ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Milicajčina Orepić preti jogurt revolucijom

Page 2 of 13 Previous  1, 2, 3, ... 11, 12, 13  Next

Go down

Milicajčina Orepić preti jogurt revolucijom - Page 2 Empty Re: Milicajčina Orepić preti jogurt revolucijom

Post by RayMabus 28/4/2017, 10:47

Kradeze na aparatima.

Vazeljina im dajte.

RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Milicajčina Orepić preti jogurt revolucijom - Page 2 Empty Re: Milicajčina Orepić preti jogurt revolucijom

Post by vili40 28/4/2017, 10:48

Sabina Spielrein wrote:
Noor wrote:– Želim naglasiti da se nalazimo u ozbiljnoj političkoj krizi i da narod mora reagirati  – izjavio je Vlaho Orepić i dodao da je na parlamentarnoj većini da utvrdi je li on ministar ili nije te da će ''Plenković morati to prihvatiti''.

Predstojnik katedre za Ustavno pravo na zagrebačkom pravnom fakultetu, redoviti profesor Branko Smerdel u razgovoru za Telegram rekao je kako Vlaho Orepić, Ante Šprlje i Slaven Dobrović više nisu ministri. Odlukom premijera Andreja Plenkovića, Mostov trojac je, tumači, razriješen. Profesor kaže kako je premijer postupio u skladu s Ustavom i pojasnio nam je cijelu proceduru.
“Ispravnim tumačenjem i Ustava i zakona o Vladi, oni više nisu ministri. Premijer je na testu time što za imenovanje novih ministara mora dobiti podršku većine svih zastupnika u Saboru”, kaže i detaljizira kako je u parlamentarnom sustavu premijer nadređen ostalim članovima Vlade. “Plenković u potpunosti postupa u skladu s Ustavom koji kaže da Vlada odgovara Saboru, i u skladu sa svojim ovlastima. Naravno, on će nove ministre – kada ih imenuje – morati predstaviti Saboru i dobiti podršku većine”, ponavlja.

http://www.telegram.hr/politika-kriminal/za-telegram-govori-sef-katedre-za-ustavno-pravo-u-zagrebu-orepic-dobrovic-i-sprlje-vise-nisu-ministri/

svašta si taj Orepić zamišlja!

Zamišlja, a i pokušava provesti.
Da su malo jači, ne bi se libili i puča.
pa što bi tome falilo,za to smo zreli odavno
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by vili40 28/4/2017, 10:49

RayMabus wrote:Kradeze na aparatima.

Vazeljina im dajte.
jel im još rejting raste ili se taj rast odnosi samo na krvni tlak?
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by Guest 28/4/2017, 10:50

slidingdoorsoperator wrote:
Noor wrote:svašta si taj Orepić zamišlja!

Totalni politički diletant populističkog tipa.
Jučer su inače svojom intepretacijom ustavnosti Plenkovićeve odluke na njegovu stranu stali Sanja Barić, ali i Branko Smerdel, koji je praktički ne samo najcjenjeniji stručnjak za ustavno-pravnu materiju kod nas nego i neka vrsta sive eminecije Ustavnog suda.
Ustavni sud u pravilu donosi odluke koje on podržava.
Dakle, suprotno od onoga što ustavno-pravno očito nedovoljno potkovani Mostovci tvrde, Orepić je razriješen, skupa sa ostalom dvojicom Mostovih ministara, ali bi problem mogao nastati ako Plenković u Saboru ne dobije dovoljnu većinu za imenovanje novih ministara.
Petrov tu ne mora ništa supotpisivati, zato jer je njegov supotpis samo formalne prirode i on ga ne može odbiti odnosno njegovo odbijanje ne može proizvesti nikakve pravne posljedice.
da, čitala sam baš Smerdelovo ustavno-pravno pojašnjenje i link gore stavila...evo ga
http://www.telegram.hr/politika-kriminal/za-telegram-govori-sef-katedre-za-ustavno-pravo-u-zagrebu-orepic-dobrovic-i-sprlje-vise-nisu-ministri/
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 28/4/2017, 10:50

:D

Milicajčina Orepić preti jogurt revolucijom - Page 2 Imal_l10

Milicajčina Orepić preti jogurt revolucijom - Page 2 Gradje10
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vili40 28/4/2017, 10:51

marcellus wrote:
vili40 wrote:
RayMabus wrote:MOST pokopao kradeze ....porezna nije bila u Agrokoru od 2007 a Plenkovic je to znao.
jedino Marić nije :D
Počela su sranja polako izranjati,smrdi na sve strane.

a most isto nije znao ništa, jel? Uostalom zašto bi porezna dolazila u Agrokor, a porez je uredno plaćen?
je,todo je po pitanju plaćanja najuredniji stanovnik svijeta i okolice
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by Guest 28/4/2017, 10:51

vili40 wrote:
Sabina Spielrein wrote:

To bi značilo suspenziju demokracije, Ustava i zakona, ali također i trenutno izbacivanje iz EU skupa sa presušivanjem svih fondova.
Baš me zanima kako bi to Orepić i slični pokušali opravdati. Zapravo me ne zanima, boli me đon za maloumne populiste i političke diletante ne samo iz Mosta.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 28/4/2017, 10:52

Sabina Spielrein wrote:
Noor wrote:– Želim naglasiti da se nalazimo u ozbiljnoj političkoj krizi i da narod mora reagirati  – izjavio je Vlaho Orepić i dodao da je na parlamentarnoj većini da utvrdi je li on ministar ili nije te da će ''Plenković morati to prihvatiti''.

Predstojnik katedre za Ustavno pravo na zagrebačkom pravnom fakultetu, redoviti profesor Branko Smerdel u razgovoru za Telegram rekao je kako Vlaho Orepić, Ante Šprlje i Slaven Dobrović više nisu ministri. Odlukom premijera Andreja Plenkovića, Mostov trojac je, tumači, razriješen. Profesor kaže kako je premijer postupio u skladu s Ustavom i pojasnio nam je cijelu proceduru.
“Ispravnim tumačenjem i Ustava i zakona o Vladi, oni više nisu ministri. Premijer je na testu time što za imenovanje novih ministara mora dobiti podršku većine svih zastupnika u Saboru”, kaže i detaljizira kako je u parlamentarnom sustavu premijer nadređen ostalim članovima Vlade. “Plenković u potpunosti postupa u skladu s Ustavom koji kaže da Vlada odgovara Saboru, i u skladu sa svojim ovlastima. Naravno, on će nove ministre – kada ih imenuje – morati predstaviti Saboru i dobiti podršku većine”, ponavlja.

obzirom da ne priznaje ustavne ovlasti premijera, u pravu si...i to bi pokušali da mogu.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 28/4/2017, 10:52

Podrška Oprepiću u guženjau HDZa, i ako su i MOSTovci gamad. Ali uz malo sreće nećemo opet imati vlast, a to znači manje novih poreza, manje lopovluka i manje štetnih zakona. Kamo sreće da nemamo nikakvu vlast, bili bi ko švicarska u roku 10godina. Gamad uhljebena politička
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vili40 28/4/2017, 10:53

vili40 wrote:
Sabina Spielrein wrote:

To bi značilo suspenziju demokracije, Ustava i zakona, ali također i trenutno izbacivanje iz EU skupa sa presušivanjem svih fondova.
Baš me zanima kako bi to Orepić i slični pokušali opravdati. Zapravo me ne zanima, boli me đon za maloumne populiste i političke diletante ne samo iz Mosta.
ja sam se šalio,a ti se sad šališ sa demokracijom,ustavom i zakonom kao da je to nešto što i mi imamo.
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by Guest 28/4/2017, 10:54

Sabina Spielrein wrote:

Zaljepila se guza za fotelju gadno pa misli i da je iznad premjera.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 28/4/2017, 10:55

vili40 wrote:a ti se sad šališ sa demokracijom,ustavom i zakonom kao da je to nešto što i mi imamo.

Imamo. A ne bi da je do Orepića i sličnih.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 28/4/2017, 10:56

RayMabus wrote:Neka ghovna isplivaju na površinu.

Već jesu. Sad im preostaje samo da otplivaju niz Neretvu u more.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by marcellus 28/4/2017, 10:56

sad se vidi koje su mostovci u biti smeće, za plenkovićem sigurno neću plakat ali mi je beskrajno drago da se ta nakupina ucjenjivača, licemjera, šljama i lupeža nikad više neće ako bog da vratit na vlast. HDZ-u je bolje ić u koaliciju i s živim zidom i HNS-om nego ludim psihijatrom iz metkovića

2014-04-16

Back to top Go down

Post by jastreb 28/4/2017, 10:57

MOST-ovci su sami krivi za sve ovo,jer su mogli birati s kim će u koaliciju.

HDZ je bio potučen,a oni su se na nagovor biskupa Košića(iako su rekli da nikad neće s HDZ-om) istom i priključili.

Sami pali,sami se ubili.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by Guest 28/4/2017, 10:59

marcellus wrote:sad se vidi koje su mostovci u biti smeće, za plenkovićem sigurno neću plakat ali mi je beskrajno drago da se ta nakupina ucjenjivača, licemjera, šljama i lupeža nikad više neće ako bog da vratit na vlast. HDZ-u je bolje ić u koaliciju i s živim zidom i HNS-om nego ludim psihijatrom iz metkovića

da jer MOSTovci(koji su isto gamad čim su digli ruke ZA porez na nekretnine), gle čuda imaju zericu obraza pa koče HDZ u mega pljački Hrvatske. Ja znam u Splitu, evo govorim u županiji, uhljebljeno 20ak parazita svi odreda iz HDZa. Zanimljivo , MOST ih je jedno vrijeme kočio , pa su ovi pisali po facebook, ti domoljubi "komunisti mi nedaju meni domoljubu da radim". 

Na kraju kada je HDZ učvrstio vlast , ovi se uhljebili na 1000€ netto, preko 2000€ brutto(sa svim troškovima) nerade kurca, a sve to plaćaju porezni obveznici, a nama se sprema red novih poreza. 

Zapali sve
Hoću kaos i anarhiju
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vili40 28/4/2017, 11:01

vili40 wrote:a ti se sad šališ sa demokracijom,ustavom i zakonom kao da je to nešto što i mi imamo.

Imamo. A ne bi da je do Orepića i sličnih.
imamo mi moj kurac,da stvarno imamo pola ovih danas bi nosili prugaste pidžame i vozili tačke okolo a ne skupocjene limuzine u skupocjenim odijelima.
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by Kermit 28/4/2017, 11:02

epikur37 wrote:Šta nije Vaso milicajčina...oke obojica su.
hehhehe sada je Vaso dobar, najbolje mi je kad niži ešaloni skupine počnu braniti pravnu državu a živimo u Burundiju, a slažem se sa Orepićem ovo sranje treba rušiti jer će zločinačka skupina dovesti do kolapsa narod i državu
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 28/4/2017, 11:02

Pinochet wrote:Hoću kaos i anarhiju

Anarhija je najbolja moguća umjetnost genocida. A nakon svake anarhije obavezno dolazi diktatura, nije bitno čija i kakva, pa ti vidi što hoćeš.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vili40 28/4/2017, 11:03

marcellus wrote:sad se vidi koje su mostovci u biti smeće, za plenkovićem sigurno neću plakat ali mi je beskrajno drago da se ta nakupina ucjenjivača, licemjera, šljama i lupeža nikad više neće ako bog da vratit na vlast. HDZ-u je bolje ić u koaliciju i s živim zidom i HNS-om nego ludim psihijatrom iz metkovića
da žele sa takvim HDZ-om imati posla,ali ništa ni od toga
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by Guest 28/4/2017, 11:04

Pinochet wrote:Hoću kaos i anarhiju

Anarhija je najbolja moguća umjetnost genocida. A nakon svake anarhije obavezno dolazi diktatura, nije bitno čija i kakva, pa ti vidi što hoćeš.
neka, HDZovci razjebavaju državu, reci HDZovcima što ukidaju državu Hrvatsku, oni vode do toga
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 13 Previous  1, 2, 3, ... 11, 12, 13  Next

Back to top

- Similar topics