S 4 fakulteta poslala sam 30 molbi za posao, ali i dalje ne radim
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: S 4 fakulteta poslala sam 30 molbi za posao, ali i dalje ne radim
ito što kažeš...Doppelgänger wrote:Ma šta rijetki, cijele haplogrupe.Eroo wrote:U mom poslu je upravo obrnuto. Osnovno(fundamentalno) znanje je potrebno, ali je najčešće nedovoljno.crvenkasti wrote:Onaj tko ima fakultet nije stakao znanje. Diploma je dokaz da imaš sposobnosti i da brzo možeš naučiti bilo kakav posao.
Većina poslova koje obavljaju zaposleni je 10 puta lakša od studiranja na nekom ozbiljnom fakultetu.
Traži se situacijska snalažljivost i inovativnost, a to imaju samo rijetki.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Gnječ wrote:Doppelgänger wrote:Ma šta rijetki, cijele haplogrupe.Eroo wrote:U mom poslu je upravo obrnuto. Osnovno(fundamentalno) znanje je potrebno, ali je najčešće nedovoljno.crvenkasti wrote:Onaj tko ima fakultet nije stakao znanje. Diploma je dokaz da imaš sposobnosti i da brzo možeš naučiti bilo kakav posao.
Većina poslova koje obavljaju zaposleni je 10 puta lakša od studiranja na nekom ozbiljnom fakultetu.
jedna haplogrupa I1B ito samo na području ercegovine.
2016-07-22
Eroo wrote:PS: Radim u struci u kojoj je sva moja imovina pod državnom hipotekom.
Nečuveno...ali je tako.
jel se i slovenac Ero vodi kao državna imovina ?
Guest- Guest
Ovakvih Hamletica je puna Hrvatska , do tridesete studiranje il tako nešto , onda se sjeti da bi mogla i obitelj kreirat pa kad se nigdje neuhljebi ....kriv je sistem.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Naravno.Gnječ wrote:Eroo wrote:PS: Radim u struci u kojoj je sva moja imovina pod državnom hipotekom.
Nečuveno...ali je tako.
jel se i slovenac Ero vodi kao državna imovina ?
2016-07-22
Eroo wrote:Gnječ wrote:Doppelgänger wrote:Ma šta rijetki, cijele haplogrupe.Eroo wrote:U mom poslu je upravo obrnuto. Osnovno(fundamentalno) znanje je potrebno, ali je najčešće nedovoljno.crvenkasti wrote:Onaj tko ima fakultet nije stakao znanje. Diploma je dokaz da imaš sposobnosti i da brzo možeš naučiti bilo kakav posao.
snalažljivi i inovativni jeste za šverc-komerc i za razjebavanje i pljačkanje svega čega se dotaknete to ste dokazali kroz stoljeća tu vam premca nema u svom svjetu. za vas ercegovance Hrvatska je švedski stol.
Guest- Guest
Care!Eroo wrote:Gnječ wrote:Doppelgänger wrote:Ma šta rijetki, cijele haplogrupe.Eroo wrote:U mom poslu je upravo obrnuto. Osnovno(fundamentalno) znanje je potrebno, ali je najčešće nedovoljno.crvenkasti wrote:Onaj tko ima fakultet nije stakao znanje. Diploma je dokaz da imaš sposobnosti i da brzo možeš naučiti bilo kakav posao.
Guest- Guest
To se neradi ovako kako je ona napravila nego neki fakultet za koji misliš da možeš i da možeš poslije naci neki posao , dok studiraš odma tu snimiš momka ( buduceg muža ) , to paralelno sa studiranjem , cim diplomiraš odma dvoje djece , tako dvije godine il koju više , momak uzdržava i onda kad su vrticka dob odeš na tržište rada.
Jbte ova OČU PLAČENI PORODILJNI.
Jbte ova OČU PLAČENI PORODILJNI.
2014-04-11
Pardon, Your Excellency. Ne propustite nas izvijestiti i ažurirati about Her Excellency.Doppelgänger wrote:Care!Eroo wrote:Gnječ wrote:Doppelgänger wrote:Ma šta rijetki, cijele haplogrupe.Eroo wrote:
U mom poslu je upravo obrnuto. Osnovno(fundamentalno) znanje je potrebno, ali je najčešće nedovoljno.
Guest- Guest
Njoj bi bilo pametnije da traži neki posao koji može radit i preko interneta i/ili koji ima klzno radno vrijeme tj nezahtjeva fizicki angažamn na terenu tj van kuce.
To šta ona traži ima samo u državnim firmama tj u opcinskim il tako nekim šemama tj neko uhljebljenje.
To šta ona traži ima samo u državnim firmama tj u opcinskim il tako nekim šemama tj neko uhljebljenje.
2014-04-11
Ženska bi određivala šta je poslodavcu nužno i željno.
Pa jbte nediktiraš ti posao nego on tj njegov biznis koji je on kreira tako kako je kreira.
Cura je inkarnirani Hamlet.
Pa jbte nediktiraš ti posao nego on tj njegov biznis koji je on kreira tako kako je kreira.
Cura je inkarnirani Hamlet.
2014-04-11
Od tri fakulteta dva su specijalizirana za sviranje kurcu, filozofski i bogoslovni. Onaj faks koji nešto vrijedi PMF s kojim se i moš zaposlit ona jeodabrala smijer....SVIRANJE KURCU!
I sad kuka kak nema posla.
U što budale protrate život.
Gnječ wrote:Eroo wrote:Zgubidanka, šta će joj 4 fakulteta?
Kao da je to dokaz za bilo što u svezi sa poslom, a da sposobnost i ne spominjem.
pa da. trebala je ko ti otić na ORA Brčko-Banovići malo lopatat malo bit na mješalici i nakon dva mjeseca i 10 kubika betona dobit zvanje magistar struke dipl.ing. arhitekture.
darth_vader-
2014-04-17
Nije ona budala , budala je tko to zaposli a privatnik je ( placa je svojim novcem tj onim koji treba zadradit krvavo negdje ).danni1 wrote:Od tri fakulteta dva su specijalizirana za sviranje kurcu, filozofski i bogoslovni. Onaj faks koji nešto vrijedi PMF s kojim se i moš zaposlit ona jeodabrala smijer....SVIRANJE KURCU!
2014-04-11
Nije ona uopce glupa , situirana je , fakultetici , ok ima volje , nije probisvjet , zgodna je ....fino ono laganin traži to onda ide plačeni porodiljni ....opet je situirana i opet ce laganini kroz život.
Jebe se nju.
Nije to glupo čoiče.
Jebe se nju.
Nije to glupo čoiče.
2014-04-11
RayMabus wrote:Nije ona budala , budala je tko to zaposli a privatnik je ( placa je svojim novcem tj onim koji treba zadradit krvavo negdje ).danni1 wrote:Od tri fakulteta dva su specijalizirana za sviranje kurcu, filozofski i bogoslovni. Onaj faks koji nešto vrijedi PMF s kojim se i moš zaposlit ona jeodabrala smijer....SVIRANJE KURCU!
vama dvojici je IQ na razini sobne temperature? žena se javljala na natječaje za posao, znači netko je otvorio natječaje za radna mjesta. za ta je radna mjesta ona dobila odbijenice a ima sve potrebno što piše u natječaju. dakle, na to radno mjesto je zaposlen netko drugi možda koji nema takve kvalifikacije i ili je zaposlen preko veze. ili su natječaji čisto formalni pro-forma da se zadovolji zakonska regulativa a već se zna tko će na tom radnom mjestu biti zaposlen još i prije nego je natječaj izašao.
nadam se da sam pojasnio ovo bi čak i lobo1 skužio.
Guest- Guest
Nije to glupo , to je mudrica i to vrlo inteligentna ...nije ta ušla na tržište rada muškima , oce plačeni porodiljni a ako ne onda ništa , pada natalitet , prisiljava društvo da finacira porodiljne naknade tj njeno čedo inace cici krep.
Nije to glupo čoiče.
Nije to glupo čoiče.
2014-04-11
ima 4 glupa fakulteta. Ok vanka bi radila , ali u RH nemoze. A bogati , ova još luđa, ako 30godina nije nigdje radila.. curo prebaci se u kafiće, recepciju, konobarenje, prekvalificiraj se, zaboravi na šemu "posao u struci".. ako nisi Bosanka, HDZ/SDP , zaboravi na to.. ali to nije razlog za odustani.. posla na crno ima, čistačice, konobarice, recepcija, prodaja, i neka se kupi i ide vanka u Njemačku..
Guest- Guest
Ne želi.Pinochet wrote:ima 4 glupa fakulteta. Ok vanka bi radila , ali u RH nemoze. A bogati , ova još luđa, ako 30godina nije nigdje radila.. curo prebaci se u kafiće, recepciju, konobarenje, prekvalificiraj se, zaboravi na šemu "posao u struci".. ako nisi Bosanka, HDZ/SDP , zaboravi na to.. ali to nije razlog za odustani.. posla na crno ima, čistačice, konobarice, recepcija, prodaja, i neka se kupi i ide vanka u Njemačku..
2014-04-11
pa ako nije Bosanka/hercegovcka HDZ/SDP bolje joj da se ne javlja u državni sektor. A privatni sektor, evo u dalmaciji ima posla koliko god hoćeš..jest da je robovski za 3000-4000kn , i 6dana u tjednu, 10h, ali za početak malo čeličenja..Gnječ wrote:RayMabus wrote:Nije ona budala , budala je tko to zaposli a privatnik je ( placa je svojim novcem tj onim koji treba zadradit krvavo negdje ).danni1 wrote:Od tri fakulteta dva su specijalizirana za sviranje kurcu, filozofski i bogoslovni. Onaj faks koji nešto vrijedi PMF s kojim se i moš zaposlit ona jeodabrala smijer....SVIRANJE KURCU!
vama dvojici je IQ na razini sobne temperature? žena se javljala na natječaje za posao, znači netko je otvorio natječaje za radna mjesta. za ta je radna mjesta ona dobila odbijenice a ima sve potrebno što piše u natječaju. dakle, na to radno mjesto je zaposlen netko drugi možda koji nema takve kvalifikacije i ili je zaposlen preko veze. ili su natječaji čisto formalni pro-forma da se zadovolji zakonska regulativa a već se zna tko će na tom radnom mjestu biti zaposlen još i prije nego je natječaj izašao.
nadam se da sam pojasnio ovo bi čak i lobo1 skuži
Guest- Guest
Dovoljno je inteligentna da neulazi muškima u tržište rada. Pametno je to a ne glupo.
2014-04-11
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Ako posao propadne, i dalje računamo na suradnju sa SAD-om
» Baldasar i dalje nemilice zapošljava: stalan posao u gradskoj upravi dobit će još 15 činovnika
» Komšić otišao još dalje!Optužio Hrvatsku da podriva NATO jer posao gradnje peljejškog mosta je dala Kinezima
» Užas: izvoz EU država i dalje Rusiju i dalje raste. Brusseles nemoćan.
» Sve bliže smo 'velikoj koaliciji'!Pada i dalje potpora i HDZ-u i SDP-u a Plenki i Berni se i dalje češljaju
» Baldasar i dalje nemilice zapošljava: stalan posao u gradskoj upravi dobit će još 15 činovnika
» Komšić otišao još dalje!Optužio Hrvatsku da podriva NATO jer posao gradnje peljejškog mosta je dala Kinezima
» Užas: izvoz EU država i dalje Rusiju i dalje raste. Brusseles nemoćan.
» Sve bliže smo 'velikoj koaliciji'!Pada i dalje potpora i HDZ-u i SDP-u a Plenki i Berni se i dalje češljaju
Page 3 of 5