Milicajčina Orepić preti jogurt revolucijom
Page 3 of 13
Page 3 of 13 • 1, 2, 3, 4 ... 11, 12, 13
Re: Milicajčina Orepić preti jogurt revolucijom
neka, HDZovci razjebavaju državu, reci HDZovcima što ukidaju državu Hrvatsku, oni vode do togaslidingdoorsoperator wrote:Pinochet wrote:Hoću kaos i anarhiju
Anarhija je najbolja moguća umjetnost genocida. A nakon svake anarhije obavezno dolazi diktatura, nije bitno čija i kakva, pa ti vidi što hoćeš.
Guest- Guest
vili40 wrote:imamo mi moj kurac,da stvarno imamo pola ovih danas bi nosili prugaste pidžame i vozili tačke okolo a ne skupocjene limuzine u skupocjenim odijelima.slidingdoorsoperator wrote:vili40 wrote:a ti se sad šališ sa demokracijom,ustavom i zakonom kao da je to nešto što i mi imamo.
Imamo. A ne bi da je do Orepića i sličnih.
To nije pitanje samog postojanja demokracije i pravosuđa nego njihove kvalitete.
Guest- Guest
hehehe mostovci jesu govna ali braniti Marića koji je oktroiran od strane Todorića je ravno paljenju vlastite kuće da se ogriješmarcellus wrote:sad se vidi koje su mostovci u biti smeće, za plenkovićem sigurno neću plakat ali mi je beskrajno drago da se ta nakupina ucjenjivača, licemjera, šljama i lupeža nikad više neće ako bog da vratit na vlast. HDZ-u je bolje ić u koaliciju i s živim zidom i HNS-om nego ludim psihijatrom iz metkovića
Kermit-
2014-04-17
kakvog pravosuđa? onog što zaboravi proširiti optužnicu protiv Mamića pa sve padne u vodu hehehe kod nas je na snazi kvazi feudalni sustav, čak i crkva ima istu ulogu kao i u 13 stoljećuslidingdoorsoperator wrote:vili40 wrote:imamo mi moj kurac,da stvarno imamo pola ovih danas bi nosili prugaste pidžame i vozili tačke okolo a ne skupocjene limuzine u skupocjenim odijelima.slidingdoorsoperator wrote:vili40 wrote:a ti se sad šališ sa demokracijom,ustavom i zakonom kao da je to nešto što i mi imamo.
Imamo. A ne bi da je do Orepića i sličnih.
To nije pitanje samog postojanja demokracije i pravosuđa nego njihove kvalitete.
Kermit-
2014-04-17
Pa nije nam to niš novo. Na apsolutizme,tiranije,diktature,atentate,( i one šestojanuarske),vidovdanske ustave,Glavnjače,Jasenovce,Gole otoke navikli smo ko magarac na batine.slidingdoorsoperator wrote:Pinochet wrote:Hoću kaos i anarhiju
Anarhija je najbolja moguća umjetnost genocida. A nakon svake anarhije obavezno dolazi diktatura, nije bitno čija i kakva, pa ti vidi što hoćeš.
Ništa nam to ne bi bilo novo.
Uostalom mislim da smo se već i umorili i štufali od ove "demokracije".
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
marcellus wrote:sad se vidi koje su mostovci u biti smeće, za plenkovićem sigurno neću plakat ali mi je beskrajno drago da se ta nakupina ucjenjivača, licemjera, šljama i lupeža nikad više neće ako bog da vratit na vlast. HDZ-u je bolje ić u koaliciju i s živim zidom i HNS-om nego ludim psihijatrom iz metkovića
Nije realno, ni fer, ali uvijek se sjetim Karadžića kad se spomene njegova profesija :D
Sabina Spielrein- Posts : 1040
2016-02-22
Pinochet wrote:neka, HDZovci razjebavaju državu, reci HDZovcima što ukidaju državu Hrvatsku, oni vode do togaslidingdoorsoperator wrote:Anarhija je najbolja moguća umjetnost genocida. A nakon svake anarhije obavezno dolazi diktatura, nije bitno čija i kakva, pa ti vidi što hoćeš.
Pa makar i ti svoju rusu izgubio glavu? Ili guzicu, što ti je već vrednije. To je slično stavu Srba koji bi rado Veliku Srbiju, ali da oni ipak ne poginu za taj ideal.
Guest- Guest
Sabina Spielrein wrote:
Nije realno, ni fer, ali uvijek se sjetim Karadžića kad se spomene njegova profesija :D
Ne zaboravi Jovana Raškovića.
Guest- Guest
jastreb wrote:Pa nije nam to niš novo. Na apsolutizme,tiranije,diktature,atentate,( i one šestojanuarske),vidovdanske ustave,Glavnjače,Jasenovce,Gole otoke navikli smo ko magarac na batine.
Ništa nam to ne bi bilo novo.
Novo bi nam bilo izbacivanje iz EU, što bi nam posebno teško palo.
Guest- Guest
Ni Jovana Raškovića nemoj zaboraviti ;)Sabina Spielrein wrote:marcellus wrote:sad se vidi koje su mostovci u biti smeće, za plenkovićem sigurno neću plakat ali mi je beskrajno drago da se ta nakupina ucjenjivača, licemjera, šljama i lupeža nikad više neće ako bog da vratit na vlast. HDZ-u je bolje ić u koaliciju i s živim zidom i HNS-om nego ludim psihijatrom iz metkovića
Guest- Guest
asilovski wrote:kakvog pravosuđa? onog što zaboravi proširiti optužnicu protiv Mamića pa sve padne u voduslidingdoorsoperator wrote:
Do, upravo tog. Koje je takvo kakvo je, ali ipak postoji.
I nije samo Mamić u pitanje nego i Sanader, a moguće i Glavaš.
Guest- Guest
Pretrekao si me za jedan pogledslidingdoorsoperator wrote:Sabina Spielrein wrote:
Ne zaboravi Jovana Raškovića.
Guest- Guest
kako ću ja izgubiti glavu?slidingdoorsoperator wrote:Pinochet wrote:neka, HDZovci razjebavaju državu, reci HDZovcima što ukidaju državu Hrvatsku, oni vode do togaslidingdoorsoperator wrote:Anarhija je najbolja moguća umjetnost genocida. A nakon svake anarhije obavezno dolazi diktatura, nije bitno čija i kakva, pa ti vidi što hoćeš.
Pa makar i ti svoju rusu izgubio glavu? Ili guzicu, što ti je već vrednije. To je slično stavu Srba koji bi rado Veliku Srbiju, ali da oni ipak ne poginu za taj ideal.
evo nismo imali vlast tamo skoro godinu dana(izbori, pa onda pregovaranje bozo-karamarko-zoki, pa onda pola godine vlast koja nije mogla nista dogovoriti, pa onda opet izbori) i ništa se nije desilo.
Jedino su ovi uhljebi u Splitu kukali, kojima je HDZ obećao posao, pa nije bilo vlasti pa su pisali "komunisti nam nedaju da radimo" itd. Dapače RH situacija nikada bolja - ekonomija raste, javni dug pada. Kamo sreće da je potrajalo to "bez-vlade" 10ak godina, bili bi ko švicarska, a ovako sa domoljubima(i antifašistima iako su domoljubi puno gori) postajemo burkina faso- rumunjska nas prestigla po BDP per capita, i to njihov se temelji na izvozu i industrji a naš na turizmu bez kojeg bi bilo kao i Bosna
Guest- Guest
Ne postoji, kao što u africi ne psotoji odnosno postoji, kod nas svaki sud možeš potplatiti i dobiti odluku koja ti odgovara samo para treba, mi nismo država napose a ne da imamo pravosuđeslidingdoorsoperator wrote:asilovski wrote:kakvog pravosuđa? onog što zaboravi proširiti optužnicu protiv Mamića pa sve padne u voduslidingdoorsoperator wrote:
Do, upravo tog. Koje je takvo kakvo je, ali ipak postoji.
I nije samo Mamić u pitanje nego i Sanader, a moguće i Glavaš.
Kermit-
2014-04-17
Pinochet wrote:kako ću ja izgubiti glavu?
U anarhiji kao najnasilnijem od svih postojećih poredaka koji obavezno završava diktaturom.
Guest- Guest
Šejkeru koliko si ti puta bio na sudu ili imao veze sa sudskim i upravnim tijelima?
Kermit-
2014-04-17
sve bolje od HDZa i domoljuba, mislim da bi čvrsta ruka dovela stvari u redslidingdoorsoperator wrote:Pinochet wrote:kako ću ja izgubiti glavu?
U anarhiji kao najnasilnijem od svih postojećih poredaka koji obavezno završava diktaturom.
Guest- Guest
Pa ovo je rasulo i masovna nepravda koja ako se nastavi će završiti biološkim uništenjem stanovnika, ti se zapravo zalažeš za isti stari model koji je doveo do ovoga, toliko o raspravislidingdoorsoperator wrote:Pinochet wrote:kako ću ja izgubiti glavu?
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:Ne postoji, kao što u africi ne psotoji odnosno postoji
Sad si sebi skočio u usta.
I što je alternativa ovakvom stanju?
Diktatura?
Samo ovaj puta ne pod mađarskom upravom što znači da bi ti vjerojatno jako loše prošao u njoj.
Guest- Guest
Pinochet wrote:sve bolje od HDZa i domoljuba, mislim da bi čvrsta ruka dovela stvari u redslidingdoorsoperator wrote:Pinochet wrote:kako ću ja izgubiti glavu?
hadezenjare prijete anarhijom ako oni nemaju vlast :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Pinochet wrote:sve bolje od HDZa i domoljuba, mislim da bi čvrsta ruka dovela stvari u redslidingdoorsoperator wrote:U anarhiji kao najnasilnijem od svih postojećih poredaka koji obavezno završava diktaturom.
Možda i bi, ali onda nam slijedi ekspresno izbacivanje iz EU, pa ti vidi odakle nam sredstva za gospodarski razvoj.
Guest- Guest
Page 3 of 13 • 1, 2, 3, 4 ... 11, 12, 13
Similar topics
» Žutarnji islandsku piratsku stranku usporedio sa slobinim pučistima i jogurt revolucijom
» Jakovina otvoreno porucio Srbiji;'Krivi ste za raspad Jugoslavije.Raspad je poceo 'jogurt revolucijom' i rusenjem legitimne vojvodjanske vlasti 1988 godine'
» Jogurt revolucija 2
» Parizer bre a vala i jogurt
» Bruka se na Mundijalu, laže za jogurt i Jugoslaviju
» Jakovina otvoreno porucio Srbiji;'Krivi ste za raspad Jugoslavije.Raspad je poceo 'jogurt revolucijom' i rusenjem legitimne vojvodjanske vlasti 1988 godine'
» Jogurt revolucija 2
» Parizer bre a vala i jogurt
» Bruka se na Mundijalu, laže za jogurt i Jugoslaviju
Page 3 of 13