LIGA PRVAKA
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 23 of 50
Page 23 of 50 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 36 ... 50
Re: LIGA PRVAKA
Krivo. Moj najbolji prijatelj i krsni kum mom sinu je dalmatinac. Al' da ne podnosim određeni tip dalmatinaca to stoji, pogotovo takve poput tebe koji se prave pametni i krivce za sve traže u Zagrebu, a glupi su k'o kurac i ne vide nered i krivce u svom okruženju. Uostalom, najveći krimionalci u ovoj državi su dalmatinci Sanader, Vidošević ... Treba još?amper1950 wrote:Upravo to, dok su Dumber i Dumber milijun puta pokazali da mrze Dalmaciju i dalmatince.Heinrich_Himmler wrote:
Kakvi orjunasi. Ja za razliku od smecara nemrzim dalmatince jer sam i ja taj. Nemrzim ni licane ni rjecane ni istrane ni purgere ni zagorce ni slavonce nikoga. Zasto bih. Po cemu sam ja bolji od jednog slavonca
Zeko- Posts : 6724
2015-08-26
Mamic Bandic Todoric Roglic.... uglavnon dalmatinsko hercegovacka veza su i najveci kriminalci.Zeko wrote:Krivo. Moj najbolji prijatelj i krsni kum mom sinu je dalmatinac. Al' da ne podnosim određeni tip dalmatinaca to stoji, pogotovo takve poput tebe koji se prave pametni i krivce za sve traže u Zagrebu, a glupi su k'o kurac i ne vide nered i krivce u svom okruženju. Uostalom, najveći krimionalci u ovoj državi su dalmatinci Sanader, Vidošević ... Treba još?amper1950 wrote:Upravo to, dok su Dumber i Dumber milijun puta pokazali da mrze Dalmaciju i dalmatince.Heinrich_Himmler wrote:
Kakvi orjunasi. Ja za razliku od smecara nemrzim dalmatince jer sam i ja taj. Nemrzim ni licane ni rjecane ni istrane ni purgere ni zagorce ni slavonce nikoga. Zasto bih. Po cemu sam ja bolji od jednog slavonca
Onda imas Stimca pa Modrica Pa Nikicu Jelavica bracu Pripuz... sve dalmatinci i hercegovci...
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Auuuuu sto zeko laze... ja mislim da bi on dite zadavio golim rukama da mu je kum dalmatinac
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Generali Norac i Gotovina su dalmatinci
2015-09-13
Ma uništit ćeš ti kurac, budalo retardirana. Internet huligan.Heinrich_Himmler wrote:Zeko wrote:Heinrich_Himmler wrote:Zeko wrote:Heinrich_Himmler wrote:
Sad pa pa. Znam da bi ti mog'o cijelu noć ovako, ionako ništa ne radiš, al' ja moram nešto i raditi, između ostaloga i za ovakve poput tebe da baš ne krepate od gladi. Bila bi to ipak sramota za državu da umirete od gladi, ma kol'ko god to i zaslužili.
Zeko-
2015-08-26
Pa normalno da neradim. Bjezi ti bjezi vec si se usrao.. reci mi prije spavanja jel Zdravko Mamic porezni platisa ili nije. Ili mu ti placas pirez...Zeko wrote:
Ma uništit ćeš ti kurac, budalo retardirana. Internet huligan.
Sad pa pa. Znam da bi ti mog'o cijelu noć ovako, ionako ništa ne radiš, al' ja moram nešto i raditi, između ostaloga i za ovakve poput tebe da baš ne krepate od gladi. Bila bi to ipak sramota za državu da umirete od gladi, ma kol'ko god to i zaslužili.
Boze sad si pokupio nagradu za najglupljega
2015-09-13
Zeko jel Mamic platio porez... jeli glupane incesta .. jeli ti mame pokojne sram sta je okotila ...
Di pobize glupane
Di pobize glupane
2015-09-13
Zekonjaaaàaaa sto si klisnuoooo. Jeli
2015-09-13
Zekonja sta ti radis na maksimiru jel... cistis wce... ili nosis gazdi kavu... neboj se nista kurvice nasa rijeci ne ubijaju..
2015-09-13
Krimionalci Kakvi su to?Zeko wrote:Krivo. Moj najbolji prijatelj i krsni kum mom sinu je dalmatinac. Al' da ne podnosim određeni tip dalmatinaca to stoji, pogotovo takve poput tebe koji se prave pametni i krivce za sve traže u Zagrebu, a glupi su k'o kurac i ne vide nered i krivce u svom okruženju. Uostalom, najveći krimionalci u ovoj državi su dalmatinci Sanader, Vidošević ... Treba još?amper1950 wrote:Upravo to, dok su Dumber i Dumber milijun puta pokazali da mrze Dalmaciju i dalmatince.Heinrich_Himmler wrote:
Prvo kažeš da je krivo,a kasnije eto najveći krimionalci su dalmatinci Milijun puta si pokaza da mrziš Dalmaciju i dalmatince iz dna duše i tu se nema što puno dodati i oduzeti. Kriminalaca,pardon krimionalaca i idiota primjerice poput tebe ima svugdje, ja nikad ne generaliziram za razliku od tebe
Last edited by amper1950 on 19/4/2017, 01:53; edited 1 time in total
Guest- Guest
Zeko wrote:Sramoto ljudskog roda. Ratni profiter si ti, koji si vjerojatno uspio prevariti ovu državu i koja ti sad isplaćuje mirovinu za skrivanje po pećinama. Dokle god ima takvih k'o ti, za koje sada netko mora raditi, a da bi ti drkao kurac, ova država se neće pokrenuti sa mrtve točke.
Opet nepismenost izlazi na vidjelo
Guest- Guest
Ziil Los Dii !- Posts : 5807
2015-10-11
Btw drugi gol bayerna cisti offside..sudac usmjerio tekmu u extra time
ima snimka gdje se jasno vidi da vidal prvo cisti asensia a potom cisto i loptu usput
ima snimka gdje se jasno vidi da vidal prvo cisti asensia a potom cisto i loptu usput
Ziil Los Dii ! wrote:Btw drugi gol bayerna cisti offside..sudac usmjerio tekmu u extra time
nemoj da rusis sneska moralnim vertikalama ovog foruma-malom i velikom spermenku, kao i bolesniku iz CR...
Guest- Guest
ma čmayern je pokraden, solo robar, haha neki cigani jednostavno nemaju srama čak niti drugi dan nakon ovakve sramote
End- Posts : 21177
2015-08-25
nije uopće čudno da jedna prosječna srpska ništarija u ovakvoj krađi vidi samo načela pravednosti i poštenja
2015-08-25
“U pripremi za susret mislili smo na sve osim na suca" jasan je bio Ancelotti.
“Ovakva pljačka ne može se događati u Ligi prvaka. Prilično smo je osjetili, dođe vam da se zapitate neke stvari”, bez kočnice je bio Vidal
“Željeli smo prolazak u polufinale. Strahovito smo ljutiti što je sudac bio taj koji je odlučio ovakvu utakmicu. Napravio je puno pogrešaka i izbacio nas iz Lige prvaka. Teško je ovo prihvatiti, ljutiti smo.”
“Ovakva pljačka ne može se događati u Ligi prvaka. Prilično smo je osjetili, dođe vam da se zapitate neke stvari”, bez kočnice je bio Vidal
“Željeli smo prolazak u polufinale. Strahovito smo ljutiti što je sudac bio taj koji je odlučio ovakvu utakmicu. Napravio je puno pogrešaka i izbacio nas iz Lige prvaka. Teško je ovo prihvatiti, ljutiti smo.”
2015-08-25
Page 23 of 50 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 36 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 23 of 50