S 4 fakulteta poslala sam 30 molbi za posao, ali i dalje ne radim
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: S 4 fakulteta poslala sam 30 molbi za posao, ali i dalje ne radim
Dovoljno je inteligentna da neulazi muškima u tržište rada. Pametno je to a ne glupo.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Treba ovakvih više pa ako nije šta one oce natalitet cici krep.
Ima da izvucu cijeli državni proracun ako društvo neželi cicikrep.
Ženska uopce nije glupa dapace jako je inteligentna.
Ima da izvucu cijeli državni proracun ako društvo neželi cicikrep.
Ženska uopce nije glupa dapace jako je inteligentna.
2014-04-11
Nije ona glupa uopce , humanisticke znanosti i to , nebitno al odgoj djece i obitelj usmjerenje , nece da ulazi muškima na tržište rada nego tocno to , nema toga nema djece ....e sad nemoj finacirat pored takvih pronatalitetnu politiku i by by cijelo društvo.
Intelignento je to pun kuaz i šesnajst , neš joj stavit soli na rep nebrini se.
Intelignento je to pun kuaz i šesnajst , neš joj stavit soli na rep nebrini se.
2014-04-11
To u biti najbolje sve poslat na fakultete posebno ove vezane uz odgoj djece ( ljudi ) i kreiranje obitelji ( ekonomija ) i onda ti to neulazi muškima na tržište rada nego drži svoj pravac pa ako neš finacirat natalitet društvo cicikrep i tko te hebe.
2014-04-11
Takvih jebivjetara s masom beskorisnog znanja ima na tisuće. Na stotine ih se javi na neki natječaj i svi imaju manje više sve kvalifikacije potrebne za taj poso. Nekoga moraju i odbiti.Gnječ wrote:RayMabus wrote:Nije ona budala , budala je tko to zaposli a privatnik je ( placa je svojim novcem tj onim koji treba zadradit krvavo negdje ).danni1 wrote:Od tri fakulteta dva su specijalizirana za sviranje kurcu, filozofski i bogoslovni. Onaj faks koji nešto vrijedi PMF s kojim se i moš zaposlit ona jeodabrala smijer....SVIRANJE KURCU!
I sad kuka kak nema posla.
U što budale protrate život.
vama dvojici je IQ na razini sobne temperature? žena se javljala na natječaje za posao, znači netko je otvorio natječaje za radna mjesta. za ta je radna mjesta ona dobila odbijenice a ima sve potrebno što piše u natječaju. dakle, na to radno mjesto je zaposlen netko drugi možda koji nema takve kvalifikacije i ili je zaposlen preko veze. ili su natječaji čisto formalni pro-forma da se zadovolji zakonska regulativa a već se zna tko će na tom radnom mjestu biti zaposlen još i prije nego je natječaj izašao.
nadam se da sam pojasnio ovo bi čak i lobo1 skužio.
Poanta svega je da ne studirate gluposti koje nitko ne treba. I sama kaže da su je svi odgovarali al neee ona zna što želi.
Sama pala sama se ubila.
PIla naopako taktika.RayMabus wrote:To u biti najbolje sve poslat na fakultete posebno ove vezane uz odgoj djece ( ljudi ) i kreiranje obitelji ( ekonomija ) i onda ti to neulazi muškima na tržište rada nego drži svoj pravac pa ako neš finacirat natalitet društvo cicikrep i tko te hebe.
Za razliku od vas ja saveznike tražim gdje god ih ugledam.
Neulazi muškima na tržište rada i uvjetuje pronatalitentu politiku cicikrepom društva ako ju nefinaciraš iz državnog proracuna.
Dobra.
2014-04-11
Državni proracun na aparatima.
2014-04-11
NIšta , trpaj i dalje pola miljona radne snage godišnje u Njemačku.
Do njihovog ili našeg kraja.
Do njihovog ili našeg kraja.
2014-04-11
Za pet godina cete ovakvima morat placat porodiljni i to masno ako neželite da nestane : Njemačka , Austrija , Slovenija , Hrvatska itd itd itd.
E pa nemoj ti ako neceš.
Tiš njoj stavit soli na rep...ahaha kako da neceš.
E pa nemoj ti ako neceš.
Tiš njoj stavit soli na rep...ahaha kako da neceš.
2014-04-11
Ženu se u ovom društvu, do određene mjere, počelo smatrati manje
vrijednom nego u drugim društvima i vremenima. Od nje se očekuje
da muškarcu bude konkurencija. To je glupost. Žena ima jednako
visoku razinu aktivnosti kao i muškarac. On se s njom na područjima
strukture i aktivnosti koje zahtijevaju tjelesnu snagu ne može
natjecati ništa više negoli ona s njim. U središtu mnogih sadašnjih
društvenih previranja je neuspjeh prepoznavanja važne uloge žene
kao žene i razdvajanja područja muškaraca i žena.
Promjene do kojih će doći u sljedećih dvadeset godina ne treba
požurivati. No, sa sadašnjim otkrićima o fotosintezi koja bi trebala
osigurati dovoljno hrane za kvalitetniju i jeftiniju prehranu
čovječanstva, važnost kontrole rađanja slabi. Moralni su se standardi
već promijenili, ma što moralisti činili da spriječe tu promjenu. I žena,
stoga, može biti oslobođena mnogih neželjenih okova.
Svijet današnjice, njegova aktivnost i struktura, briga je muškarca.
U ženinoj je nadležnosti briga za osobnost ljudskog bića i njegovu
djecu. Kao gotovo jedini čuvar sutrašnjih naraštaja, ona je zaslužila
mnogo više poštovanja od onoga iz prošlosti kada je smatrana
pokretnom imovinom.
Nije, dakle, luda utopijska misao da žena može zauzeti viši položaj
od onoga koji je do sada imala. To se mora dogoditi ako djetinjstvo
sutrašnjeg naraštaja želi dostići bilo koji viši standard, ako čovjek želi
mirne i neuznemiravane domove i ako društvo želi napredovati.
http://forum.net.hr/forums/p/373718/11922943.aspx
NIje moj problem šta vi neznate čitat između redaka.
2014-04-11
Ima da vam bankrotiraju svi moguci evropski proračuni kad shvatite da cete ovo morat masno financirat ako neželite da vam Turci dođu do Kopnehagena.
2014-04-11
nek se okane corava posla, ima posla kod mene na bausteli i za muske i za zemske, placa dobra uvjeti dobri, ne znojis se bas, i najvaznije, vecinu vremena si na zraku,
3200 ojrica plus terenska plus dodtak na uvjete rada plus bonusi, ona bi se zakopala negdje u ured sa 4 fakulteta i radila za crkavicu
jebem ti budale, dzaba budali i 10 fakulteta, budala uvijek ostaje budala
il kako kaze djed od mog pradjeda, sto priroda zajebe i 100 fakulteta nemoz ispravit
3200 ojrica plus terenska plus dodtak na uvjete rada plus bonusi, ona bi se zakopala negdje u ured sa 4 fakulteta i radila za crkavicu
jebem ti budale, dzaba budali i 10 fakulteta, budala uvijek ostaje budala
il kako kaze djed od mog pradjeda, sto priroda zajebe i 100 fakulteta nemoz ispravit
2014-04-11
Da je Bog htjeo da žena radi na baušteli rodio bi je s lopatom u ruci.
2014-04-11
Imaš Arape pa trpaj njih ako ti trebaju bauštelci.
2014-04-11
nemoj reci, imamo mi 8 komada baustelki, dvije na kranovima, jedna radi kontrolu betona, ta je skolovanija, al je 8 godina radila ko polukvalificirana dok nije dosla na svojeRayMabus wrote:Da je Bog htjeo da žena radi na baušteli rodio bi je s lopatom u ruci.
2 armiracie i 3 elektricarke
pazi, ova jedna na kranu je inace isto fakultetski obrazovana, zavrsila umjestnost nesto konzerviranje starina kurac palac, nisam uopce skuzio sto je na kraju, nakon 5 godina pokusavanja da dobije posao i rda povremenog po trgovinama odlucila ful promjenu smjera, posto joj sestra radi u firmi u birou i preporucila joj da ode na kurs za kran, zenska sad lupa oko 5 tauzenki i boli je djoko, a od posla joj najteze dici daljinski od krana, nema vise da sjedi gore u kabini, setka po bausteli
Iskreno ; to su glupače.Leviathan2 wrote:nemoj reci, imamo mi 8 komada baustelki, dvije na kranovima, jedna radi kontrolu betona, ta je skolovanija, al je 8 godina radila ko polukvalificirana dok nije dosla na svojeRayMabus wrote:Da je Bog htjeo da žena radi na baušteli rodio bi je s lopatom u ruci.
pazi, ova jedna na kranu je inace isto fakultetski obrazovana, zavrsila umjestnost nesto konzerviranje starina kurac palac, nisam uopce skuzio sto je na kraju, nakon 5 godina pokusavanja da dobije posao i rda povremenog po trgovinama odlucila ful promjenu smjera, posto joj sestra radi u firmi u birou i preporucila joj da ode na kurs za kran, zenska sad lupa oko 5 tauzenki i boli je djoko, a od posla joj najteze dici daljinski od krana, nema vise da sjedi gore u kabini, setka po bausteli
Ušla na muško tržište rada.
Snižava cijenu rada muškima plus pad nataliteta.
Ova s četri fakulteta je inteligentnija od njih , em ceš morat platit i muškog em i nju ako očeš natalitet.
Te tvoje su glupe a ova s četri fakulteta full inteligentna.
2014-04-11
Cim ti ona upadne na tržište rada koje je muško to ti je glupača.
To ti je isto ko da se ja i ti prijavimo za tete u vrtiču.
Normalno poslijedica je pad cijene rada teta u vrtiču.
Nisam baš toliko glup.
To ti je isto ko da se ja i ti prijavimo za tete u vrtiču.
Normalno poslijedica je pad cijene rada teta u vrtiču.
Nisam baš toliko glup.
2014-04-11
opet si se zajebo, samo jedna elektricarka nema djece al ona je jos mladjahna, 22 godine, ove ostale imaju po troje i vise, armiracica ima dva para blizanaca, e jebes ga longara, mislis da bi one radile da ne moraju, bi kurac, ti jos ne kuzis da je postavka drustva danas tako koncipirano da obodvoje moraju radit ako hoce prezivjet, a ako imaju djece onda zbilja moraju crncitRayMabus wrote:Iskreno ; to su glupače.Leviathan2 wrote:nemoj reci, imamo mi 8 komada baustelki, dvije na kranovima, jedna radi kontrolu betona, ta je skolovanija, al je 8 godina radila ko polukvalificirana dok nije dosla na svojeRayMabus wrote:Da je Bog htjeo da žena radi na baušteli rodio bi je s lopatom u ruci.
Ušla na muško tržište rada.
Snižava cijenu rada muškima plus pad nataliteta.
Ova s četri fakulteta je inteligentnija od njih , em ceš morat platit i muškog em i nju ako očeš natalitet.
Te tvoje su glupe a ova s četri fakulteta full inteligentna.
Najbolje onda i neimat djecu ako cemo mi njima i one nama upadat u tržišta rada predviđenima za nas ili za njih ....jer onda ti cijena rada pada pa radiš za kikiriki a onda nek ti Merkel , Mario Dragi i Macron finacira pronatalitetnu politiku ....ili trpaj pola miljona svega i svacega godišnje u Švabiju .....dok Turci nedojašu do Kopenhagena.
2014-04-11
Slabe joj koristi od te djece ...sutra ce to jesti Arapi za doručak.Leviathan2 wrote:
opet si se zajebo, samo jedna elektricarka nema djece al ona je jos mladjahna, 22 godine, ove ostale imaju po troje i vise, armiracica ima dva para blizanaca, e jebes ga longara, mislis da bi one radile da ne moraju, bi kurac, ti jos ne kuzis da je postavka drustva danas tako koncipirano da obodvoje moraju radit ako hoce prezivjet, a ako imaju djece onda zbilja moraju crncit
2014-04-11
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Ako posao propadne, i dalje računamo na suradnju sa SAD-om
» Baldasar i dalje nemilice zapošljava: stalan posao u gradskoj upravi dobit će još 15 činovnika
» Komšić otišao još dalje!Optužio Hrvatsku da podriva NATO jer posao gradnje peljejškog mosta je dala Kinezima
» Užas: izvoz EU država i dalje Rusiju i dalje raste. Brusseles nemoćan.
» Sve bliže smo 'velikoj koaliciji'!Pada i dalje potpora i HDZ-u i SDP-u a Plenki i Berni se i dalje češljaju
» Baldasar i dalje nemilice zapošljava: stalan posao u gradskoj upravi dobit će još 15 činovnika
» Komšić otišao još dalje!Optužio Hrvatsku da podriva NATO jer posao gradnje peljejškog mosta je dala Kinezima
» Užas: izvoz EU država i dalje Rusiju i dalje raste. Brusseles nemoćan.
» Sve bliže smo 'velikoj koaliciji'!Pada i dalje potpora i HDZ-u i SDP-u a Plenki i Berni se i dalje češljaju
Page 4 of 5