Pupovac:'Plenković i mi radimo na istom poslu'
Page 1 of 31
Page 1 of 31 • 1, 2, 3 ... 16 ... 31
Pupovac:'Plenković i mi radimo na istom poslu'
http://www.vecernji.hr/vijesti/uzivo-razgovori-u-krizi-vlasti-u-uredu-predsjednice-kolinde-grabar-kitarovic-1167693
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Pupovac:'Plenković i mi radimo na istom poslu'
seksova crna knjizica i crne knjizice eu birokrata rade sve u sesnaest..punom parom
2015-09-08
Hrvatska je udbaška tvorevina, ne znam čemu se ti čudiš. Pa pogledaj prvu garnituru Vlade!
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
nije bitno jel udbaska ili nije..problem je sto su ovi danas puni putra na glavi a mladi su...a stari jarci ih ucjenjuju...odakle su tako mladi vec nakupili negativnosti na sebeEva_ wrote:Hrvatska je udbaška tvorevina, ne znam čemu se ti čudiš. Pa pogledaj prvu garnituru Vlade!
2015-09-08
Pa dobro napravit ce četničku koaliciju ...MOST je i onako digao ruke nakon šta je vidio da kradeze kupuje i ucijenjuje zastupnike pa su shvatili da ako mogu jednoga ( Saushu ) da tako mogu i još jednoga i formirat vecinu.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Pupi kuži kako se pravi politika. Jebiga.
Božo očito nije taj dio priče kužio.
Spremte se spremte cetnici
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
heheh tako je bilo u blajburgu hrvati nisu kužili kako se vodi rat i politika, šta nećeš opravdati ovih dana majkomila...marcellus wrote:Pupi kuži kako se pravi politika. Jebiga.
Kermit-
2014-04-17
marcellus wrote:Božo očito nije taj dio priče kužio.
Ovo je Vaš dan i Vaša numera
Kermit-
2014-04-17
marcellus wrote:Božo očito nije taj dio priče kužio.
Božo nije kužio ništa.. već na početku vlade sa oreškovićem ukazala sam mu na fb private poruci u čemu je problem s njegovim kadrovima.. otkantao me je i rekao da nisam u pravu.. sad se pokazalo da sam bila u pravu.. nije smio rezati granu na kojoj sjedi baš kao što si i ti rekao da nećeš srati ruku koja te hrani.. princip je isti...
Guest- Guest
asilovski wrote:heheh tako je bilo u blajburgu hrvati nisu kužili kako se vodi rat i politika, šta nećeš opravdati ovih dana majkomila...marcellus wrote:Pupi kuži kako se pravi politika. Jebiga.
a ti guštaš.. guštaj dok još imaš ovo malo vremena u međuprostoru...
Guest- Guest
Metilda vidjelice moja pokaži rukicama koliko voliš dr. Stanimirovića i dr. Pupovca hehehmetilda wrote:asilovski wrote:heheh tako je bilo u blajburgu hrvati nisu kužili kako se vodi rat i politika, šta nećeš opravdati ovih dana majkomila...marcellus wrote:Pupi kuži kako se pravi politika. Jebiga.
Šalu na stranu ja ne guštam ni malo, jedino mi jadno vidjeti da hrvati (ponovno) puze pred srbendom i to nakon svega, a sve zbog toga da izbiraju za pred. Sabora notornog bijednika i šljam
Kermit-
2014-04-17
a ništa, sad kumče preko koljena i raspalimetilda wrote:marcellus wrote:Božo očito nije taj dio priče kužio.
Božo nije kužio ništa.. već na početku vlade sa oreškovićem ukazala sam mu na fb private poruci u čemu je problem s njegovim kadrovima.. otkantao me je i rekao da nisam u pravu.. sad se pokazalo da sam bila u pravu.. nije smio rezati granu na kojoj sjedi baš kao što si i ti rekao da nećeš srati ruku koja te hrani.. princip je isti...
Guest- Guest
Marc jesi zadovoljan novom vecinom :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
asilovski wrote:Metilda vidjelice moja pokaži rukicama koliko voliš dr. Stanimirovića i dr. Pupovca hehehmetilda wrote:asilovski wrote:heheh tako je bilo u blajburgu hrvati nisu kužili kako se vodi rat i politika, šta nećeš opravdati ovih dana majkomila...marcellus wrote:Pupi kuži kako se pravi politika. Jebiga.
Šalu na stranu ja ne guštam ni malo, jedino mi jadno vidjeti da hrvati (ponovno) puze pred srbendom i to nakon svega, a sve zbog toga da izbiraju za pred. Sabora notornog bijednika i šljam
to je prirodno stanje...
Guest- Guest
Šta misliš sada imaju stabilnu srpsku većinu heheheepikur37 wrote:Marc jesi zadovoljan novom vecinom :)
Kermit-
2014-04-17
Hoće li se opet gusta magla spustiti?
Hoće li Glogoški sazvati ponovno podizanje čadora?
Što šute Bozanić i Miklenić?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
...vidicete kako ce u novoj kolumni oderat plenkija zbog pupovca..pa mu se vise necete rugat..epikur37 wrote:Marc jesi zadovoljan novom vecinom :)
2015-09-08
glogoski je dobio sto je trazio..sad ga za sve zabole..sto se njega tice moze i pol pot doci na vlast..jastreb wrote:Hoće li se opet gusta magla spustiti?
2015-09-08
Page 1 of 31 • 1, 2, 3 ... 16 ... 31
Similar topics
» Pupovac : Andrej Plenkovic je magarac
» Slučajnost: ISIL u istom trenutku u istom području započeo veliku ofanzivu
» Vulin : Ako Plenkovic ne kazni i policiju koja je pratila navijače u Borovu onda je Plenkovic ustaša
» Raspudić:Plenković je Karamarko a Stier Plenković
» MI SMO DUGO U TOM POSLU, NIJE RIJEČ O POGODOVANJU
» Slučajnost: ISIL u istom trenutku u istom području započeo veliku ofanzivu
» Vulin : Ako Plenkovic ne kazni i policiju koja je pratila navijače u Borovu onda je Plenkovic ustaša
» Raspudić:Plenković je Karamarko a Stier Plenković
» MI SMO DUGO U TOM POSLU, NIJE RIJEČ O POGODOVANJU
Page 1 of 31