Pupovac:'Plenković i mi radimo na istom poslu'
Page 19 of 31
Page 19 of 31 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 25 ... 31
Re: Pupovac:'Plenković i mi radimo na istom poslu'
boli me kurac i za to.Gnječ wrote:veber wrote:bunika je glavni sastojak, malo lavande, ruže list te vegeta.Gnječ wrote:veber wrote:ČarobniGnječ wrote:
kako se zove taj čarobni napitak?
da. pitam recepturu šta ima u tom čarobnom napitku? halucinogene gljive? bunika? plava trava zaborava?
slidingdoorsoperator je rođeni srbin a tamo u komšiluku imaju neke druge začine umjesto vegete.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
a čije sam ja navela?veber wrote:jebote koji šupak moraš biti da bi išao objavit tuđe podatke.
Guest- Guest
slidingdoorsoperator wrote:Gnječ wrote:pitam recepturu šta ima u tom čarobnom napitku? halucinogene gljive? bunika? plava trava zaborava?
Ne znam. Druid Panoramix nikome ne želi otkriti recept.
druid Panoramix je istrijan i mi u Istri znamo o kom se napitku radi ali to nije tvoj čarobni napitak. uz to mi nemamo kazan.
Guest- Guest
Gnječ wrote:slidingdoorsoperator je rođeni srbin a tamo u komšiluku imaju neke druge začine umjesto vegete.
Imaju, ali vegeta je najpopularniji. Inače opet dezinformiraš forumsku javnost. Hrvat sam koji je rođen u Srbiji i živio tamo neko vrijeme. Imaš nešto protiv toga?
Guest- Guest
Gnječ wrote:slidingdoorsoperator wrote:Ne znam. Druid Panoramix nikome ne želi otkriti recept.
druid Panoramix je istrijan i mi u Istri znamo o kom se napitku radi ali to nije tvoj čarobni napitak. uz to mi nemamo kazan.
Onda je bio na studijskom putovanju u Srbiji. Tamo koriste kazane.
Guest- Guest
Glupačo ovo je forum znači zajebancija ne nešto važno ili bitno ili nešto zbog čega se treba ljutit ili prijetit. Sa druge strane ako si uvrijedljiv onda ne kenjaš a još manje ne trolaš za lopine jer to u ovoj situaciji noje u redu, pogotovo jer je bio u ratu.Noor wrote:do tada te na fb nigdje ni jednom nisam vidjela...što lažem?asilovski wrote:Babo ne laži kad smo se sreli i pozdravili kod marcela em što nemušto lažeš a em ti je dečko papakNoor wrote:ja i ti na fejsu nismo frendovi, pa ne znam odakle bi išta iz tvojih podataka mogla vidjeti. nisi mi ni zanimljiv, pa nisam ni gledala. ovo o nacionalnosti je bio čisti moj blef, na koji si se i eto, somino..upecao. tko ti je kriv...heheheasilovski wrote:Gospođa srpske nacionalnosti nikada me ne bi branila da trolam za lopine i kriminalce, drugo ja se zajebavam i podjebavam i forum vidim ko razonodu i upoznavanje ili ti druženje i nista više a to najbolje znaju forumaši koje sam upoznao i ugostio. Što se tiče korištenja privatnih podataka sa fejsa samo da te upozorim ofucana babetino da ću ti jebat sve po spisku jer osim što je to protuzakonito isto tako je jadno ali sukladno vašem botovskom karakteru.Noor wrote:
ma, odakle tebi da si ti ikoga uvrijedio? pametni ljudi uvijek gledaju TKO ti kaže, a ne što ti kaže, tako da nečiji odlazak s foruma iz tvoje žoharske perspektive možda izgleda kao osobni uspjeh, no kad o treu pričamo, bit će prije da je postao svjestan koji si, a i ne samo ti, beznadežni pacijent, spržene možđene pa od neizmjerljive količine silovanog sarkazma i ishinjene duhovitosti i samodopadnosti, postove niti pročitaš niti shvaćaš, a uz to si daješ pravo da ih interpretiraš u svom napušenom folkloru, zarobljenom visoko koncentriranim alkoholnim parama, pa danas ne znaš što si pisao jučer, niti ćeš sutra znati što pišeš sada, jer da si normalan nikada ne bi napisao da je opravdavao kriminalce. to je svakom forumašu koji ima časti i ponosa, što za razliku od trea ti nemaš ni koliko pod nokat stane, više nego dovoljno da odluči s takvim ustajalim gnojem više ne sudjelovati u raspravama. jučer si nadrman ko mater zemlja sasuo paljbu i poveo linč, ničime izazvan...i to na nekoga tko čitav dan na forumu nije ni bio, niti možda pratio nova dnevna politička događanja...pa tako ni forumske rasprave a ni tvoja forumska pijana izdrkavanja.
od kad sam tu na forumu, čitam tvoja sranja i pišanja po hrvatima...a sad si ko grom iz vedra neba postao novokomponovani domoljub, još nam samo trebaš odjednom počet pričat i o svom ratnom putu, kao npr Fred Matić ili takvi slični, pa te i srbi u parlamentu smetaju? pitam se samo, keru jedan, jel tako i doma pred svojom gospođom srpske nacionalnosti također laješ i štekčeš...ili si gnjida manja od makovog zrna, jer ti stoji na jajima, pa se olakšavat dolaziš ovamo?
ne znam ja koji su sve forumaši koji si upoznao i ugostio, znam da je jedan zbog tebe također forum napustio, toliko o tome što o tebi misle.
ovdje si me jednom pitao što sam po zanimanju i na PP sam ti odgovorila...ima li još nešto?
btw, ti tom "dečku" nisi do koljena..niti ćeš ikada biti. pišao si u pijesak i mijesio kolače dok je on ratovao, mogao bi imati minimalnu dozu poštovanja i ljudskosti, šugo mala
Dakako ako sam ga uvrijedio ja se iskreno ispričavam jer mi to nije bila namjera i ako želi neka mi da svoj broj da se nađemo i raspravimo ko ljudi gdje on želi
Kermit-
2014-04-17
slidingdoorsoperator wrote:Gnječ wrote:slidingdoorsoperator wrote:Taman posla da bih to arhivirao. Govorio sam čisto po sjećanju.
i ja se sjećam da si arhivirao forumsku građu čak si na kultnima cijeli cirkus isprovocirao jer ti je netko izbrisao postove iz starog zavjeta odnosno prije nove ere.
Arhivirao sam neke teme. I nisam se bunio protiv toga što su baš meni ciljano na nekim temama brisani praktički svi postovi. To je bila samo obična konstatacija.
ma jašta forumski software je ciljano brisao samo i samo tvoje postove.
Guest- Guest
jebote, kaj imaš mengu?Noor wrote:a čije sam ja navela?veber wrote:jebote koji šupak moraš biti da bi išao objavit tuđe podatke.
nisam rekao da si ti navela.
rekao sam općenito da moraš biti kreten uopće navodit tuđe podatke.
2014-12-30
Ne nego sam stavio pdf koji ti očito nisi čitao, kao niti bilo što vrijedno pažnjeslidingdoorsoperator wrote:asilovski wrote:Nisam ja rekao nego američki think tank brooking inst. To je velika razlika
A ti si to prenio kao da je riječ o tvojem mišljenju pa zapravo i nema razlike. :)
Kermit-
2014-04-17
Gnječ wrote:slidingdoorsoperator wrote:
Arhivirao sam neke teme. I nisam se bunio protiv toga što su baš meni ciljano na nekim temama brisani praktički svi postovi. To je bila samo obična konstatacija.
Kakav crni software? Vjerojatno je netko od bivših admina upotrijebio ovlasti koje su mu raspadom foruma ostale pa se malo iživljavao.
Guest- Guest
slidingdoorsoperator wrote:Gnječ wrote:slidingdoorsoperator wrote:Ne znam. Druid Panoramix nikome ne želi otkriti recept.
nemoguće. u to doba srbah nije bilo.
Guest- Guest
asilovski wrote:Ne nego sam stavio pdf
Pa nisi se nijednom riječju ogradio od toga što znači da se slažeš. :)
Guest- Guest
slidingdoorsoperator wrote:Gnječ wrote:slidingdoorsoperator wrote:
Kakav crni software? Vjerojatno je netko od bivših admina upotrijebio ovlasti koje su mu raspadom foruma ostale pa se malo iživljavao.
e vidiš moguće da konj_na_paši je pojeo tvoje postove. zamjenio ih djetelinom.
Last edited by Gnječ on Sat 6 May - 15:09; edited 1 time in total
Guest- Guest
Gnječ wrote:slidingdoorsoperator wrote:
Bitno da je bilo Srbije.
Guest- Guest
Gnječ wrote:
e vidiš moguće da konj_na_paši pojeo tvoje postove.
Zaista ne znam je li baš on ili neki drugi (bivši) admin.
Guest- Guest
slidingdoorsoperator wrote:Gnječ wrote:slidingdoorsoperator wrote:
Bitno da je bilo Srbije.
ako nema srbah nema ni Srbije. jel tako? da nema rimljanah ne bi bilo i Rima.
Last edited by Gnječ on Sat 6 May - 15:10; edited 1 time in total
Guest- Guest
ono što si ti izvodio, a za uzicu oko vrata vodao još i onog trolčinu yodicu, nije nikom normalnom izgledalo kao zajebancija. tvoj je problem što nakon 5-6 dimova ti više ne znaš odrediti tu granicu. manje duvaj!asilovski wrote:Glupačo ovo je forum znači zajebancija ne nešto važno ili bitno ili nešto zbog čega se treba ljutit ili prijetit. Sa druge strane ako si uvrijedljiv onda ne kenjaš a još manje ne trolaš za lopine jer to u ovoj situaciji noje u redu, pogotovo jer je bio u ratu.Noor wrote:do tada te na fb nigdje ni jednom nisam vidjela...što lažem?asilovski wrote:Babo ne laži kad smo se sreli i pozdravili kod marcela em što nemušto lažeš a em ti je dečko papakNoor wrote:ja i ti na fejsu nismo frendovi, pa ne znam odakle bi išta iz tvojih podataka mogla vidjeti. nisi mi ni zanimljiv, pa nisam ni gledala. ovo o nacionalnosti je bio čisti moj blef, na koji si se i eto, somino..upecao. tko ti je kriv...heheheasilovski wrote:
Gospođa srpske nacionalnosti nikada me ne bi branila da trolam za lopine i kriminalce, drugo ja se zajebavam i podjebavam i forum vidim ko razonodu i upoznavanje ili ti druženje i nista više a to najbolje znaju forumaši koje sam upoznao i ugostio. Što se tiče korištenja privatnih podataka sa fejsa samo da te upozorim ofucana babetino da ću ti jebat sve po spisku jer osim što je to protuzakonito isto tako je jadno ali sukladno vašem botovskom karakteru.
ne znam ja koji su sve forumaši koji si upoznao i ugostio, znam da je jedan zbog tebe također forum napustio, toliko o tome što o tebi misle.
ovdje si me jednom pitao što sam po zanimanju i na PP sam ti odgovorila...ima li još nešto?
btw, ti tom "dečku" nisi do koljena..niti ćeš ikada biti. pišao si u pijesak i mijesio kolače dok je on ratovao, mogao bi imati minimalnu dozu poštovanja i ljudskosti, šugo mala
Dakako ako sam ga uvrijedio ja se iskreno ispričavam jer mi to nije bila namjera i ako želi neka mi da svoj broj da se nađemo i raspravimo ko ljudi gdje on želi
Guest- Guest
Gnječ wrote:ako nema srbah nema ni Srbije. jel tako? da nema rimljana ne bi bilo i Rima.
Bila je zemlja od koje je nastala današnja Srbija.
Guest- Guest
Noor wrote:ono što si ti izvodio, a za uzicu oko vrata vodao još i onog trolčinu yodicu, nije nikom normalnom izgledalo kao zajebancija. tvoj je problem što nakon 5-6 dimova ti više ne znaš odrediti tu granicu. manje duvaj!asilovski wrote:Glupačo ovo je forum znači zajebancija ne nešto važno ili bitno ili nešto zbog čega se treba ljutit ili prijetit. Sa druge strane ako si uvrijedljiv onda ne kenjaš a još manje ne trolaš za lopine jer to u ovoj situaciji noje u redu, pogotovo jer je bio u ratu.Noor wrote:do tada te na fb nigdje ni jednom nisam vidjela...što lažem?asilovski wrote:Babo ne laži kad smo se sreli i pozdravili kod marcela em što nemušto lažeš a em ti je dečko papakNoor wrote:
ja i ti na fejsu nismo frendovi, pa ne znam odakle bi išta iz tvojih podataka mogla vidjeti. nisi mi ni zanimljiv, pa nisam ni gledala. ovo o nacionalnosti je bio čisti moj blef, na koji si se i eto, somino..upecao. tko ti je kriv...hehehe
Yoda nije troll.
Guest- Guest
slidingdoorsoperator wrote:Gnječ wrote:ako nema srbah nema ni Srbije. jel tako? da nema rimljana ne bi bilo i Rima.
Bila je zemlja od koje je nastala današnja Srbija.
znači srbi su nastali iz zemlje.
Guest- Guest
Znač tebi je normalno da desnica i veliki hrvati koaliraju sa četnikom samo da mogu nastaviti krasti zajedno?Noor wrote:ono što si ti izvodio, a za uzicu oko vrata vodao još i onog trolčinu yodicu, nije nikom normalnom izgledalo kao zajebancija. tvoj je problem što nakon 5-6 dimova ti više ne znaš odrediti tu granicu. manje duvaj!asilovski wrote:Glupačo ovo je forum znači zajebancija ne nešto važno ili bitno ili nešto zbog čega se treba ljutit ili prijetit. Sa druge strane ako si uvrijedljiv onda ne kenjaš a još manje ne trolaš za lopine jer to u ovoj situaciji noje u redu, pogotovo jer je bio u ratu.Noor wrote:do tada te na fb nigdje ni jednom nisam vidjela...što lažem?asilovski wrote:Babo ne laži kad smo se sreli i pozdravili kod marcela em što nemušto lažeš a em ti je dečko papakNoor wrote:
ja i ti na fejsu nismo frendovi, pa ne znam odakle bi išta iz tvojih podataka mogla vidjeti. nisi mi ni zanimljiv, pa nisam ni gledala. ovo o nacionalnosti je bio čisti moj blef, na koji si se i eto, somino..upecao. tko ti je kriv...hehehe
Kermit-
2014-04-17
Page 19 of 31 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 25 ... 31
Similar topics
» Pupovac : Andrej Plenkovic je magarac
» Slučajnost: ISIL u istom trenutku u istom području započeo veliku ofanzivu
» Vulin : Ako Plenkovic ne kazni i policiju koja je pratila navijače u Borovu onda je Plenkovic ustaša
» Raspudić:Plenković je Karamarko a Stier Plenković
» MI SMO DUGO U TOM POSLU, NIJE RIJEČ O POGODOVANJU
» Slučajnost: ISIL u istom trenutku u istom području započeo veliku ofanzivu
» Vulin : Ako Plenkovic ne kazni i policiju koja je pratila navijače u Borovu onda je Plenkovic ustaša
» Raspudić:Plenković je Karamarko a Stier Plenković
» MI SMO DUGO U TOM POSLU, NIJE RIJEČ O POGODOVANJU
Page 19 of 31