S 4 fakulteta poslala sam 30 molbi za posao, ali i dalje ne radim
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: S 4 fakulteta poslala sam 30 molbi za posao, ali i dalje ne radim
Slabe joj koristi od te djece ...sutra ce to jesti Arapi za doručak.Leviathan2 wrote:
opet si se zajebo, samo jedna elektricarka nema djece al ona je jos mladjahna, 22 godine, ove ostale imaju po troje i vise, armiracica ima dva para blizanaca, e jebes ga longara, mislis da bi one radile da ne moraju, bi kurac, ti jos ne kuzis da je postavka drustva danas tako koncipirano da obodvoje moraju radit ako hoce prezivjet, a ako imaju djece onda zbilja moraju crncit
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ako ti ja kažem da su to glupače onda mi vjeruj na riječ.
Uzela je nekome muškome posao i sad taj nema posao i love za kreirat obitelj.
Preplovljava se natalitet.
Dok njena djeca postanu punoljetna država treba utrpati onaj manjak koji se nio rodio jer je to štetočina.
Uzela je nekome muškome posao i sad taj nema posao i love za kreirat obitelj.
Preplovljava se natalitet.
Dok njena djeca postanu punoljetna država treba utrpati onaj manjak koji se nio rodio jer je to štetočina.
2014-04-11
Inteligenti ljudi nerade poslove koji su predviđeni za suprotni spol.
To je znak inteligencije.
To je znak inteligencije.
2014-04-11
Shvatit cete o cemu pricam kad vam Macron , Merkel i Mario Draghi utrpa još koje miljonce ovih Arapa i cega sve vec ne jer je riknuo domaci natalitet.
2014-04-11
Inace ste mi fenomenalni kako neke stvari nemožete shvatit a kad vam dam primjer da svi muški odluce da rade kao tete u vrticu i da bi zbog zakona ponude i potražnje cijena rada tetama u vrtiču pala pa bi taj posao bio posao za kikiriki placen a s time nemogu one finacirat ništa a kamo li planirat obitelj.....onda vam se pocme palit lampica šta je to : žene koje upadaju u tipicno muške branše zanimanja.
2014-04-11
Ja sam radio jedan posao deset godina , niti jedne žene i onda fino u zadnjih pet godina jedna po jedna lagano ...normalno nisam glup , znam ja šta to znaci , prekriži više da ce ta branša imat povecanje cijene rada , mogu je samo spustit.
DOVIĐEMA.
DOVIĐEMA.
2014-04-11
Nemam se ja volje s vama natizat i s vašom šemom o spuštanju cijene rada na tržištu. Imam 38 godina , kuču , dva stana , nekretnina pun kuraz , nešto prodat , ostalo iznajmljivat ...nema žene , djece , nemam kredita ....zaboli me kuraz i za vas i vašu tržišnu logiku šta ste vi mislili da cu ja trcat za vama i kako vi ocete.
Izvoli trpaj ARAPE.
Izvoli trpaj ARAPE.
2014-04-11
Tema za Longija...e nećeš proći ti mucka emancipirana kučka....
darth_vader-
2014-04-17
uffff uffff Longi.. Porezni sluzbenici su se vec ovlazili...RayMabus wrote:Nemam se ja volje s vama natizat i s vašom šemom o spuštanju cijene rada na tržištu. Imam 38 godina , kuču , dva stana , nekretnina pun kuraz , nešto prodat , ostalo iznajmljivat ...nema žene , djece , nemam kredita ....zaboli me kuraz i za vas i vašu tržišnu logiku šta ste vi mislili da cu ja trcat za vama i kako vi ocete.
Izvoli trpaj ARAPE.
Guest- Guest
Ova u ovoj temi u biti igra za mene.jasambrend wrote:Tema za Longija...e nećeš proći ti mucka emancipirana kučka....
Dobar vojskovođa ima puno saveznika ....i onih koje niti neocekuješ.
Stavi na minutu i 54 sekunda :
2014-04-11
Um cini ratnika a ne oružje.
Nece da ulazi na tržišta rada koja smatra muškima , nespušta im cijenu ....nema posla koji ona oce krahira natalitet ....necete placat porodiljne masne opet ok ....trpaj ....odlucite placat porodiljne em manjak u proracunu za to i to poprilican em ako rađaju nemogu i radit istodobno pa fali još više radne snage.
Moja mala .....tempirana bomba.
Nece da ulazi na tržišta rada koja smatra muškima , nespušta im cijenu ....nema posla koji ona oce krahira natalitet ....necete placat porodiljne masne opet ok ....trpaj ....odlucite placat porodiljne em manjak u proracunu za to i to poprilican em ako rađaju nemogu i radit istodobno pa fali još više radne snage.
Moja mala .....tempirana bomba.
2014-04-11
Pravo. LLM i californian bar exam.asilovski wrote:Što ćeš studirati?melkior wrote:Ovo je retardirano do kraja. Inače, ja spremam TOEFL test za pstdiplomski studij u Americi, bez TOEFL testa ne mogu stranci upisati studij niti u Velikoj Britaniji niti u Kanadi niti u SAD-u niti u Australiji. Priznat je u čitavo svijetu, pa i u Europi. On je obvezan za društvene i humanističke znanosti, da, polaže se online, preko skypea, i traje 2,5-3 sata, i naravno da se polaže online, jer ga istodobno polažu kandidati iz čitavog svijeta pred komisijom autentičnih govornika engleskog jezika i testira se sposobnost fluentnog pisanja, izražavanja i govorenja engleskog jezika na akademskoj razini. Ovo je dno dna.Gnječ wrote:ONLI IN KROEJŠA
Uvredljiva obrazloženja – I nije to najgore. Čovjeka zgrozi sadržaj tih odbijenica. Često je posve besmislen, uvredljiv za zdrav razum. Primjerice, na jednom natječaju uvjet je bio i dokaz o poznavanju engleskog jezika, no meni se u odbijenici navodilo da se ne priznaje TOEFL, međunarodno priznati certifikat za engleski jezik koji se priznaje svugdje. Priznaje ga i Oxford. Ali ne i Sektor za turizam Grada Zagreba, uz obrazloženje kako je riječ o “nekakvom internetskom testiranju koje se ne može priznati pod formalne uvjete natječaja”. Ide to i do suludog odbacivanja prijave jer nisam priložila vjenčani list pa nisu sigurni jesam li to ja. Vrhunac je bilo odbijanje prijave na temelju struke jer se tražilo društveno zanimanje, a geografija se u sustavu znanosti i na HZZO-u vodi kao interdisciplinarna znanost. Da, interdisciplinarna je, što znači da uključuje prirodne i društvene znanosti. I u čemu je onda problem?! Ali kada se na natječajima traži društveno zvanje, geografija se ne priznaje jer je interdisciplinarna te vas se u startu odmah eliminira. To je suludo – unatoč gorčini u glasu smireno nam je kazala Ives Vodanović Lukić navodeći da, od kada je počela studirati, dva se pojma stalno koriste – interdisciplinarnost i multidisciplinarnost.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
The TOEFL® test continues to be accepted for admissions by universities and other institutions in the U.K. It is also accepted for Tier 4 student visas under certain conditions, even though it is no longer recognized by the U.K. Home Office as a Secure English Language Test.
IELTS je priznat svagdje.
IELTS je priznat svagdje.
Guest- Guest
Ma da, pa jesi položio ovdje pravosudni ispit? Inače je puno lakše kad se ovdje položi nego bez iako je isti kod nas postao perverzija čistamelkior wrote:Pravo. LLM i californian bar exam.asilovski wrote:Što ćeš studirati?melkior wrote:Ovo je retardirano do kraja. Inače, ja spremam TOEFL test za pstdiplomski studij u Americi, bez TOEFL testa ne mogu stranci upisati studij niti u Velikoj Britaniji niti u Kanadi niti u SAD-u niti u Australiji. Priznat je u čitavo svijetu, pa i u Europi. On je obvezan za društvene i humanističke znanosti, da, polaže se online, preko skypea, i traje 2,5-3 sata, i naravno da se polaže online, jer ga istodobno polažu kandidati iz čitavog svijeta pred komisijom autentičnih govornika engleskog jezika i testira se sposobnost fluentnog pisanja, izražavanja i govorenja engleskog jezika na akademskoj razini. Ovo je dno dna.Gnječ wrote:ONLI IN KROEJŠA
Uvredljiva obrazloženja – I nije to najgore. Čovjeka zgrozi sadržaj tih odbijenica. Često je posve besmislen, uvredljiv za zdrav razum. Primjerice, na jednom natječaju uvjet je bio i dokaz o poznavanju engleskog jezika, no meni se u odbijenici navodilo da se ne priznaje TOEFL, međunarodno priznati certifikat za engleski jezik koji se priznaje svugdje. Priznaje ga i Oxford. Ali ne i Sektor za turizam Grada Zagreba, uz obrazloženje kako je riječ o “nekakvom internetskom testiranju koje se ne može priznati pod formalne uvjete natječaja”. Ide to i do suludog odbacivanja prijave jer nisam priložila vjenčani list pa nisu sigurni jesam li to ja. Vrhunac je bilo odbijanje prijave na temelju struke jer se tražilo društveno zanimanje, a geografija se u sustavu znanosti i na HZZO-u vodi kao interdisciplinarna znanost. Da, interdisciplinarna je, što znači da uključuje prirodne i društvene znanosti. I u čemu je onda problem?! Ali kada se na natječajima traži društveno zvanje, geografija se ne priznaje jer je interdisciplinarna te vas se u startu odmah eliminira. To je suludo – unatoč gorčini u glasu smireno nam je kazala Ives Vodanović Lukić navodeći da, od kada je počela studirati, dva se pojma stalno koriste – interdisciplinarnost i multidisciplinarnost.
Kermit-
2014-04-17
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Ako posao propadne, i dalje računamo na suradnju sa SAD-om
» Baldasar i dalje nemilice zapošljava: stalan posao u gradskoj upravi dobit će još 15 činovnika
» Komšić otišao još dalje!Optužio Hrvatsku da podriva NATO jer posao gradnje peljejškog mosta je dala Kinezima
» Užas: izvoz EU država i dalje Rusiju i dalje raste. Brusseles nemoćan.
» Sve bliže smo 'velikoj koaliciji'!Pada i dalje potpora i HDZ-u i SDP-u a Plenki i Berni se i dalje češljaju
» Baldasar i dalje nemilice zapošljava: stalan posao u gradskoj upravi dobit će još 15 činovnika
» Komšić otišao još dalje!Optužio Hrvatsku da podriva NATO jer posao gradnje peljejškog mosta je dala Kinezima
» Užas: izvoz EU država i dalje Rusiju i dalje raste. Brusseles nemoćan.
» Sve bliže smo 'velikoj koaliciji'!Pada i dalje potpora i HDZ-u i SDP-u a Plenki i Berni se i dalje češljaju
Page 5 of 5