ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Pupovac:'Plenković i mi radimo na istom poslu'

Page 8 of 31 Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 19 ... 31  Next

Go down

Pupovac:'Plenković i mi radimo na istom poslu' - Page 8 Empty Re: Pupovac:'Plenković i mi radimo na istom poslu'

Post by jastreb 5/5/2017, 18:26

kaja wrote:
Prele wrote:Bože dragi, kakvo razaranje undeadovske ekipe... Basketball
pusti ih, konačno imaju stabilnu vladu a ne da im petrov remeti mir i red.
evo ako ja mogu koju utješnu reći, pupi voli rvatsku više od plenkovića i hdz-a tako da bar s te strane mogu biti mirni.
i to najozbiljnije mislim.
A kada ja to kažem Vuxadinare se smije.

jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Pupovac:'Plenković i mi radimo na istom poslu' - Page 8 Empty Re: Pupovac:'Plenković i mi radimo na istom poslu'

Post by Sabina Spielrein 5/5/2017, 18:28

Noor wrote:Asila i kompanija pod parama, prekinite srati i izokretati stvari!! Koji K ste digli hajku na forumu!? Jos hrvatska ni propala dokle god imamo domoljube ko ti, yodica&comp....obicni internet lajavci i picke

Strašno.
Histerični napadi na čovjeka bez ikakvog smisla.
Razgovarati o politici i ne moći komentirati e da te ne bi krenuli linčovati, koji je onda smisao foruma?
Najbolje škanicl na glavu i dati da te maloumnici vode jer je zabranjeno promišljati izvan njihovih uskih gabarita.

Politika je kompleksna stvar, komentirati posljedice određenih događanja ne znači kako se pojedini čimbenici tih događanja nekome osobno sviđaju ili ne.
Sabina Spielrein
Sabina Spielrein

2016-02-22

Back to top Go down

Post by Guest 5/5/2017, 18:45

vuksadinare wrote:
tre911 wrote:
vuksadinare wrote:
tre911 wrote:
vuksadinare wrote:
tre..ulazi u koaliciju sa pupovcem i sdss-om..dovoljno..zbog kog su se cirilicne ploce razbijale i zbog kog je pajcic stradao?..zbog koalicije sa pupovcem?....otrijezni se..ovo je prodaja i izdaja neviđenih razmjera izdaja i hdz-a i svih casnih hrvata i patriota..a izdaja je gora od uskracivanja 100 kuna na mirovini
kakve veze to ima sa braniteljima kao prvo i kakve to veze ima samnom koji je rekao pun kurac puta da nisam za tu suradnju i da sam za nove izbore? Jeste li svi sljepi ili kakve već probleme imaš da ne možeš pročitati napisano kao i oni mutavci gore?
ima veze..ocekujem masovne branitelsjke prosvjede zbog ove koalicije...ako treba i sator..i u vukovaru i na markovu trgu..ako se moglo zbog benificija..moze se i sad zbog obraza..jedino tako..da se da do znanja plenkovicu,jandrokovicu i bratiji da nema te cijene zbog kojeg moras obraz izgubiti
pa pokreni inicijativu, što čekaš? navodno si i ti branitelj pa budi vođa ovaj put.
...necu...sad ocekujem iste oni koji su tvrdili da prosvjedi vaze i za hdz i sdp..ako ne budu stitili dignitet domovinskog rata,domovine hrvatske i branitelja..i da ce povest na prosvjede svaki put ako to bude ugrozeno..pa izvolite....mislim ne ti..nego ovi koji su to govorili
KAKO DA VAS DVOJICU COVJEK NE VOLI ??? king king king

ovo promptno ide u genijalne postove... :20
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic 5/5/2017, 19:25

šta se tre obrisao..

ljudi su s pravom nezadovoljni ali to bi bilo pametnije usmjeriti protiv HDZa jer su oni uzrok ovog a ne kritičari..
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by Guest 5/5/2017, 19:28

Sabina Spielrein wrote:Razgovarati o politici i ne moći komentirati e da te ne bi krenuli linčovati, koji je onda smisao foruma?

Da, to je smisao ove septičke jame koja se i nema pravo nazvati forumom.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 5/5/2017, 19:29

Boobah the owl wrote:a ne kritičari..

:facepalm
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic 5/5/2017, 19:32

slidingdoorsoperator wrote:

deder ti nama ponovi drugi zakon termodinamike i korelaciju kvocijenta inteligencije predsjednika i stopu žrtava u američkim invazijskim ratovima kekake..
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by Guest 5/5/2017, 19:33

Boobah the owl wrote:

deder ti nama ponovi drugi zakon termodinamike i korelaciju kvocijenta inteligencije predsjednika i stopu žrtava u američkim invazijskim ratovima kekake..

Zašto? Ionako nećeš ništa razumjeti kao što inače ništa ne razumiješ. Dokaz tome je gore boldano.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic 5/5/2017, 19:36

Boobah the owl wrote:

Zašto? Ionako nećeš ništa razumjeti kao što inače ništa ne razumiješ. Dokaz tome je gore boldano.

i ti klinca ne kužiš o ljudima, tre je pukao jer zna da nije u pravu, kao što Sauha nije mogao prevariti svoje tijelo i svijest, ili kad ja puknem bratu čvoku a znam da nije zaslužio, marcelus vas sve vodi na povodcu, jedno vodi do drugoga, glasanje za Marića->glasanje za parlamentarnu većinu->Pupovac u vladi..

a šta ste vi mislili s čim će Plenkica sastaviti vladu kad mu je MOST izašao, ne možete dva koraka unaprijed pogledati da vas vode u jarak?
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by neva 5/5/2017, 19:43

Boobah the owl wrote:i ti klinca ne kužiš o ljudima, tre je pukao jer zna da nije u pravu, kao što Sauha nije mogao prevariti svoje tijelo i svijest, ili kad ja puknem bratu čvoku a znam da nije zaslužio, marcelus vas sve vodi na povodcu, jedno vodi do drugoga, glasanje za Marića->glasanje za parlamentarnu većinu->Pupovac u vladi..

a šta ste vi mislili s čim će Plenkica sastaviti vladu kad mu je MOST izašao, ne možete dva koraka unaprijed pogledati da vas vode u jarak?
ne razumijem čemu tolika drama zbog Pupovca i SDSS-a u HDZ-ovoj vladi, pa nije im ovo prvi put :]
neva
neva

2014-04-12

Back to top Go down

Post by kic 5/5/2017, 19:49

ispada da netko ima neš protiv kofeina ili trea..

ali kao da je to bitno, kad te vlastita politika izda, onda si sam sebi kriv ako nastavljaš biti uz nju, zajašili su vaš svjetonazor i rade s njim što ih volja, ali guess what - ne morate u tome sudjelovati..
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by Guest 5/5/2017, 19:51

Boobah the owl wrote:i ti klinca ne kužiš o ljudima, tre je pukao jer zna da nije u pravu, kao što Sauha nije mogao prevariti svoje tijelo i svijest, ili kad ja puknem bratu čvoku a znam da nije zaslužio, marcelus vas sve vodi na povodcu, jedno vodi do drugoga, glasanje za Marića->glasanje za parlamentarnu većinu->Pupovac u vladi..

Tre nije pukao nego otišao sa foruma.
Dalje, razlog tome nije ono što ti misliš nego bolesna atmosfera na ovom forumu koju čine prije svega par forumaša, što ti uredno toleriraš. Kao što je Sabina gore rekla, došlo je vrijeme kada se nitko pametan ne usuđuje ništa konstruktivno napisati da ga bolesnici i luđaci ne bi izvrgli linču.
Ja nisam vidio Pupovca u vladi, nisam siguran da će se tamo i pojaviti, a o špekulacijama forumskih bolesnika i luđaka radije ne bih.
U svakom slučaju, ovdje sam potpuno na strani Mosta koji traži prijevremene izbore, ali i dalje tvrdim da je riječ o političkim diletantima koji ne razumiju kako u ovom trenutku isti odgovaraju ne najviše nego jedino HDZ-u. Čak ni SDP po priznanjima iznutra nema dovoljno novca za kampanju, a da se o drugima i ne govori.
Kolika je tu ignorancija u pitanju vidi se i po Petrovljevim ignorantskim tumaćenjima Ustava i poslovnika Sabora koji su ravni samo promašajima Peđe Grbina koji se po tim pitanjima temeljito obrukao za vrijeme manadata Milanovića. No, razumijem da je Petrov u vatri predizborne kampanje kada mu čak i u Metkoviću izmiče fotelja vlasti, a kamoli ne na državnoj razini.
Ne znam koga marc vodi, a koga ne, ali mene sigurno ne vodi što sam dokazao brojnim kritikama njegovih stavova praktički otkad sam se vratio na ovoj forum. Par puta je vjerojatno zažalio što mi je tada poželo dobrodošlicu.
Što se tiče vlade, mislim da je svakome jasno kako je riječ o privremenom rješenju koje će potrajati najkasnije do Nove Godine kada slijede novi izbori, a sve ovo se radi samo zato da bi se prigrabila inicijativa, jer tko ovdje vodi igru taj će na kraju i pobijediti. Dok se izbori ne održe, funkcionira tehnička vlada sa najvjerojatnije novim ministrima i donosi odluke koje će sve ići na ruku HDZ-u i novim partnerima, a to im je svojim diletantizmom omogućio upravo Most.
Umjesto da uvažavaš mišljenja bolesnika i luđaka na forumu bilo bi ti bolje da si proteklih dana o tome govorili razni analitičari počevši sa Relkovićem koji je iscrpno objasnio puno toga, posebno kada su u pitanju odnosi na predstojećim lokalnim izborima.
Ovako samo ostaješ na prethodnoj razini razumjevanja situacije koja je sve samo ne blistava.

Last edited by slidingdoorsoperator on 5/5/2017, 19:56; edited 1 time in total
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Oh_Femder 5/5/2017, 19:51

Glasović je pokazao zavidno čvrsto moralno tkivo pravog ratnika. Primio u domovinskom ratu metak tik 1 cm od srca, ali kad Plenky kojemu je mama napisala ispričnicu iz vojske veli: - K nozi, kujice, on se uredno naguzi i veselo ga prima od slabokrvnog. I još pri tom veselo pjeva: - Ooooh, Andrija, super momak si tiiiii ;P

2016-11-08

Back to top Go down

Post by Guest 5/5/2017, 19:52

Sabina Spielrein wrote:
Noor wrote:Asila i kompanija pod parama, prekinite srati i izokretati stvari!! Koji K ste digli hajku na forumu!? Jos hrvatska ni propala dokle god imamo domoljube ko ti, yodica&comp....obicni internet lajavci i picke

Strašno.
Histerični napadi na čovjeka bez ikakvog smisla.
Razgovarati o politici i ne moći komentirati e da te ne bi krenuli linčovati, koji je onda smisao foruma?
Najbolje škanicl na glavu i dati da te maloumnici vode jer je zabranjeno promišljati izvan njihovih uskih gabarita.

Politika je kompleksna stvar, komentirati posljedice određenih događanja ne znači kako se pojedini čimbenici tih događanja nekome osobno sviđaju ili ne.
:cry :cry :cry
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 5/5/2017, 19:54

Boobah the owl wrote:ispada da netko ima neš protiv kofeina ili trea..

Pa očito ima, i to zanimljivo jedna te ista osoba kojoj ti iz tko zna kakvih razloga držiš štangu premda je prešla sve granice minimuma dobrog ukusa.
I naravno da će oni iole konstruktivni zaključiti kako nema razloga da se zadržavaju na ovoj septičkoj jami koja se samo sa puno mašte može nazvati forumom. Ili preciznije rečeno podforumom, jer su obojica prije svega pisala na ViP-u, a na drugim podforumima je atmosfera manje više normalna sa tek povremenim ispadima.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 5/5/2017, 20:00

Neve wrote:

ne razumijem čemu tolika drama zbog Pupovca i SDSS-a u HDZ-ovoj vladi, pa nije im ovo prvi put :]

ja također ne razumijem čemu dreka oko pupovca nakon 10 srba u milanovićevoj vladi, a antifašisti hrvati bili su najgori politički šljam viđen na ovim pustopoljinama .. meni pupi ne smeta, s njim se zna na čemu si - daj mu lovu i on miran...  afro
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic 5/5/2017, 20:03

Tre nije pukao nego otišao sa foruma.
Dalje, razlog tome nije ono što ti misliš nego bolesna atmosfera na ovom forumu koju čine prije svega par forumaša, što ti uredno toleriraš. Kao što je Sabina gore rekla, došlo je vrijeme kada se nitko pametan ne usuđuje ništa konstruktivno napisati da ga bolesnici i luđaci ne bi izvrgli linču.
Ja nisam vidio Pupovca u vladi, nisam siguran da će se tamo i pojaviti, a o špekulacijama forumskih bolesnika i luđaka radije ne bih.
U svakom slučaju, ovdje sam potpuno na strani Mosta koji traži prijevremene izbore, ali i dalje tvrdim da je riječ o političkim diletantima koji ne razumiju kako u ovom trenutku isti odgovaraju ne najviše nego jedino HDZ-u. Čak ni SDP po priznanjima iznutra nema dovoljno novca za kampanju, a da se o drugima i ne govori.
Kolika je tu ignorancija u pitanju vidi se i po Petrovljevim ignorantskim tumaćenjima Ustava i poslovnika Sabora koji su ravni samo promašajima Peđe Grbina koji se po tim pitanjima temeljito obrukao za vrijeme manadata Milanovića. No, razumijem da je Petrov u vatri predizborne kampanje kada mu čak i u Metkoviću izmiče fotelja vlasti, a kamoli ne na državnoj razini.
Ne znam koga marc vodi, a koga ne, ali mene sigurno ne vodi što sam dokazao brojnim kritikama njegovih stavova praktički otkad sam se vratio na ovoj forum. Par puta je vjerojatno zažalio što mi je tada poželo dobrodošlicu.
Što se tiče vlade, mislim da je svakome jasno kako je riječ o privremenom rješenju koje će potrajati najkasnije do Nove Godine kada slijede novi izbori, a sve ovo se radi samo zato da bi se prigrabila inicijativa, jer tko ovdje vodi igru taj će na kraju i pobijediti. Dok se izbori ne održe, funkcionira tehnička vlada sa najvjerojatnije novim ministrima i donosi odluke koje će sve ići na ruku HDZ-u i novim partnerima, a to im je svojim diletantizmom omogućio upravo Most.
Umjesto da uvažavaš mišljenja bolesnika i luđaka na forumu bilo bi ti bolje da si proteklih dana o tome govorili razni analitičari počevši sa Relkovićem koji je iscrpno objasnio puno toga, posebno kada su u pitanju odnosi na predstojećim lokalnim izborima.
Ovako samo ostaješ na prethodnoj razini razumjevanja situacije koja je sve samo ne blistava.

atmosfera je onakva kakvi ste vi sudionici prije sveg, ja se držim stvarno podaleko tako da gledajte se međusobno respektirati jer ja to ne mogu raditi za vas..
ugl da skočim na kraj, opet taj kratki vizir, stručnjak Reljković i ti pričate o inicijativi predstojećih lokalnih izbora, i to namećete kao neki bitan čimbenik, a s druge strane je državala natovarila svojim građanima nesnosan teret s Agrokorom za koji je samo pitanje dana kad će se sručiti na nas i onda ćemo imati Grčku 2.0 ovdje a ne neke fine stručne zagrebačke rasprave o anketama pred neke lokalne izbore bog te mazo..
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by neva 5/5/2017, 20:08

metilda wrote:ja također ne razumijem čemu dreka oko pupovca nakon 10 srba u milanovićevoj vladi, a antifašisti hrvati bili su najgori politički šljam viđen na ovim pustopoljinama .. meni pupi ne smeta, s njim se zna na čemu si - daj mu lovu i on miran...  afro
ti po svom dobrom starom običaju, stalno spremno vadiš trunke iz očiju 'drugih', a u 'svojima' ih ne vidiš :D
neva
neva

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Guest 5/5/2017, 20:12

Neve wrote:
metilda wrote:ja također ne razumijem čemu dreka oko pupovca nakon 10 srba u milanovićevoj vladi, a antifašisti hrvati bili su najgori politički šljam viđen na ovim pustopoljinama .. meni pupi ne smeta, s njim se zna na čemu si - daj mu lovu i on miran...  afro
ti po svom dobrom starom običaju, stalno spremno vadiš trunke iz očiju 'drugih', a u 'svojima' ih ne vidiš :D

ako mi sad kreneš govoriti protiv šeksa ozbiljno ću se naljutiti  :^0
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic 5/5/2017, 20:13

koprofagija poprima gigantske razmjere u glasača hdza..
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by Guest 5/5/2017, 20:14

Boobah the owl wrote:ugl da skočim na kraj, opet taj kratki vizir, stručnjak Reljković i ti pričate o inicijativi predstojećih lokalnih izbora, i to namećete kao neki bitan čimbenik, a s druge strane je državala natovarila svojim građanima nesnosan teret s Agrokorom za koji je samo pitanje dana kad će se sručiti na nas i onda ćemo imati Grčku 2.0 ovdje a ne neke fine stručne zagrebačke rasprave o anketama pred neke lokalne izbore bog te mazo..

Evo dokaza da uopće ne razumiješ situaciju, prije svega jer te bolesnici i luđaci ovoga (pod)foruma vodaju za ručicu.
Kako je sebi država natovarila na leđa Agrokor?
Pa nije ga nacionalizirala i preuzela vlasnioštvo, kako je upravo predlagao diletant i ignorant Petrov, nego preuzela upravljanje na 15 mjeseci, a koncern će se financirati prije svega novcem banaka koje su i najveći vjerovnici, a ako to odbiju, onda će upravo banke biti te koje će najviše izgubiti. Takav luksuz si doduše može dopustiti Sberbank, ali nekako mislim da nisu baš toliko ludi, no vidjet ćemo.
U svakom slučaju, nitko živ sad ne zna kako će završiti restrukturiranje, ali teško na štetu države jer ona ponavljam, nije nacionalizirala koncern kako je to zamislio Petrov, a upravo tada bi država bila i skuhana i pečena i morala bi preuzeti sve troškove Agrokora.
Ovako se utjecaj krize u Agrokoru po službenim podacima svodi na 0.3% BDP-a, a najviše je moguće između 1 i 2%, a takav pad BDP si s obzirom na najave rasta od 2.8% iz MMF-a i najavu nove rekordne turističke sezone država još može dopustiti premda je riječ o velikoj šteti, a glavni cilj je istu minimizirati.
O tome je dosta pisao deda sve potrijepivši podacima, ali si ga ti očito ignorirao.
To bi bio drugi veliki promašaj Petrova koji je sjetimo se srušio prvu vladu zato jer je Karamarko očito ispravno shvatio kako ćemo izgubiti arbitražu na kojoj je inzistirao Petrov a koju je pokrenula Milanovićeva vlada.
No, cijela priča još nije gotova tako da još imamo šanse ispraviti gluposti koje je načinio Petrov odnosno Most.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 8 of 31 Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 19 ... 31  Next

Back to top

- Similar topics