Ma lažu, ovo jednostavno nije moguće...:)
Page 9 of 9
Page 9 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Ma lažu, ovo jednostavno nije moguće...:)
crvenkasti wrote:Gnječ wrote:slidingdoorsoperator wrote:Gnječ wrote:povremeno si čitao a znaš točno da ih je pola otišlo sa foruma? imaš li dokaz?
Imam oči. :) Meni je i to sasvim dovoljan dokaz. :)
aha, samo kažeš ja sam hrvat i istog momenta si hrvat.
nije dovoljno kazati samo jednom, moraš ponavljati svaki dan
inače zaboraviš
dokazivati da si hrvat možeš i znanjem. kad znaš sve znaš i više nego Wikipedija i Google zajedno sigurno si 100% hrvat. znači moraš biti intelektualac erudita po vokaciji sofista.
Guest- Guest
slidingdoorsoperator wrote:Neve wrote:pa meni nije tvoj, ali ja zbog toga što nije, ne hodam okolo po svim temama i ne vapim do boga da mi je tvoja šala uzrokovala nemjerljive duševne i ine boli, koje može isprati samo zabrana i ukidanje foruma, te surovo kažnjavanje mučkih počinitelja
Samo upozoravam što će se dogoditi s forumom ako lisice i dalje budu čuvari kokošinjca. :)
A glavni lisac je na jednoj temi ranije rekao kako je forum već zamalo ugašen zbog ljepljenja nepoćudnih sličica, a može biti ugašen i zbog drugih sadržaja i razloga pa bi i o tome trebalo voditi računa ako ga se hoće održati.
Doduše, od svega ovoga ionako nemam ništa osim zadovoljstva stavljanja glazbe pa se forum po meni može ugasiti praktički ovog trenutka.
davaj davaj...
Guest- Guest
Googlao si?crvenkasti wrote:Ja sam oguglao i boli me qurac.
My Brother Billo- Posts : 2237
2017-04-17
što je tebi lakše, ljubav, zaljubljenost...maggie13 wrote:dovoljne su i lakse psiho-aktivne tvari.glas uhljeba wrote:onda se mora drogiratislidingdoorsoperator wrote:A tebi niti ne može, um ti je već formiran, a rekao bih iz svega priloženog i zacementiran. :)
amfetamini, LSD i slično um čine plastičnijim, permisivnijim na penetraciju novih ideja
Di odmah na zestu.
pa, reci mu ti onda da se zatreska u neku
iako neku žešću od heroina neće nikad naći
Guest- Guest
slidingdoorsoperator wrote:Jedino ako se u s/m sklonosti ne računa komunikacija s tobom. :p :D
(ako se počne računati, imaš osnova za traženje benificiranog radnog staža)
neva- Posts : 4367
2014-04-12
glas uhljeba wrote:ljubav, zaljubljenost...
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Page 9 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Ma nije moguće..:))
» Ma nije moguće...:)
» DOMAZET LOŠO RASKRINKAO: Lažu vam! Terorizam u Parizu nije se ni dogodio!
» Od kad sam kupio kola prilaze mi cure, ali jednostavno vidiš da im nije stalo do ljubavi, već je samo interes za kolima
» ISIL-ovac pokušao da položi zakletvu: Ali ptica to, jednostavno, nije dopustila. Ptica?
» Ma nije moguće...:)
» DOMAZET LOŠO RASKRINKAO: Lažu vam! Terorizam u Parizu nije se ni dogodio!
» Od kad sam kupio kola prilaze mi cure, ali jednostavno vidiš da im nije stalo do ljubavi, već je samo interes za kolima
» ISIL-ovac pokušao da položi zakletvu: Ali ptica to, jednostavno, nije dopustila. Ptica?
Page 9 of 9