Plenković razrješio 3 MOSTova ministra umjesto Marića
Page 11 of 18
Page 11 of 18 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 14 ... 18
Re: Plenković razrješio 3 MOSTova ministra umjesto Marića
Deboto, stavi onaj gif s kokicama..predstava 'Besplatno farbanje naivnih građana' u kazalistu 'Vlada i Sabor' je na vrhuncu..rezervna postava predstave ceka k'o zapeta puska..:D
L'âme- Posts : 25744
2014-04-11
haX n+1..kako naivno :Dred wolf wrote:Ne. Treba SDP. To je dobro objasnio predsjednik SDP danas na presici --> Dvaput je SDP spašavao Hrvatsku iz ekonomske i moralne krize ( 1999; 2000;).jastreb wrote:Hrvatska treba novo pročišćenje.red wolf wrote:Cirkus ide dalje...Dobro je...Dao sam im godinu dana...Nisu ni toliko izdržali...
I nove ljude.
L'âme- Posts : 25744
2014-04-11
maggie13 wrote:haX n+1..kako naivno :Dred wolf wrote:Ne. Treba SDP. To je dobro objasnio predsjednik SDP danas na presici --> Dvaput je SDP spašavao Hrvatsku iz ekonomske i moralne krize ( 1999; 2000;).jastreb wrote:Hrvatska treba novo pročišćenje.red wolf wrote:Cirkus ide dalje...Dobro je...Dao sam im godinu dana...Nisu ni toliko izdržali...
I nove ljude.
Ajde ti nama Magi objasni kako je bolje s hdzejom i travu jesti nego s SDPEJOM POKUSATI normalnu vladu imati
Naivno je tebi. 1999. godine SDP-ova koalicija je vratila zemlju na pravi put. Nakon Sanadera opet je SDP-ova koalicija vratila zemlju na pravi put. I treći put će, ali ćete i nakon toga opet glasati za HDZ...To je neka čudna ljubav vas i HDZ-a...maggie13 wrote:haX n+1..kako naivno :Dred wolf wrote:Ne. Treba SDP. To je dobro objasnio predsjednik SDP danas na presici --> Dvaput je SDP spašavao Hrvatsku iz ekonomske i moralne krize ( 1999; 2000;).jastreb wrote:Hrvatska treba novo pročišćenje.red wolf wrote:Cirkus ide dalje...Dobro je...Dao sam im godinu dana...Nisu ni toliko izdržali...
I nove ljude.
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:Ne. Treba SDP. To je dobro objasnio predsjednik SDP danas na presici --> Dvaput je SDP spašavao Hrvatsku iz ekonomske i moralne krize ( 1999; 2011;).jastreb wrote:Hrvatska treba novo pročišćenje.red wolf wrote:Cirkus ide dalje...Dobro je...Dao sam im godinu dana...Nisu ni toliko izdržali...
I nove ljude.
koalicija SDP/ZIVI ZID , treba i to prezivit pa vidio sve
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Sora wrote:kako je bolje s hdzejom i travu jesti nego s SDPEJOM POKUSATI normalnu vladu imati
sve je to isto
Isti mi kurac SDP i HDZ, samo budale misle da je to različito.
a MOST je isti kurac kao i HNS, aj sa malo više digniteta, ali u načelu isti kurac. Ironično, ŽZ je jedina alternativa
a MOST je isti kurac kao i HNS, aj sa malo više digniteta, ali u načelu isti kurac. Ironično, ŽZ je jedina alternativa
Guest- Guest
Nije ne...Jesi li živio bolje do 1999. godine ili si živio bolje nakon nje, do 2004.?kic wrote:Sora wrote:kako je bolje s hdzejom i travu jesti nego s SDPEJOM POKUSATI normalnu vladu imati
sve je to isto
red wolf-
2016-02-10
Nikad.debotoijusto wrote:red wolf wrote:Ne. Treba SDP. To je dobro objasnio predsjednik SDP danas na presici --> Dvaput je SDP spašavao Hrvatsku iz ekonomske i moralne krize ( 1999; 2011;).jastreb wrote:Hrvatska treba novo pročišćenje.red wolf wrote:Cirkus ide dalje...Dobro je...Dao sam im godinu dana...Nisu ni toliko izdržali...
I nove ljude.
koalicija SDP/ZIVI ZID , treba i to prezivit pa vidio sve
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:Nije ne...Jesi li živio bolje do 1999. godine ili si živio bolje nakon nje, do 2004.?kic wrote:Sora wrote:kako je bolje s hdzejom i travu jesti nego s SDPEJOM POKUSATI normalnu vladu imati
sve je to isto
nisam vodio indeks kvalitete življenja u osnovnoj školi :^^
Onda pitaj roditelje...kic wrote:red wolf wrote:Nije ne...Jesi li živio bolje do 1999. godine ili si živio bolje nakon nje, do 2004.?kic wrote:Sora wrote:kako je bolje s hdzejom i travu jesti nego s SDPEJOM POKUSATI normalnu vladu imati
sve je to isto
nisam vodio indeks kvalitete življenja u osnovnoj školi :^^
red wolf-
2016-02-10
Pinochet wrote:Isti mi kurac SDP i HDZ, samo budale misle da je to različito.
nepopularno mišljenje ali, treba dati vjetra u leđa Mostu, ŽZ su dobri kao galamdžije i kritika u Saboru za imati, ali su prikrivena Radnička Fronta u biti..
...pri koncu pak Turčin potukel nas se bu...veber wrote:naravno, hrvatske pjesnike nemreš citirat.
tebe zajedno s ovom bagrom reciklirat.
a šta je MOST napravio osim što je digao ruke ZA povećanje poreza u turizmu i dizanje poreza na nekretnine. To im nikada neću oprostiti, za mene su prekriženi kada su digli šape za povećanje poreza, + povećanje državne potrošnje za 6-7milijardi kunakic wrote:Pinochet wrote:Isti mi kurac SDP i HDZ, samo budale misle da je to različito.
nepopularno mišljenje ali, treba dati vjetra u leđa Mostu, ŽZ su dobri kao galamdžije i kritika u Saboru za imati, ali su prikrivena Radnička Fronta u biti..
Guest- Guest
Ja.Sora wrote:Jel ?kaja wrote:prestrašno, pa to su pravi zločinciveber wrote:kako je ovaj hadeze korumpiran, majketi za ne bilivit.
ruke im do ramena u pekmezu, čak ni sdp ne optužuju.
ajmo na nove izbore
Tko to stalno govori na ovom forumu ?
Pinochet wrote:a šta je MOST napravio osim što je digao ruke ZA povećanje poreza u turizmu i dizanje poreza na nekretnine. To im nikada neću oprostiti, za mene su prekriženi kada su digli šape za povećanje poreza, + povećanje državne potrošnje za 6-7milijardi kunakic wrote:Pinochet wrote:Isti mi kurac SDP i HDZ, samo budale misle da je to različito.
pa tko ti ostaje? nitko ne zastupa neoliberalne ideje..
most barem ruši ove političke štetočine..
Plenky brani onih sto milja dolara koje je dobio od reptilijusa kulmeriensisa.Sora wrote:Tocno .asilovski wrote:heheheh hadezeovci bi spalili puno rodilište sam da ostanu na vlasti to praktično nisu ljudske osobe to je krezuba masa sjecikesaPinochet wrote:http://www.index.hr/vijesti/clanak/pupovac-komentirao-plenkovicev-potez-premijer-vodi-racuna-o-politickoj-stabilnosti/966310.aspx
Pupovac novi šef vlade RH
Plenkovic brani sebe i hdz u krajnjoj liniji a ne Marica .
Marić je samo pijun u velikoj pljački putem Agrokora .
Kad bude slijedeća smjena, odletit ce i Marić. Jer revolucija jede svoje a bogme mafija isto.
Plenkovic vjerujem da ima za sad vecinu u saboru a i da nema briga ga, dok se dovrši razgradnja Agrokora i podjela plijena.
E moj narode
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
kic wrote:Pinochet wrote:a šta je MOST napravio osim što je digao ruke ZA povećanje poreza u turizmu i dizanje poreza na nekretnine. To im nikada neću oprostiti, za mene su prekriženi kada su digli šape za povećanje poreza, + povećanje državne potrošnje za 6-7milijardi kunakic wrote:Pinochet wrote:Isti mi kurac SDP i HDZ, samo budale misle da je to različito.
barem se ŽZ izjasnio protiv poreza na nekretnine.
Guest- Guest
Jedino yoda kic i ja mozemo nesto, inace propast.
dijagram-
2015-08-09
ma kakov živi zid, jeste vi normalni,
naša jedina kratkoročna šansa ( šansa za naše živote) je da se ponudimo meriki ko neinkorporirani teritorij
naša jedina kratkoročna šansa ( šansa za naše živote) je da se ponudimo meriki ko neinkorporirani teritorij
2014-04-16
Pinochet wrote:kic wrote:Pinochet wrote:a šta je MOST napravio osim što je digao ruke ZA povećanje poreza u turizmu i dizanje poreza na nekretnine. To im nikada neću oprostiti, za mene su prekriženi kada su digli šape za povećanje poreza, + povećanje državne potrošnje za 6-7milijardi kunakic wrote:Pinochet wrote:Isti mi kurac SDP i HDZ, samo budale misle da je to različito.
barem se ŽZ izjasnio protiv poreza na nekretnine.
ma je, ali s druge strane imaju milijun drugih komunističkih ideja..
Page 11 of 18 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 14 ... 18
Similar topics
» Orešković odabrao prva tri Mostova ministra
» HPB štiti bradavičastog ministra Marića
» Zbog ministra Marića ide tužba EU protiv RH-a
» Bandić bratu ministra Marića nudi posao u Zagrebačkom holdingu
» Zbog poreza i lopova, pardon ministra Marića odgađaju se investicije od 2 mild. kn
» HPB štiti bradavičastog ministra Marića
» Zbog ministra Marića ide tužba EU protiv RH-a
» Bandić bratu ministra Marića nudi posao u Zagrebačkom holdingu
» Zbog poreza i lopova, pardon ministra Marića odgađaju se investicije od 2 mild. kn
Page 11 of 18