Ma lažu, ovo jednostavno nije moguće...:)
Page 7 of 9
Page 7 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Ma lažu, ovo jednostavno nije moguće...:)
dovoljne su i lakse psiho-aktivne tvari.glas uhljeba wrote:slidingdoorsoperator wrote:A tebi niti ne može, um ti je već formiran, a rekao bih iz svega priloženog i zacementiran. :)
onda se mora drogirati
amfetamini, LSD i slično um čine plastičnijim, permisivnijim na penetraciju novih ideja
Di odmah na zestu.
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Neve wrote: pa eto, logički zaključak sam se nameće :D
Iz pogrešnih premisa, pogrešne konkluzije. :)
Guest- Guest
meni su obojica (bili) forumaši ovog foruma i sa svojim idealima koje su zastupalislidingdoorsoperator wrote:Asila? Otkud bih ja znao što on tu doživljava, pitaj ga. Znam samo zašto je tre otišao. I ako ćeš izjednačiti njih dvojicu... bolje da ništa ne govorim.
zašto bi jednog trebalo tretirati drugačije od drugog, zar samo zato što su treovi ideali i izbori identični tvojima, dok asilini nisu toliko identični, pa on automatski vrijedi manje? :O
neva- Posts : 4367
2014-04-12
konkluzije su ispravne, kao i premise.. no problem je tvoja subjektivnost, kao i obično :Dslidingdoorsoperator wrote:Iz pogrešnih premisa, pogrešne konkluzije. :)Neve wrote: pa eto, logički zaključak sam se nameće :D
2014-04-12
Neve wrote:konkluzije su ispravne, kao i premise.. no problem je tvoja subjektivnost, kao i obično :Dslidingdoorsoperator wrote:Iz pogrešnih premisa, pogrešne konkluzije. :)Neve wrote: pa eto, logički zaključak sam se nameće :D
Nije, nego tvoja subjektivnost, kao i obično. :p
Guest- Guest
Neve wrote:zašto bi jednog trebalo tretirati drugačije od drugog, zar samo zato što su treovi ideali i izbori identični tvojima, dok asilini nisu toliko identični, pa on automatski vrijedi manje? :O
Drago mi je da si se ovim izjednačavanjem obojice zapravo automatski identificirala kao sljedbenica istog poželjnog sustava vrijednosti kao i Asila. :) Tek toliko da znam sa kim razgovaram na forumu.
Guest- Guest
yea, right.. sad bih stavila Kicovu sličku sa sviscem, kad bi mi se dalo :Dslidingdoorsoperator wrote:Neve wrote:konkluzije su ispravne, kao i premise.. no problem je tvoja subjektivnost, kao i obično :Dslidingdoorsoperator wrote:Iz pogrešnih premisa, pogrešne konkluzije. :)Neve wrote: pa eto, logički zaključak sam se nameće :D
Nije, nego tvoja subjektivnost, kao i obično. :p
2014-04-12
Neve wrote:yea, right.. sad bih stavila Kicovu sličku sa sviscem, kad bi mi se dalo :D
A ja bih onu dedinu sa halucinacijama, kad bi mi se dalo. :p :D
Guest- Guest
metilda wrote:slidingdoorsoperator wrote:kic wrote:
hehe, je*ali vas oni više..
Blažena cenzura. :)
stara partijska škola.. kad ne možeš likvidirati cenzuriraj, zabrani govoriti i pisati, manipuliraj fotografijama.. pretpostavljam da će na mojoj temi o điđimilovićičkim zločinima sad biti nemoguće pisati jer će vrlo česta riječ povezana sa poslijeratnim zločinima automatski biti promijenjena.. no drugovi i drugarice, iako su titovi šumski banditi pokušali ušutkati istinu i to uspješno radili 45 godina, istina je eruptirala kad su titovi šumski banditi sišli s vlasti.. istinu ne možete ušutkati.. kad bi ljudi prestali govoriti kamenje i jame bi vrištale.. dakle, vi "umilni" sljedbenici šumskih bandita i nositelji nickova koji pokazuju vaš kompleks manje vrijednosti biranjem moćnih i intelektualnih likova, uživajte u svojoj moći nad gimbićima.. to je jedino što vam u vašim bijednim životima preostaje
"ni zec nije dobrodošao, ali obojena jaja bi mogla proć kao dio kršćanske tradicije"
by metilda
Guest- Guest
slidingdoorsoperator wrote:metilda wrote:da, ja sam jedina kojoj smetaju šale.. pitaj one koje su zbog sličnih šala otišle s jagoda foruma
Više od pola foruma. A isti scenarij sa čak istom neukusnom metodom koja se opravdava šalom događa i na ovom forumu.
kako ti to znaš ??? a kažeš nisi tamo pisao niti šerao nick sa metildom?
Guest- Guest
Gnječ wrote:metilda wrote:slidingdoorsoperator wrote:kic wrote:
stara partijska škola.. kad ne možeš likvidirati cenzuriraj, zabrani govoriti i pisati, manipuliraj fotografijama.. pretpostavljam da će na mojoj temi o điđimilovićičkim zločinima sad biti nemoguće pisati jer će vrlo česta riječ povezana sa poslijeratnim zločinima automatski biti promijenjena.. no drugovi i drugarice, iako su titovi šumski banditi pokušali ušutkati istinu i to uspješno radili 45 godina, istina je eruptirala kad su titovi šumski banditi sišli s vlasti.. istinu ne možete ušutkati.. kad bi ljudi prestali govoriti kamenje i jame bi vrištale.. dakle, vi "umilni" sljedbenici šumskih bandita i nositelji nickova koji pokazuju vaš kompleks manje vrijednosti biranjem moćnih i intelektualnih likova, uživajte u svojoj moći nad gimbićima.. to je jedino što vam u vašim bijednim životima preostaje
"ni zec nije dobrodošao, ali obojena jaja bi mogla proć kao dio kršćanske tradicije"
by metilda
i koji je u ovome tvoj argument za mijenjanje od strane admina uobičajenih riječi za hrvatske povijesne i sadašnje događaje?
Guest- Guest
Gnječ wrote:kako ti to znaš ??? a kažeš nisi tamo pisao niti šerao nick sa metildom?
Čuj mudraca. :)
Povremeno sam čitao, naravno. :)
Guest- Guest
Gnječ wrote:slidingdoorsoperator wrote:metilda wrote:da, ja sam jedina kojoj smetaju šale.. pitaj one koje su zbog sličnih šala otišle s jagoda foruma
Više od pola foruma. A isti scenarij sa čak istom neukusnom metodom koja se opravdava šalom događa i na ovom forumu.
pa zna jer je čitao
Guest- Guest
metilda wrote:Gnječ wrote:
pa zna jer je čitao
A teško pretpostavit. :)
Guest- Guest
što je ono maloprije bilo s krivim premisama i konkluzijama? :D izjednačavanje bi također moglo značiti da ne slijedim i ne zanima me nijedan od tih njihovih sustava, zar ne? B-)slidingdoorsoperator wrote:Drago mi je da si se ovim izjednačavanjem obojice zapravo automatski identificirala kao sljedbenica istog poželjnog sustava vrijednosti kao i Asila. :) Tek toliko da znam sa kim razgovaram na forumu.Neve wrote:zašto bi jednog trebalo tretirati drugačije od drugog, zar samo zato što su treovi ideali i izbori identični tvojima, dok asilini nisu toliko identični, pa on automatski vrijedi manje? :O
iako, asilin sustav vrijednosti ne razlikuje se previše od bilo kojeg drugog pozitivnog sustava vrijednosti.. ti si, međutim, previše zatvoren i odan svojoj grupi, a da bi to htio ili bio u stanju uvidjeti
2014-04-12
Neve wrote:što je ono maloprije bilo s krivim premisama i konkluzijama? :D izjednačavanje bi također moglo značiti da ne slijedim i ne zanima me nijedan od tih njihovih sustava, zar ne? B-)
Ma to je bila šala, a humor ne podliježe pravilima formalne logike, zar ne? :)
Ovo boldano okači mačku o rep. :)
Guest- Guest
metilda wrote:Gnječ wrote:metilda wrote:slidingdoorsoperator wrote:kic wrote:
by metilda
i koji je u ovome tvoj argument za mijenjanje od strane admina uobičajenih riječi za hrvatske povijesne i sadašnje događaje?
je goldberry penis je svakako hrvatski poviestni događaj.
Guest- Guest
Neve wrote:ti si, međutim, previše zatvoren i odan svojoj grupi, a da bi to htio ili bio u stanju uvidjeti
Opet klasična projekcija pa neću komentirati. :)
Guest- Guest
ok, prihvaćam tvoju preporuku i iskustvo, halucinogeni ti očito nisu strani.. no, meni se ipak ne sviđa rezultat koji vidim na tebi :Pslidingdoorsoperator wrote:A ja bih onu dedinu sa halucinacijama, kad bi mi se dalo. :p :DNeve wrote:yea, right.. sad bih stavila Kicovu sličku sa sviscem, kad bi mi se dalo :D
2014-04-12
Gnječ wrote:metilda wrote:Gnječ wrote:metilda wrote:slidingdoorsoperator wrote:kic wrote:
by metilda
je goldberry penis je svakako hrvatski poviestni događaj.
: )))
Guest- Guest
Page 7 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Ma nije moguće..:))
» Ma nije moguće...:)
» DOMAZET LOŠO RASKRINKAO: Lažu vam! Terorizam u Parizu nije se ni dogodio!
» Od kad sam kupio kola prilaze mi cure, ali jednostavno vidiš da im nije stalo do ljubavi, već je samo interes za kolima
» ISIL-ovac pokušao da položi zakletvu: Ali ptica to, jednostavno, nije dopustila. Ptica?
» Ma nije moguće...:)
» DOMAZET LOŠO RASKRINKAO: Lažu vam! Terorizam u Parizu nije se ni dogodio!
» Od kad sam kupio kola prilaze mi cure, ali jednostavno vidiš da im nije stalo do ljubavi, već je samo interes za kolima
» ISIL-ovac pokušao da položi zakletvu: Ali ptica to, jednostavno, nije dopustila. Ptica?
Page 7 of 9