Plenković razrješio 3 MOSTova ministra umjesto Marića
Page 2 of 18
Page 2 of 18 • 1, 2, 3 ... 10 ... 18
Re: Plenković razrješio 3 MOSTova ministra umjesto Marića
Ako Plenković ima ideju o vladi nacionalnog jedinstva u kratkom roku, ja ću biti spreman sjesti za pregovarački stol. Ne želimo sudjelovati ni u kakvim preslagivanjima, kaže Vrdoljak
Pročitajte više na: http://www.24sata.hr/news/oni-vec-drugi-put-ruse-vlastitu-vladu-to-je-vrlo-neodgovorno-522008 - 24sata.hr
Pročitajte više na: http://www.24sata.hr/news/oni-vec-drugi-put-ruse-vlastitu-vladu-to-je-vrlo-neodgovorno-522008 - 24sata.hr
Guest- Guest
Plenky pokazuje odlučnost! Opa! Bit će da mu je netko naredil.
Regoč wrote:Kako kompjuter zna da su iste teme?kic wrote:
ide to automatski, stariji post otvarača nadvlada..
taj dio ja obavim..
nego, ratnik Plenki započeo sukob, hehehe, je*at će ga neretljanski gusari..
Uhljebe, dobar ti je nadimak, maštovito bome.
prdnuo je na rosu napokonRegoč wrote:Plenky pokazuje odlučnost! Opa! Bit će da mu je netko naredil.
vili40-
2015-08-02
Jbg-a ti podržavaš gej bandite iz plenkovićeve vlade i bradavičastog ministra MarićaRegoč wrote:Ti si se već s oduševljenjem pripremil, vidim.asilovski wrote:Plenki zato uvodi svilenu multilaternu gej strahovladu, svi će morati milovati ministra Marića po bradavicamn_razbojnik wrote:Aa 'oće da, nema onog ruskog špijuna iz udbe više...sad su kućice od čokolade i briselski prozori od marmelade
Kermit-
2014-04-17
Marić ovdje nije ministar nego Todin čovjek to je valjda svima jasnoRegoč wrote:Plenky pokazuje odlučnost! Opa! Bit će da mu je netko naredil.
Kermit-
2014-04-17
Aha, to mi je logično, mislil sam da ima neka aplikacija koja to prepoznajekic wrote:taj dio ja obavim..Regoč wrote:Kako kompjuter zna da su iste teme?kic wrote:
ide to automatski, stariji post otvarača nadvlada..
Neće, ispričat će se, nismo mi to baš tako mislili, krivo smo shvaćeni, u interesu je Hrvatske da se dogovorimo...kic wrote:nego, ratnik Plenki započeo sukob, hehehe, je*at će ga neretljanski gusari..
Ja sam antifa i podržavam sve perv..., ovaj progresivno, a tu su geje broj jedan! Koji si ti katotaliban, sin ti zeta doveo!asilovski wrote:Jbg-a ti podržavaš gej bandite iz plenkovićeve vlade i bradavičastog ministra MarićaRegoč wrote:Ti si se već s oduševljenjem pripremil, vidim.asilovski wrote:Plenki zato uvodi svilenu multilaternu gej strahovladu, svi će morati milovati ministra Marića po bradavicamn_razbojnik wrote:Aa 'oće da, nema onog ruskog špijuna iz udbe više...sad su kućice od čokolade i briselski prozori od marmelade
od početka sam govorio da će plenkija marić i dalićka doći glave
vili40-
2015-08-02
Još otkad je imenovan. No, ne zaboravimo niže kamate na kredite, nije ni Zlatko tako plav, ovaj crn, kako izgleda.asilovski wrote:Marić ovdje nije ministar nego Todin čovjek to je valjda svima jasnoRegoč wrote:Plenky pokazuje odlučnost! Opa! Bit će da mu je netko naredil.
Baš ga briga, idući je povjerenik iz Hrvatske.vili40 wrote:od početka sam govorio da će plenkija marić i dalićka doći glave
Regoč wrote:Uhljebe, dobar ti je nadimak, maštovito bome.
netko mora zastupati i suprotnu stranu inače vlada jednoumlje
Guest- Guest
Regoč wrote:Ja sam antifa i podržavam sve perv..., ovaj progresivno, a tu su geje broj jedan! Koji si ti katotaliban, sin ti zeta doveo!asilovski wrote:Jbg-a ti podržavaš gej bandite iz plenkovićeve vlade i bradavičastog ministra MarićaRegoč wrote:Ti si se već s oduševljenjem pripremil, vidim.asilovski wrote:Plenki zato uvodi svilenu multilaternu gej strahovladu, svi će morati milovati ministra Marića po bradavicamn_razbojnik wrote:Aa 'oće da, nema onog ruskog špijuna iz udbe više...sad su kućice od čokolade i briselski prozori od marmelade
Guest- Guest
Koje skupno outanje.glas uhljeba wrote:Regoč wrote:Ja sam antifa i podržavam sve perv..., ovaj progresivno, a tu su geje broj jedan! Koji si ti katotaliban, sin ti zeta doveo!asilovski wrote:Jbg-a ti podržavaš gej bandite iz plenkovićeve vlade i bradavičastog ministra MarićaRegoč wrote:Ti si se već s oduševljenjem pripremil, vidim.asilovski wrote:
Plenki zato uvodi svilenu multilaternu gej strahovladu, svi će morati milovati ministra Marića po bradavicam
sad mi je tek jasno zašto se plenki jučer tako jadno cerekao i izrugivao
vili40-
2015-08-02
inače ova trojica mostovaca su mu najbolji ministri u vladi,sad mu ostao marić i dalićka
vili40-
2015-08-02
I ministar dilda i rektuma Jandrokovićvili40 wrote:inače ova trojica mostovaca su mu najbolji ministri u vladi,sad mu ostao marić i dalićka
Kermit-
2014-04-17
sad će preslagivanje ahahahahahaaaa...asilovski wrote:I ministar dilda i rektuma Jandrokovićvili40 wrote:inače ova trojica mostovaca su mu najbolji ministri u vladi,sad mu ostao marić i dalićka
vili40-
2015-08-02
Život damo - Marića nedamo. Gazda naredio Plenkiju spašavanje juniora pod svaku cijenu.
Agorokor se i onako nemože spasiti na duge staze tako da je ovo u osnovi pad HDZa.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Page 2 of 18 • 1, 2, 3 ... 10 ... 18
Similar topics
» Orešković odabrao prva tri Mostova ministra
» HPB štiti bradavičastog ministra Marića
» Zbog ministra Marića ide tužba EU protiv RH-a
» Bandić bratu ministra Marića nudi posao u Zagrebačkom holdingu
» Zbog poreza i lopova, pardon ministra Marića odgađaju se investicije od 2 mild. kn
» HPB štiti bradavičastog ministra Marića
» Zbog ministra Marića ide tužba EU protiv RH-a
» Bandić bratu ministra Marića nudi posao u Zagrebačkom holdingu
» Zbog poreza i lopova, pardon ministra Marića odgađaju se investicije od 2 mild. kn
Page 2 of 18