Ma lažu, ovo jednostavno nije moguće...:)
Page 6 of 9
Page 6 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Ma lažu, ovo jednostavno nije moguće...:)
Slično je i kod nas.dzango wrote: Uzalud trud
Dzaba vam sve
I vlast vas gura
Al' vam ne ide,
Dosao je kraj
Moj cigane,
Nista od titule
Ni ove godine![/size]
Vucic,Covic i FMP
Arapi,Rusi,POMOC DRZAVE
Umire nada
Gotov je san
Sampion je opet
Nas PARTIZAN!!!
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jastreb wrote:A gdje se najavljuje novo klanje u Skenderovićevoj pjesmi?slidingdoorsoperator wrote:jastreb wrote:"Čujte srpski dobrovoljci,bando četniciiiiiiiii
Stići će vas naša ruka i u Srbiji
Stići će vas Božja kazna,to već svako znaaaaaaa
Sudiće vam bojovnici iz Čavoglava.
I gdje se tu najavljuje novo klanje?
još je nisi izgooglao ili si zbilja totalno nepismen partijski kadar
Guest- Guest
metilda wrote:da, ja sam jedina kojoj smetaju šale.. pitaj one koje su zbog sličnih šala otišle s jagoda foruma
Više od pola foruma. A isti scenarij sa čak istom neukusnom metodom koja se opravdava šalom događa i na ovom forumu.
Guest- Guest
Znam je otprije i baš sam je i danas malo obnovio. sasdvim normalna pjesma za ono vrijeme.metilda wrote:jastreb wrote:A gdje se najavljuje novo klanje u Skenderovićevoj pjesmi?slidingdoorsoperator wrote:jastreb wrote:"Čujte srpski dobrovoljci,bando četniciiiiiiiii
2014-04-22
nije zbog tebe, vjerujem.dzango wrote:Žika? Što bre? Bio sam dobar i nisam ga dirao.maggie13 wrote:tredzango wrote:Ko je otišao sa foruma?maggie13 wrote:zaista sam mislila da ce se tre vratit.slidingdoorsoperator wrote:
Kako za koga. :) I naravno, može se bez svakog pojedinca pa i čitavih grupacija koje su učinile ili će tek učiniti isto što i tre. :)
U gornjem redu opet lagano projiciraš pa ga neću komentirati. :)
I nadala.
Ti ga ionako volis.
Na svoj nacin.
2014-04-12
slidingdoorsoperator wrote:metilda wrote:da, ja sam jedina kojoj smetaju šale.. pitaj one koje su zbog sličnih šala otišle s jagoda foruma
Više od pola foruma. A isti scenarij sa čak istom neukusnom metodom koja se opravdava šalom događa i na ovom forumu.
a e.. samo partijski kadar uživa u svojim nepismenim šalama i u partijskoj cenzuri...
Guest- Guest
metilda wrote:kic wrote:metilda wrote:kic wrote:slidingdoorsoperator wrote:kic wrote:hold your horses, i prestani s uvredama te shvati da je sve sala
Nekome šala, a nekome bolesno iživljavanje nad korisnicima. :)
jest, ne morete dihati
inace, zanimljivo koliko se borite za svoj neki pojam reda, a ne znate koliko se ljudi bunilo na pp meni protiv postojanja njekog bloga na vipu, jer to inace nije red u svijetu foruma..
bolesno izivljavanje, koji goldberry :)
na mom "blogu" svi su imali priliku pisati ako su znali što napisati.. nisam jadikovala kao neki na psihologiji da im se kvare teme.. a ako netko nije znao što komentirati očio se žalio adminima.. pa ugasite taj goldberryjevski blog, ustašku mu njegovu goldberryjem...
i ne čitam ga, što ću gasiti kad me ne zanima, istroši ctrl-v..
vidiš kako loše lažeš.. kao admin si morao čitati nešto na što su ti se mnogi žalili ili si lagao da su se mnogi žalili... obožavam semantiku, tako lako razotkrije lažljivce...
teološka logika, uglavnom, valjda ja znam da nisam čitao te tomove na Čardaku, pritužbe sam kategorički odbijao jer mi se nije dalo, a tko me zna, zna da je to istina, često mi se ne da :D
jastreb wrote:evo ti nekoliko stihova iz Čavoglava:
"Čujte srpski dobrovoljci,bando oni-glasnih-pazuha
da, gle recimo Asilu.. i što on tu doživljavaslidingdoorsoperator wrote:Najranjivija i najizloženija skupina na ovom forumu.
neva- Posts : 4367
2014-04-12
slidingdoorsoperator wrote:kic wrote:
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t13351p140-prijedlozi#853211
saberi se propagandna mašino :D
I što si sa ovim htio dokazati? :)
Lisico. :)
ne znam, nazovi Pinkera da ti objasni kako nageti statistiku da ti paše..
jastreb wrote:sasdvim normalna pjesma za ono vrijeme.
Je, za vrijeme pripremanja novog klanja.
Guest- Guest
jastreb wrote:Znam je otprije i baš sam je i danas malo obnovio. sasdvim normalna pjesma za ono vrijeme.metilda wrote:jastreb wrote:A gdje se najavljuje novo klanje u Skenderovićevoj pjesmi?slidingdoorsoperator wrote:jastreb wrote:"Čujte srpski dobrovoljci,bando četniciiiiiiiii
a tako... malo si je obnovio.. vidiš, danas je vrijeme razotkrivanja zločina titovih šumskih bandita ili onih koji su ubijali po šumama i gorama naše zemlje ponosne... i to nam se na ovom forumu brani.. no dajte, uživajte u jedenju kicovog i saudadinog izmeta...
Guest- Guest
Neve wrote:da, gle recimo Asilu.. i što on tu doživljavaslidingdoorsoperator wrote:Najranjivija i najizloženija skupina na ovom forumu.
ne može doći do izražaja jadan :^0
kic wrote:slidingdoorsoperator wrote:kic wrote:
Pinker mi ne treba objašnjavati pravila formalne logike. A tebi niti ne može, um ti je već formiran, a rekao bih iz svega priloženog i zacementiran. :)
Guest- Guest
slidingdoorsoperator wrote:kic wrote:slidingdoorsoperator wrote:kic wrote:
Pinker mi ne treba objašnjavati pravila formalne logike. A tebi niti ne može, um ti je već formiran, a rekao bih iz svega priloženog i zacementiran. :)
kako lijepo zamotana uvreda svisče..
Neve wrote:da, gle recimo Asilu.. i što on tu doživljavaslidingdoorsoperator wrote:Najranjivija i najizloženija skupina na ovom forumu.
Asila? Otkud bih ja znao što on tu doživljava, pitaj ga. Znam samo zašto je tre otišao. I ako ćeš izjednačiti njih dvojicu... bolje da ništa ne govorim.
Guest- Guest
kakve su bile šale na tim forumima na koje ideš, to ne znam.. ali ovu ovdje sam vidjela, kao što sam vidjela da ste ti i slider jedini koji ste se silno uzrujali i dali se u 'pravedničku' galamu.. pa eto, logički zaključak sam se nameće :Dmetilda wrote:da, ja sam jedina kojoj smetaju šale.. pitaj one koje su zbog sličnih šala otišle s jagoda foruma
neva- Posts : 4367
2014-04-12
kic wrote:kako lijepo zamotana uvreda svisče..
Šala, lisico. :) Obična šala. :)
Guest- Guest
slidingdoorsoperator wrote:A tebi niti ne može, um ti je već formiran, a rekao bih iz svega priloženog i zacementiran. :)
onda se mora drogirati
amfetamini, LSD i slično um čine plastičnijim, permisivnijim na penetraciju novih ideja
Guest- Guest
Nemate smisla za hunmor,ni za šalu,a napose ne na svoj račun.metilda wrote:slidingdoorsoperator wrote:metilda wrote:da, ja sam jedina kojoj smetaju šale.. pitaj one koje su zbog sličnih šala otišle s jagoda foruma
a e.. samo partijski kadar uživa u svojim nepismenim šalama i u partijskoj cenzuri...
malo sam ti prije pisao o tome. zato vaši skupovi i koncerti izgledaju tmurno kao sprovodi.
2014-04-22
dovoljne su i lakse psiho-aktivne tvari.glas uhljeba wrote:slidingdoorsoperator wrote:A tebi niti ne može, um ti je već formiran, a rekao bih iz svega priloženog i zacementiran. :)
onda se mora drogirati
amfetamini, LSD i slično um čine plastičnijim, permisivnijim na penetraciju novih ideja
Di odmah na zestu.
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Page 6 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Ma nije moguće..:))
» Ma nije moguće...:)
» DOMAZET LOŠO RASKRINKAO: Lažu vam! Terorizam u Parizu nije se ni dogodio!
» Od kad sam kupio kola prilaze mi cure, ali jednostavno vidiš da im nije stalo do ljubavi, već je samo interes za kolima
» ISIL-ovac pokušao da položi zakletvu: Ali ptica to, jednostavno, nije dopustila. Ptica?
» Ma nije moguće...:)
» DOMAZET LOŠO RASKRINKAO: Lažu vam! Terorizam u Parizu nije se ni dogodio!
» Od kad sam kupio kola prilaze mi cure, ali jednostavno vidiš da im nije stalo do ljubavi, već je samo interes za kolima
» ISIL-ovac pokušao da položi zakletvu: Ali ptica to, jednostavno, nije dopustila. Ptica?
Page 6 of 9