Pupovac:'Plenković i mi radimo na istom poslu'
Page 9 of 31
Page 9 of 31 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 20 ... 31
Re: Pupovac:'Plenković i mi radimo na istom poslu'
Boobah the owl wrote:ugl da skočim na kraj, opet taj kratki vizir, stručnjak Reljković i ti pričate o inicijativi predstojećih lokalnih izbora, i to namećete kao neki bitan čimbenik, a s druge strane je državala natovarila svojim građanima nesnosan teret s Agrokorom za koji je samo pitanje dana kad će se sručiti na nas i onda ćemo imati Grčku 2.0 ovdje a ne neke fine stručne zagrebačke rasprave o anketama pred neke lokalne izbore bog te mazo..
Evo dokaza da uopće ne razumiješ situaciju, prije svega jer te bolesnici i luđaci ovoga (pod)foruma vodaju za ručicu.
Kako je sebi država natovarila na leđa Agrokor?
Pa nije ga nacionalizirala i preuzela vlasnioštvo, kako je upravo predlagao diletant i ignorant Petrov, nego preuzela upravljanje na 15 mjeseci, a koncern će se financirati prije svega novcem banaka koje su i najveći vjerovnici, a ako to odbiju, onda će upravo banke biti te koje će najviše izgubiti. Takav luksuz si doduše može dopustiti Sberbank, ali nekako mislim da nisu baš toliko ludi, no vidjet ćemo.
U svakom slučaju, nitko živ sad ne zna kako će završiti restrukturiranje, ali teško na štetu države jer ona ponavljam, nije nacionalizirala koncern kako je to zamislio Petrov, a upravo tada bi država bila i skuhana i pečena i morala bi preuzeti sve troškove Agrokora.
Ovako se utjecaj krize u Agrokoru po službenim podacima svodi na 0.3% BDP-a, a najviše je moguće između 1 i 2%, a takav pad BDP si s obzirom na najave rasta od 2.8% iz MMF-a i najavu nove rekordne turističke sezone država još može dopustiti premda je riječ o velikoj šteti, a glavni cilj je istu minimizirati.
O tome je dosta pisao deda sve potrijepivši podacima, ali si ga ti očito ignorirao.
To bi bio drugi veliki promašaj Petrova koji je sjetimo se srušio prvu vladu zato jer je Karamarko očito ispravno shvatio kako ćemo izgubiti arbitražu na kojoj je inzistirao Petrov a koju je pokrenula Milanovićeva vlada.
No, cijela priča još nije gotova tako da još imamo šanse ispraviti gluposti koje je načinio Petrov odnosno Most.
Guest- Guest
Boobah the owl wrote:
koprofagija poprima gigantske razmjere u glasača hdza..
i onda kažeš da ti ne potpiruješ strasti... ma prelijepo te zovem malim od kužine
Guest- Guest
Boobah the owl wrote:onda ćemo imati Grčku 2.0 ovdje
De malo usporedi osnovne podatke prije nego izađeš sa ovakvim ocjenama. Doduše, imali bi Grčku 2.0 da se slušalo Petrova kada je predlagao nacionalizaciju Agrokora, ali smo srećom izbjegli takvu situaciju.
Guest- Guest
Neve wrote:ne razumijem čemu tolika drama zbog Pupovca i SDSS-a u HDZ-ovoj vladi, pa nije im ovo prvi putBoobah the owl wrote:i ti klinca ne kužiš o ljudima, tre je pukao jer zna da nije u pravu, kao što Sauha nije mogao prevariti svoje tijelo i svijest, ili kad ja puknem bratu čvoku a znam da nije zaslužio, marcelus vas sve vodi na povodcu, jedno vodi do drugoga, glasanje za Marića->glasanje za parlamentarnu većinu->Pupovac u vladi..
a šta ste vi mislili s čim će Plenkica sastaviti vladu kad mu je MOST izašao, ne možete dva koraka unaprijed pogledati da vas vode u jarak?
I nije, ali zanimljivo je slušati baljezgarije u pokušaju opravdavanja takvog čina... doduše ne neka lucidna i kreativna obrazloženja, već više svojevrsni moralni harakiri dojučerašnjih ljutih protivnika...sad čekamo revanje Thompsona na Vidovdan u Smederevu...
Last edited by jasambrend on 5/5/2017, 18:25; edited 1 time in total
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:Neve wrote:ne razumijem čemu tolika drama zbog Pupovca i SDSS-a u HDZ-ovoj vladi, pa nije im ovo prvi putBoobah the owl wrote:i ti klinca ne kužiš o ljudima, tre je pukao jer zna da nije u pravu, kao što Sauha nije mogao prevariti svoje tijelo i svijest, ili kad ja puknem bratu čvoku a znam da nije zaslužio, marcelus vas sve vodi na povodcu, jedno vodi do drugoga, glasanje za Marića->glasanje za parlamentarnu većinu->Pupovac u vladi..
a šta ste vi mislili s čim će Plenkica sastaviti vladu kad mu je MOST izašao, ne možete dva koraka unaprijed pogledati da vas vode u jarak?
I nije, ali zanimljivo je slušati baljezgarije u pokušaju opravdavanja takvog čina... doduše ne neko lucidna i kreativna obrazloženja, već više svojevrsni moralni harakiri dojučerašnjih ljutih protivnika...sad čekamo revanje Thompsona na Vidovdan u Smederevu...
kognitivna disonanca
Guest- Guest
http://www.republika.eu/novost/63428/prica-o-nacionalizaciji-je-klasicni-spin
Boobah the owl wrote:
http://www.republika.eu/novost/63428/prica-o-nacionalizaciji-je-klasicni-spin
Reče Petrov pa mora da je tako.
Mislim, jebote...
Guest- Guest
sasvim ocito.metilda wrote:Neve wrote:ne razumijem čemu tolika drama zbog Pupovca i SDSS-a u HDZ-ovoj vladi, pa nije im ovo prvi putBoobah the owl wrote:i ti klinca ne kužiš o ljudima, tre je pukao jer zna da nije u pravu, kao što Sauha nije mogao prevariti svoje tijelo i svijest, ili kad ja puknem bratu čvoku a znam da nije zaslužio, marcelus vas sve vodi na povodcu, jedno vodi do drugoga, glasanje za Marića->glasanje za parlamentarnu većinu->Pupovac u vladi..
ja također ne razumijem čemu dreka oko pupovca nakon 10 srba u milanovićevoj vladi, a antifašisti hrvati bili su najgori politički šljam viđen na ovim pustopoljinama .. meni pupi ne smeta, s njim se zna na čemu si - daj mu lovu i on miran...
L'âme- Posts : 25744
2014-04-11
A,'ko je dir'o trea, imat ce posla sa mnom.
2014-04-11
Vidim kako bi neki htjeli pretvoriti forum u bilten HDZ-a i čim čuju neki blaži oblik satire na račun istih, ne biraju riječi u pokušaju obrane onih koji su zaslužili da im građani doslovce u radničkim cipelama gaze po genitalijama...jadno je svoju elokventnost, inteligenciju i obrazovanje staviti u obranu onih koji to apsolutno ničime nisu zaslužili...osim ako nisi zainteresirana strana, onda je to nešto još gore...
darth_vader-
2014-04-17
Sto ste se prepali, ovo je ionako hdz-ova pirova pobjeda.
Kao sto rekoh prije neki dan, nista u hrvatskoj politici vise nece biti isto.
2014-04-11
ahemjasambrend wrote:Vidim kako bi neki htjeli pretvoriti forum u bilten HDZ-a i čim čuju neki blaži oblik satire na račun istih, ne biraju riječi u pokušaju obrane onih koji su zaslužili da im građani doslovce u radničkim cipelama gaze po genitalijama...jadno je svoju elokventnost, inteligenciju i obrazovanje staviti u obranu onih koji to apsolutno ničime nisu zaslužili...osim ako nisi zainteresirana strana, onda je to nešto još gore...
uh..uhlj..uhlje..
2014-04-16
maggie13 wrote:Sto ste se prepali, ovo je ionako hdz-ova pirova pobjeda.
Ma tko se prepao? Samo je zanimljivo promatrati suncokrete koji usto imaju nevjerojatnu sposobnost induciranja amnezije po potrebi...u životu nisam čuo za HDZ- ovca koji ima iskreno mišljenje pa makar o janjecim iznutricama, a što je teren koji ipak najbolje poznaju...
darth_vader-
2014-04-17
ne treba politiku dozivljavat preosobno, osim ako nisi politicar. Steti inace.jasambrend wrote:maggie13 wrote:Sto ste se prepali, ovo je ionako hdz-ova pirova pobjeda.
Ma tko se prepao? Samo je zanimljivo promatrati suncokrete koji usto imaju nevjerojatnu sposobnost induciranja amnezije po potrebi...u životu nisam čuo za HDZ- ovca koji ima iskreno mišljenje pa makar o janjecim iznutricama, a što je teren koji ipak najbolje poznaju...
Oni su se umrezili dobro i ne gube im se pozicije.
Pojednostavljeno receno.
Zato je Most, uz sve nebuloze, donio toliko zeljenu mogucnost promjene.
Naceli su uhodani sistem.
2014-04-11
Možemo podjebavati barem... barem to im dugujemo... doduše, prekidam višegodišnju apstinenciju i glasam ubuduće za Most...mada, ono s poreznom na nekretnine im s pravom itekako svi predbacuju....sutjeli su ka pizde...maggie13 wrote:ne treba politiku dozivljavat preosobno, osim ako nisi politicar. Steti inace.jasambrend wrote:maggie13 wrote:Sto ste se prepali, ovo je ionako hdz-ova pirova pobjeda.
Pojednostavljeno receno.
darth_vader-
2014-04-17
Kitarović pozvala na prekid sukoba:Gradjani su izmučeni
05 maj 2017 18:00Hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović pozvala je danas zastupnike na razum i punu odgovornost u obavljanju dužnosti, a premijera Andreja Plenkovića da što pre, u razumnom roku, predloži imenovanje četiri nova ministra kako bi se, kako je rekla, otklonile sve nedoumice oko postojanja parlamentarne većine.
1 video
snimatelj: Preuzet materijal
http://www.tanjug.rs/multimedia.aspx?izb=v&&GalID=292602
Guest- Guest
a, meni se rugali po forumu :Djasambrend wrote:Možemo podjebavati barem... barem to im dugujemo... doduše, prekidam višegodišnju apstinenciju i glasam ubuduće za Most...mada, ono s poreznom na nekretnine im s pravom itekako svi predbacuju....sutjeli su ka pizde...maggie13 wrote:ne treba politiku dozivljavat preosobno, osim ako nisi politicar. Steti inace.jasambrend wrote:maggie13 wrote:Sto ste se prepali, ovo je ionako hdz-ova pirova pobjeda.
Pojednostavljeno receno.
2014-04-11
Ja više nikad neći izaći ni na kakve izbore.jasambrend wrote:Možemo podjebavati barem... barem to im dugujemo... doduše, prekidam višegodišnju apstinenciju i glasam ubuduće za Most...mada, ono s poreznom na nekretnine im s pravom itekako svi predbacuju....sutjeli su ka pizde...maggie13 wrote:ne treba politiku dozivljavat preosobno, osim ako nisi politicar. Steti inace.jasambrend wrote:maggie13 wrote:Sto ste se prepali, ovo je ionako hdz-ova pirova pobjeda.
Pojednostavljeno receno.
Još ću se više aktivirati u rušenju ove države.
Na svoj način.
Trinity-
2014-04-17
ne izlaženjem na izbore si glasala za HDZTriny wrote:Ja više nikad neći izaći ni na kakve izbore.jasambrend wrote:Možemo podjebavati barem... barem to im dugujemo... doduše, prekidam višegodišnju apstinenciju i glasam ubuduće za Most...mada, ono s poreznom na nekretnine im s pravom itekako svi predbacuju....sutjeli su ka pizde...maggie13 wrote:ne treba politiku dozivljavat preosobno, osim ako nisi politicar. Steti inace.jasambrend wrote:maggie13 wrote:Sto ste se prepali, ovo je ionako hdz-ova pirova pobjeda.
Pojednostavljeno receno.
Još ću se više aktivirati u rušenju ove države.
Na svoj način.
Guest- Guest
Ko da je bitno kome ide glas.
Toliko gluposti i nesposobnosti na jednom mjestu nema ni u ludari u Vrapču.
Toliko gluposti i nesposobnosti na jednom mjestu nema ni u ludari u Vrapču.
Trinity-
2014-04-17
jasambrend wrote:Neve wrote:ne razumijem čemu tolika drama zbog Pupovca i SDSS-a u HDZ-ovoj vladi, pa nije im ovo prvi putBoobah the owl wrote:i ti klinca ne kužiš o ljudima, tre je pukao jer zna da nije u pravu, kao što Sauha nije mogao prevariti svoje tijelo i svijest, ili kad ja puknem bratu čvoku a znam da nije zaslužio, marcelus vas sve vodi na povodcu, jedno vodi do drugoga, glasanje za Marića->glasanje za parlamentarnu većinu->Pupovac u vladi..
I nije, ali zanimljivo je slušati baljezgarije u pokušaju opravdavanja takvog čina... doduše ne neka lucidna i kreativna obrazloženja, već više svojevrsni moralni harakiri dojučerašnjih ljutih protivnika...sad čekamo revanje Thompsona na Vidovdan u Smederevu...
i brunu, zlatka i glasnovića kako vitlaju zastavom u prvom redu.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Page 9 of 31 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 20 ... 31
Similar topics
» Pupovac : Andrej Plenkovic je magarac
» Slučajnost: ISIL u istom trenutku u istom području započeo veliku ofanzivu
» Vulin : Ako Plenkovic ne kazni i policiju koja je pratila navijače u Borovu onda je Plenkovic ustaša
» Raspudić:Plenković je Karamarko a Stier Plenković
» MI SMO DUGO U TOM POSLU, NIJE RIJEČ O POGODOVANJU
» Slučajnost: ISIL u istom trenutku u istom području započeo veliku ofanzivu
» Vulin : Ako Plenkovic ne kazni i policiju koja je pratila navijače u Borovu onda je Plenkovic ustaša
» Raspudić:Plenković je Karamarko a Stier Plenković
» MI SMO DUGO U TOM POSLU, NIJE RIJEČ O POGODOVANJU
Page 9 of 31