Od kad sam kupio kola prilaze mi cure, ali jednostavno vidiš da im nije stalo do ljubavi, već je samo interes za kolima
Page 1 of 1
Od kad sam kupio kola prilaze mi cure, ali jednostavno vidiš da im nije stalo do ljubavi, već je samo interes za kolima
"Danas je curama dosta važno, ne samo izgled nego da imate i novca i kola. Da možete izaći gdje one hoće i kada hoće. Od kad sam kupio kola prilaze mi cure, ali jednostavno vidiš da im nije stalo do ljubavi, već je samo interes za kolima. Teško je tako naći pravu ženu", požalio se.
Gledatelji mu baš i ne vjeruju.
"Ako je imao za kupiti si mobitel i TV, onda je imao i 20 kn za ljepilo za miševe. Vode ima, Čarli ima. Prema tome .. nema opravdanja za prljavštinu", komentirao je gledatelj.
"Ma lik ne živi tamo garant. A i gluma mu je postala 'prozirna'. Prvo hiperventilirao vidjevši žensku osobu a sad uz njih 3 lezi u kuhinji, mob u ruci i gleda TV koji su okačili na zid prije snimanja", dodala je gledateljica.
https://www.index.hr/magazin/clanak/ljubav-je-na-selu-dusan-se-hvalio-audijem-cure-sokirala-njegova-zapustena-kuca/2159510.aspx
Gledatelji mu baš i ne vjeruju.
"Ako je imao za kupiti si mobitel i TV, onda je imao i 20 kn za ljepilo za miševe. Vode ima, Čarli ima. Prema tome .. nema opravdanja za prljavštinu", komentirao je gledatelj.
"Ma lik ne živi tamo garant. A i gluma mu je postala 'prozirna'. Prvo hiperventilirao vidjevši žensku osobu a sad uz njih 3 lezi u kuhinji, mob u ruci i gleda TV koji su okačili na zid prije snimanja", dodala je gledateljica.
https://www.index.hr/magazin/clanak/ljubav-je-na-selu-dusan-se-hvalio-audijem-cure-sokirala-njegova-zapustena-kuca/2159510.aspx
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Re: Od kad sam kupio kola prilaze mi cure, ali jednostavno vidiš da im nije stalo do ljubavi, već je samo interes za kolima
krkanluk na svakom koraku
ne samo na maskenbalu debinom
to mi je baš antipatična riječ
mislim da su je upravo takvi i smislili...krkani koji misle da su nešto puno bolje
ne samo na maskenbalu debinom
to mi je baš antipatična riječ
mislim da su je upravo takvi i smislili...krkani koji misle da su nešto puno bolje
immortal-
2014-04-16
Re: Od kad sam kupio kola prilaze mi cure, ali jednostavno vidiš da im nije stalo do ljubavi, već je samo interes za kolima
a, tko normalan želi živjeti u tom štaglju?
...huso iz konjica,srbin sa banije i onaj feminizirani mali iz bjelovara sto su.mu umrli roditelji u stvari glume zeceve u tom showu..ono da ne bude bas dosadno..tu je i ona vjecna crnka 'ljepotica' kao udica...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Najbolja je ona bosanka kod hakije
Sponzoruše ostale šokirane
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Kupio kola ?
Tko veli jos "kola"
Auto
E ali ga je i kupio da bi privukao cure a sad mu nes nije jasno
Budala muška
Tko veli jos "kola"
Auto
E ali ga je i kupio da bi privukao cure a sad mu nes nije jasno
Budala muška
Istocno Evropska sirotinja...
Generalno na Zapadu toga nema, mozda u Americi, dok u EU metro, voz, car share...
Audi, narodnjaci treste, pratnja, seljana...
Generalno na Zapadu toga nema, mozda u Americi, dok u EU metro, voz, car share...
Audi, narodnjaci treste, pratnja, seljana...
Serbinho-3- Posts : 27662
2014-08-25
Similar topics
» Željana Zovko: Dodik jedini nije ratovao protiv Hrvata, u BiH nema ljubavi, samo interesa
» PREDSJEDNICA 'Ako se dokaže da je netko svjesno kupio MiG-ove koji ne odgovaraju dokumentaciji, onda to nije samo pitanje korupcije, to je pitanje veleizdaje!'
» Hrvatski novinar iz BiH ‘oprao’ Marina Čilića: Nije ti stalo do majorizacije Hrvata?
» Ma lažu, ovo jednostavno nije moguće...:)
» Hrvat iz Banja luke ostro Plenkiju:'Provozajmo se.Tuda mogu samo zaprezna kola sa konjima.'
» PREDSJEDNICA 'Ako se dokaže da je netko svjesno kupio MiG-ove koji ne odgovaraju dokumentaciji, onda to nije samo pitanje korupcije, to je pitanje veleizdaje!'
» Hrvatski novinar iz BiH ‘oprao’ Marina Čilića: Nije ti stalo do majorizacije Hrvata?
» Ma lažu, ovo jednostavno nije moguće...:)
» Hrvat iz Banja luke ostro Plenkiju:'Provozajmo se.Tuda mogu samo zaprezna kola sa konjima.'
Page 1 of 1