HPB štiti bradavičastog ministra Marića
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
HPB štiti bradavičastog ministra Marića
http://www.index.hr/vijesti/clanak/hrvatkova-banka-stiti-ministra-marica-pravilnik-o-kreditiranju-proglasili-poslovnom-tajnom/966204.aspx
Kermit-
2014-04-17
Re: HPB štiti bradavičastog ministra Marića
Obilaze dućane i kažnjavaju jadne uživatelje piva,kic wrote:
cijeli pravilnik poslovna tajna?
šta radi žandarmerija
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ja,niti jednu. Iako sam solunac dućana i zidića,do sada sam ostao neokrznut. Drugi nisu imali toliko sreće.kic wrote:
koliko si dobio kazni?
2014-04-22
već su im odavno naredili da ne rade i ne diraju ništa.Nek se iskaljuju na babama.kic wrote:
šta radi žandarmerija
vili40-
2015-08-02
kic wrote:
šta radi žandarmerija
Marina Santica Ministri bi trebali znati na čijoj su strani i tko ih je izabrao !!! Poštivanje Premijera i stavove Vlade RH i u želji za političku stabilnost, trebaju se donositi i takve odluke. Ustavom opravdano.
Like · Reply · 2 · 15 mins · Edited
Kermit-
2014-04-17
Antun Milić meni se čini da je most i postavljen da koči bilo kakav razvitak i pomak na bolje, te da razjebe svaku vladu bez obzira koja je stranka na vlasti bravo za ovo plenkoviću odjebi gamad u metković
Like · Reply · 12 · 36 mins
Kermit-
2014-04-17
Mihovil Perić Bravo za Plenkovića! Neka se tzv. "most" odluči želi li biti na poziciji ili u opoziciji! Dosta su nas vukli za nos glasovima onih najnaivnijih, najneobrazovanijih i najlakovjernijih birača!
Like · Reply · 7 mins
Kermit-
2014-04-17
Ljubica Babic Bravo,dosta je mosta i njihovog populizma.
Like · Reply · 10 · 43 mins
Kermit-
2014-04-17
Dotični svjesno hoće najgore zlo ovom narodu, a što je najveća ironija svi imaju šahovnice i Gospu
Kermit-
2014-04-17
Idioti i uhljebi, odnosno katolička uljudbakic wrote:
gdje živi ovaj narod majke ti :/
Kermit-
2014-04-17
Novo hrvatsko katolištvo nema baš neke veze za katoličanstvom u Italiji,ili Francuskoj,ili Rgentini,pa čak ni u Sloveniji koja nam je geografski i po mentalitetu jako bliska.asilovski wrote:Idioti i uhljebi, odnosno katolička uljudbakic wrote:
Kod nas je Crkva previše povezana sa politikom i vlašću i ponekad mislim da se o svemu ne odlučuje ni u Dvorima,ni na trgu svetog Marka,nego na Kaptolu.
2014-04-22
To je sekta razbojnika koja samo imitira Katoličanstvo a zapravo štuje kult krađe i lopovlukajastreb wrote:Novo hrvatsko katolištvo nema baš neke veze za katoličanstvom u Italiji,ili Francuskoj,ili Rgentini,pa čak ni u Sloveniji koja nam je geografski i po mentalitetu jako bliska.asilovski wrote:Idioti i uhljebi, odnosno katolička uljudbakic wrote:
Kod nas je Crkva previše povezana sa politikom i vlašću i ponekad mislim da se o svemu ne odlučuje ni u Dvorima,ni na trgu svetog Marka,nego na Kaptolu.
Kermit-
2014-04-17
Hrvati su zapravo promašen narod...
darth_vader-
2014-04-17
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Zbog ministra Marića ide tužba EU protiv RH-a
» Plenković razrješio 3 MOSTova ministra umjesto Marića
» Bandić bratu ministra Marića nudi posao u Zagrebačkom holdingu
» Zbog poreza i lopova, pardon ministra Marića odgađaju se investicije od 2 mild. kn
» Gradonačelnik Bandić stvarno je bratu ministra Marića dao posao, mediji pišu da se zaposlio u ZET-u
» Plenković razrješio 3 MOSTova ministra umjesto Marića
» Bandić bratu ministra Marića nudi posao u Zagrebačkom holdingu
» Zbog poreza i lopova, pardon ministra Marića odgađaju se investicije od 2 mild. kn
» Gradonačelnik Bandić stvarno je bratu ministra Marića dao posao, mediji pišu da se zaposlio u ZET-u
Page 1 of 2