Pupovac:'Plenković i mi radimo na istom poslu'
Page 5 of 31
Page 5 of 31 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 18 ... 31
Re: Pupovac:'Plenković i mi radimo na istom poslu'
tre..ulazi u koaliciju sa pupovcem i sdss-om..dovoljno..zbog kog su se cirilicne ploce razbijale i zbog kog je pajcic stradao?..zbog koalicije sa pupovcem?....otrijezni se..ovo je prodaja i izdaja neviđenih razmjera izdaja i hdz-a i svih casnih hrvata i patriota..a izdaja je gora od uskracivanja 100 kuna na mirovinitre911 wrote:ma kakvi kurčevi razlozi za skidanje sdpa ili josipovića a i plenki ima veze sa šatorom led vas jebo!!! ima veze sa fredom matićem i onim malim smradom glavaševićem i zakonom koji su spremali za branitelje kao i četničke mirovine koje su trebale ići iz drž. proračuna. Da nam nisu pasali to je više nego istina ali nigdje mi nismo zatražili nove izbore i išli rušiti milanovića ili josipovića, to su gluposti koje si i ti popušio i priključio se lovu na vještice. Pa sjeti se samo koliko je još šator ostao ispred ministarstva čak i kad je medved postao ministarvuksadinare wrote:pa posteno i iskreno ako ne sve..onda je razlog satora dijelom i bio da se sdp i josipovic skinu..no postoji jedan problem...nisu ocekivali plenkija na celu hdz-u i u vjerojatnoj koaliciji sa pupovcem...iskreno..ja nisam mogao vjerovati ne plenkovic..nego da bi to mogli drugi hdzovci podrzati..pogotovo oni koji su hodocastili u sator..medved,vaso,djakic da sad en nabrajam..parola sa 'pupovcem nikad'..moze se u kso baciti..osim...da svi navedeni ako imaju obraza i iz moralnih principa podnesu ostavke ako dođe do toga da pupovac i sdss uđu u vladu i hns...da se razumijemo..badava onaj transparent 'oba su pala'..ili ga mogu vratiti ovaj put u reziji plenkovic/pupovac
vuksadinare- Posts : 100243
2015-09-08
tre911 wrote:Amen je da ste vas dvojica idiotijastreb wrote:Amin! (Njegoš)asilovski wrote:Da skinete sdpe pa da možete koalirati sa četnicima, amintre911 wrote:a šator se podigao zbog? daj presranite lupetati glupostijastreb wrote:Hoće li se opet gusta magla spustiti?
Hoće li Glogoški sazvati ponovno podizanje čadora?
Što šute Bozanić i Miklenić?
Svatko tko se ljuti na svog brata bit će odgovoran sudu. A tko rekne svome bratu: ‘Glupane!’, bit će odgovoran Velikom vijeću. A tko ga nazove luđakom, odgovarat će za to u ognju paklenom” (Matej 5:21,22)
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Meni tebe stvarno žao al kradeze nedobiva ništa bolje od novih izbora , dakle četnička koalicija mu je jedini nacin opstanka na vlasti.tre911 wrote:idiote mutavi ja cijelo vrijeme pišem da sam za nove izbore ali si ti preglup da to možeš pročitati sa razumjevanjemRayMabus wrote:Ja mislim da si ti glup : kradeze je jedva navukao 76 ruku a od toga su tri zastupnika srpskih manjina , dakle ako nije po njihovome PADA VLADA.tre911 wrote:tebi sam već napisao da si enormno glupav dečko, da si zrno pametniji od toga ne bi pisao gluposti koje pišeš na tone svaki dan.RayMabus wrote:Novi gazda od Trea :
Idi i popuši k svom novom gazdi ...premijer Aleksandar.
Uživaj ....iduce tri godine.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
vuksadinare wrote:tre..ulazi u koaliciju sa pupovcem i sdss-om..dovoljno..zbog kog su se cirilicne ploce razbijale i zbog kog je pajcic stradao?..zbog koalicije sa pupovcem?....otrijezni se..ovo je prodaja i izdaja neviđenih razmjera izdaja i hdz-a i svih casnih hrvata i patriota..a izdaja je gora od uskracivanja 100 kuna na mirovinitre911 wrote:ma kakvi kurčevi razlozi za skidanje sdpa ili josipovića a i plenki ima veze sa šatorom led vas jebo!!! ima veze sa fredom matićem i onim malim smradom glavaševićem i zakonom koji su spremali za branitelje kao i četničke mirovine koje su trebale ići iz drž. proračuna. Da nam nisu pasali to je više nego istina ali nigdje mi nismo zatražili nove izbore i išli rušiti milanovića ili josipovića, to su gluposti koje si i ti popušio i priključio se lovu na vještice. Pa sjeti se samo koliko je još šator ostao ispred ministarstva čak i kad je medved postao ministarvuksadinare wrote:pa posteno i iskreno ako ne sve..onda je razlog satora dijelom i bio da se sdp i josipovic skinu..no postoji jedan problem...nisu ocekivali plenkija na celu hdz-u i u vjerojatnoj koaliciji sa pupovcem...iskreno..ja nisam mogao vjerovati ne plenkovic..nego da bi to mogli drugi hdzovci podrzati..pogotovo oni koji su hodocastili u sator..medved,vaso,djakic da sad en nabrajam..parola sa 'pupovcem nikad'..moze se u kso baciti..osim...da svi navedeni ako imaju obraza i iz moralnih principa podnesu ostavke ako dođe do toga da pupovac i sdss uđu u vladu i hns...da se razumijemo..badava onaj transparent 'oba su pala'..ili ga mogu vratiti ovaj put u reziji plenkovic/pupovac
2014-04-11
naravno da ne treba surađivati sa pupovcem i sdssom, no cijela priča je ovdje da se prikažu ljudi koji su protiv mosta ka ljubitelji četnika i suradnje sa mjima. Pao most i ide sad difamacija svih koji su protiv tih ljigavih ucjenjivača i manipulatora. Pročitaj te postove i reci na čega te podsjećaju, demokracija na slobin način prema svima koji ne misle isto.vuksadinare wrote:vrlo velika pogreska hdz-a bi bila da uđe u koaliciju sa sdss-om i pupovcem..vrlo velika..a i skupa...kao prvo u samom hdz-u...vjerujem da dobar dio hdz-ovaca to ne bi otrpio i progutao...do jucer si po kisi,snjegu,suncu protiv takvih zestoko prosvjedovao,sudio se...a sad trebas sa takvima surađivati..tim cinom bi plenki ubio hdz-e kao domoljubnu ili drzavotvornu stranku za duze vrijeme...a vjerojatno bi dodatno radikilazirao i situaciju u samoj stranci...sto ce rec onaj penava u vukovaru..koji ej stalno govorio..'nikad,nikad,nikad vise sa pupovcem i sdssom u koalciju..obraz ne izgubiti'..oce li se silaniti iz hdz-a ili podnijeti ostavku na funkciju gradonacelnika vukovara iz moralnih principa..
Guest- Guest
tre...nemoj se iznenaditi akd ti preko noci postave cirilicne ploce po vukovaru..kao koalcijski dogovor..stvarno se nemoj iznenaditi....zapamti sto sam ovo napisao..
2015-09-08
reče lik koji je lažno optužio svoju braćujastreb wrote:tre911 wrote:Amen je da ste vas dvojica idiotijastreb wrote:Amin! (Njegoš)asilovski wrote:Da skinete sdpe pa da možete koalirati sa četnicima, amintre911 wrote:
a šator se podigao zbog? daj presranite lupetati gluposti
Svatko tko se ljuti na svog brata bit će odgovoran sudu. A tko rekne svome bratu: ‘Glupane!’, bit će odgovoran Velikom vijeću. A tko ga nazove luđakom, odgovarat će za to u ognju paklenom” (Matej 5:21,22)
Guest- Guest
Idu kako ne Vaši partneri četnicitre911 wrote:onda mi čudo da hvališ toliko rusiju i putina a niko kod njih ne ide na baušteluasilovski wrote:Je u Austriji, Mađarskoj, Njemačkoj, Irskoj svi bježe u Albaniju na bauštelu, nije problem trgovina nego modus i krajnji rezultat, hoće i šved da se igra ali neće niakd pokrasti državu da mu pola naroda gladno a on nosi sat od 50.000 evra to je Vama normalno zato i jesmo ovdje usred goavanaNoor wrote:ima toga svugdje, ne boj se, samo naše političko kurvanje svakodnevno već godinama pratiš do u detalje..a o tuđima u stvari nemamo pojma, ili onoliko koliko piše u udarnim naslovima po portalima.asilovski wrote:Čuj kad imaš 300.000 ljudi koji su proganani od hadezea i kada te čergari i mećkari iz Rumunjske prestižu kome je do guštanja? Što se tiče politike i kurve svuda je isto ali imaš red veličina, neka pravila i neke ciljeve od kojih nema odstupanja kod nas toga nema kao i u africi zato i ovo izgleda ko MalaviNoor wrote:
pa daj prestani generalizirati, svi znamo da su karta i politika kurve, zapitaj se koliko hrvata bude ovim činom još više razočarano i da li je to ono za što su se i borili i glasali...
e, moj asila, guštaš ti, guštaš...
ljudi su ispod kože krvavi i željni vlasti i para...ne samo ovdje, negdje više, negdje manje, ali tako je to.
Kermit-
2014-04-17
Ma pusti ga , vidiš da lik brani kradeze ...et MOST je kriv šta kradeze surađuje s četnicima ...nebi da ih MOST nagovara na to.vuksadinare wrote:tre...nemoj se iznenaditi akd ti preko noci postave cirilicne ploce po vukovaru..kao koalcijski dogovor..stvarno se nemoj iznenaditi....zapamti sto sam ovo napisao..
2014-04-11
daj mi molim te objasni što to Petrov i mostovci nisu kužili i što su sad najednom oni tako puno izgubili?O kakvoj grani pišeš?metilda wrote:marcellus wrote:Božo očito nije taj dio priče kužio.
Božo nije kužio ništa.. već na početku vlade sa oreškovićem ukazala sam mu na fb private poruci u čemu je problem s njegovim kadrovima.. otkantao me je i rekao da nisam u pravu.. sad se pokazalo da sam bila u pravu.. nije smio rezati granu na kojoj sjedi baš kao što si i ti rekao da nećeš srati ruku koja te hrani.. princip je isti...
Odradili su do zadnjega za čistu peticu,a vi se sad natežite sa Jandrokovićima,Marićima,Culejima,Dalićkom i ostalim veseljacima negdje tamo do jeseni.Do tada bi trebala puknuti septička u agrokoru jer im je promet sad prepolovljen i nije mi jasno kako ti genijalci misle da to stane na zdrave noge.Do tada bi se vidjeli jasnije učinci superhik porezne reforme i isplivati mnoge laži koje su se zataškavale.
Opozicija ni ne krije da za izbore čekaju takvo vrijeme kad će si Plenki i truli bataljon sami propucati noge.
Ova vlada neće dočekati kraj mandata ni pomoću filmskih trikova,tko će na kraju slaviti ili ne kužiti ništa?
vili40-
2015-08-02
vidi i njega maloga kerića što se ubacio pa pokušava grickati iza leđa dok čopor napada, bravo dečko jako si hrabarPrele wrote:Tre, kakav prvoborac hdz jugenda...
Guest- Guest
pusti most..most u ovoj prici nije vazan..vazno je da je plenki pogazio sve principe i narugao se ali doslovce narugao svim onim vukovarcima koji su se borili da cirilicne ploce ne sovanu u vukovaru i zbog toga zavrsavali na sudovima..da,tre...to nije nista drugo do ruganje...jer ne ulazis u koaliciju sa pupovcem a da sa necim ga nisi masno kupio......i zato pazi da ne bude na cirilici mozda za koji dan na vukovarskoj policijskoj postaji natpis.tre911 wrote:naravno da ne treba surađivati sa pupovcem i sdssom, no cijela priča je ovdje da se prikažu ljudi koji su protiv mosta ka ljubitelji četnika i suradnje sa mjima. Pao most i ide sad difamacija svih koji su protiv tih ljigavih ucjenjivača i manipulatora. Pročitaj te postove i reci na čega te podsjećaju, demokracija na slobin način prema svima koji ne misle isto.vuksadinare wrote:vrlo velika pogreska hdz-a bi bila da uđe u koaliciju sa sdss-om i pupovcem..vrlo velika..a i skupa...kao prvo u samom hdz-u...vjerujem da dobar dio hdz-ovaca to ne bi otrpio i progutao...do jucer si po kisi,snjegu,suncu protiv takvih zestoko prosvjedovao,sudio se...a sad trebas sa takvima surađivati..tim cinom bi plenki ubio hdz-e kao domoljubnu ili drzavotvornu stranku za duze vrijeme...a vjerojatno bi dodatno radikilazirao i situaciju u samoj stranci...sto ce rec onaj penava u vukovaru..koji ej stalno govorio..'nikad,nikad,nikad vise sa pupovcem i sdssom u koalciju..obraz ne izgubiti'..oce li se silaniti iz hdz-a ili podnijeti ostavku na funkciju gradonacelnika vukovara iz moralnih principa..
2015-09-08
Naravno da ne treba surađivati a Pupi Vam drži gaće i bira panatalona hehehe koja si ti komedija, reci bolje kada seliš u Pačetin?tre911 wrote:naravno da ne treba surađivati sa pupovcem i sdssom, no cijela priča je ovdje da se prikažu ljudi koji su protiv mosta ka ljubitelji četnika i suradnje sa mjima. Pao most i ide sad difamacija svih koji su protiv tih ljigavih ucjenjivača i manipulatora. Pročitaj te postove i reci na čega te podsjećaju, demokracija na slobin način prema svima koji ne misle isto.vuksadinare wrote:vrlo velika pogreska hdz-a bi bila da uđe u koaliciju sa sdss-om i pupovcem..vrlo velika..a i skupa...kao prvo u samom hdz-u...vjerujem da dobar dio hdz-ovaca to ne bi otrpio i progutao...do jucer si po kisi,snjegu,suncu protiv takvih zestoko prosvjedovao,sudio se...a sad trebas sa takvima surađivati..tim cinom bi plenki ubio hdz-e kao domoljubnu ili drzavotvornu stranku za duze vrijeme...a vjerojatno bi dodatno radikilazirao i situaciju u samoj stranci...sto ce rec onaj penava u vukovaru..koji ej stalno govorio..'nikad,nikad,nikad vise sa pupovcem i sdssom u koalciju..obraz ne izgubiti'..oce li se silaniti iz hdz-a ili podnijeti ostavku na funkciju gradonacelnika vukovara iz moralnih principa..
Kermit-
2014-04-17
hehehe ko u dobra stara vremena, ali kako kaže tre oni su to samo da pokažu mostu da ne može ucijenjivati jebo nanu cigani su za vastaše gospoda i ljudi zato čergari napreduju a mi palimo kućuPinochet wrote:
Kermit-
2014-04-17
pa gdje ti vidiš da tu suradnju ovdje netko podupire, osim Jastreba, daj mi reci!!!asilovski wrote:Naravno da ne treba surađivatitre911 wrote:naravno da ne treba surađivati sa pupovcem i sdssom, no cijela priča je ovdje da se prikažu ljudi koji su protiv mosta ka ljubitelji četnika i suradnje sa mjima. Pao most i ide sad difamacija svih koji su protiv tih ljigavih ucjenjivača i manipulatora. Pročitaj te postove i reci na čega te podsjećaju, demokracija na slobin način prema svima koji ne misle isto.vuksadinare wrote:vrlo velika pogreska hdz-a bi bila da uđe u koaliciju sa sdss-om i pupovcem..vrlo velika..a i skupa...kao prvo u samom hdz-u...vjerujem da dobar dio hdz-ovaca to ne bi otrpio i progutao...do jucer si po kisi,snjegu,suncu protiv takvih zestoko prosvjedovao,sudio se...a sad trebas sa takvima surađivati..tim cinom bi plenki ubio hdz-e kao domoljubnu ili drzavotvornu stranku za duze vrijeme...a vjerojatno bi dodatno radikilazirao i situaciju u samoj stranci...sto ce rec onaj penava u vukovaru..koji ej stalno govorio..'nikad,nikad,nikad vise sa pupovcem i sdssom u koalciju..obraz ne izgubiti'..oce li se silaniti iz hdz-a ili podnijeti ostavku na funkciju gradonacelnika vukovara iz moralnih principa..
Guest- Guest
kakve veze to ima sa braniteljima kao prvo i kakve to veze ima samnom koji je rekao pun kurac puta da nisam za tu suradnju i da sam za nove izbore? Jeste li svi sljepi ili kakve već probleme imaš da ne možeš pročitati napisano kao i oni mutavci gore?vuksadinare wrote:tre..ulazi u koaliciju sa pupovcem i sdss-om..dovoljno..zbog kog su se cirilicne ploce razbijale i zbog kog je pajcic stradao?..zbog koalicije sa pupovcem?....otrijezni se..ovo je prodaja i izdaja neviđenih razmjera izdaja i hdz-a i svih casnih hrvata i patriota..a izdaja je gora od uskracivanja 100 kuna na mirovinitre911 wrote:ma kakvi kurčevi razlozi za skidanje sdpa ili josipovića a i plenki ima veze sa šatorom led vas jebo!!! ima veze sa fredom matićem i onim malim smradom glavaševićem i zakonom koji su spremali za branitelje kao i četničke mirovine koje su trebale ići iz drž. proračuna. Da nam nisu pasali to je više nego istina ali nigdje mi nismo zatražili nove izbore i išli rušiti milanovića ili josipovića, to su gluposti koje si i ti popušio i priključio se lovu na vještice. Pa sjeti se samo koliko je još šator ostao ispred ministarstva čak i kad je medved postao ministarvuksadinare wrote:pa posteno i iskreno ako ne sve..onda je razlog satora dijelom i bio da se sdp i josipovic skinu..no postoji jedan problem...nisu ocekivali plenkija na celu hdz-u i u vjerojatnoj koaliciji sa pupovcem...iskreno..ja nisam mogao vjerovati ne plenkovic..nego da bi to mogli drugi hdzovci podrzati..pogotovo oni koji su hodocastili u sator..medved,vaso,djakic da sad en nabrajam..parola sa 'pupovcem nikad'..moze se u kso baciti..osim...da svi navedeni ako imaju obraza i iz moralnih principa podnesu ostavke ako dođe do toga da pupovac i sdss uđu u vladu i hns...da se razumijemo..badava onaj transparent 'oba su pala'..ili ga mogu vratiti ovaj put u reziji plenkovic/pupovac
Guest- Guest
Tre je pročitana priča ...za tri godine dolazim po takve.
2014-04-11
..onaj karamarko je bio vjerodostojniji....radije je dao ostavku i nove izbore nego sa pupovcem i sdss-om koalirao...jbg..sto je's je's....ali tko je do vraga mogao racunati da bi i plenki mogao stotakvo uciniti i ponoviti jacu i sanadera...
2015-09-08
vuksadinare wrote:..onaj karamarko je bio vjerodostojniji....radije je dao ostavku i nove izbore nego sa pupovcem i sdss-om koalirao...jbg..sto je's je's....ali tko je do vraga mogao racunati da bi i plenki mogao stotakvo uciniti i ponoviti jacu i sanadera...
Guest- Guest
Page 5 of 31 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 18 ... 31
Similar topics
» Pupovac : Andrej Plenkovic je magarac
» Slučajnost: ISIL u istom trenutku u istom području započeo veliku ofanzivu
» Vulin : Ako Plenkovic ne kazni i policiju koja je pratila navijače u Borovu onda je Plenkovic ustaša
» Raspudić:Plenković je Karamarko a Stier Plenković
» MI SMO DUGO U TOM POSLU, NIJE RIJEČ O POGODOVANJU
» Slučajnost: ISIL u istom trenutku u istom području započeo veliku ofanzivu
» Vulin : Ako Plenkovic ne kazni i policiju koja je pratila navijače u Borovu onda je Plenkovic ustaša
» Raspudić:Plenković je Karamarko a Stier Plenković
» MI SMO DUGO U TOM POSLU, NIJE RIJEČ O POGODOVANJU
Page 5 of 31