ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Pupovac:'Plenković i mi radimo na istom poslu'

Page 7 of 31 Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 19 ... 31  Next

Go down

Pupovac:'Plenković i mi radimo na istom poslu' - Page 7 Empty Re: Pupovac:'Plenković i mi radimo na istom poslu'

Post by Kermit 5/5/2017, 15:01

vuksadinare wrote:
tre911 wrote:
vuksadinare wrote:
tre911 wrote:
vuksadinare wrote:vrlo velika pogreska hdz-a bi bila da uđe u koaliciju sa sdss-om i pupovcem..vrlo velika..a i skupa...kao prvo u samom hdz-u...vjerujem da dobar dio hdz-ovaca to ne bi otrpio i progutao...do jucer si po kisi,snjegu,suncu protiv takvih zestoko prosvjedovao,sudio se...a sad trebas sa takvima surađivati..tim cinom bi plenki ubio hdz-e kao domoljubnu ili drzavotvornu stranku za duze vrijeme...a vjerojatno bi dodatno radikilazirao i situaciju u samoj stranci...sto ce rec onaj penava u vukovaru..koji ej stalno govorio..'nikad,nikad,nikad vise sa pupovcem i sdssom u koalciju..obraz ne izgubiti'..oce li se silaniti iz hdz-a ili podnijeti ostavku na funkciju gradonacelnika vukovara iz moralnih principa..
naravno da ne treba surađivati sa pupovcem i sdssom, no cijela priča je ovdje da se prikažu ljudi koji su protiv mosta ka ljubitelji četnika i suradnje sa mjima. Pao most i ide sad difamacija svih koji su protiv tih ljigavih ucjenjivača i manipulatora. Pročitaj te postove i reci na čega te podsjećaju, demokracija na slobin način prema svima koji ne misle isto.
pusti most..most u ovoj prici nije vazan..vazno je da je plenki pogazio sve principe i narugao se ali doslovce narugao svim onim vukovarcima koji su se borili da cirilicne ploce ne sovanu u vukovaru i zbog toga zavrsavali na sudovima..da,tre...to nije nista drugo do ruganje...jer ne ulazis u koaliciju sa pupovcem a da sa necim ga nisi masno kupio......i zato pazi da ne bude na cirilici mozda za koji dan na vukovarskoj policijskoj postaji natpis.
ma baš, neka mi neko nađe gdje ja podržavam suradnju hdza i četnika pa možemo dalje. Dakle ja cijelo vrijeme pišem protiv ljigoša petrova i zato mi se pripisuje četništvo jer eto ko je protiv mosta taj je za četnike, idiotska logika onih koji se ne mogu pomiriti sa padom mosta.
ja ne kazem da si cetnik..nego trebas i ti i ovi oglasiti uzbunu..pupovac i sdss ulaze u vlast ne na lokalnoj razini ulaze u drzavnu najvisu vlast...shodno tome nikad veca opasnost da cirilicne ploce osvanu u vukovaru..nikad veca opasnost da ti vucic siri politiku preko pupovca u vlasti...plus kako ce to izgledati na koncu konca da pupovac kao mozebitni podpredsjednik vlade dođe 18.11...u vukovar..bruka i sramota
Za trea i ekipu jedna numera od koalicijskog partnera:

Kermit

2014-04-17

Back to top Go down

Pupovac:'Plenković i mi radimo na istom poslu' - Page 7 Empty Re: Pupovac:'Plenković i mi radimo na istom poslu'

Post by Guest 5/5/2017, 15:02

asilovski wrote:

sa saveznicima zajedno

Pupovac:'Plenković i mi radimo na istom poslu' - Page 7 Ustase10

Last edited by Pinochet on 5/5/2017, 15:06; edited 1 time in total
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Kermit 5/5/2017, 15:02

znači tre od sada ne chatas sa Noorkom nego četuješ i zoveš ju na proplanak da pravite decu hehehhehehe
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 5/5/2017, 15:04

asilovski wrote:
tre911 wrote:
asilovski wrote:
tre911 wrote:
jastreb wrote:Hoće li se opet gusta magla spustiti?

Hoće li Glogoški sazvati ponovno podizanje čadora?

Što šute Bozanić i Miklenić?
a šator se podigao zbog? daj presranite lupetati gluposti
Da skinete sdpe pa da možete koalirati sa četnicima, amin
tebi je sve gore i gore, takvu dozu mržnje zbog koje se šamaraju gluposti se rijetko mogu naći. Daj pročitaj koji put nešto kako treba sa razumjevanjem i okani se svojih glupavih sudova za koje misliš da su relevantni i istiniti.
Sudova? Pa pupovac je sačuvao vladu i ušao u koaliciju, te zajedno sa plenkijem radi za istu stvar, odnosno da kradu na miru, pa tu ne moraš biti nešt pametan ali Vi ste de facto i de iure sa četnicima, oli ti danas ste se izbljuvali po Ovčari drugovi iz Središnjice
dečko ajde pronađi ijedan post da podržavam suradnju sa četnicima ili ostanak ovakve vlade, jedan jedini. Ako pronađeš skidam se sa foruma, ako ne pronađeš ja ću tebe u osijeku pronaći pa da raspravimo te tvoje govnarije onako u 4 oka kako to treba. Jel može govance usrano ili ne može, nemoj biti pička
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 5/5/2017, 15:06

vuksadinare wrote:
tre911 wrote:
vuksadinare wrote:
tre911 wrote:
vuksadinare wrote:pa posteno i iskreno ako ne sve..onda je razlog satora dijelom i bio da se sdp i josipovic skinu..no postoji jedan problem...nisu ocekivali plenkija na celu hdz-u i u vjerojatnoj koaliciji sa pupovcem...iskreno..ja nisam mogao vjerovati ne plenkovic..nego da bi to mogli drugi hdzovci podrzati..pogotovo oni koji su hodocastili u sator..medved,vaso,djakic da sad en nabrajam..parola sa 'pupovcem nikad'..moze se u kso baciti..osim...da svi navedeni ako imaju obraza i iz moralnih principa podnesu ostavke ako dođe do toga da pupovac i sdss uđu u vladu i hns...da se razumijemo..badava onaj transparent 'oba su pala'..ili ga mogu vratiti ovaj put u reziji plenkovic/pupovac
ma kakvi kurčevi razlozi za skidanje sdpa ili josipovića a i plenki ima veze sa šatorom led vas jebo!!! ima veze sa fredom matićem i onim malim smradom glavaševićem i zakonom koji su spremali za branitelje kao i četničke mirovine koje su trebale ići iz drž. proračuna. Da nam nisu pasali to je više nego istina ali nigdje mi nismo zatražili nove izbore i išli rušiti milanovića ili josipovića, to su gluposti koje si i ti popušio i priključio se lovu na vještice. Pa sjeti se samo koliko je još šator ostao ispred ministarstva čak i kad je medved postao ministar
tre..ulazi u koaliciju sa pupovcem i sdss-om..dovoljno..zbog kog su se cirilicne ploce razbijale i zbog kog je pajcic stradao?..zbog koalicije sa pupovcem?....otrijezni se..ovo je prodaja i izdaja neviđenih razmjera izdaja i hdz-a i svih casnih hrvata i patriota..a izdaja je gora od uskracivanja 100 kuna na mirovini
kakve veze to ima sa braniteljima kao prvo i kakve to veze ima samnom koji je rekao pun kurac puta da nisam za tu suradnju i da sam za nove izbore? Jeste li svi sljepi ili kakve već probleme imaš da ne možeš pročitati napisano kao i oni mutavci gore?
ima veze..ocekujem masovne branitelsjke prosvjede zbog ove koalicije...ako treba i sator..i u vukovaru i na markovu trgu..ako se moglo zbog benificija..moze se i sad zbog obraza..jedino tako..da se da do znanja plenkovicu,jandrokovicu i bratiji da nema te cijene zbog kojeg moras obraz izgubiti
pa pokreni inicijativu, što čekaš? navodno si i ti branitelj pa budi vođa ovaj put.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Kermit 5/5/2017, 15:21

tre911 wrote:
asilovski wrote:
tre911 wrote:
asilovski wrote:
tre911 wrote:
a šator se podigao zbog? daj presranite lupetati gluposti
tebi je sve gore i gore, takvu dozu mržnje zbog koje se šamaraju gluposti se rijetko mogu naći. Daj pročitaj koji put nešto kako treba sa razumjevanjem i okani se svojih glupavih sudova za koje misliš da su relevantni i istiniti.
Sudova? Pa pupovac je sačuvao vladu i ušao u koaliciju, te zajedno sa plenkijem radi za istu stvar, odnosno da kradu na miru, pa tu ne moraš biti nešt pametan ali Vi ste de facto i de iure sa četnicima, oli ti danas ste se izbljuvali po Ovčari drugovi iz Središnjice
dečko ajde pronađi ijedan post da podržavam suradnju sa četnicima ili ostanak ovakve vlade, jedan jedini. Ako pronađeš skidam se sa foruma, ako ne pronađeš ja ću tebe u osijeku pronaći pa da raspravimo te tvoje govnarije onako u 4 oka kako to treba. Jel može govance usrano ili ne može, nemoj biti pička
Ti se prijetiš? Nemoj da zovem dr. stanimirovića da ti stavi dvojezičnu tabelu na kuću heheheh
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 5/5/2017, 15:24

asilovski wrote:
tre911 wrote:
asilovski wrote:
tre911 wrote:
asilovski wrote:
Ti se prijetiš? Nemoj da zovem dr. stanimirovića da ti stavi dvojezičnu tabelu na kuću heheheh
znači pičketina kako sam i mislio. 
Pozdrav svima
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 5/5/2017, 15:25

Ovaj Tre bi se samo tukao , et ja bi ti se odazvao jer mi je baš cef naprokidat nekog ushranog kradezeovca al niste vrijedni toga.

Mrš.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Kermit 5/5/2017, 15:26

tre911 wrote:
asilovski wrote:
tre911 wrote:
asilovski wrote:
tre911 wrote:
znači pičketina kako sam i mislio. 
Pozdrav svima
Jok bre prvo ti kod mene možeš doći kada god hoćeš, drugo ti si slavio 75, kao i danas 76 potpisa a to je pupovčev rad on je spasio vladu i on je novi koalicijski partner, e sada što bi ti da ti uđe a da se izjebeš to je druga stvar, ali mi duguješ jagnje u Boboti heheheh
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 5/5/2017, 15:31

Asila i kompanija pod parama, prekinite srati i izokretati stvari!! Koji K ste digli hajku na forumu!? Jos hrvatska ni propala dokle god imamo domoljube ko ti, yodica&comp....obicni internet lajavci i picke
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Kermit 5/5/2017, 15:33

Noor wrote:Asila i kompanija pod parama, prekinite srati i izokretati stvari!! Koji K ste digli hajku na forumu!? Jos hrvatska ni propala dokle god imamo domoljube ko ti, yodica&comp....obicni internet lajavci i picke
Samo za Noorka od trea iz Pačetina:

Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by vuksadinare 5/5/2017, 15:35

tre911 wrote:
vuksadinare wrote:
tre911 wrote:
vuksadinare wrote:
tre911 wrote:
ma kakvi kurčevi razlozi za skidanje sdpa ili josipovića a i plenki ima veze sa šatorom led vas jebo!!! ima veze sa fredom matićem i onim malim smradom glavaševićem i zakonom koji su spremali za branitelje kao i četničke mirovine koje su trebale ići iz drž. proračuna. Da nam nisu pasali to je više nego istina ali nigdje mi nismo zatražili nove izbore i išli rušiti milanovića ili josipovića, to su gluposti koje si i ti popušio i priključio se lovu na vještice. Pa sjeti se samo koliko je još šator ostao ispred ministarstva čak i kad je medved postao ministar
tre..ulazi u koaliciju sa pupovcem i sdss-om..dovoljno..zbog kog su se cirilicne ploce razbijale i zbog kog je pajcic stradao?..zbog koalicije sa pupovcem?....otrijezni se..ovo je prodaja i izdaja neviđenih razmjera izdaja i hdz-a i svih casnih hrvata i patriota..a izdaja je gora od uskracivanja 100 kuna na mirovini
kakve veze to ima sa braniteljima kao prvo i kakve to veze ima samnom koji je rekao pun kurac puta da nisam za tu suradnju i da sam za nove izbore? Jeste li svi sljepi ili kakve već probleme imaš da ne možeš pročitati napisano kao i oni mutavci gore?
ima veze..ocekujem masovne branitelsjke prosvjede zbog ove koalicije...ako treba i sator..i u vukovaru i na markovu trgu..ako se moglo zbog benificija..moze se i sad zbog obraza..jedino tako..da se da do znanja plenkovicu,jandrokovicu i bratiji da nema te cijene zbog kojeg moras obraz izgubiti
pa pokreni inicijativu, što čekaš? navodno si i ti branitelj pa budi vođa ovaj put.
...necu...sad ocekujem iste oni koji su tvrdili da prosvjedi vaze i za hdz i sdp..ako ne budu stitili dignitet domovinskog rata,domovine hrvatske i branitelja..i da ce povest na prosvjede svaki put ako to bude ugrozeno..pa izvolite....mislim ne ti..nego ovi koji su to govorili
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by RayMabus 5/5/2017, 15:36

Noor wrote:Asila i kompanija pod parama, prekinite srati i izokretati stvari!! Koji K ste digli hajku na forumu!? Jos hrvatska ni propala dokle god imamo domoljube ko ti, yodica&comp....obicni internet lajavci i picke
Nije baš u redu da trpaš mene u koš s drugim ljudima , drugi ljudi imaju svoju putanju i ja se u to nemiješam.

Kod mene konstatno od početka na razini Hr imaš izjave da ja mogu samo biti paravojna formacija i logistika u sjeni , nešto kao CIA.

Pupovac:'Plenković i mi radimo na istom poslu' - Page 7 Images?q=tbn:ANd9GcQ7DapWabErGydFR2wImI0Qab1l8h9SWXP3AJ0FakP4zW3D8twYTg
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 5/5/2017, 15:41

Pa stoga ako sam vam ja davno objasnio cak i na onom prošlom forumu sam o tome govorio a to ima znaci i godine i godine od toga gdje sam ja na ovoj lokalnoj razini ....zbog čega sad mislite da cu skakat tamo gdje necu ?

Uživajte u četničkoj vladi ....ja dolazim poslije.

DOLAZIM DA VAM UKINEM DEMOKRACIJU.

HRVATSKA DEMOKRATSKA ZAJEDNICA.

Pupovac:'Plenković i mi radimo na istom poslu' - Page 7 Sokrat1
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 5/5/2017, 15:45

asilovski wrote:
Samo za Noorka od trea iz Pačetina:

NSK
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 5/5/2017, 15:49

Vi cete sad fino uživat u četničkoj vladi , imaju 76 glasova tj vecinu.

To je u biti moja pobjeda.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 5/5/2017, 15:54

RayMabus wrote:Vi cete sad fino uživat u četničkoj vladi , imaju 76 glasova tj vecinu.

To je u biti moja pobjeda.
To je moja pobjeda , ...zato sam ja tako dobre volje a ne živcan ili tako šta nego umirem od smijeha .....TO JE MOJA POBJEDA.

Pupovac:'Plenković i mi radimo na istom poslu' - Page 7 Venecija-karneval-blog_0

CRNI TI JE PRINC POLJUBAC DAO.

RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 5/5/2017, 17:18

Šta se tre izbrisao sa foruma? :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 5/5/2017, 17:19

Bože dragi, kakvo razaranje undeadovske ekipe... Basketball
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kaya 5/5/2017, 17:42

Prele wrote:Bože dragi, kakvo razaranje undeadovske ekipe... Basketball
pusti ih, konačno imaju stabilnu vladu a ne da im petrov remeti mir i red.
evo ako ja mogu koju utješnu reći, pupi voli rvatsku više od plenkovića i hdz-a tako da bar s te strane mogu biti mirni.
i to najozbiljnije mislim.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by jastreb 5/5/2017, 18:26

kaja wrote:
Prele wrote:Bože dragi, kakvo razaranje undeadovske ekipe... Basketball
pusti ih, konačno imaju stabilnu vladu a ne da im petrov remeti mir i red.
evo ako ja mogu koju utješnu reći, pupi voli rvatsku više od plenkovića i hdz-a tako da bar s te strane mogu biti mirni.
i to najozbiljnije mislim.
A kada ja to kažem Vuxadinare se smije.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 7 of 31 Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 19 ... 31  Next

Back to top

- Similar topics