LIGA PRVAKA
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 4 of 50
Page 4 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 27 ... 50
Re: LIGA PRVAKA
fridrih_niche wrote:Kopiran tebe, Bafala i Skorpiju...Prele wrote:fridrih_niche wrote:Evo, ne mogu spavat hahahaga...Prele wrote:Teški dani za djubrovačku i zagorsku gluperdu...
:D
Moj Atletico uredno gazi...
<3
ahahahah, sada si za atletico. jao, ljubi ga brat. da te nema-trebalo bi te izmisliti...
svakako, svakako...
Guest- Guest
Ne slažem se baš s postocima,ali dobroscorpion wrote:To ja onako kažem. Juventus je prošao 99,99%, Real i Monaco su 90% prošli, a jedino Leicester ima lavovski posao za obavit, ali ja vjerujem u engleskog prvaka.amper1950 wrote:Ne znam zašto vi tako zdravo za gotovo uzimate da je sve gotovo. Da znamo da će sigurno te 4 momčadi u polufinale ne bi niko ni gleda uzvratescorpion wrote:
I to na kvadrat! Moraju Real i Juventus igrat protiv Leicestera i Monaca. To će bit veliko finale Real - Juventus
Nebitno, da prođe Bayern umjesto Reala opet isto. Bilo bi šteta da igraju u polufinalu Juventus i Bayern, pored ovih jazavaca Monaco/Leicester/Patetico/Dortmund
Primjerice Monacu dajem 65 %, Realu 70%. Nije tu ništa gotovo,Real je u posljednje vrijeme znao neke utakmice odigrati jako loše,tako da Bayern ima šanse ako Real takvu utakmicu ponovi. Jedan potez,primjerice jedan crveni karton odvede utakmicu u skroz drugom smjeru. Isto vrijedi i za Monaco koji je odigrao odlično neke utakmice ove sezone,igraju jako dobro,ali isto tako znaju odigrati jako loše kao primjerice protiv MC prvu utakmicu ili nedavno finale kupa protiv PSG!
Guest- Guest
a i mislim da se borussia sa pravom buni kada kaze da se uefa prema njima ponela kao da su im konzervama piva gadjali autobus.
Guest- Guest
malo dite glupo ko kurčinafridrih_niche wrote:Bracala ka malo dite Hahaga...
End- Posts : 21177
2015-08-25
End1899 wrote:malo dite glupo ko kurčinafridrih_niche wrote:Bracala ka malo dite Hahaga...
Guest- Guest
Hahaha...njima najbolje, nema nerviranja radi Chmarniteda. Ako Loreal ispadne prešaltat će se na Atletico ili Leicester, jer oduvijek su za njih navijali.fridrih_niche wrote:Bas to Hahahaga...Heinrich_Himmler wrote:Vise veselja kad igra real nego united....
Sad su Bracala, Skorpija i Bafalo sritni...
Jedan od 1000 klubova za koje navijaju nemira pobjedit...
:8)
Guest- Guest
O tome ti ja pričan haha...Vincent Vega wrote:Hahaha...njima najbolje, nema nerviranja radi Chmarniteda. Ako Loreal ispadne prešaltat će se na Atletico ili Leicester, jer oduvijek su za njih navijali.fridrih_niche wrote:Bas to Hahahaga...Heinrich_Himmler wrote:Vise veselja kad igra real nego united....
Sad su Bracala, Skorpija i Bafalo sritni...
Jedan od 1000 klubova za koje navijaju nemira pobjedit...
:8)
Guest- Guest
manchesterski sin, bijeli vitez i junak iberijskog poluotoka cristiano ronaldo dos santos aveiro bog mu dao zdravlja a hejterima suzaPrele wrote:
boze dragi, hvala ti sto zivimo u dobu najveceg igraca svih vremena...
Grande Messi R.o.u.s.
Igrac za velike utakmice
Ziil Los Dii ! wrote:
Grande Messi R.o.u.s.
Igrac za velike utakmice
kakvo šamaranje malog i velikog spermenka...
Guest- Guest
Alo, statističari, nisan van pripozna...
Nesto ste mi orni za vadit statistike...
Pa izvucite imena njihovih protivnika u knockout fazama do sad...
Da ih malo usporedimo...
I pederkove golove sa Svjetskog mi izvucite, koliko ih je da i kome...
Fala lipa unaprid!
Da ih malo usporedimo...
Fala lipa unaprid!
Guest- Guest
Hoćemo izvuč onih 5 golova messija što je zabio strašnom leverkusenu?fridrih_niche wrote:Alo, statističari, nisan van pripozna...
Da ih malo usporedimo...
Fala lipa unaprid!
Messi je po svin parametrima daleko bolji i veci igrac od deklariranog pedera... to nije jasno samo navijacima uniteda koji se povremeno tj 365 dana godisnje pretvaraju u navihace reala
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Osim Bafala ...on nenavija za real za razliku od doticnih
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Usporedjivat Boga sa ljudima je svojstveno samo gaylijama
2015-09-13
Ronaldo je daleko bolji igrač koji se dokazao u 2 lige i sa 2 kluba sve osvojio + reprezentacija. Kakav igrač Bože dragi CR7
Page 4 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 27 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 4 of 50