Plenković razrješio 3 MOSTova ministra umjesto Marića
Page 5 of 18
Page 5 of 18 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11 ... 18
Re: Plenković razrješio 3 MOSTova ministra umjesto Marića
uostalom ta tri mostova ministra su lupeži i sjecikese koji su za novac prodavali usluge policije i pravosuđa u aferi grizli pa su zadnji koji imaju što predbaciti mariću koji je za razliku od te dvojice kompetentan ministar
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
šprlje sudac općinskog suda u metkoviću ministar jebote kvalifikacija i ovaj rezervni oficir jna kao prvi pendrek hrvatske, ološ i šljam
Nevjeruješ ni ti u to šta pišeš jel tako ?marcellus wrote:uostalom ta tri mostova ministra su lupeži i sjecikese koji su za novac prodavali usluge policije i pravosuđa u aferi grizli pa su zadnji koji imaju što predbaciti mariću koji je za razliku od te dvojice kompetentan ministar
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Maric je kompententan samo za to da opljačka Hrvatsku na racun Gazde.
2014-04-11
hehehe partija dala mig, gdje je metilda? jel darovala moždanu ovojnicu VMO vojvoda Sinđelić u Beogradu?marcellus wrote:uostalom ta tri mostova ministra su lupeži i sjecikese koji su za novac prodavali usluge policije i pravosuđa u aferi grizli pa su zadnji koji imaju što predbaciti mariću koji je za razliku od te dvojice kompetentan ministar
Kermit-
2014-04-17
RayMabus wrote:Nevjeruješ ni ti u to šta pišeš jel tako ?marcellus wrote:uostalom ta tri mostova ministra su lupeži i sjecikese koji su za novac prodavali usluge policije i pravosuđa u aferi grizli pa su zadnji koji imaju što predbaciti mariću koji je za razliku od te dvojice kompetentan ministar
ja se isto pitam..
Jes vidio ? A kao on je neutralan.asilovski wrote:hehehe partija dala mig, gdje je metilda? jel darovala moždanu ovojnicu VMO vojvoda Sinđelić u Beogradu?marcellus wrote:uostalom ta tri mostova ministra su lupeži i sjecikese koji su za novac prodavali usluge policije i pravosuđa u aferi grizli pa su zadnji koji imaju što predbaciti mariću koji je za razliku od te dvojice kompetentan ministar
Marić kompetentan ministar.
Za opljačkat Hrvatsku tj njen proracun na racun Gazde.
Da , kompetentan je.
Last edited by RayMabus on 27/4/2017, 13:52; edited 1 time in total
2014-04-11
resistance is futileRayMabus wrote:Nevjeruješ ni ti u to šta pišeš jel tako ?marcellus wrote:uostalom ta tri mostova ministra su lupeži i sjecikese koji su za novac prodavali usluge policije i pravosuđa u aferi grizli pa su zadnji koji imaju što predbaciti mariću koji je za razliku od te dvojice kompetentan ministar
dobio je podržaj iz partijske središnjice svi manđurijci moraju pisati iste postove do druge rektalne naredbe
Kermit-
2014-04-17
Marić je zaista kompetentan, inače ga Gazda nikaka ne bi poslao u vladu kao ministra za zaštitu gazdinih interesa. Pa prvi potez mu je bio da gazdina firma ne bude na nikakvom popisu neplatiša.
Ocito im gori pod nogama kad je i on dobio dopis da brani Gazdu.asilovski wrote:resistance is futileRayMabus wrote:Nevjeruješ ni ti u to šta pišeš jel tako ?marcellus wrote:uostalom ta tri mostova ministra su lupeži i sjecikese koji su za novac prodavali usluge policije i pravosuđa u aferi grizli pa su zadnji koji imaju što predbaciti mariću koji je za razliku od te dvojice kompetentan ministar
dobio je podržaj iz partijske središnjice svi manđurijci moraju pisati iste postove do druge rektalne naredbe
2014-04-11
hehehe pa dobro u svakom slučaju nije postavljen kao ministar da daje državne kredite propalij tvrtki a kasnije prikriva kriminal, osim toga nije krimen što si sudac u malom mjestu pobogu, jbt-e hadezeovci su se pokrenuli ko četnički ustanak u Nevesinju samo da ne dođu klati sve one koji ne vjeruju u kompetentnost ministra Marićamarcellus wrote:šprlje sudac općinskog suda u metkoviću ministar jebote kvalifikacija i ovaj rezervni oficir jna kao prvi pendrek hrvatske, ološ i šljam
Kermit-
2014-04-17
Imate li vi u ovom trenutku parlamentarnu većinu bez Mosta?
- A kako ćemo nas dva to provjeriti, hoćete da sad zovemo zastupnike? Ja u ovom trenutku imam većinu koja podržava rad ove Vlade.
Kada ćemo službeno saznati, možete li građanima obećati da neće na nove izbore?
Mislim da novi izbori nisu realna opcija. Ako slučajno do toga dođe, ja sam spreman.
Imate li većinu bez HNS-a?
Imam! Ne bojte se, imam dovoljno.
http://slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/482846/plenkovic-hdz-vec-ima-novu-vecinu-u-saboru-ova-vlada-nastavlja-rad-a-ministre-mogu-smijeniti-bez-icijeg-supotpisa
Kao što rekoh : kradeze plus nelegalni manjinci plus bandic i ostali otpad skupljen sa svih strana nastavit ce branit Gazdu po cijenu vlastith života ( karijera ).
- A kako ćemo nas dva to provjeriti, hoćete da sad zovemo zastupnike? Ja u ovom trenutku imam većinu koja podržava rad ove Vlade.
Kada ćemo službeno saznati, možete li građanima obećati da neće na nove izbore?
Mislim da novi izbori nisu realna opcija. Ako slučajno do toga dođe, ja sam spreman.
Imate li većinu bez HNS-a?
Imam! Ne bojte se, imam dovoljno.
http://slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/482846/plenkovic-hdz-vec-ima-novu-vecinu-u-saboru-ova-vlada-nastavlja-rad-a-ministre-mogu-smijeniti-bez-icijeg-supotpisa
Kao što rekoh : kradeze plus nelegalni manjinci plus bandic i ostali otpad skupljen sa svih strana nastavit ce branit Gazdu po cijenu vlastith života ( karijera ).
2014-04-11
Ovo je baš fin samopojeb kradeza i kompany.
2014-04-11
Fino je gledat kako se kradeze ovako javno utapa u gazdinim i svojim ghovnima.
Cista uživancija.
Cista uživancija.
2014-04-11
Marcel je pešadinac tunelski ratnik
Kermit-
2014-04-17
Rušit vladu.....
Podrška Mostu.
Podrška Mostu.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
sve što se ne vidi sa Sljemena je Srbijakic wrote:
sve izvan zg županije je nekompetentno!!
Kermit-
2014-04-17
Pa nek je Plenkovic ruši ako hoce ...šta ima MOST s time ? Pa nisu oni smjenili ministre u vladi.epikur37 wrote:Rušit vladu.....
Podrška Mostu.
2014-04-11
kic wrote:
sve izvan zg županije je nekompetentno!!
Za zagrebačku malograđanštinu...da.
2015-08-06
RayMabus wrote:Pa nek je Plenkovic ruši ako hoce ...šta ima MOST s time ? Pa nisu oni smjenili ministre u vladi.epikur37 wrote:Rušit vladu.....
Podrška Mostu.
Treba to raskupusati....
Nitko nije čist ali više vjerujem Mostu.
2015-08-06
Page 5 of 18 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11 ... 18
Similar topics
» Orešković odabrao prva tri Mostova ministra
» HPB štiti bradavičastog ministra Marića
» Zbog ministra Marića ide tužba EU protiv RH-a
» Bandić bratu ministra Marića nudi posao u Zagrebačkom holdingu
» Zbog poreza i lopova, pardon ministra Marića odgađaju se investicije od 2 mild. kn
» HPB štiti bradavičastog ministra Marića
» Zbog ministra Marića ide tužba EU protiv RH-a
» Bandić bratu ministra Marića nudi posao u Zagrebačkom holdingu
» Zbog poreza i lopova, pardon ministra Marića odgađaju se investicije od 2 mild. kn
Page 5 of 18