Plenković razrješio 3 MOSTova ministra umjesto Marića
Page 18 of 18
Page 18 of 18 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18
Re: Plenković razrješio 3 MOSTova ministra umjesto Marića
pa kad se narod ne drži Ustava... ;)))kic wrote:michaellcmacha wrote:sve mi to imamo samo eto nije baš na nekoj razini... :)slidingdoorsoperator wrote:aben wrote:ka ti rečeš da nemomo sređenu državu, na ča misliš, na poreze ko u belgiji?
Na sve vidove vlasti. Izvršnu, zakonodavnu i sudbenu.
imamo, ovdje je vlast protiv naroda.. ono, ne može direktnije.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Pa ne idem brate,bar druge vrijedjati i omalovazavati radi politike kurwe..slidingdoorsoperator wrote:pismejker wrote:Mhhh..ostalo je ad homminem..to necu komentirati..valjda ti usfalili "argumenti".,.
Bogu hvala pa barem tebi nisu. Uvijek si jednako dobro potkovan istima.
Guest- Guest
svetozare aj ne seri bokteebo nepismena i neobrazovana... i završavaj taj tečaj da moš konačno preskočiti prag od 8 eura po satu... :))))
2015-08-08
michaellcmacha wrote:pa kad se narod ne drži Ustava... ;)))kic wrote:michaellcmacha wrote:sve mi to imamo samo eto nije baš na nekoj razini... :)slidingdoorsoperator wrote:aben wrote:ka ti rečeš da nemomo sređenu državu, na ča misliš, na poreze ko u belgiji?
narod je glup ko k, a novinarska avangarda ko marcel ga vode ko slijepca i slijepac još navija da ga baš lijepo vuku za nos..
Last edited by kic on 28/4/2017, 20:53; edited 2 times in total
ajd tu u qujac..preblagi... sto radis?michaellcmacha wrote:svetozare aj ne seri bokteebo nepismena i neobrazovana... i završavaj taj tečaj da moš konačno preskočiti prag od 8 eura po satu... :))))
Guest- Guest
Teleprompter i Kurir su kurac koji je ovdje režim, Marcelijus seli u sj. Koreji da vidi kako se to radikic wrote:michaellcmacha wrote:pa kad se narod ne drži Ustava... ;)))kic wrote:michaellcmacha wrote:sve mi to imamo samo eto nije baš na nekoj razini... :)slidingdoorsoperator wrote:
narod je glup ko k, a novinarska avangarda ko marcel ga vode ko slijepca i slijepac još navija da ga baš lijeo vuku za nos..
Kermit-
2014-04-17
a jebiga radničke klase više nemamo, ratnici su jednom davno bili ratnici a sad ili ih nema ili su na šaki tableta... :), politikom na dnevnoj bazi ljudi se uglavnom u prolazu bave na društvenim mrežama ili uz komentare ispod kolumni između ostalih i našeg marcella, a predvodnice u tim aktvnostima su "sredovječne žene u dobi od 65+ godina....kic wrote:michaellcmacha wrote:pa kad se narod ne drži Ustava... ;)))kic wrote:michaellcmacha wrote:sve mi to imamo samo eto nije baš na nekoj razini... :)slidingdoorsoperator wrote:
narod je glup ko k, a novinarska avangarda ko marcel ga vode ko slijepca i slijepac još navija da ga baš lijeo vuku za nos..
2015-08-08
a asila jebiga njemu se ne ide u šumu vele da zna biti velika rosa... :))))
2015-08-08
kic wrote:
narod je glup ko k
onima koji su glasali za MOST i Živi zid oduzeti vozačku dozvolu, poslati ih na psihološku procjenu
Guest- Guest
glas uhljeba wrote:kic wrote:
narod je glup ko k
onima koji su glasali za MOST i Živi zid oduzeti vozačku dozvolu, poslati ih na psihološku procjenu
a uhljebima davat vazelin da lakše jebu tebe..
pa nije niš krivo napisao, evo ti primjera SLOBODNE HRVATSKE ogranka koji se odlomio od živog zida... jebote oni su ti sad u rangu ustaškog pokreta u ilegali 1932-1940... oni da se kojim slučajem dočepaju vlasti jasenovac bi bio kamilica za logor koji bi oni osnovali... :)))kic wrote:glas uhljeba wrote:kic wrote:
narod je glup ko k
2015-08-08
michaellcmacha wrote:pa nije niš krivo napisao, evo ti primjera SLOBODNE HRVATSKE ogranka koji se odlomio od živog zida... jebote oni su ti sad u rangu ustaškog pokreta u ilegali 1932-1940... oni da se kojim slučajem dočepaju vlasti jasenovac bi bio kamilica za logor koji bi oni osnovali... :)))kic wrote:glas uhljeba wrote:kic wrote:
narod je glup ko k
pa bit će svega brajo nema sumnje eh
michaellcmacha wrote:to treba riješiti jednim dobrim ustankom... mene čudi kako se već niste dignuli i krenuli u šumu... :)asilovski wrote:Partner hehehe pa hadeze štiti Marića koji je ubačen u vladu da kontrolira procese u korist Todorića što će reci kriminalac sa potfeljom.
ja znam da hadezeovci nemaju veze s mozgom ali ova vlada ce raseliti i uništiti više nego novosadski korpus i turci zajedno i svatko tko podržava ove izdajice i staljiniste je isti kao i oni sami...
To kao Srbi. Rado bi veliku Srbiju, ali ne bi baš vlastite gaće okrvarili za postizanje tog cilja.
Guest- Guest
slidingdoorsoperator wrote:aben wrote:ka ti rečeš da nemomo sređenu državu, na ča misliš, na poreze ko u belgiji?
znoči, ti misliš da nan tribo stabilan sdp ili stabilan hdz na timunu, i unda ćemo imati dobra sudišta?
2014-04-16
aben wrote:slidingdoorsoperator wrote:aben wrote:ka ti rečeš da nemomo sređenu državu, na ča misliš, na poreze ko u belgiji?
znoči, ti misliš da nan tribo stabilan sdp ili stabilan hdz na timunu, i unda ćemo imati dobra sudišta?
Ajme...
Guest- Guest
e pa sad se prisjeti što sam ja pisao još tamo na onom forumu po pitanju ove mogućnosti koja je ajmo reći još u povojima, ali sa solidnom dozom vjerojatnosti da se oživotvori... inače sam igrom slučaja u kontaktu sa predsjednicom te političke stranke i mogu ti reći da dotična po svom političkom habitusu pripada lijevom spektru rezona ali joj za postizanje političkih ciljeva ako se stvore uvjeti uopće ne bi bile strane metode naših ozloglašenih državotvoraca iz onih vremena...kic wrote:michaellcmacha wrote:pa nije niš krivo napisao, evo ti primjera SLOBODNE HRVATSKE ogranka koji se odlomio od živog zida... jebote oni su ti sad u rangu ustaškog pokreta u ilegali 1932-1940... oni da se kojim slučajem dočepaju vlasti jasenovac bi bio kamilica za logor koji bi oni osnovali... :)))kic wrote:glas uhljeba wrote:kic wrote:
narod je glup ko k
2015-08-08
pa ja bih sve dao da jedna ovakva situacija tu bandu izbaci iz takta i da pokušaju nešto pa da se otvori prostor da se ta jebana konačno jednom za svagda razriješi... bolje sad dok još ima nas koji bi rado makar i na zalasku odradili ono što nam nije dano da odradimo tamo poslije rata...slidingdoorsoperator wrote:michaellcmacha wrote:to treba riješiti jednim dobrim ustankom... mene čudi kako se već niste dignuli i krenuli u šumu... :)asilovski wrote:Partner hehehe pa hadeze štiti Marića koji je ubačen u vladu da kontrolira procese u korist Todorića što će reci kriminalac sa potfeljom.
ja znam da hadezeovci nemaju veze s mozgom ali ova vlada ce raseliti i uništiti više nego novosadski korpus i turci zajedno i svatko tko podržava ove izdajice i staljiniste je isti kao i oni sami...
To kao Srbi. Rado bi veliku Srbiju, ali ne bi baš vlastite gaće okrvarili za postizanje tog cilja.
2015-08-08
a da je meni jasno sto je to u ljudima sto ih tjera da vladaju drugimamichaellcmacha wrote:e pa sad se prisjeti što sam ja pisao još tamo na onom forumu po pitanju ove mogućnosti koja je ajmo reći još u povojima, ali sa solidnom dozom vjerojatnosti da se oživotvori... inače sam igrom slučaja u kontaktu sa predsjednicom te političke stranke i mogu ti reći da dotična po svom političkom habitusu pripada lijevom spektru rezona ali joj za postizanje političkih ciljeva ako se stvore uvjeti uopće ne bi bile strane metode naših ozloglašenih državotvoraca iz onih vremena...kic wrote:michaellcmacha wrote:pa nije niš krivo napisao, evo ti primjera SLOBODNE HRVATSKE ogranka koji se odlomio od živog zida... jebote oni su ti sad u rangu ustaškog pokreta u ilegali 1932-1940... oni da se kojim slučajem dočepaju vlasti jasenovac bi bio kamilica za logor koji bi oni osnovali... :)))kic wrote:glas uhljeba wrote:
Ajme...
2014-04-16
pa lakše to nego uzesti lopatuLeviathan2 wrote:a da je meni jasno sto je to u ljudima sto ih tjera da vladaju drugimamichaellcmacha wrote:e pa sad se prisjeti što sam ja pisao još tamo na onom forumu po pitanju ove mogućnosti koja je ajmo reći još u povojima, ali sa solidnom dozom vjerojatnosti da se oživotvori... inače sam igrom slučaja u kontaktu sa predsjednicom te političke stranke i mogu ti reći da dotična po svom političkom habitusu pripada lijevom spektru rezona ali joj za postizanje političkih ciljeva ako se stvore uvjeti uopće ne bi bile strane metode naših ozloglašenih državotvoraca iz onih vremena...kic wrote:michaellcmacha wrote:pa nije niš krivo napisao, evo ti primjera SLOBODNE HRVATSKE ogranka koji se odlomio od živog zida... jebote oni su ti sad u rangu ustaškog pokreta u ilegali 1932-1940... oni da se kojim slučajem dočepaju vlasti jasenovac bi bio kamilica za logor koji bi oni osnovali... :)))kic wrote:
2014-04-16
Page 18 of 18 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18
Similar topics
» Orešković odabrao prva tri Mostova ministra
» HPB štiti bradavičastog ministra Marića
» Zbog ministra Marića ide tužba EU protiv RH-a
» Bandić bratu ministra Marića nudi posao u Zagrebačkom holdingu
» Zbog poreza i lopova, pardon ministra Marića odgađaju se investicije od 2 mild. kn
» HPB štiti bradavičastog ministra Marića
» Zbog ministra Marića ide tužba EU protiv RH-a
» Bandić bratu ministra Marića nudi posao u Zagrebačkom holdingu
» Zbog poreza i lopova, pardon ministra Marića odgađaju se investicije od 2 mild. kn
Page 18 of 18