ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Plenković razrješio 3 MOSTova ministra umjesto Marića

Page 4 of 18 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 11 ... 18  Next

Go down

Plenković razrješio 3 MOSTova ministra umjesto Marića - Page 4 Empty Re: Plenković razrješio 3 MOSTova ministra umjesto Marića

Post by vili40 27/4/2017, 13:08

jebi ga,opet ću morati glasati za most a već sam ih skoro bio prekrižio

vili40

2015-08-02

Back to top Go down

Plenković razrješio 3 MOSTova ministra umjesto Marića - Page 4 Empty Re: Plenković razrješio 3 MOSTova ministra umjesto Marića

Post by vili40 27/4/2017, 13:10

vuksadinare wrote:Ljudi sto vam nije jasno...ja sam rekao ovdje prije par mjeseci dakle prije agrokora da u roku pola godine najkasnije pada vlada..ovo je izlazna taktika plenkovica i ekipe...sa vlasti...lik je ziheras i nema muda suocit se sa problemima...sad bi vecina hdza sebe vidjeli kao oporbu...drugo plenki ima ogromne teskoce unutar hdza...pogotovo ako esih doboje vise glasova od prgometa...u hdzu u desnijem dijelu vlada totalno nezadovoljstvo plenkijem,seksom i tom ekipom..doslovce na rubu pobune....
a ja tebi ponavljam ko papagaj da plenkovića neće srušiti desna struja u hdz-u nego marić i dalićka ;)
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by vuksadinare 27/4/2017, 13:11

Moja preporuka hdzovcima...birajte novog sefa ovog puta sefa kojem glava nije u briselu...druge nema...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 27/4/2017, 13:12

vuksadinare wrote:Moja preporuka hdzovcima...birajte novog sefa ovog puta sefa kojem glava nije u briselu...druge nema...

znači treba vam eunuh.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 27/4/2017, 13:12

Dobro ga je Petrov naguzio ...nemoš ih smjenit bez mog potpisa tj u prevodu ti moraš srušit ovu koaliciju a ne ja.....uzet cu ti vrijeme i ti ceš biti krivac zašto se ova koalicija raspala , MOST ide u oprbu a ti s nelegalnim manjincima i Bandicem spašavaj Gazdu.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by vuksadinare 27/4/2017, 13:13

vili40 wrote:
vuksadinare wrote:Ljudi sto vam nije jasno...ja sam rekao ovdje prije par mjeseci dakle prije agrokora da u roku pola godine najkasnije pada vlada..ovo je izlazna taktika plenkovica i ekipe...sa vlasti...lik je ziheras i nema muda suocit se sa problemima...sad bi vecina hdza sebe vidjeli kao oporbu...drugo plenki ima ogromne teskoce unutar hdza...pogotovo ako esih doboje vise glasova od prgometa...u hdzu u desnijem dijelu vlada totalno nezadovoljstvo plenkijem,seksom i tom ekipom..doslovce na rubu pobune....
a ja tebi ponavljam ko papagaj da plenkovića neće srušiti desna struja u hdz-u nego marić i dalićka ;)
Svejedno..on ih je birao i postavio.....pazi sto ti kazem..bjezat ce oni iz hdza niz stenge ko nekad sojic isppred mamica u maximiru kad je preskakao ogradu i stenge da ga mamic ne dohvati
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 27/4/2017, 13:14

Gnječ wrote:
vuksadinare wrote:Moja preporuka hdzovcima...birajte novog sefa ovog puta sefa kojem glava nije u briselu...druge nema...

znači treba vam eunuh.
Meni ne...ali njima konacno treba neko s mudima
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 27/4/2017, 13:17

...evo cuo da grupacija unutar hdza trazi nove stranacke izbore...ode plenki nazad u brisel...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Kermit 27/4/2017, 13:18

metilda wrote:Plenki mi nije prirastao srcu čim je odbacio Hasanbegovića, ali da je Most pretjerao sa svojim ucjenama i neodlučnošću - jest... vidjet ćemo hoće li Most riskirati prijevremene izbore.. koji bi mogli biti i njihov kraj
" Most pretjerao sa svojim ucjenama i neodlučnošću " hehehe štite todorićevog čovjeka za prikrivanje sranja te zato smijenjuju ministre i ruše kolaciju, jer im je bolje razjebati vladu nego da izađe bilo što, ovo što si ti napisala neću dalje niti komentirati to objašnjavam potpunom odsutnošću razuma
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by RayMabus 27/4/2017, 13:23

Fin rasplet događaja al Petrov se odlicno snašao : treba ti moj potpis tj u prevodu akoš ti rušit koaliciju slobodno izvoli , odo ja u oporbu a ti s kriminalcima sastavljaj vladu i spašavaj Gazdu.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Kermit 27/4/2017, 13:25

Osim ako se hadeze i most nisu dogovorili i fingirali sve ovo, Most se rješava balasta, Plenkiju ostavlja Marića da ga gladi po bradavicama i jovo nanovo
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by RayMabus 27/4/2017, 13:26

asilovski wrote:Osim ako se hadeze i most nisu dogovorili i fingirali sve ovo, Most se rješava balasta, Plenkiju ostavlja Marića da ga gladi po bradavicama i jovo nanovo
Dogovorili se da Plenki udalji tri mostova ministra ? Cisto sumnjam.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Kermit 27/4/2017, 13:27

RayMabus wrote:
asilovski wrote:Osim ako se hadeze i most nisu dogovorili i fingirali sve ovo, Most se rješava balasta, Plenkiju ostavlja Marića da ga gladi po bradavicama i jovo nanovo
Dogovorili se da Plenki udalji tri mostova ministra ? Cisto sumnjam.
Njeamu ionako nedostaju briselskse muške kurve i koka od arapa
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Sabina Spielrein 27/4/2017, 13:27

Možda Plenki beži, kak i Sanader. Vrući krumpiri su pred Vladom za riješiti, nije to njemu sila.
Sabina Spielrein
Sabina Spielrein

2016-02-22

Back to top Go down

Post by RayMabus 27/4/2017, 13:29

Kradeze tone ko Titanik ....Gazda = kradeze....zato i je ovo šema nek nestane i kradeze sa politicke scene samo da Gazdi produžimo vijek trajanja.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 27/4/2017, 13:35

Jbga realno mi smo to sve podsvijesno znali a danas je dokazano . ako treba uništit ugled kradeza kao politicke stranke do te mjere da ce nestat s politicke scene a s time postoji mogucnost da bi se Gazdu i onih 200 bogatih obitelji spasilo ....DO IT.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 27/4/2017, 13:36

RayMabus wrote:"Plenković pokušava smijeniti ministra s dobrim rezultatima - tri mlrd kune iz fondova, započeta pravosudna reforma, obračunavanje s kriminalom zbog ministra koji ne može biti ministar financija jer se mora izuzimati iz finacijskih odluka jer je donedavno bio zaposlenik Agrokora.
Most nosi odgovornost za svoje ministre. Marić je odgovornost HDZ-a,. Mi smo odluku svoju rekli HDZ-u i očekivali smo da će oni to riješiti sami. Most neće rušiti vladu niti podržato ministra koji ne može biti ministar.
Otkrio je toplu vodu. Petrov.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 27/4/2017, 13:38

RayMabus wrote:Jbga realno mi smo to sve podsvijesno znali a danas je dokazano . ako treba uništit ugled kradeza kao politicke stranke do te mjere da ce nestat s politicke scene a s time postoji mogucnost da bi se Gazdu i onih 200 bogatih obitelji spasilo ....DO IT.

Bryan Adams - (Everything I Do) I Do It For You

Plenković razrješio 3 MOSTova ministra umjesto Marića - Page 4 113354-145485-todoric_frey33-28114

RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by marcellus 27/4/2017, 13:44

uostalom lex agrokor je idejno čedo bože petrova on je prvi izašao s idejom o nacionalizaciji tvrtke pa što se sad buni, koja je poanta?

2014-04-16

Back to top Go down

Post by RayMabus 27/4/2017, 13:45

marcellus wrote:uostalom lex agrokor je idejno čedo bože petrova on je prvi izašao s idejom o nacionalizaciji tvrtke pa što se sad buni, koja je poanta?
Poanta je da žele objestit Gazdu a treba skinit Marica a kradeze neda.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by marcellus 27/4/2017, 13:45

uostalom ta tri mostova ministra su lupeži i sjecikese koji su za novac prodavali usluge policije i pravosuđa u aferi grizli pa su zadnji koji imaju što predbaciti mariću koji je za razliku od te dvojice kompetentan ministar

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 4 of 18 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 11 ... 18  Next

Back to top

- Similar topics