Ma lažu, ovo jednostavno nije moguće...:)
Page 4 of 9
Page 4 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Ma lažu, ovo jednostavno nije moguće...:)
dzango wrote:Mene lično zabole курац.
E, vidiš, ćirilica prolazi. Odlično riješenje, na kraju ćemo svi na forumu početi govoriti srpski, da nas ceo svet razume. :)
Guest- Guest
kic wrote:slidingdoorsoperator wrote:kic wrote:hold your horses, i prestani s uvredama te shvati da je sve sala
Nekome šala, a nekome bolesno iživljavanje nad korisnicima. :)
jest, ne morete dihati
inace, zanimljivo koliko se borite za svoj neki pojam reda, a ne znate koliko se ljudi bunilo na pp meni protiv postojanja njekog bloga na vipu, jer to inace nije red u svijetu foruma..
bolesno izivljavanje, koji goldberry :)
na mom "blogu" svi su imali priliku pisati ako su znali što napisati.. nisam jadikovala kao neki na psihologiji da im se kvare teme.. a ako netko nije znao što komentirati očio se žalio adminima.. pa ugasite taj goldberryjevski blog, ustašku mu njegovu goldberryjem...
Guest- Guest
Ćirilica je mama. Nema tog admina koji je meni doakao.slidingdoorsoperator wrote:dzango wrote:Mene lično zabole курац.
E, vidiš, ćirilica prolazi. Odlično riješenje, na kraju ćemo svi na forumu početi govoriti srpski, da nas ceo svet razume. :)
Last edited by dzango on 20/5/2017, 11:21; edited 1 time in total
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Ovi se jebu a ja podjebavam.maggie13 wrote:Dzani, ti si k'o i ja. Dosadno ti, a malo si radoznao pa pratis.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Neve wrote:a ovo spada u klasično precjenjivanje i dramatiziranje svoje uloge na nekom forumuslidingdoorsoperator wrote:Kada dođem do zaključka iz gornjeg reda, odmah se kupim sa foruma i (ponovo) gasim nadimak. Tada će većina biti sretna i zadovoljna, a da se o ekipi lisica niti ne govori. :)
Drugi red spada u klasično projiciranje pa ga neću komentirati. :)
forum je samo zabava i koga nema, bez njega se može... i hoće :D
nema tome puno godina kad si forum shvaćala jako ozbiljno i istjerivala svoje pravde... sada kad je na djelu cenzura koja ne priliči demokratskom društvu tebi je zabavno... partijski mentalitet na djelu...
Guest- Guest
Neve wrote:a ovo spada u klasično precjenjivanje i dramatiziranje svoje uloge na nekom forumu
Kako za koga. :) I naravno, može se bez svakog pojedinca pa i čitavih grupacija koje su učinile ili će tek učiniti isto što i tre. :)
U gornjem redu opet lagano projiciraš pa ga neću komentirati. :)
Guest- Guest
ne lezi ti losa atmosfera, znam.dzango wrote:Ovi se jebu a ja podjebavam.maggie13 wrote:Dzani, ti si k'o i ja. Dosadno ti, a malo si radoznao pa pratis.
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
ye, nemam pametnijeg posla nego se baviti vjerničkim "draga braćo i sestre BVB" mudrostima :Dslidingdoorsoperator wrote:Nikad čuo za taj forum. Ali vidim da ga ti pratiš valjda po principu upoznaj svog neprijatelja da bi se bolje borio protiv njega. :)Neve wrote:jednostavno se isključiš ovdje i uključiš na.. ne znam, katolici.hr ili takvo nešto, gdje je amosfera vjerojatno puno bliža tvojim atmosferskim idealima B-)
Inače sam svojevremeno bio pozvan na tebetražim forum od Pjera tvrdorepog koji je tada tamo bio moderator, ali mi je tamošnja atmosfera bila nepodnošljiva. Čak je i on otišao sa obrazloženjem koje mi je poslao na mail da nije mogao podnijeti toliku količinu šećera.
to je bio samo prijedlog, glede i u svezi tvog atmosferskog nezadovoljstva.. mislim, ima foruma!
neva- Posts : 4367
2014-04-12
slidingdoorsoperator wrote:dzango wrote:Mene lično zabole курац.
i kad se to dogodi svi znamo šta slijedi, četvoronoške hodanje unatrag, usisavanje paučine na nosnice i crtanje krvlju po vratima..
kic wrote:slidingdoorsoperator wrote:kic wrote:ovdje su potroseni dani i dani posli i dosta eura da forum ovak izgleda i funkcionira, pokusajte svoj napraviti pa vidite..
A da? Žalibože truda i novaca.
A gle, ako jednog dana i napravim svoj forum, možeš biti siguran da će puno bolje funkcionirati od ovog i da će na njemu atmosfera biti puno ugodnija za sve. :)
I ti ćeš se složiti sa ovim mojim zaključkom ako se moja najava ostvari. :) Nebitno što sad misliš o tome. :)
Guest- Guest
zaista sam mislila da ce se tre vratit.slidingdoorsoperator wrote:Neve wrote:a ovo spada u klasično precjenjivanje i dramatiziranje svoje uloge na nekom forumu
Kako za koga. :) I naravno, može se bez svakog pojedinca pa i čitavih grupacija koje su učinile ili će tek učiniti isto što i tre. :)
U gornjem redu opet lagano projiciraš pa ga neću komentirati. :)
I nadala.
2014-04-12
dzango wrote:Ovi se jebu a ja podjebavam.maggie13 wrote:Dzani, ti si k'o i ja. Dosadno ti, a malo si radoznao pa pratis.
ma zapravo to ti je jedina uloga na forumu.. nikad ništa pametno nisi ni napisao
Guest- Guest
kic wrote:slidingdoorsoperator wrote:dzango wrote:Mene lično zabole курац.
i kad se to dogodi svi znamo šta slijedi, četvoronoške hodanje unatrag, usisavanje paučine na nosnice i crtanje krvlju po vratima..
još kad bi ti razumio što napišeš nego u brzini lupetaš gluposti
Guest- Guest
Pravo da ti kažem, nisam siguran oko čega se svađaju. Ali zar je to i važno?maggie13 wrote:ne lezi ti losa atmosfera, znam.dzango wrote:Ovi se jebu a ja podjebavam.maggie13 wrote:Dzani, ti si k'o i ja. Dosadno ti, a malo si radoznao pa pratis.
maggie13 wrote:zaista sam mislila da ce se tre vratit.
I nadala.
Teško. Očito mu je atmosfera na forumu postala nepodnošljiva. To možemo zahvaliti lisicama koje se vrlo lukavo predstavljaju kao čuvari kokošinjca.
Guest- Guest
rekoh, vazna je atmosfera.Ionako nista nije c/b.dzango wrote:Pravo da ti kažem, nisam siguran oko čega se svađaju. Ali zar je to i važno?maggie13 wrote:ne lezi ti losa atmosfera, znam.dzango wrote:Ovi se jebu a ja podjebavam.maggie13 wrote:Dzani, ti si k'o i ja. Dosadno ti, a malo si radoznao pa pratis.
2014-04-12
metilda wrote:kic wrote:slidingdoorsoperator wrote:kic wrote:hold your horses, i prestani s uvredama te shvati da je sve sala
Nekome šala, a nekome bolesno iživljavanje nad korisnicima. :)
jest, ne morete dihati
inace, zanimljivo koliko se borite za svoj neki pojam reda, a ne znate koliko se ljudi bunilo na pp meni protiv postojanja njekog bloga na vipu, jer to inace nije red u svijetu foruma..
bolesno izivljavanje, koji goldberry :)
na mom "blogu" svi su imali priliku pisati ako su znali što napisati.. nisam jadikovala kao neki na psihologiji da im se kvare teme.. a ako netko nije znao što komentirati očio se žalio adminima.. pa ugasite taj goldberryjevski blog, ustašku mu njegovu goldberryjem...
i ne čitam ga, što ću gasiti kad me ne zanima, istroši ctrl-v..
Istina. Daj mi pošalji nešto pametno na PP da i se i ja istaknem ovde.metilda wrote:dzango wrote:Ovi se jebu a ja podjebavam.maggie13 wrote:Dzani, ti si k'o i ja. Dosadno ti, a malo si radoznao pa pratis.
ma zapravo to ti je jedina uloga na forumu.. nikad ništa pametno nisi ni napisao
steta.slidingdoorsoperator wrote:maggie13 wrote:zaista sam mislila da ce se tre vratit.
I nadala.
Teško. Očito mu je atmosfera na forumu postala nepodnošljiva. To možemo zahvaliti lisicama koje se vrlo lukavo predstavljaju kao čuvari kokošinjca.
Jako dobar covjek.
Pozitivac.
Idealist.
2014-04-12
Ajmo crno beli. Sutra se slavi titula.maggie13 wrote:rekoh, vazna je atmosfera.Ionako nista nije c/b.dzango wrote:Pravo da ti kažem, nisam siguran oko čega se svađaju. Ali zar je to i važno?maggie13 wrote:ne lezi ti losa atmosfera, znam.dzango wrote:Ovi se jebu a ja podjebavam.maggie13 wrote:Dzani, ti si k'o i ja. Dosadno ti, a malo si radoznao pa pratis.
slidingdoorsoperator wrote:I ti ćeš se složiti sa ovim mojim zaključkom ako se moja najava ostvari. :) Nebitno što sad misliš o tome. :)
bitno je samo što ti misliš, i svi se moraju slagati s time..
Page 4 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Ma nije moguće..:))
» Ma nije moguće...:)
» DOMAZET LOŠO RASKRINKAO: Lažu vam! Terorizam u Parizu nije se ni dogodio!
» Od kad sam kupio kola prilaze mi cure, ali jednostavno vidiš da im nije stalo do ljubavi, već je samo interes za kolima
» ISIL-ovac pokušao da položi zakletvu: Ali ptica to, jednostavno, nije dopustila. Ptica?
» Ma nije moguće...:)
» DOMAZET LOŠO RASKRINKAO: Lažu vam! Terorizam u Parizu nije se ni dogodio!
» Od kad sam kupio kola prilaze mi cure, ali jednostavno vidiš da im nije stalo do ljubavi, već je samo interes za kolima
» ISIL-ovac pokušao da položi zakletvu: Ali ptica to, jednostavno, nije dopustila. Ptica?
Page 4 of 9