist.
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t13351p140-prijedlozi#853211
saberi se propagandna mašino :D
jastreb wrote:"Čujte srpski dobrovoljci,bando četniciiiiiiiii
I gdje se tu najavljuje novo klanje?
Guest- Guest
tredzango wrote:Ko je otišao sa foruma?maggie13 wrote:zaista sam mislila da ce se tre vratit.slidingdoorsoperator wrote:Neve wrote:a ovo spada u klasično precjenjivanje i dramatiziranje svoje uloge na nekom forumu
Kako za koga. :) I naravno, može se bez svakog pojedinca pa i čitavih grupacija koje su učinile ili će tek učiniti isto što i tre. :)
I nadala.
2014-04-12
ta vremena odavno su prošla, pogotovo na ovom forumu gdje svatko svakoga zna i koji nema nikakav širi utjecajmetilda wrote:nema tome puno godina kad si forum shvaćala jako ozbiljno i istjerivala svoje pravde... sada kad je na djelu cenzura koja ne priliči demokratskom društvu tebi je zabavno... partijski mentalitet na djelu...
partijski mentalitet je samo tvoj, jer u maniri pravog, slijepo dogmatičnog partijca, nisi u stanju pojmiti prirodno zasićenje vječno istim temama i malu šalu s tim, nego bi odmah ukidala, zatvarala i sankcionirala 'nepoćudne' :D
neva- Posts : 4367
2014-04-12
kic wrote:metilda wrote:kic wrote:slidingdoorsoperator wrote:kic wrote:hold your horses, i prestani s uvredama te shvati da je sve sala
Nekome šala, a nekome bolesno iživljavanje nad korisnicima. :)
jest, ne morete dihati
inace, zanimljivo koliko se borite za svoj neki pojam reda, a ne znate koliko se ljudi bunilo na pp meni protiv postojanja njekog bloga na vipu, jer to inace nije red u svijetu foruma..
bolesno izivljavanje, koji goldberry :)
na mom "blogu" svi su imali priliku pisati ako su znali što napisati.. nisam jadikovala kao neki na psihologiji da im se kvare teme.. a ako netko nije znao što komentirati očio se žalio adminima.. pa ugasite taj goldberryjevski blog, ustašku mu njegovu goldberryjem...
i ne čitam ga, što ću gasiti kad me ne zanima, istroši ctrl-v..
vidiš kako loše lažeš.. kao admin si morao čitati nešto na što su ti se mnogi žalili ili si lagao da su se mnogi žalili... obožavam semantiku, tako lako razotkrije lažljivce...
Guest- Guest
Uzalud trudmaggie13 wrote:opa, sampioni.dzango wrote:Ajmo crno beli. Sutra se slavi titula.maggie13 wrote:rekoh, vazna je atmosfera.Ionako nista nije c/b.dzango wrote:Pravo da ti kažem, nisam siguran oko čega se svađaju. Ali zar je to i važno?maggie13 wrote:
ne lezi ti losa atmosfera, znam.
Cestitam.
Dzaba vam sve
I vlast vas gura
Al' vam ne ide,
Dosao je kraj
Moj cigane,
Nista od titule
Ni ove godine!
Vucic,Covic i FMP
Arapi,Rusi,POMOC DRZAVE
Umire nada
Gotov je san
Sampion je opet
Nas PARTIZAN!!!
A gdje se najavljuje novo klanje u Skenderovićevoj pjesmi?slidingdoorsoperator wrote:jastreb wrote:"Čujte srpski dobrovoljci,bando četniciiiiiiiii
I gdje se tu najavljuje novo klanje?
2014-04-22
Žika? Što bre? Bio sam dobar i nisam ga dirao.maggie13 wrote:tredzango wrote:Ko je otišao sa foruma?maggie13 wrote:zaista sam mislila da ce se tre vratit.slidingdoorsoperator wrote:Neve wrote:a ovo spada u klasično precjenjivanje i dramatiziranje svoje uloge na nekom forumu
I nadala.
Ta statistika je najjaca.kic wrote:slidingdoorsoperator wrote:maggie13 wrote:steta.slidingdoorsoperator wrote:
Jako dobar covjek.
Pozitivac.
Idealist.
Aben-car.
2014-04-12
Neve wrote:ta vremena odavno su prošla, pogotovo na ovom forumu gdje svatko svakoga zna i koji nema nikakav širi utjecajmetilda wrote:nema tome puno godina kad si forum shvaćala jako ozbiljno i istjerivala svoje pravde... sada kad je na djelu cenzura koja ne priliči demokratskom društvu tebi je zabavno... partijski mentalitet na djelu...
partijski mentalitet je samo tvoj, jer u maniri pravog, slijepo dogmatičnog partijca, nisi u stanju pojmiti prirodno zasićenje vječno istim temama i malu šalu s tim, nego bi odmah ukidala, zatvarala i sankcionirala 'nepoćudne' :D
da, ja sam jedina kojoj smetaju šale.. pitaj one koje su zbog sličnih šala otišle s jagoda foruma
Guest- Guest
kic wrote:
I što si sa ovim htio dokazati? :)
Lisico. :)
Guest- Guest
Slično je i kod nas.dzango wrote: Uzalud trud
Dzaba vam sve
I vlast vas gura
Al' vam ne ide,
Dosao je kraj
Moj cigane,
Nista od titule
Ni ove godine![/size]
Vucic,Covic i FMP
Arapi,Rusi,POMOC DRZAVE
Umire nada
Gotov je san
Sampion je opet
Nas PARTIZAN!!!
2014-04-22
Page 5 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Ma nije moguće..:))
» Ma nije moguće...:)
» DOMAZET LOŠO RASKRINKAO: Lažu vam! Terorizam u Parizu nije se ni dogodio!
» Od kad sam kupio kola prilaze mi cure, ali jednostavno vidiš da im nije stalo do ljubavi, već je samo interes za kolima
» ISIL-ovac pokušao da položi zakletvu: Ali ptica to, jednostavno, nije dopustila. Ptica?
» Ma nije moguće...:)
» DOMAZET LOŠO RASKRINKAO: Lažu vam! Terorizam u Parizu nije se ni dogodio!
» Od kad sam kupio kola prilaze mi cure, ali jednostavno vidiš da im nije stalo do ljubavi, već je samo interes za kolima
» ISIL-ovac pokušao da položi zakletvu: Ali ptica to, jednostavno, nije dopustila. Ptica?
Page 5 of 9