Plenković razrješio 3 MOSTova ministra umjesto Marića
Page 4 of 18
Page 4 of 18 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 11 ... 18
Re: Plenković razrješio 3 MOSTova ministra umjesto Marića
jebi ga,opet ću morati glasati za most a već sam ih skoro bio prekrižio
vili40- Posts : 11075
2015-08-02
a ja tebi ponavljam ko papagaj da plenkovića neće srušiti desna struja u hdz-u nego marić i dalićkavuksadinare wrote:Ljudi sto vam nije jasno...ja sam rekao ovdje prije par mjeseci dakle prije agrokora da u roku pola godine najkasnije pada vlada..ovo je izlazna taktika plenkovica i ekipe...sa vlasti...lik je ziheras i nema muda suocit se sa problemima...sad bi vecina hdza sebe vidjeli kao oporbu...drugo plenki ima ogromne teskoce unutar hdza...pogotovo ako esih doboje vise glasova od prgometa...u hdzu u desnijem dijelu vlada totalno nezadovoljstvo plenkijem,seksom i tom ekipom..doslovce na rubu pobune....
vili40-
2015-08-02
Moja preporuka hdzovcima...birajte novog sefa ovog puta sefa kojem glava nije u briselu...druge nema...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:Moja preporuka hdzovcima...birajte novog sefa ovog puta sefa kojem glava nije u briselu...druge nema...
znači treba vam eunuh.
Guest- Guest
Dobro ga je Petrov naguzio ...nemoš ih smjenit bez mog potpisa tj u prevodu ti moraš srušit ovu koaliciju a ne ja.....uzet cu ti vrijeme i ti ceš biti krivac zašto se ova koalicija raspala , MOST ide u oprbu a ti s nelegalnim manjincima i Bandicem spašavaj Gazdu.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Svejedno..on ih je birao i postavio.....pazi sto ti kazem..bjezat ce oni iz hdza niz stenge ko nekad sojic isppred mamica u maximiru kad je preskakao ogradu i stenge da ga mamic ne dohvativili40 wrote:a ja tebi ponavljam ko papagaj da plenkovića neće srušiti desna struja u hdz-u nego marić i dalićkavuksadinare wrote:Ljudi sto vam nije jasno...ja sam rekao ovdje prije par mjeseci dakle prije agrokora da u roku pola godine najkasnije pada vlada..ovo je izlazna taktika plenkovica i ekipe...sa vlasti...lik je ziheras i nema muda suocit se sa problemima...sad bi vecina hdza sebe vidjeli kao oporbu...drugo plenki ima ogromne teskoce unutar hdza...pogotovo ako esih doboje vise glasova od prgometa...u hdzu u desnijem dijelu vlada totalno nezadovoljstvo plenkijem,seksom i tom ekipom..doslovce na rubu pobune....
2015-09-08
Meni ne...ali njima konacno treba neko s mudimaGnječ wrote:vuksadinare wrote:Moja preporuka hdzovcima...birajte novog sefa ovog puta sefa kojem glava nije u briselu...druge nema...
znači treba vam eunuh.
2015-09-08
...evo cuo da grupacija unutar hdza trazi nove stranacke izbore...ode plenki nazad u brisel...
2015-09-08
" Most pretjerao sa svojim ucjenama i neodlučnošću " hehehe štite todorićevog čovjeka za prikrivanje sranja te zato smijenjuju ministre i ruše kolaciju, jer im je bolje razjebati vladu nego da izađe bilo što, ovo što si ti napisala neću dalje niti komentirati to objašnjavam potpunom odsutnošću razumametilda wrote:Plenki mi nije prirastao srcu čim je odbacio Hasanbegovića, ali da je Most pretjerao sa svojim ucjenama i neodlučnošću - jest... vidjet ćemo hoće li Most riskirati prijevremene izbore.. koji bi mogli biti i njihov kraj
Kermit-
2014-04-17
Fin rasplet događaja al Petrov se odlicno snašao : treba ti moj potpis tj u prevodu akoš ti rušit koaliciju slobodno izvoli , odo ja u oporbu a ti s kriminalcima sastavljaj vladu i spašavaj Gazdu.
2014-04-11
Osim ako se hadeze i most nisu dogovorili i fingirali sve ovo, Most se rješava balasta, Plenkiju ostavlja Marića da ga gladi po bradavicama i jovo nanovo
Kermit-
2014-04-17
Dogovorili se da Plenki udalji tri mostova ministra ? Cisto sumnjam.asilovski wrote:Osim ako se hadeze i most nisu dogovorili i fingirali sve ovo, Most se rješava balasta, Plenkiju ostavlja Marića da ga gladi po bradavicama i jovo nanovo
2014-04-11
Njeamu ionako nedostaju briselskse muške kurve i koka od arapaRayMabus wrote:Dogovorili se da Plenki udalji tri mostova ministra ? Cisto sumnjam.asilovski wrote:Osim ako se hadeze i most nisu dogovorili i fingirali sve ovo, Most se rješava balasta, Plenkiju ostavlja Marića da ga gladi po bradavicama i jovo nanovo
Kermit-
2014-04-17
Možda Plenki beži, kak i Sanader. Vrući krumpiri su pred Vladom za riješiti, nije to njemu sila.
Sabina Spielrein- Posts : 1040
2016-02-22
Kradeze tone ko Titanik ....Gazda = kradeze....zato i je ovo šema nek nestane i kradeze sa politicke scene samo da Gazdi produžimo vijek trajanja.
2014-04-11
Jbga realno mi smo to sve podsvijesno znali a danas je dokazano . ako treba uništit ugled kradeza kao politicke stranke do te mjere da ce nestat s politicke scene a s time postoji mogucnost da bi se Gazdu i onih 200 bogatih obitelji spasilo ....DO IT.
2014-04-11
Otkrio je toplu vodu. Petrov.RayMabus wrote:"Plenković pokušava smijeniti ministra s dobrim rezultatima - tri mlrd kune iz fondova, započeta pravosudna reforma, obračunavanje s kriminalom zbog ministra koji ne može biti ministar financija jer se mora izuzimati iz finacijskih odluka jer je donedavno bio zaposlenik Agrokora.
Most nosi odgovornost za svoje ministre. Marić je odgovornost HDZ-a,. Mi smo odluku svoju rekli HDZ-u i očekivali smo da će oni to riješiti sami. Most neće rušiti vladu niti podržato ministra koji ne može biti ministar.
Guest- Guest
RayMabus wrote:Jbga realno mi smo to sve podsvijesno znali a danas je dokazano . ako treba uništit ugled kradeza kao politicke stranke do te mjere da ce nestat s politicke scene a s time postoji mogucnost da bi se Gazdu i onih 200 bogatih obitelji spasilo ....DO IT.
Bryan Adams - (Everything I Do) I Do It For You
2014-04-11
uostalom lex agrokor je idejno čedo bože petrova on je prvi izašao s idejom o nacionalizaciji tvrtke pa što se sad buni, koja je poanta?
Poanta je da žele objestit Gazdu a treba skinit Marica a kradeze neda.marcellus wrote:uostalom lex agrokor je idejno čedo bože petrova on je prvi izašao s idejom o nacionalizaciji tvrtke pa što se sad buni, koja je poanta?
2014-04-11
uostalom ta tri mostova ministra su lupeži i sjecikese koji su za novac prodavali usluge policije i pravosuđa u aferi grizli pa su zadnji koji imaju što predbaciti mariću koji je za razliku od te dvojice kompetentan ministar
Similar topics
» Orešković odabrao prva tri Mostova ministra
» HPB štiti bradavičastog ministra Marića
» Zbog ministra Marića ide tužba EU protiv RH-a
» Bandić bratu ministra Marića nudi posao u Zagrebačkom holdingu
» Zbog poreza i lopova, pardon ministra Marića odgađaju se investicije od 2 mild. kn
» HPB štiti bradavičastog ministra Marića
» Zbog ministra Marića ide tužba EU protiv RH-a
» Bandić bratu ministra Marića nudi posao u Zagrebačkom holdingu
» Zbog poreza i lopova, pardon ministra Marića odgađaju se investicije od 2 mild. kn
Page 4 of 18