Milicajčina Orepić preti jogurt revolucijom
Page 4 of 13
Page 4 of 13 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 11, 12, 13
Re: Milicajčina Orepić preti jogurt revolucijom
Pinochet wrote:sve bolje od HDZa i domoljuba, mislim da bi čvrsta ruka dovela stvari u redslidingdoorsoperator wrote:U anarhiji kao najnasilnijem od svih postojećih poredaka koji obavezno završava diktaturom.
Možda i bi, ali onda nam slijedi ekspresno izbacivanje iz EU, pa ti vidi odakle nam sredstva za gospodarski razvoj.
Guest- Guest
pa neznam speaker-u jesi li svjestan u kojem smjeru ide ova država.
1990 smo imali skoro 5milijuna stanovnika(uz činjenicu da je skoro 1milijun od ww2 pobijeno ili iseljeno), a 2040 ako budemo imali 3milijuna ljudi, mozemo se lupati nogom u guzicu.
HDZ vrši biološko istrebljenje Hrvata, sve da bi sebe nakrali i napljačkali.
1990 smo imali skoro 5milijuna stanovnika(uz činjenicu da je skoro 1milijun od ww2 pobijeno ili iseljeno), a 2040 ako budemo imali 3milijuna ljudi, mozemo se lupati nogom u guzicu.
HDZ vrši biološko istrebljenje Hrvata, sve da bi sebe nakrali i napljačkali.
Guest- Guest
asilovski wrote:toliko o raspravi
S tobom je neka normalna rasprava ionako skoro pa praktički nemoguća.
Guest- Guest
Idemo na izglasanje povjerenja ministra Marica u saboru.
Ako ga sabor otkanta a nevidim zašto nebi to je to.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Projeciraš a pojma nemaš, u africi postoji imitacija sudstva koje je u biti tiranija, kod nas je nešto slično, to nije pravni sustav demokratske države nego crony feudalni sustav gdje je katolička uljudba i zločinačka organizacija iznad zakona, a kmetovi podvrgnuti drakonskim mjerama i kaznamaslidingdoorsoperator wrote:asilovski wrote:Ne postoji, kao što u africi ne psotoji odnosno postoji
Sad si sebi skočio u usta.
I što je alternativa ovakvom stanju?
Diktatura?
Samo ovaj puta ne pod mađarskom upravom što znači da bi ti vjerojatno jako loše prošao u njoj.
Kermit-
2014-04-17
Pinochet wrote:pa neznam speaker-u jesi li svjestan u kojem smjeru ide ova država.
Puno bolje od tebe, u to možeš biti apsolutno siguran.
Guest- Guest
RayMabus wrote:Idemo na izglasanje povjerenja ministra Marica u saboru.
Tada nam definitivno slijede novi izbori.
Guest- Guest
slidingdoorsoperator wrote:Pinochet wrote:pa neznam speaker-u jesi li svjestan u kojem smjeru ide ova država.
e pa lipo se vidi tko su neprijatelji Hrvatske i Hrvatskog naroda, samo naprid i lipo se izjasnite
Guest- Guest
Pa neka al Maric više nece biti ministar.slidingdoorsoperator wrote:RayMabus wrote:Idemo na izglasanje povjerenja ministra Marica u saboru.
Tada nam definitivno slijede novi izbori.
2014-04-11
asilovski wrote:to nije pravni sustav demokratske države
Objasni to EU koja nas je primila u članstvo za koje je postojanje demokracije i pravne države jedan od ključnih uvjeta.
Guest- Guest
Todoriću lafe
zapalio si državu cijelu
bježe i žirafe
zapalio si državu cijelu
bježe i žirafe
vili40-
2015-08-02
Bolje smo živjeli dok nismo ušli u nju.slidingdoorsoperator wrote:Pinochet wrote:sve bolje od HDZa i domoljuba, mislim da bi čvrsta ruka dovela stvari u redslidingdoorsoperator wrote:U anarhiji kao najnasilnijem od svih postojećih poredaka koji obavezno završava diktaturom.
Možda i bi, ali onda nam slijedi ekspresno izbacivanje iz EU, pa ti vidi odakle nam sredstva za gospodarski razvoj.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
RayMabus wrote:Pa neka al Maric više nece biti ministar.slidingdoorsoperator wrote:Tada nam definitivno slijede novi izbori.
Ovisi o rezultatima novih izbora.
Guest- Guest
Pa praktično ti ne znaš ništa o ničemu, napamet pišeš koještarije, a kad te uhvatim onda spominješ orbana i mađare, sasvim sigurno posve nesuvisla komunikacija, osim toga pitao sam te da li si bio na sudu, koliko ako jesi a vidim da nisi, gdje si bio i dr.slidingdoorsoperator wrote:asilovski wrote:toliko o raspravi
Kermit-
2014-04-17
Pinochet wrote:sve bolje od HDZa i domoljuba, mislim da bi čvrsta ruka dovela stvari u redslidingdoorsoperator wrote:Pinochet wrote:kako ću ja izgubiti glavu?
U anarhiji kao najnasilnijem od svih postojećih poredaka koji obavezno završava diktaturom.
hadezenjare prijete anarhijom ako oni nemaju vlast :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
ti mene zajebavaš? hehehe pa primili su i Bugarsku vjeruj mi tamo nema niti cesta a ne pravne državeslidingdoorsoperator wrote:asilovski wrote:to nije pravni sustav demokratske države
Objasni to EU koja nas je primila u članstvo za koje je postojanje demokracije i pravne države jedan od ključnih uvjeta.
Kermit-
2014-04-17
MOST je razvalio kradeze ....porezna nije bila tamo od 2007 a Plenkovic je za to znao ....izglasavanje povjerenja Maricu u saboru a to nema šanse da ce se skupit 76 ruku jer je to javno : tko podržava kriminal.
2014-04-11
Pinochet wrote:e pa lipo se vidi tko su neprijatelji Hrvatske i Hrvatskog naroda, samo naprid i lipo se izjasnite
Mi sami smo sebi najveći neprijatelji. Treba li nas dokinuti zbog toga? Diktatura kojoj se ti nadaš je valjda najbolja moguća metoda za postizanje tog cilja.
Guest- Guest
Da samo vrijeme ide a Agrokor treba spašavati ....novi izbori su tek na jesen a Todoricu trebaju naše pare.slidingdoorsoperator wrote:RayMabus wrote:Pa neka al Maric više nece biti ministar.slidingdoorsoperator wrote:Tada nam definitivno slijede novi izbori.
Ovisi o rezultatima novih izbora.
2014-04-11
izjasnili su se oni pod cijenu vlastitog komoditeta i besplatnog ručka biološki uništiti cijeli narod, eo baš mi legica kaže u Zvijezdi i Konzumu počeli masovni otkazi svi idu u Njemačku, ali njih boli kurac, čak mislim da im je drago iz nekog bolesnog razlogaPinochet wrote:slidingdoorsoperator wrote:Pinochet wrote:pa neznam speaker-u jesi li svjestan u kojem smjeru ide ova država.
e pa lipo se vidi tko su neprijatelji Hrvatske i Hrvatskog naroda, samo naprid i lipo se izjasnite
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:Pa praktično ti ne znaš ništa o ničemu, napamet pišeš koještarijeslidingdoorsoperator wrote:asilovski wrote:toliko o raspravi
Jedini kojega ti uhvatiš u pisanju koještarija i gluposti si ti sam. Što se vidi i po brojnim potpuno pogrešnim prognozama kojima se uz fekalni rječnik jedino i ističeš na ovom forumu.
Guest- Guest
Page 4 of 13 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 11, 12, 13
Similar topics
» Žutarnji islandsku piratsku stranku usporedio sa slobinim pučistima i jogurt revolucijom
» Jakovina otvoreno porucio Srbiji;'Krivi ste za raspad Jugoslavije.Raspad je poceo 'jogurt revolucijom' i rusenjem legitimne vojvodjanske vlasti 1988 godine'
» Jogurt revolucija 2
» Parizer bre a vala i jogurt
» Bruka se na Mundijalu, laže za jogurt i Jugoslaviju
» Jakovina otvoreno porucio Srbiji;'Krivi ste za raspad Jugoslavije.Raspad je poceo 'jogurt revolucijom' i rusenjem legitimne vojvodjanske vlasti 1988 godine'
» Jogurt revolucija 2
» Parizer bre a vala i jogurt
» Bruka se na Mundijalu, laže za jogurt i Jugoslaviju
Page 4 of 13