S 4 fakulteta poslala sam 30 molbi za posao, ali i dalje ne radim
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: S 4 fakulteta poslala sam 30 molbi za posao, ali i dalje ne radim
Jbte ja nigdje gdje dođem nekažem da nemogu planirat obitelj nego kad me pitaju jesam li se oženija ja kažem ne i da nije išlo i da je to komplicirano i da me nezanima šta i jest tj u prevodu nema toga u mene nit ce bit porodiljnog i tih šema.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Bez toga "stručne", jer se to dokazuje (i stiče!!!) kroz posao.RayMabus wrote:Pitamo je – razmišlja li o odlasku iz Hrvatske. Nekamo gdje se stručne mlade ljude cijeni. I želi. –
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Cuj na stranu ti njeni fakulteti al ženska 31 godinu još nije isplanirala obitelj a ima najmeru ....mislim zbroji dva i dva : zaposliš je i cim dobije stalni ugovor otra to na porodiljni ...prvi ...nakon kojeg slijedi vjerovatno i drugi a moguce i još koji.
AJ ZDRAVO.
AJ ZDRAVO.
2014-04-11
drzava obavezno da joj osigura poso,marendu i krevet i to punih 12 godina.6 miseci ce radit u struci ostalih 6 miseci brat jagode i jabuke di zatreba.tako ce se oduzit rvackom porezniku za 12 godina nerada(vakulteta)a onda more di oce,siroko joj polje.posteno?jasta....
max123- Posts : 2853
2015-10-28
Privatnik nije dužan riješavat njene obiteljske probleme , imam i ja ocu dijabeticara 74 godine pa mi je privatnik jucer na razgovoru reka šta je reka i to je ok al ono ja tražim samo to da ako se to zalomi da mogu skocit s autom ga odbacit na hitnu i to.
Kužim ja njega i on mene al nemogu ja radit a ovi mi doma upadne u komu , ono nek krepa jel ?
E jbga.
Kužim ja njega i on mene al nemogu ja radit a ovi mi doma upadne u komu , ono nek krepa jel ?
E jbga.
2014-04-11
Onaj tko ima fakultet nije stakao znanje. Diploma je dokaz da imaš sposobnosti i da brzo možeš naučiti bilo kakav posao.
Većina poslova koje obavljaju zaposleni je 10 puta lakša od studiranja na nekom ozbiljnom fakultetu.
Većina poslova koje obavljaju zaposleni je 10 puta lakša od studiranja na nekom ozbiljnom fakultetu.
crvenkasti-
2014-04-17
Ova je brajo odma dala do znanja bar privatniku da ce ona tu radit dok nedobije stalni ugovor i otra rodica na porodiljni.
Pa nije to ono ja cu radit al imam neku stvar doma koja može i nemora bit al ako bude treba mi mogucnost da ako nitko nemože da ja skoknem u auto i to obavim i vratim se na posao.
To ti negdje i mogu omogucit pa poslije odradiš to a negdje nemogu il jednostavno nece al nije porodiljni jbte plus posli mala beba kuac palac uvik neko nemogu ovo ono.
Pa nije to ono ja cu radit al imam neku stvar doma koja može i nemora bit al ako bude treba mi mogucnost da ako nitko nemože da ja skoknem u auto i to obavim i vratim se na posao.
To ti negdje i mogu omogucit pa poslije odradiš to a negdje nemogu il jednostavno nece al nije porodiljni jbte plus posli mala beba kuac palac uvik neko nemogu ovo ono.
2014-04-11
Najteze je na forumu
Ovdje cemo zaraditi žuljeve
Na prstu i guzici
Ovdje cemo zaraditi žuljeve
Na prstu i guzici
Ovo je neka mudrica , ja studirala četri fakulteta , ocu na porodiljni ...zašto me nitko nece ?
Cisti Hamlet , vidi se da je studirala filozofiju.
Cisti Hamlet , vidi se da je studirala filozofiju.
2014-04-11
U mom poslu je upravo obrnuto. Osnovno(fundamentalno) znanje je potrebno, ali je najčešće nedovoljno.crvenkasti wrote:Onaj tko ima fakultet nije stakao znanje. Diploma je dokaz da imaš sposobnosti i da brzo možeš naučiti bilo kakav posao.
Traži se situacijska snalažljivost i inovativnost, a to imaju samo rijetki.
2016-07-22
Ima posla koliko hoćeš, samo ljudi neće radit.
crvenkasti-
2014-04-17
Eroo wrote:U mom poslu je upravo obrnuto. Osnovno(fundamentalno) znanje je potrebno, ali je najčešće nedovoljno.crvenkasti wrote:Onaj tko ima fakultet nije stakao znanje. Diploma je dokaz da imaš sposobnosti i da brzo možeš naučiti bilo kakav posao.
To moraju imati najvise profesori
Neusporedivo vise od drugih poslova
Eroo wrote:U mom poslu je upravo obrnuto. Osnovno(fundamentalno) znanje je potrebno, ali je najčešće nedovoljno.crvenkasti wrote:Onaj tko ima fakultet nije stakao znanje. Diploma je dokaz da imaš sposobnosti i da brzo možeš naučiti bilo kakav posao.
Tvrdim da je svatko onaj tko je završio neki dobar fakultet i sposoban i snalažljiv, samo ga treba motivirati.
crvenkasti-
2014-04-17
Zahebi ti pricu o četri fakulteta ovdje , ovdje je bar kad je privatnik u pitanju bitnija šema , 31 godinu , još nije kreirala obitelj a planira.
Znaci porodiljni.
Pa netraži nitko radnika koji ce mu otic na bolovanje nakon pola godine il godinu dana i onda ga nece bit više od pola godine najmanje.
Ima neki svoj biznis mora radit , može nešto i tolerirant , dogovir se ako se može , nadoknadi , stvar dogovora i toga ako postoji želja i mogucnost s obje strane al ovo nije to nego porodiljni.
Znaci porodiljni.
Pa netraži nitko radnika koji ce mu otic na bolovanje nakon pola godine il godinu dana i onda ga nece bit više od pola godine najmanje.
Ima neki svoj biznis mora radit , može nešto i tolerirant , dogovir se ako se može , nadoknadi , stvar dogovora i toga ako postoji želja i mogucnost s obje strane al ovo nije to nego porodiljni.
2014-04-11
PS: Radim u struci u kojoj je sva moja imovina pod državnom hipotekom.
Nečuveno...ali je tako.
Nečuveno...ali je tako.
Ma nemoj, treba ga motivirati? Zar nije posao koji radiš najveća motivacija?crvenkasti wrote:Eroo wrote:U mom poslu je upravo obrnuto. Osnovno(fundamentalno) znanje je potrebno, ali je najčešće nedovoljno.crvenkasti wrote:Onaj tko ima fakultet nije stakao znanje. Diploma je dokaz da imaš sposobnosti i da brzo možeš naučiti bilo kakav posao.
Tvrdim da je svatko onaj tko je završio neki dobar fakultet i sposoban i snalažljiv, samo ga treba motivirati.
2016-07-22
Ma šta rijetki, cijele haplogrupe.Eroo wrote:U mom poslu je upravo obrnuto. Osnovno(fundamentalno) znanje je potrebno, ali je najčešće nedovoljno.crvenkasti wrote:Onaj tko ima fakultet nije stakao znanje. Diploma je dokaz da imaš sposobnosti i da brzo možeš naučiti bilo kakav posao.
Guest- Guest
Mislim al stvarno to mislim da bi iskreniji naslov bio :
OČU NA PLAČENI PORODILJNI
OČU NA PLAČENI PORODILJNI
2014-04-11
Jbte ovo ko da ja dođem pa kažem tražim posao , stalni ugovor da bi mogao ici na plačeno oblovanje.
Aj mala vozi.
Hamlet je goli kuraz za tebe i tvoju filozofiju.
Aj mala vozi.
Hamlet je goli kuraz za tebe i tvoju filozofiju.
2014-04-11
Doppelgänger wrote:Ma šta rijetki, cijele haplogrupe.Eroo wrote:U mom poslu je upravo obrnuto. Osnovno(fundamentalno) znanje je potrebno, ali je najčešće nedovoljno.crvenkasti wrote:Onaj tko ima fakultet nije stakao znanje. Diploma je dokaz da imaš sposobnosti i da brzo možeš naučiti bilo kakav posao.
jedna haplogrupa I1B ito samo na području ercegovine.
Guest- Guest
ito što kažeš...Doppelgänger wrote:Ma šta rijetki, cijele haplogrupe.Eroo wrote:U mom poslu je upravo obrnuto. Osnovno(fundamentalno) znanje je potrebno, ali je najčešće nedovoljno.crvenkasti wrote:Onaj tko ima fakultet nije stakao znanje. Diploma je dokaz da imaš sposobnosti i da brzo možeš naučiti bilo kakav posao.
2016-07-22
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Ako posao propadne, i dalje računamo na suradnju sa SAD-om
» Baldasar i dalje nemilice zapošljava: stalan posao u gradskoj upravi dobit će još 15 činovnika
» Komšić otišao još dalje!Optužio Hrvatsku da podriva NATO jer posao gradnje peljejškog mosta je dala Kinezima
» Užas: izvoz EU država i dalje Rusiju i dalje raste. Brusseles nemoćan.
» Sve bliže smo 'velikoj koaliciji'!Pada i dalje potpora i HDZ-u i SDP-u a Plenki i Berni se i dalje češljaju
» Baldasar i dalje nemilice zapošljava: stalan posao u gradskoj upravi dobit će još 15 činovnika
» Komšić otišao još dalje!Optužio Hrvatsku da podriva NATO jer posao gradnje peljejškog mosta je dala Kinezima
» Užas: izvoz EU država i dalje Rusiju i dalje raste. Brusseles nemoćan.
» Sve bliže smo 'velikoj koaliciji'!Pada i dalje potpora i HDZ-u i SDP-u a Plenki i Berni se i dalje češljaju
Page 2 of 5