Milicajčina Orepić preti jogurt revolucijom
Page 5 of 13
Page 5 of 13 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13
Re: Milicajčina Orepić preti jogurt revolucijom
asilovski wrote:Pa praktično ti ne znaš ništa o ničemu, napamet pišeš koještarijeslidingdoorsoperator wrote:asilovski wrote:toliko o raspravi
S tobom je neka normalna rasprava ionako skoro pa praktički nemoguća.
Jedini kojega ti uhvatiš u pisanju koještarija i gluposti si ti sam. Što se vidi i po brojnim potpuno pogrešnim prognozama kojima se uz fekalni rječnik jedino i ističeš na ovom forumu.
Guest- Guest
Koliko se vidi to radi MOST i podrepić koji ne priznaju ustav i traže narodnu potporu za kako reče marc jogurt revoluciju. Nije HDZ najavio kršenje ustava i anarhiju čak naprotiv nove izbore za razliku od podrepića za koji svi relevantni stručnjaci kažu da baljezga gluposti.epikur37 wrote:Pinochet wrote:sve bolje od HDZa i domoljuba, mislim da bi čvrsta ruka dovela stvari u redslidingdoorsoperator wrote:Pinochet wrote:kako ću ja izgubiti glavu?
U anarhiji kao najnasilnijem od svih postojećih poredaka koji obavezno završava diktaturom.
hadezenjare prijete anarhijom ako oni nemaju vlast :D
Guest- Guest
Maric leti jer ce mu sabor izglasati nepovjerenje.
Plenkovicu ako se to nesviđa može dati ostavku.
ADIO.
Plenkovicu ako se to nesviđa može dati ostavku.
ADIO.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
asilovski wrote:hehehe pa primili su i Bugarsku vjeruj mi tamo nema niti cesta a ne pravne države
Bugarsku su primili u paketu s Rumunjskom na francuski zahtjev da širenje EU ne bi išlo u korist samo Njemačkoj nego i njima.
Kao prvo. Kao drugo, pa svakome iole politički pismenom je jasno da nas ni pod koju cijenu nisu htjeli primiti jer su čekali da iz političkih razloga uđemo u paket s regionom kako ne bi previše odmakli Srbiji i tako narušili odnosa snaga na ovom području.
Dakle, potpuno suprotan primjer Bugarskoj.
Guest- Guest
Koje pogrešne prognoze?slidingdoorsoperator wrote:asilovski wrote:Pa praktično ti ne znaš ništa o ničemu, napamet pišeš koještarijeslidingdoorsoperator wrote:asilovski wrote:toliko o raspravi
S tobom je neka normalna rasprava ionako skoro pa praktički nemoguća.
Jedini kojega ti uhvatiš u pisanju koještarija i gluposti si ti sam. Što se vidi i po brojnim potpuno pogrešnim prognozama kojima se uz fekalni rječnik jedino i ističeš na ovom forumu.
Sirija? Koreja? da je HDZ-e najgora metastaza i bolest koja je bila na ovim područjima iakda?
Sve sam ne pogodio nego analizirao i dao procjenu dijametralno suprotnu od tvog pogađanja koje su se pokazale naravno promašene
Drugo pitao sam te pitanje i to vrlo jednostavno?
Kermit-
2014-04-17
tako što u anrahiji može svako glavu izgubiti jer je anarhija u pitanju i nikoga kurac za to boliti neće.Pinochet wrote:kako ću ja izgubiti glavu?slidingdoorsoperator wrote:Pinochet wrote:neka, HDZovci razjebavaju državu, reci HDZovcima što ukidaju državu Hrvatsku, oni vode do togaslidingdoorsoperator wrote:Anarhija je najbolja moguća umjetnost genocida. A nakon svake anarhije obavezno dolazi diktatura, nije bitno čija i kakva, pa ti vidi što hoćeš.
Pa makar i ti svoju rusu izgubio glavu? Ili guzicu, što ti je već vrednije. To je slično stavu Srba koji bi rado Veliku Srbiju, ali da oni ipak ne poginu za taj ideal.
Guest- Guest
tre911 wrote:Pretrekao si me za jedan pogledslidingdoorsoperator wrote:Sabina Spielrein wrote:
Nije realno, ni fer, ali uvijek se sjetim Karadžića kad se spomene njegova profesija :D
Ne zaboravi Jovana Raškovića.
Događa se.
Guest- Guest
Ja govorim da ulazak u EU ne garantira apsolutno ništa, a drugo mi nemamo pravnu državu u bilo kojem oblikuslidingdoorsoperator wrote:asilovski wrote:hehehe pa primili su i Bugarsku vjeruj mi tamo nema niti cesta a ne pravne države
Bugarsku su primili u paketu s Rumunjskom na francuski zahtjev da širenje EU ne bi išlo u korist samo Njemačkoj nego i njima.
Kao prvo. Kao drugo, pa svakome iole politički pismenom je jasno da nas ni pod koju cijenu nisu htjeli primiti jer su čekali da iz političkih razloga uđemo u paket s regionom kako ne bi previše odmakli Srbiji i tako narušili odnosa snaga na ovom području.
Dakle, potpuno suprotan primjer Bugarskoj.
Kermit-
2014-04-17
fijasko u Gradu heroja
28.04.2017. | 08:40Pljuska Plenkoviću kakvu HDZ ne pamti: Vukovarski ogranak stranke potpuno bojkotirao skup sa svojim predsjednikom!
http://slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/482990/pljuska-plenkovicu-kakvu-hdz-ne-pamti-vukovarski-ogranak-stranke-potpuno-bojkotirao-skup-sa-svojim-predsjednikom
2014-04-11
ako je vjerovati nekim većim znalcima,Marić je važniji od Plenkovića pa spominju neke sile ili tako nešto.Plenki zapravo i nema izbora,pucaju po Mariću a on se morao baciti na njega da ga zaštiti.
vili40-
2015-08-02
Nek se sad baca po saboru kad sabor izglasa nepovjerenje Maricu.vili40 wrote:ako je vjerovati nekim većim znalcima,Marić je važniji od Plenkovića pa spominju neke sile ili tako nešto.Plenki zapravo i nema izbora,pucaju po Mariću a on se morao baciti na njega da ga zaštiti.
Može slobodno dat ostavku na mjesto premijera ako mu se odluka nesviđa.
2014-04-11
asilovski wrote:Sve sam ne pogodio nego analizirao i dao procjenu dijametralno suprotnu od tvog pogađanja koje su se pokazale naravno promašene
Argumentacija ti se svodi na fekalne gadarije što ni pas s maslom ne bi mogao progutati. Druga je priča što ti o istima imaš vrlo visoko mišljenje, samo je problem što se stvarnost pravilu demantira tvoje prognoze. Mišljenja su ipak vrlo fluidna kategorija i stvarnost ih ili potvrdi ili demantira u konkretnim događajima.
Ja, za razliku od tebe nikada ne izlazim sa predviđanjima konkretnih događaja dok nisam siguran zbog čega između ostalog jako rijetko griješim u svojim prognozama, posebno onim bitnim.
Guest- Guest
sve si promašio jer si pacer, ali no odgovori na pitanje, govoriš o pravosuđu na osnovu kojih referenci, iskustava, znanja formalnog neformalnog?slidingdoorsoperator wrote:asilovski wrote:Sve sam ne pogodio nego analizirao i dao procjenu dijametralno suprotnu od tvog pogađanja koje su se pokazale naravno promašene
Argumentacija ti se svodi na fekalne gadarije što ni pas s maslom ne bi mogao progutati. Druga je priča što ti o istima imaš vrlo visoko mišljenje, samo je problem što se stvarnost pravilu demantira tvoje prognoze. Mišljenja su ipak vrlo fluidna kategorija i stvarnost ih ili potvrdi ili demantira u konkretnim događajima.
Ja, za razliku od tebe nikada ne izlazim sa predviđanjima konkretnih događaja dok nisam siguran zbog čega između ostalog jako rijetko griješim u svojim prognozama, posebno onim bitnim.
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:Ja govorim da ulazak u EU ne garantira apsolutno ništa, a drugo mi nemamo pravnu državu u bilo kojem obliku
Garantira postojanje kakve takve demokracije, pravnog i političkog sustava u kojem nisu moguće formalna diktatura i smrtna kazna. Znam da ti je to teško priznati, ali tako stoje stvari.
Guest- Guest
asilovski wrote:izjasnili su se oni pod cijenu vlastitog komoditeta i besplatnog ručka biološki uništiti cijeli narod, eo baš mi legica kaže u Zvijezdi i Konzumu počeli masovni otkazi svi idu u Njemačku, ali njih boli kurac, čak mislim da im je drago iz nekog bolesnog razlogaPinochet wrote:slidingdoorsoperator wrote:Pinochet wrote:pa neznam speaker-u jesi li svjestan u kojem smjeru ide ova država.
Puno bolje od tebe, u to možeš biti apsolutno siguran.
e pa lipo se vidi tko su neprijatelji Hrvatske i Hrvatskog naroda, samo naprid i lipo se izjasnite
Čekaj, nisi li se ti veselio lex Agrokoru?
Sabina Spielrein- Posts : 1040
2016-02-22
slidingdoorsoperator wrote:Pinochet wrote:e pa lipo se vidi tko su neprijatelji Hrvatske i Hrvatskog naroda, samo naprid i lipo se izjasnite
Mi sami smo sebi najveći neprijatelji. Treba li nas dokinuti zbog toga? Diktatura kojoj se ti nadaš je valjda najbolja moguća metoda za postizanje tog cilja.
Moguće asocira na Tita, neki to vrijeme doživljavaju kao dobro, čvrsta ruka.
Sabina Spielrein- Posts : 1040
2016-02-22
asilovski wrote:sve si promašio jer si pacer
Kada je politika u pitanju, sve sam pogodio, za razliku od tebe koji si sve promašio. O razlozima tvojih loših prognoza neću nagađati.
Guest- Guest
kako ću se kao pravnik veseliti protuustavnoj gadariji i de iure preuziamanju dugova, odnosno pasivne legitimacije od strane RH-a?Sabina Spielrein wrote:asilovski wrote:izjasnili su se oni pod cijenu vlastitog komoditeta i besplatnog ručka biološki uništiti cijeli narod, eo baš mi legica kaže u Zvijezdi i Konzumu počeli masovni otkazi svi idu u Njemačku, ali njih boli kurac, čak mislim da im je drago iz nekog bolesnog razlogaPinochet wrote:slidingdoorsoperator wrote:Pinochet wrote:pa neznam speaker-u jesi li svjestan u kojem smjeru ide ova država.
Puno bolje od tebe, u to možeš biti apsolutno siguran.
e pa lipo se vidi tko su neprijatelji Hrvatske i Hrvatskog naroda, samo naprid i lipo se izjasnite
Čekaj, nisi li se ti veselio lex Agrokoru?
To se Šejker veselio sa kolegicom iz podružnice gđa. Celić
Kermit-
2014-04-17
Sabina Spielrein wrote:
Moguće asocira na Tita, neki to vrijeme doživljavaju kao dobro, čvrsta ruka.
I genocid nad Hrvatima 1945. godine. To se uredno i prigodno zaboravlja.
Guest- Guest
Pitanje šejkeru? pričaš o pravosuđu na osnovu čegaslidingdoorsoperator wrote:asilovski wrote:sve si promašio jer si pacer
Kada je politika u pitanju, sve sam pogodio, za razliku od tebe koji si sve promašio. O razlozima tvojih loših prognoza neću nagađati.
Kermit-
2014-04-17
Page 5 of 13 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13
Similar topics
» Žutarnji islandsku piratsku stranku usporedio sa slobinim pučistima i jogurt revolucijom
» Jakovina otvoreno porucio Srbiji;'Krivi ste za raspad Jugoslavije.Raspad je poceo 'jogurt revolucijom' i rusenjem legitimne vojvodjanske vlasti 1988 godine'
» Jogurt revolucija 2
» Parizer bre a vala i jogurt
» Bruka se na Mundijalu, laže za jogurt i Jugoslaviju
» Jakovina otvoreno porucio Srbiji;'Krivi ste za raspad Jugoslavije.Raspad je poceo 'jogurt revolucijom' i rusenjem legitimne vojvodjanske vlasti 1988 godine'
» Jogurt revolucija 2
» Parizer bre a vala i jogurt
» Bruka se na Mundijalu, laže za jogurt i Jugoslaviju
Page 5 of 13